sagol cnm zaten sizn menülerinizi takip ediyorum ki basldgımda eminşm sizden cok yaralanıcam da ben kitabıda okumak istyordum nette buldum aslnda ama acıkcası netten almk istemiyorum bide dedigim gibi 2 farklı seklde mi acaba diye merak ettimkafamçokkarıştı
olumunekankayizsmile ÇOK GÜZEL HONDACIM ...dünku menüm
2tane kaysı
kahvaltı 2dilim ekmek sos domates1zeytın yoğurt
öğlen 5kaşık nohutlu bulgur pilavı 1kase yoğurt 1kase salata 2tane biber turşusu
akşam 2tabak karnabahar yemeğı küçük bı parça tavuk çökelek2 kaşık 3saat sonra kuru meyve bademkaydirigubbakcemile2
SAGGOL REFİM NE DİYİM HARİKA DEDEİM BENDE BAKLEMİYORDUM SENDEN BU HAFTA 1 KİLO .sengözlerimebaksanabBu arada okuyamıyorum ya Aebenim sen ne yorum yaptın kilomla ilgili çok merak ettim :))) 1 kilo ilk defa verdim 1 haftada umarım kalıcı olur yemeyerek verdiğim için endişeliyim. Aşurenide allah kabul etsin...
MERVECİM KAVALTIYI ATLAMAN İYİ OLMAMIŞ CANIM ....merhaba herkese
bugunku menum;
sabah limonlu su ve 1 mandalina
oglen tavuklu salata ve ayran
aksama da yogurt salata yanında patlıcan yemeyi düsünüyorum
yatmadan da yine 1 mandalina yerim.
RENGİNCİM SENİN DURUMUN ÖZEL CANIM SAGLIGIN GEREGİ BESLENECEKSİN . MONTİ KURALLARINA UYMANA GEREK YOK OYÜZDEN BİLDİRMİYE BİLİRSİN . YETERKİ SEN SAGLIKLI OL VE KİLO VER CANIM SAGLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ ARKADAŞIM .olumunekankayizsmileaebenciğim...bir sorum var sana. ben bitkisel bir diyete geçiyorum. şimdi burdan yine bildirim yapayım mı? ya da ne yapalım?
kengocum canım yanlış yapıyorsun böyle devam edersen kilo vermen duracak .delikafaduldenDÜNKÜ MENÜM
SABAH
tam buğday ekmeği ile liğht peynirli tost ,dometes ,salatalık ve çay
ARA
1 avuç leblebi
AKŞAM
akşam dediğim saat 16:30 gibi yemek yedim.
et,salata ve yoğurt
Biliyorum biraz düzensiz oldu amalmaz:
bekleriz sultan ....olumunekankayizsmilesagol tatlım yardımcı oldgun için dedigin siteye bi bakıcam. hakslın burda cok güzel anlatılmıs bulmazsamda baslıcam insl bende sizle birlikteolumunekankayizsmile
canım mlegimizde dedigi gibi bu diyet karbonhidratlarla proteinleri ayırmıyor.. bu linktede bunu çok defa vurguladım .. birazdaha dikkatli okusak iyi olacak galiba .:1hug: netteki bilgiler öyle ama yanlış bir çogu kitabı okumadan yapılmış degerlendirmeler ve hap aynı yazıyla karşılaşılıyor ....sengözlerimebaksanab burda alinden geldigince kitaptakini birebir anlatmaya ve uygulamaya çalışıyoruz ... yapmakistersen sanada yardıncı oluruz.:1hug:Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama makarna ile yoğurt tüketmekte protein ve karbonhidratı karıştırmak olmuyor Mu?:uhm:Yada peynirli tost yemek ...En iyisi okumaya devam edeyim anlamadım galiba....
kengocum canım yanlış yapıyorsun böyle devam edersen kilo vermen duracak .delikafadulden
bi kere ögleni atlaman çok kötü .. birde bunu çok sık yapıyorsun ... akşamı erken yemissin güzel fakat ondan sonra yatana kadar 5.6. saat hiç bişi yememisşin .:umursamaz: en azından ara ögün yapmalıydın ...a.s biliyorsun öenimli bir kuralımız aç kalmamak ..
merhaba herkese hayırlı haftalar:teytey:
Aeben çok haklısın :kedi:ama şöyle bir drum var haftanın 3 günü sabah 9 akşam 6 ya kadar dışardayım lokantalara güvenmiyorum hele bu montiye başlayalı hiç güvenmiyorum
sebze yemeği diyorsun içnde patetes,havuç bırakıyorlar...
