- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
tebrikler refim...Günaydın kızlar :) benimde kilom 71.200 :)))
aslında pek iştahım yok birkaç gündür sanırım yemediğimiçin gitti ve umarım geri gelmezler... Ama Elifim seni geçtimmmmm
tebriklerrrr :lepi:günaydın kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. bende 62 ile çarşamba başladım biliyorsunuz bu sabah 61.8 veeriyor olduğumu görmek çok sevindirici.,
dün ki menüm:
sabah bir dilim kızarmış light ekmeh az yağlı peynir yeşil zeytin yeşilllik yoktu tüketemedim
öğlen biraz ıspanak yemeği yoğurt
akşam maalesef misafirlikteydim tek uyan çiğ köfteydi bir tane yedim marulla birlikte ve maydonoz birazda peynir
yatmadan önce yarım elma
Allah kabul etsin aebenim. Canım bişi söyliycem bazı tatlandırıcılar pişerken konmuyo sonra ilave filan diyolar ben hiç kullanmadım sen biliyosundur mutlaka da yine de uyarayım dedim.piştikten sonra kullandın dimi aebenim?aşuremi yaptım dagırtım bile kendimde yadim 2 kase . valla şekersizde olsa süper . 2 t. tatlandırıcı koydum . zaten kuru meylerinde şekeri var harika olmuş . elif kesin bi yerin şişeçek kıs . ah ne yapsak ... sizin pastanede pişirmiyolarmı mutfakta . sana 1 kase şekersiz ayırsınlar bacım ya ..
yada sende pişirsin ya zor dayil yogurt gibi onuda tarip edeyimmi . ama bak bu tarif roman kadar uzun olur hee.
hatırlattıgın için teşekürler arkadaşım benim .olumunekankayizsmile evet canım oçaktan aldıktan sonra katıyorum ... ayrıca çokta zararlılar . o yüzden sık kullanmamaya çalışıyorum . günde 1 br çayım var kavaltıda. binde birde böyle durumlarda kullanıyorum .vereliniortaktebrikler refim...
:lepi:
tebriklerrrr :lepi:
Allah kabul etsin aebenim. Canım bişi söyliycem bazı tatlandırıcılar pişerken konmuyo sonra ilave filan diyolar ben hiç kullanmadım sen biliyosundur mutlaka da yine de uyarayım dedim.piştikten sonra kullandın dimi aebenim?
bugünün menüsü
2 buğday ekmeği,2 peynir,domates,çay
tavuk sote,salata,yarım kase yoğurt
akşama ıspanak yemeği,yoğurt
meyve 1 portakal yiycem canım tatlı çekerse belki bi de elma...
tamam kalişim şimdi bende kalkıyorum zaten . ha bide arkadaşın bu sorun yeni deyil geçen hafta hiç girememişti bu linke.vede k.k ya ..:hulya:aebenim soracağım canım ama hemen cevap alamayız
MENÜN GÜZEL KENGOCUM . hatta öglenide atlamışın veyveyle geçirdim say .... bende meyveyi çok sviyorum bazan tabaklar dolusu yiyesin giliyor ( ne oburum benya.kafamçokkarıştı
kitabın ismi ( yedikçe zayıfla, ince kal )... canım kitap sedece bende deyil melek ve kengodada var...ben geçen sene almıştım diyeti ilk denedigimde ozaman fiyasada vardı şimdi bende bakıyorum her gittigimde kitapçılara yok malesef..
kitap olmadanda burdakibilgilerle yapabilirsin canım yardımcı oluruz ...:1hug:
sagol cnm zaten sizn menülerinizi takip ediyorum ki basldgımda eminşm sizden cok yaralanıcam da ben kitabıda okumak istyordum nette buldum aslnda ama acıkcası netten almk istemiyorum bide dedigim gibi 2 farklı seklde mi acaba diye merak ettimkafamçokkarıştı
kızlar ben anlamadım bu diyeti
kıtap da yok bende...,
ne yapsam kı..
merhaba sultanbuyrunnnnnnnnn
Bende kitabı çok zor buldum hatta kitabın basım yayın evine bile gittim onlarda bile yoktu sonra D&R internetten üzerinden sipariş verdim biraz gecikmelide olsa geldi istiyorsan bak siteye
Birde zaten Aeben çok güzel anlatmış 1. sayfada eminin olun yeter ama tabi kitabı okumak daha iyi olabilir şuan zaten benim kitabım elden ele geziyorkuralı kavradıktan sonra sen bile farketmeden uyguluyorsunboshayallersmile
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama makarna ile yoğurt tüketmekte protein ve karbonhidratı karıştırmak olmuyor Mu?:uhm:Yada peynirli tost yemek ...En iyisi okumaya devam edeyim anlamadım galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?