Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın aebenim, benim aldığım kiloların büyük bir kısmı evlendikten sonra işsiz evde oturduğum dönemde oldu

hiç farkına bile varmadan 63den 70e çıkmıştım akannehir

o zamanlar evde sıkıntıdan ne pişirsem, ne yesem derdine düşüyodum

ama işte olmanın sıkıntısı da bildiğin gibi yemeklerin sana göre olmaması

hele bi de benim gibi pastanede olduğunda alternatif yemeklerin çok tehlikeli şeyler oluyor

kahvaltı yapmadın poğaça ye, yemeği beğenmedin börek ye... derken kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

DİMİ YA AYNEN BENDE ÖYLE DIŞARDA GÜN BOYU AGZIMA BİŞİ ATMASAN ARAMAM AMA EVDE ÖYLEMİ...kafamçokkarıştı
BÖCÜKKKKK .. akşamını görmemiş olayım kıs one öyle..benneyaptımki
zaten öglen tavuk yemişin akşam niyen et yedin kuzum .. zaten aksşam kırmızı et cış. bide yenında pilavla.....klava: hemen kitabı tekrar okuyorsun .....

birde okadar çok ara ögün yapmana gerek varmı? helede kavaltıyla öglen arası .. ben menü vermeyim bARİ BENİM ARA ÖGÜNLERİ ÖRNEKMİ ALIYORSUNUZ NE..klava:
KAVALTINLAR ÖGLENİN HARİKA OLMUŞ BU ARADA.....:1hug:
UNUTMAYIN SABAH ÖGLEN KARNINIZI DUYURUN AKŞAM AZ YİYİN ...hihoyyyt

GÜNAYDIN KISLAR.......
GÜNE SICAK BİR haberle başlayım ..... az önce dr. gitmiştim bide tartıldım herzamanki yerde . daha bi önceki gittigimde tartılmıştım .... 10 gün önceye göre agırlıktan yarım kilo gitmiş fakat yagdan tam 2 kilo ..:sm_cool:akannehir
buda baskülde deyişmeyipte mezro ölçümde neden eridigimi kanıtlıyor....:lepi:
bu sabah gene 1 er cm incelmişim .....kaydirigubbakcemile5

DÜNKÜ MENÜM

SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği ile light peynirli tost,dometes,salatalık ve çay

ÖĞLE
yeşilmercimek ve salata

AKŞAM
patılıcan yemeği ce 2 bardak ayran

Ara
kurukayısı ve incir bir kaç adet(çok canım tatlı istedi )

evet bende öyle bayılıyorum tatlıya ama yemiyorum ....:kedi:helede ekmek kadayıfı yokmu kaymaklı .....akannehir
afiyet olsun güzel menü hondacım ..1 kş pilavı görmeyim bari çok canın çekmiş..:kedi:
honda şu kuru meyveleri ne yap biliyormusun hoşaf ..ben çok yapıyorum dünde yaptım şeker katmanda gerek yok meyvenin şekeri tatlı oluyor zaten ,suyunu biraz az kat yemeklerden sonra tatlı niyetine . valla süper oluyor...

Şenizcanım leblebi çok cektı napım :tomato:5tanede bişey olmaz diye köfte ekmeksiz soganlı maydanozlu biraz marol vardı onu yemiştim yazmayı unutum :mymeka:[/QUOTE]
homdacım olsun okdar bakalım ...kaydirigubbakcemile3

canım sen hala diyet defteri yapmadınmı kendine . yediklerini ve saatlerini yaz . valla çok faydalı oluyor...
honda kıs sen 56 kilosun len ben o kiloyu hayal bile edemiyorum sen nerene zayıflıyon bakim ... boyun kaç bebe varmı .....? diyarbekirde ne yapıyorsun ordamı yaşıyorsun ....? anam ne çok soru sordum .kafamçokkarıştı

bugünün menüsü kıslar
2 peynir 2 ekmek çay domates
tonbalıklı salata
1 mandalina
patlıcan yemeği yoğurt salata yedim
birazdan 2 elma yiycem
afiyet olsun nekuşum ....... ben seni çok arıycam ya güzelim .. biliyorum çalışsanda gelirsin akşamları falan ama ..:sinifsinif:

melegim senin işde zor güzelim valla genede tebrik ederim seni... okadar pastanın böregin içinde kafamçokkarıştıolumunekankayizsmile

aeben ben de montiye başlayabilirm haaaa
ama bana klavuzluk edeceksin listelerimi hazırlamamda bana yardım edeceksin hiç olmazsa çarşamba gününü mönüsünü pazartesden blmeliyim ki yemeğimi ona g öre hazırlayayyım...
ama önce şu hormon ilaçlarımın bitmesini bekliyorum günde 1 saat hızlı tempo yürüyorum, yediklerimi yarıya indirdim ama kilo vereceğime kilo alıyorum......

fatum bence hiç mahsuruyok her şekilde yardımcı olurum fakattttttt.. 1 hafta sonra cozutursan kork benden ozaman valla ta vana gelirim ..klava: bu öyle 1.2 haftalık bi süreç deyil az çok biliyorsun an az 1.2 ay yapman lazınki bünyen sonuç versin ....

birde kızlar bozup tekrar başlıyoruzya her başladıgımızda diyetin etkisi azlıyormuş biliyormusunuz vvucud kendi mekanızmasını geliştirip daha çok savunuyormuş . o yüzden her bıraktıgınızdve başladıgınızda diyetin etkisi azalıyor dikkat .... bu tüm diyetlerde böyledir....a.s.