çorba desen un bırakıyorlar...
ancak ızgara tavuk yada et tiyeceksin bazen tavuk yiyorum ama her zaman her zaman olmuyor bütçe denilen olay sarsılıyorakannehir
onun için böyle oluyor senin alternetif sunacağın bir şey var mı:uhm:
bu günleri nasıl yapabilirim sana zahmet örnek bir menü versen
menün güzel canım ama ögleni az yemişin ..... birde ceviz ve kuru meyve ne kadar gece yedigin için fazla olmasın ...a.sherkese sevgiler
dünkü menüm
2 kaysı
2 dilim ekmek acı sos yoğurt domateskaydirigubbakcemile3Şeniz
öğlen 1kase cacıkmafoldumben
akşam1tabak spaketti peynirli biraz melemen 3kaşık yoğurtkaydirigubbak
gece kuru meyve ceviz opuyorumnanaktan
öncelikle hondacım neden hep kuru meyve yiyyorsun tazesi varkan ..:1ninca:bügünkü menümcokacimcoook
1kaysı
3dilim ekmek çokelek yoğurt
öğlen işim vardı yiyemedimbenneyaptımki
akşam 2tabak kabak meftunesi
şimdide kuru meyve yiyecem
40 dk yürüyüş yaptım bide yemekten sonra elmalı bi içecek hazırlıyorum metobolizmayı hızlandırıyo onu içiyorum aeben cim yorumlarını bekliyorum sevgiler öpüldün haftanın 5günü de plates yapıyorum 4.5kiloyu verim artık inşalahsırnaşık şey:lepi:
günaydın refim aklımımı okudun kıs dün sinema girişi süt aradım iyimi ama bulamadım ya....laelaelaelaelae evden koymayıda unutymuşum ...kafamçokkarıştıGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr Kengocum ben sana leblebi flan yanına almanı tavsiye ederim canım belki yanında da 1 minik kutu light süt olabilir ekonomşk ve kolay aklımdan bu geçti o öğünlerin için...
refim özetleyim sana canım evet benim arada küçük hatalarım luyor bu aylarda . bende farkındayım ..... bu kilo bu sabahki deyil dünkü kilomdu . asıl verdigim gün bol aşure yedigim gündü cuma günü . ve cumarteside vermişim . ama dün öglen resmen aç gezdım diyim sinema girişi mecburen yarım simit yedim ve akşam 1 tb spagetti... ve kilom degişmemiş egeki evde olsamda düzgün yeseydim biliyorumki daha çok vercektim bugün .. dün aç gezmem ve simit durdurmuş kilomu ama hala regl bitmedi yai hafifte şişim . hedefim bu hafta 62 leri görmek .hihoyyyt umarım regl bitimi görürüm .:lepi: çok dikkat edicem bu hafta . ayrıca uyarın içinde çok teşekkür edrim haklısın ..olumunekankayizsmile 1.5 aydır bi ileri bi geri gidip duruyorum ama bu ay kırıcam direnç noktasını ve 15 sene evvelki gördügüm 62 leri görüçem inşallah ..:Saruboceq:Aebencim bu arada çok iyi vermişsin 63.100 çok iyi ama korumaya çalış arttırma son 1 ayına baktımda bir ileri bir geri ????? biryerlerde bir hata mı yapıyorsun bilmşyorum ama korumak için birkaç akşam miktarı belki azaltabilirsin ablacım :))) naçizane bir öneri...
kengocum hepimiz insanız canım hepimizin bazı imkanları kıstlı tabiki.:1hug: bunu çok iyi anlıyorum ..kengocum canım yanlış yapıyorsun böyle devam edersen kilo vermen duracak .delikafadulden
bi kere ögleni atlaman çok kötü .. birde bunu çok sık yapıyorsun ... akşamı erken yemissin güzel fakat ondan sonra yatana kadar 5.6. saat hiç bişi yememisşin .:umursamaz: en azından ara ögün yapmalıydın ...a.s biliyorsun öenimli bir kuralımız aç kalmamak ..
merhaba herkese hayırlı haftalar:teytey:
Aeben çok haklısın :kedi:ama şöyle bir drum var haftanın 3 günü sabah 9 akşam 6 ya kadar dışardayım lokantalara güvenmiyorum hele bu montiye başlayalı hiç güvenmiyorum
sebze yemeği diyorsun içnde patetes,havuç bırakıyorlar...
