Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar :) benimde kilom 71.200 :)))
aslında pek iştahım yok birkaç gündür sanırım yemediğimiçin gitti ve umarım geri gelmezler... Ama Elifim seni geçtimmmmm
tebrikler refim...
:lepi:
tebriklerrrr :lepi:

Allah kabul etsin aebenim. Canım bişi söyliycem bazı tatlandırıcılar pişerken konmuyo sonra ilave filan diyolar ben hiç kullanmadım sen biliyosundur mutlaka da yine de uyarayım dedim.piştikten sonra kullandın dimi aebenim?

bugünün menüsü
2 buğday ekmeği,2 peynir,domates,çay
tavuk sote,salata,yarım kase yoğurt
akşama ıspanak yemeği,yoğurt
meyve 1 portakal yiycem canım tatlı çekerse belki bi de elma...

hatırlattıgın için teşekürler arkadaşım benim .olumunekankayizsmile evet canım oçaktan aldıktan sonra katıyorum ... ayrıca çokta zararlılar . o yüzden sık kullanmamaya çalışıyorum . günde 1 br çayım var kavaltıda. binde birde böyle durumlarda kullanıyorum .vereliniortak

menünde süper gene nevkuş....olumunekankayizsmile

anladım canım tamam o zaman.ya ben bu tatlandırıcılarla ilgili her dakka yeni bişi çıkıyo çok korkuyorum da ondan kıyamam sana yani...şu aspartam rezil bişi beyind birsürü hasar bile bırakıyomuş ...bilipte söylememek olmaz diye yazıyom ...
sağol canım menü iyi evet bakalım haftaya ibreyi indirmem lazım...kaydirigubbakcemile5

aebenim soracağım canım ama hemen cevap alamayız
tamam kalişim şimdi bende kalkıyorum zaten . ha bide arkadaşın bu sorun yeni deyil geçen hafta hiç girememişti bu linke.vede k.k ya ..:hulya:

ilgin için teşekürler arkadaşım ..olumunekankayizsmile

sagol cnm zaten sizn menülerinizi takip ediyorum ki basldgımda eminşm sizden cok yaralanıcam da ben kitabıda okumak istyordum nette buldum aslnda ama acıkcası netten almk istemiyorum bide dedigim gibi 2 farklı seklde mi acaba diye merak ettimkafamçokkarıştı

dünku menüm
2tane kaysı
kahvaltı 2dilim ekmek sos domates1zeytın yoğurt

öğlen 5kaşık nohutlu bulgur pilavı 1kase yoğurt 1kase salata 2tane biber turşusu

akşam 2tabak karnabahar yemeğı küçük bı parça tavuk çökelek2 kaşık 3saat sonra kuru meyve bademkaydirigubbakcemile2

selam canlarım ki,lo veren arkadaşları tebrik ederim :) hazır yazabiliyorken bol bol yazayım Aebencim ben kk yönetime birçokkez bildirdim ama hiçbir çözüm olmadı Kalist sağolsun sormuş özelden bende cvp yazdım umarım birşeyler düzelir mesela 163 sayfada dün saat 11 de ben kilomu bildirdim ya sizin yorumlarını görmeye çalışıyorum ama o sayfaya girdiğimde sadece benim yazımı görüyorum altı bomboş ve son sayfa haline geliyor hemen anlamıyorum ... