Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenciğim...bir sorum var sana. ben bitkisel bir diyete geçiyorum. şimdi burdan yine bildirim yapayım mı? ya da ne yapalım?

BİZDEKİ BU KİTAP CANIM ALFA YAYINCILIK BENDEKİ....
olumunekankayizsmile ÇOK GÜZEL HONDACIM ...
Bu arada okuyamıyorum ya Aebenim sen ne yorum yaptın kilomla ilgili çok merak ettim :))) 1 kilo ilk defa verdim 1 haftada umarım kalıcı olur yemeyerek verdiğim için endişeliyim. Aşurenide allah kabul etsin...
SAGGOL REFİM NE DİYİM HARİKA DEDEİM BENDE BAKLEMİYORDUM SENDEN BU HAFTA 1 KİLO .sengözlerimebaksanab:teytey:
merhaba herkese
bugunku menum;
sabah limonlu su ve 1 mandalina
oglen tavuklu salata ve ayran
aksama da yogurt salata yanında patlıcan yemeyi düsünüyorum
yatmadan da yine 1 mandalina yerim.
MERVECİM KAVALTIYI ATLAMAN İYİ OLMAMIŞ CANIM ....

HANGİ DİYETTE OLURSA OLSUN . SABAH BOL BOL YE ÖGLEN NORMAL AKŞAM HAFİF AMCAMDA ÖNERİYOR BU YÖNTEMİ HELEDE İKİNDİ ARA ÖGÜN OLURSA AKŞAMI DAHADA HAFİF GEÇİRMEK GEREKTİGİ YAZIYOR KİTAPTA ....a.s
EGER AKŞAMLARI SORUN OLMASSA KISLAR HAFİF YEMEGE ÇALIŞIN DAHA HIZLI KİLO VERİRSİNİZ...:lepi:

boshayallersmile
aebenciğim...bir sorum var sana. ben bitkisel bir diyete geçiyorum. şimdi burdan yine bildirim yapayım mı? ya da ne yapalım?
RENGİNCİM SENİN DURUMUN ÖZEL CANIM SAGLIGIN GEREGİ BESLENECEKSİN . MONTİ KURALLARINA UYMANA GEREK YOK OYÜZDEN BİLDİRMİYE BİLİRSİN . YETERKİ SEN SAGLIKLI OL VE KİLO VER CANIM SAGLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ ARKADAŞIM .olumunekankayizsmile
aslında dün montinin tansiyon sayfasını vs okudum . bu sorun içinde biçilmiş kaftan monti ama senin et ve süt ürünlerini fazla yemiycegin için montiye pek uygun düşmüyor. dedigim gibi önce saglık ..:1rolleyes:

bu arada es geçmeyim kıslar . 63. 100gr geliyorum bu sabah itibari ilee......:lepi::lepi::lepi: sositososito

kengocum canım yanlış yapıyorsun böyle devam edersen kilo vermen duracak .delikafadulden
bi kere ögleni atlaman çok kötü .. birde bunu çok sık yapıyorsun ... akşamı erken yemissin güzel fakat ondan sonra yatana kadar 5.6. saat hiç bişi yememisşin .:umursamaz: en azından ara ögün yapmalıydın ...a.s biliyorsun öenimli bir kuralımız aç kalmamak ..
sagol tatlım yardımcı oldgun için dedigin siteye bi bakıcam. hakslın burda cok güzel anlatılmıs bulmazsamda baslıcam insl bende sizle birlikteolumunekankayizsmile
bekleriz sultan ....olumunekankayizsmile
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama makarna ile yoğurt tüketmekte protein ve karbonhidratı karıştırmak olmuyor Mu?:uhm:Yada peynirli tost yemek ...En iyisi okumaya devam edeyim anlamadım galiba....
canım mlegimizde dedigi gibi bu diyet karbonhidratlarla proteinleri ayırmıyor.. bu linktede bunu çok defa vurguladım .. birazdaha dikkatli okusak iyi olacak galiba .:1hug: netteki bilgiler öyle ama yanlış bir çogu kitabı okumadan yapılmış degerlendirmeler ve hap aynı yazıyla karşılaşılıyor ....sengözlerimebaksanab burda alinden geldigince kitaptakini birebir anlatmaya ve uygulamaya çalışıyoruz ... yapmakistersen sanada yardıncı oluruz.:1hug:
bu diyet kan şekeri göstergesiyle yapılan bir diyet .. karbon hidratlarla sadece doymuş yaglar karıştırılmıyor okadar..a.spuroteinler deyil .

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr Kengocum ben sana leblebi flan yanına almanı tavsiye ederim canım belki yanında da 1 minik kutu light süt olabilir ekonomşk ve kolay aklımdan bu geçti o öğünlerin için...

menün güzel canım ama ögleni az yemişin ..... birde ceviz ve kuru meyve ne kadar gece yedigin için fazla olmasın ...a.s
öncelikle hondacım neden hep kuru meyve yiyyorsun tazesi varkan ..:1ninca:
ögleni atlaman kötü olmuş ..... kıslar dün bir kere daha anladımki çantanızda leblebi ve paketli sür bulunsun yada ayran ... ögünlerinizi atlamayın helede ögleni ç akşam yediginiz direk depo oluyor....a.s

birde sabah yogurdu çok seviyorsun galiba . çökelek yedigin halde yogurtda yemişşin ..kaydirigubbakcemile3cokacimcoook..

hondacım maşalah gı dogunun güzel yemeklerini sıralıyorsun hep :jeyyar:kabak meftüne ne olaki?kaydirigubbakcemile3

pilatesin çok güzel canım sendemi sabahları ebruya takılıyorsun yoksa salonamı gidiyorsun .... bende şimdi yaptım pilatesimi geldim ...hihoyyyt
verirsin canım 2 aya kalmadan ...:1rolleyes:

Aebencim bu arada çok iyi vermişsin 63.100 çok iyi ama korumaya çalış arttırma son 1 ayına baktımda bir ileri bir geri ????? biryerlerde bir hata mı yapıyorsun bilmşyorum ama korumak için birkaç akşam miktarı belki azaltabilirsin ablacım :))) naçizane bir öneri...

