- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aslında çalışmak diyet için zor diyeruz fakat evde olmak diyet açısından daha zor mesela ben dışarda oldugumda yada sabah hemen çıkmam gerektiginde .. hiç açıkmıyorum yemek aklıma bile gelmiyor . fakat evde olunca aklım hep ne yiyecegimde oluyor.... ben çalışssam galiba çok zayıf olurdum ...( tabi pastaneve lokanta hariç) hehe .
DİMİ YA AYNEN BENDE ÖYLE DIŞARDA GÜN BOYU AGZIMA BİŞİ ATMASAN ARAMAM AMA EVDE ÖYLEMİ...kafamçokkarıştıaebencim sana katiliyorum calismak yada birseylerle mesgul olmak diyet yapanlar icin kolaylik sagliyor.Ben evde olunca aklima ister istemez yemek geliyor ama calistigim zaman hic aklima gelmiyor,yani saglikli olacagini bilsem eve gelene kadar isten hic bir sey yemeden durabilirim vallakaydirigubbakcemile3
BÖCÜKKKKK .. akşamını görmemiş olayım kıs one öyle..benneyaptımkibugünkü menüm kizlar
sabah
2 dilim cavdar ekm. az peynir,az marmelat
arada
3 kuru incir
öglen
1 adet haslanmis tavuk budu,4 kasik yogurtlu semizotu
arada
1 portakal,2 kuru kayisi,2 hurma
aksam
3 kasik et sote,3 kasik bulgur pilavi,4 kasik yogurt ve salata
arada
2 adet portakal
spor yapamiyorum su siralar haslatiktanmafoldumben
evet bende öyle bayılıyorum tatlıya ama yemiyorum ....:kedi:helede ekmek kadayıfı yokmu kaymaklı .....akannehirŞenizaeben çim katılıyorum önceleri çalışıyodum 51 kl ydum şimdi56 :asigim:bende evde olduğumdan aklım hep tatlıda çok severim tatlıyı aslında kilo almamın tek sebbi tatlı yememolumunekankayizsmile
afiyet olsun güzel menü hondacım ..1 kş pilavı görmeyim bari çok canın çekmiş..:kedi:bügünkü menümboshayallersmile
40dk yürüyüş
2kaysı
3dilim ekmek k.k peynir 2zeytin domates ezmesi
öglen 1tabakspaketı sade peynir kırmızı biber salatasıguclubacismile
akşam 2parça tavuk salata 2bardak ayran 1kaşık bulgur pilavı canım çekti
biraz kuru meyve:lepi:lülülülülülü
afiyet olsun nekuşum ....... ben seni çok arıycam ya güzelim .. biliyorum çalışsanda gelirsin akşamları falan ama ..:sinifsinif:bugünün menüsü kıslar
2 peynir 2 ekmek çay domates
tonbalıklı salata
1 mandalina
patlıcan yemeği yoğurt salata yedim
birazdan 2 elma yiycem
melegim senin işde zor güzelim valla genede tebrik ederim seni... okadar pastanın böregin içinde kafamçokkarıştıolumunekankayizsmilehaklısın aebenim, benim aldığım kiloların büyük bir kısmı evlendikten sonra işsiz evde oturduğum dönemde oldu
hiç farkına bile varmadan 63den 70e çıkmıştım akannehir
o zamanlar evde sıkıntıdan ne pişirsem, ne yesem derdine düşüyodum
ama işte olmanın sıkıntısı da bildiğin gibi yemeklerin sana göre olmaması
hele bi de benim gibi pastanede olduğunda alternatif yemeklerin çok tehlikeli şeyler oluyor
kahvaltı yapmadın poğaça ye, yemeği beğenmedin börek ye... derken kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
fatum bence hiç mahsuruyok her şekilde yardımcı olurum fakattttttt.. 1 hafta sonra cozutursan kork benden ozaman valla ta vana gelirim ..aeben ben de montiye başlayabilirm haaaa
ama bana klavuzluk edeceksin listelerimi hazırlamamda bana yardım edeceksin hiç olmazsa çarşamba gününü mönüsünü pazartesden blmeliyim ki yemeğimi ona g öre hazırlayayyım...