fatu sen bu diyetten güzel sonuç alırsın çünki senin beslenme düzeyin hep abur cubar kıs... onları kestinmi zaten otamatikman kilo veriyorsun ....olumunekankayizsmile

menün gene süper kengocum ......alkisalkisalkis
eger bu hafta baskülde istedigimiz sonucu alamassak bünyeni biraz şaşırtalım önümüzdeki hafta oldumu kengocum ..yerimseniben yaklaşık 2 aydır aynı istıkrarda devam ediyorsun ... kullandıgın ilaçların etkiside kiloyu durdurmuş olabilir... hem onlar bitsin hemde ögün şekkillerini biraz deyiştirip bünyeni şaşırtalım oldumu ..yerimseniben

size geliyim mi bende laelaelaelaelae laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

gel gel...
evdeki koşu bandı, twist aleti masaj aleti ve mekik aleti iş yapmaya yapmaya eskidi zaten gel de biraz pasları gitsin bacım...
koşu bandının pasını ben aldım...
diğerlerinin pasını da sen al...

gel gel...
evdeki koşu bandı, twist aleti masaj aleti ve mekik aleti iş yapmaya yapmaya eskidi zaten gel de biraz pasları gitsin bacım...
koşu bandının pasını ben aldım...
diğerlerinin pasını da sen al...

bende aldım koşu bandı çamaşır kurutmaya yarıyo laelaelaelaelae

geçen gün yarım saat koştum bacağıma bir kramp kaç gündür acısı geçmedi

vücut iyice hamlamış otura otura

datlum kaçırdığın bişey var
annem burda ve ben zayıflamadan gitmeyecek...
hatun kafaya koydu beni eksi 57 kiloluk 38 beden hallerime döndürmeyi
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aha o zaman oldu bu iş . annene hürmetler...buyrunnnnnnnnn.... ilk sayfayı dikkatle oku o zaman .... ve start... ve şu anki kilon ne bakem .:jeyyar:

bende aldım koşu bandı çamaşır kurutmaya yarıyo laelaelaelaelae

geçen gün yarım saat koştum bacağıma bir kramp kaç gündür acısı geçmedi

vücut iyice hamlamış otura otura
kaydirigubbakcemile3bu yüzden ben vazgeçtim koşu bandından . pilates daha iyi ve dışarda yürüyüş ...:lepi: zaten montide spora okadar iş düşmüyor.:jeyyar:

aha o zaman oldu bu iş . annene hürmetler...buyrunnnnnnnnn.... ilk sayfayı dikkatle oku o zaman .... ve start... ve şu anki kilon ne bakem .:jeyyar:

kilomu cııs şimdilik söylemiyorum ama önümüzdeki ay başlayacağım çünkü içtiğim hormon ilacı acayip acıktırıyor ve tatlı iştahını aetırıyor..
annem kontrollü bi şekilde haftada 2 gün sütlü tatlı yemem izin veriyor o da yarım porsyondan biraz daha az....
şu hormon ilaçları bitsin ondan sonraa...

Şenizcanım leblebi çok cektı napım :tomato:5tanede bişey olmaz diye köfte ekmeksiz soganlı maydanozlu biraz marol vardı onu yemiştim yazmayı unutum :mymeka:
homdacım olsun okdar bakalım ...kaydirigubbakcemile3

canım sen hala diyet defteri yapmadınmı kendine . yediklerini ve saatlerini yaz . valla çok faydalı oluyor...
honda kıs sen 56 kilosun len ben o kiloyu hayal bile edemiyorum sen nerene zayıflıyon bakim ... boyun kaç bebe varmı .....? diyarbekirde ne yapıyorsun ordamı yaşıyorsun ....? anam ne çok soru sordum .kafamçokkarıştı[/QUOTE]

merhabalar aeben diyet defteri yaptımda yazmaya üşeniyom benim kociş oyle istiyo gerçi odemesede ben istiyorum ya gğzel görünmek hoşuma gidiyo işte evlenmeden önce çalışıyodum özel bi şirkette calıştım doğma büyüme buralıyım 2de çocuğum var kız oğlan 27 yaşındayım arkadaşlara başarılar dilerimsırnaşık şeyalkisalkisalkisŞeniz

Sağ ol Aeben :teytey:bence benim bünye alıştı emin ol acıkmıyorum bile alıştım sanki hep böyle yemek yiyormuşum gibi ilaçlar bu cuma bitireceğim inşallah bir daha ki hafta dediğin gibi yapalım inşallah HOCAM

:jeyyar: okey fatum şimdilik aneye emenetsin ...kaydirigubbakcemile5

merhabalar aeben diyet defteri yaptımda yazmaya üşeniyom benim kociş oyle istiyo gerçi odemesede ben istiyorum ya gğzel görünmek hoşuma gidiyo işte evlenmeden önce çalışıyodum özel bi şirkette calıştım doğma büyüme buralıyım 2de çocuğum var kız oğlan 27 yaşındayım arkadaşlara başarılar dilerimsırnaşık şeyalkisalkisalkisŞeniz[/QUOTE]
ALLAH bagışlasın canım ... evet insan istedigi kiloda olmalı bencede....
ha bide boy sormuşun 1.60 kl56 ben 53 olmak istiyorumolumunekankayizsmile
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…