- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ayyy ne güzel haber bu aebenim.demek ki yağlar gidiyo afferin sana..olumunekankayizsmileGÜNAYDIN KISLAR.......
GÜNE SICAK BİR haberle başlayım ..... az önce dr. gitmiştim bide tartıldım herzamanki yerde . daha bi önceki gittigimde tartılmıştım .... 10 gün önceye göre agırlıktan yarım kilo gitmiş fakat yagdan tam 2 kilo ..:sm_cool:akannehir
buda baskülde deyişmeyipte mezro ölçümde neden eridigimi kanıtlıyor....:lepi:
bu sabah gene 1 er cm incelmişim .....kaydirigubbakcemile5
bendeeeee ama bak vakit buldukça gircem söz...Şenizafiyet olsun nekuşum ....... ben seni çok arıycam ya güzelim .. biliyorum çalışsanda gelirsin akşamları falan ama ..:sinifsinif:
DİMİ YA AYNEN BENDE ÖYLE DIŞARDA GÜN BOYU AGZIMA BİŞİ ATMASAN ARAMAM AMA EVDE ÖYLEMİ...kafamçokkarıştı
BÖCÜKKKKK .. akşamını görmemiş olayım kıs one öyle..benneyaptımki
zaten öglen tavuk yemişin akşam niyen et yedin kuzum .. zaten aksşam kırmızı et cış. bide yenında pilavla.....klava: hemen kitabı tekrar okuyorsun .....
birde okadar çok ara ögün yapmana gerek varmı? helede kavaltıyla öglen arası .. ben menü vermeyim bARİ BENİM ARA ÖGÜNLERİ ÖRNEKMİ ALIYORSUNUZ NE..klava:
KAVALTINLAR ÖGLENİN HARİKA OLMUŞ BU ARADA.....:1hug:
UNUTMAYIN SABAH ÖGLEN KARNINIZI DUYURUN AKŞAM AZ YİYİN ...hihoyyyt
:1hug:tamam böcügüm kolaygelsin ...olumunekankayizsmilemerhaba aebencim
öglen ve aksam protein aliyorum cünki bol protein almamiz gerekiyor biliyosun.ben hesapladim günlük aldigim protein miktari ytersiz kaliyor yogurt yiyebiliyorum süt ürünü olarak süt icemiyorum burda sifir yagsiz süt yok biliyosun ama yinede proein miktari yetersiz kaliyor bende öglen ve aksam protein aliyorum.ha bide aksam 4de yiyorum yemegimi yani o kadar gec degil canim.ara ögünü sormussun dikkat ettiysen benim menülerim sinirli öyle bol bol yemiyorum sadece montiye uyarladim diyetimi ve acikiyorum hemde metobolizmam calissin diye ara ögün koydum canim....saygilarimlavereliniortak
gene süper menün nevkuş.....:lepi:selamlar,
girebilmişken nete hemen menümü yazayım
tam buğday ekmeğine tost(peynirli) çay
öğlen etli kurufasulye pilav vardı ben kurufasulye yedim bikaç çatal da yoğurt
şimdi ıspanak yoğurt salata yiycem
bi de mandalina
menün güzel hondacım akşam elmeyi yemekle birlikte yemedin dimi?:hulya:günaydın
2kaysı
3dilim ekmek peynir domates ezmesi zeytin
öglen 1tabak kısır marolla ayran
akşamı bıter çikolata yedim :kedi: 2parça tavuk közlenmiş yoğur biber yarım elma koçiş baklava getirdi akşam yededi bende aebenklava: beni keser vala bide çikolata yemişim:asigim:
Günaydın bende kilo bildirimi yapayım 70.400 gram...
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
geçtin beni Çok üzgünüm çoook
:kedi:tüm gün dışardaydın canım akşamda büyük kızım ders çalışıyor malum sınavlar yogun .pc odasında . o yüzden giremedim ... ama sabahları pc tekelimde.:jeyyar:bilmiyorumkismileaeben nerelerdesin huuuu
nevracım bu hafta da devam et haftaya 2.3 gün ögünlerini degiştirelim canım oldumu . sık sık ye bi kaç gün motabolizman degişiklige tepki verir canım . kengoda sende uzun zamandır aynı seyirde devam ediyorsunuz . haftaya ikinizdede bunu uyguluyalım . 2 gün sık sık az yiyin akşamları çok hafif geçirelim . bunu öbür hafta içi uyguluyalım ama tamammı çarşamba .perşembe.yerimsenibenselam kızlar
ben kilo bildirimimi bugünden yapıyorum.78 im.300 gramcık gitmiş..
aebenim herhalde yavaştan duruyo artık benim kilo verme bi iki hafta daha yapayım bakalım durursa haftasonu yürüyüşü arttıracam malum hafta içi vakit yok artık..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler refim bu hafta kilo vermeni beklemiyordun açıkçası geçen haftaki 1 küsürden sonra . harikasın ......:lepi::lepi::lepi::lepi:Günaydın bende kilo bildirimi yapayım 70.400 gram...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
geçtin beni Çok üzgünüm çoook
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan geçtimmmm geçtimm geçtimmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ama bu hızla gitmez benimmerak etme sen beni kesin geçersin hemen hemen montiye başlayalı 3 ay oldu ve tam 7 kilo verdim :) çok şükür Allaha bugünleride gösterdi bana mafoldumben
:lepi::lepi::lepi: ..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan geçtimmmm geçtimm geçtimmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ama bu hızla gitmez benimmerak etme sen beni kesin geçersin hemen hemen montiye başlayalı 3 ay oldu ve tam 7 kilo verdim :) çok şükür Allaha bugünleride gösterdi bana mafoldumben
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
3 ayda 7 kilo vereliniortak
bende verdiğim günleri görcek miyim rabbim ya mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?