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr Kengocum ben sana leblebi flan yanına almanı tavsiye ederim canım belki yanında da 1 minik kutu light süt olabilir ekonomşk ve kolay aklımdan bu geçti o öğünlerin için...
günaydın refim aklımımı okudun kıs dün sinema girişi süt aradım iyimi ama bulamadım ya....laelaelaelaelae evden koymayıda unutymuşum ...kafamçokkarıştı

artık sorun halloldumu girebiliyormusun ....delikafadulden

kengocum günaydın canım ...

refim özetleyim sana canım evet benim arada küçük hatalarım luyor bu aylarda . bende farkındayım ..... bu kilo bu sabahki deyil dünkü kilomdu . asıl verdigim gün bol aşure yedigim gündü cuma günü . ve cumarteside vermişim . ama dün öglen resmen aç gezdım diyim sinema girişi mecburen yarım simit yedim ve akşam 1 tb spagetti... ve kilom degişmemiş egeki evde olsamda düzgün yeseydim biliyorumki daha çok vercektim bugün .. dün aç gezmem ve simit durdurmuş kilomu ama hala regl bitmedi yai hafifte şişim . hedefim bu hafta 62 leri görmek .hihoyyyt umarım regl bitimi görürüm .:lepi: çok dikkat edicem bu hafta . ayrıca uyarın içinde çok teşekkür edrim haklısın ..olumunekankayizsmile 1.5 aydır bi ileri bi geri gidip duruyorum ama bu ay kırıcam direnç noktasını ve 15 sene evvelki gördügüm 62 leri görüçem inşallah ..:Saruboceq:

bak benden önce refim çözüm bulmuş bile ..zemuszemus
ay çok geçmiş olsun genemi yaf ... refim şu arı sütünü denedinmi benim eşimde çok sık hasta olurdu . gün aşırı falan 1 çay kaşıgı yediriyorum çok şükür bu sıralar hiç öyle hasta olmuyor..
sende bi denesen .

:) şimdi varya bir önceki sayfa olan 169 u okuyamıyorum geri döndüğümde veya sayfayı yenilediğimde sadece tek kengonun yazısı görünüyor enteresan yaaaaaaa
refim kendi konturol panelinden ayrlarını hiç konturol ettinmi bi karıştır oraları ....
:)))))))) canlarım benim bu haftada umarım çok kilo veririzzzzzzzzzzzzz aminnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismile
inşallah ...sositososito:lepi:

canım ben de kobay gibiyim...belki bir yol gösterir bizlere. bakalım deneyeyim ne kaybederim ki? kilolardan başka?

Teşekkürler Aeben ve Referans opuyorumnanaktan
Leblebi ve ayran menüsüde güzel bundan sonra böyle yapıyım.cokacimcoook
Ton balığınıda seviyorum ama ekmeksiz çok yavan geliyor tadı ama deniceğim:1rolleyes:

Son düzenleme:

aebencim kuru meyve çok seviyorum kuru incir keru erik kaysı bayılırım bide hep köyden geliyo platesi eburuyla yapıyorum bide sabah 40dk yürüyüş yapmaya çalışıyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

selam arkadaşlarr , dünkü menümü paylaşmak istediim. dün üniversiteden arkadaşlarla buluştuk o yüzden çok fazla uyamadım

kahvaltı; tam tahıllı buğday ekmeği, akdeniz salatalı ve peynirli(dil krem ve beyaz peynirli)

öğle; (cıss banaaa) un kurabiyesi bademli

akşam; balık ekmek arası yediimm ve birazda kestaneee

yani dün bozmuş bulundumm
bugün yine tam gaz devam edeceğim, inş farkı kapatırımm çok erken free verdim ama alternatifim yoktu malesef eyvahedigeldismile

iyi akşamlar kıslar...

bu günkü menüm ....

kalkınca 1 dl armut...
kavlatı . ..
2.5 dl. ekmek .. k.k peynir.. domates .....zeytin ve ezmasi...

ara. y. armut.

öglen...
balık tava. .... salata..... 2 dl peynir.... 5 fıstık ...
ara.
y. portakal . 1 br süt....

akşam ...
karnıbahar haş.. 1 kase yogurt... 1 kş. marmelat...

yatmadan meyve yemegi düşünüyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben bu sabah tartıldım, 63 çıktı kilom gelin görün ki 2 gündür çok hastayım annem sabah kahvaltısında dayadı kuşburnunu balı.. Balı yemedim de, kuşburnu yedim biraz. hastalığım feci gecmesi dolayısıyla yasak geldi dietime. ama zaten pek bişey yiyesim olmuyor, devam etmeye çalışacagım olmazsa iyileşince kaldığım yerden devam edecegim söz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…