ama önce şu hormon ilaçlarımın bitmesini bekliyorum günde 1 saat hızlı tempo yürüyorum, yediklerimi yarıya indirdim ama kilo vereceğime kilo alıyorum......
menün gene süper kengocum ......alkisalkisalkisDÜNKÜ MENÜM
SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği ile light peynirli tost,dometes,salatalık ve çay
ÖĞLE
yeşilmercimek ve salata
AKŞAM
patılıcan yemeği ce 2 bardak ayran
Ara
kurukayısı ve incir bir kaç adet(çok canım tatlı istedi )
size geliyim mi bende laelaelaelaelae laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
gel gel...
evdeki koşu bandı, twist aleti masaj aleti ve mekik aleti iş yapmaya yapmaya eskidi zaten gel de biraz pasları gitsin bacım...
koşu bandının pasını ben aldım...
diğerlerinin pasını da sen al...
aha o zaman oldu bu iş . annene hürmetler...buyrunnnnnnnnn.... ilk sayfayı dikkatle oku o zaman .... ve start... ve şu anki kilon ne bakem .:jeyyar:datlum kaçırdığın bişey var
annem burda ve ben zayıflamadan gitmeyecek...
hatun kafaya koydu beni eksi 57 kiloluk 38 beden hallerime döndürmeyi
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3bu yüzden ben vazgeçtim koşu bandından . pilates daha iyi ve dışarda yürüyüş ...:lepi: zaten montide spora okadar iş düşmüyor.:jeyyar:bende aldım koşu bandı çamaşır kurutmaya yarıyo laelaelaelaelae
geçen gün yarım saat koştum bacağıma bir kramp kaç gündür acısı geçmedi
vücut iyice hamlamış otura otura
aha o zaman oldu bu iş . annene hürmetler...buyrunnnnnnnnn.... ilk sayfayı dikkatle oku o zaman .... ve start... ve şu anki kilon ne bakem .:jeyyar:
homdacım olsun okdar bakalım ...kaydirigubbakcemile3Şenizcanım leblebi çok cektı napım :tomato:5tanede bişey olmaz diye köfte ekmeksiz soganlı maydanozlu biraz marol vardı onu yemiştim yazmayı unutum :mymeka:
menün gene süper kengocum ......alkisalkisalkis
eger bu hafta baskülde istedigimiz sonucu alamassak bünyeni biraz şaşırtalım önümüzdeki hafta oldumu kengocum ..yerimseniben yaklaşık 2 aydır aynı istıkrarda devam ediyorsun ... kullandıgın ilaçların etkiside kiloyu durdurmuş olabilir... hem onlar bitsin hemde ögün şekkillerini biraz deyiştirip bünyeni şaşırtalım oldumu ..yerimseniben
okey fatum şimdilik aneye emenetsin ...kaydirigubbakcemile5kilomu cııs şimdilik söylemiyorum ama önümüzdeki ay başlayacağım çünkü içtiğim hormon ilacı acayip acıktırıyor ve tatlı iştahını aetırıyor..
annem kontrollü bi şekilde haftada 2 gün sütlü tatlı yemem izin veriyor o da yarım porsyondan biraz daha az....
şu hormon ilaçları bitsin ondan sonraa...
homdacım olsun okdar bakalım ...kaydirigubbakcemile3
canım sen hala diyet defteri yapmadınmı kendine . yediklerini ve saatlerini yaz . valla çok faydalı oluyor...
honda kıs sen 56 kilosun len ben o kiloyu hayal bile edemiyorum sen nerene zayıflıyon bakim ... boyun kaç bebe varmı .....? diyarbekirde ne yapıyorsun ordamı yaşıyorsun ....? anam ne çok soru sordum .kafamçokkarıştı
:lepi:ha bide boy sormuşun 1.60 kl56 ben 53 olmak istiyorumolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?