çorba desen un bırakıyorlar...
ancak ızgara tavuk yada et tiyeceksin bazen tavuk yiyorum ama her zaman her zaman olmuyor bütçe denilen olay sarsılıyorakannehir
onun için böyle oluyor senin alternetif sunacağın bir şey var mı:uhm:
bu günleri nasıl yapabilirim sana zahmet örnek bir menü versen
sana önerim leblebi ve yanına ayran . alman ögün yerine . ikisinide çantanda bulundura biklirsin .a.s güzel bir ögün olur bence dışardayken . leblebi ve sütte olabilir ... ama küçük paket sütler hep yaglı . o yüzden ayranı tavsiye ederim . bulamadıgında sütte içebilirsin ama ... o gün için ögleni halletmiş oluruz..olumunekankayizsmile
et türü içinde ton balıgı severmisin . akşam için hem hafif olur hemde bütçemizi okadar sarsmaz hı ne dersin ..olumunekankayizsmile
bak benden önce refim çözüm bulmuş bile ..zemuszemusGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr Kengocum ben sana leblebi flan yanına almanı tavsiye ederim canım belki yanında da 1 minik kutu light süt olabilir ekonomşk ve kolay aklımdan bu geçti o öğünlerin için...
ay çok geçmiş olsun genemi yaf ...Bu arada oğlumda bene çok hastayız yenidenyine grip mevsimi açıldı bizim için ocak ayı ile temmuz ortasına kadar hiç iyleşmeden hasta oluyoruz bir o bir ben offfffff onunla ayı anda hasta olunca ne ona iyi bakabiliyorum nede kendime işte böyleeeeeeeee
Anlamıyorum ben neden her hastalığı oğlumla birlikte yeniden geçiriyorum....
refim kendi konturol panelinden ayrlarını hiç konturol ettinmi bi karıştır oraları ....:) şimdi varya bir önceki sayfa olan 169 u okuyamıyorum geri döndüğümde veya sayfayı yenilediğimde sadece tek kengonun yazısı görünüyor enteresan yaaaaaaa
inşallah ...sositososito:lepi::)))))))) canlarım benim bu haftada umarım çok kilo veririzzzzzzzzzzzzz aminnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismile
boshayallersmile
RENGİNCİM SENİN DURUMUN ÖZEL CANIM SAGLIGIN GEREGİ BESLENECEKSİN . MONTİ KURALLARINA UYMANA GEREK YOK OYÜZDEN BİLDİRMİYE BİLİRSİN . YETERKİ SEN SAGLIKLI OL VE KİLO VER CANIM SAGLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ ARKADAŞIM .olumunekankayizsmile
aslında dün montinin tansiyon sayfasını vs okudum . bu sorun içinde biçilmiş kaftan monti ama senin et ve süt ürünlerini fazla yemiycegin için montiye pek uygun düşmüyor. dedigim gibi önce saglık ..:1rolleyes:
menün güzel canım ama ögleni az yemişin ..... birde ceviz ve kuru meyve ne kadar gece yedigin için fazla olmasın ...a.s
öncelikle hondacım neden hep kuru meyve yiyyorsun tazesi varkan ..:1ninca:
ögleni atlaman kötü olmuş ..... kıslar dün bir kere daha anladımki çantanızda leblebi ve paketli sür bulunsun yada ayran ... ögünlerinizi atlamayın helede ögleni ç akşam yediginiz direk depo oluyor....a.s
birde sabah yogurdu çok seviyorsun galiba . çökelek yedigin halde yogurtda yemişşin ..kaydirigubbakcemile3cokacimcoook..
hondacım maşalah gı dogunun güzel yemeklerini sıralıyorsun hep :jeyyar:kabak meftüne ne olaki?kaydirigubbakcemile3
pilatesin çok güzel canım sendemi sabahları ebruya takılıyorsun yoksa salonamı gidiyorsun .... bende şimdi yaptım pilatesimi geldim ...hihoyyyt
verirsin canım 2 aya kalmadan ...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?