Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar,
girebilmişken nete hemen menümü yazayım
tam buğday ekmeğine tost(peynirli) çay
öğlen etli kurufasulye pilav vardı ben kurufasulye yedim bikaç çatal da yoğurt
şimdi ıspanak yoğurt salata yiycem
bi de mandalina

Son düzenleme:
ayyy ne güzel haber bu aebenim.demek ki yağlar gidiyo afferin sana..olumunekankayizsmile

afiyet olsun nekuşum ....... ben seni çok arıycam ya güzelim .. biliyorum çalışsanda gelirsin akşamları falan ama ..:sinifsinif:
bendeeeee ama bak vakit buldukça gircem söz...Şeniz

günaydın
2kaysı

3dilim ekmek peynir domates ezmesi zeytin

öglen 1tabak kısır marolla ayran

akşamı bıter çikolata yedim :kedi: 2parça tavuk közlenmiş yoğur biber yarım elma koçiş baklava getirdi akşam yededi bende aebenklava: beni keser vala bide çikolata yemişim:asigim:

selam kızlar
ben kilo bildirimimi bugünden yapıyorum.78 im.300 gramcık gitmiş..
aebenim herhalde yavaştan duruyo artık benim kilo verme bi iki hafta daha yapayım bakalım durursa haftasonu yürüyüşü arttıracam malum hafta içi vakit yok artık..

merhaba kizlar dün disardaydim gec geldim hemen yatip uyudum sabah 4.00 dekalkiyorummirmirmirmir hemen dünkü menümü vereyim

kahvalti
2 dl. cevdar ekmegi,az peynir,az marmelat
ara
3 kuru incir
öglen
5 yemekk.nohut,4 yk.yogurt,3 adet salataliktursusu
ara
1 portakal.2 incir,2 hurma( kizlar hurmayi kansiz oldugum icin yiyorum izin varmiydi bilmiyorum )
aksam
3 kasik tavuk sote,4 kasik sebze yemegi,4 kasik yogurt
ara
2 incir

bugükü menüm

kahvalti
2 dilim cavdar ekm. az peynir,az marmelat (sekersiz)

ara
3 kuru kayisi

öglen
1 adet haslanmis tavuk budu,yogurt 4 kasik,3 adet salataliktursusu

ara
1 portakal,2 adet hurma

aksam
1 tabak etli kuru fasulye,bir kase salata,250 gr.yogurt

ara
1 portakal

merhaba aebencim

öglen ve aksam protein aliyorum cünki bol protein almamiz gerekiyor biliyosun.ben hesapladim günlük aldigim protein miktari ytersiz kaliyor yogurt yiyebiliyorum süt ürünü olarak süt icemiyorum burda sifir yagsiz süt yok biliyosun ama yinede proein miktari yetersiz kaliyor bende öglen ve aksam protein aliyorum.ha bide aksam 4de yiyorum yemegimi yani o kadar gec degil canim.ara ögünü sormussun dikkat ettiysen benim menülerim sinirli öyle bol bol yemiyorum sadece montiye uyarladim diyetimi ve acikiyorum hemde metobolizmam calissin diye ara ögün koydum canim....saygilarimlavereliniortak

:1hug:tamam böcügüm kolaygelsin ...olumunekankayizsmile

kilo bildirimimi yapayım . 63. 0. geçen haftaya göre 900gr.:teytey:kaydirigubbakcemile2

gene süper menün nevkuş.....:lepi:
menün güzel hondacım akşam elmeyi yemekle birlikte yemedin dimi?:hulya:

iyi etmişin baklavayı geri çevirdigine anacım erkekler hep böyle niye bize yardımcı olmazlar kiklava: bizim evdede tatlı hiç eksik olmuyor.:gitme:

tatlı demişken bu gece rüyamda baklava yedim hemde aç karna . . diyorumki kendi kendime bari yemekten sonra yeseydin aç karna kan şekerini fırlatır akannehirakannehir ayyy rüyama bile monti egemen olmuş aman ALLAHIm kafayımı yedim ben ..:1shok::roflol:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

geçtin beni Çok üzgünüm çoook

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan geçtimmmm geçtimm geçtimmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ama bu hızla gitmez benimmerak etme sen beni kesin geçersin hemen hemen montiye başlayalı 3 ay oldu ve tam 7 kilo verdim :) çok şükür Allaha bugünleride gösterdi bana mafoldumben

bilmiyorumkismileaeben nerelerdesin huuuu
:kedi:tüm gün dışardaydın canım akşamda büyük kızım ders çalışıyor malum sınavlar yogun .pc odasında . o yüzden giremedim ... ama sabahları pc tekelimde.:jeyyar:
nevracım bu hafta da devam et haftaya 2.3 gün ögünlerini degiştirelim canım oldumu . sık sık ye bi kaç gün motabolizman degişiklige tepki verir canım . kengoda sende uzun zamandır aynı seyirde devam ediyorsunuz . haftaya ikinizdede bunu uyguluyalım . 2 gün sık sık az yiyin akşamları çok hafif geçirelim . bunu öbür hafta içi uyguluyalım ama tamammı çarşamba .perşembe.yerimseniben

Günaydın bende kilo bildirimi yapayım 70.400 gram...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler refim bu hafta kilo vermeni beklemiyordun açıkçası geçen haftaki 1 küsürden sonra . harikasın ......:lepi::lepi::lepi::lepi:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

geçtin beni Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

3 ayda 7 kilo vereliniortak

bende verdiğim günleri görcek miyim rabbim ya
mafoldumben

:lepi::lepi::lepi: ..
refim bukadarda yazıyorsunya onada şükür...... şu yeni aldıgın nicledemi aynı sarunu yaşıyorsun .? geengün sana yazmıştım kendi profilinden ayarlarınla bi oyna ordam kaynaklanıyor olablir..:uhm:

Çok teşekkürederim Aebencim :) umarım her hfta böyle hepimiz kilo veririzz :))))))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

3 ayda 7 kilo vereliniortak

bende verdiğim günleri görcek miyim rabbim ya
mafoldumben

Verirsin tabiii :)belkide dahada fazla verirsin ama sadece sabır ve çizgiyi hiç bozmamak. Bazen miktarı abartsamda ben hiç ama hiç yasaklıları yemedim diyebilirim :) sen varya 7 kilo versen 63 olursunnnnnnnnn :))) bende inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok zor ama imkansız değil dimiiiiiiiii:kedipuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…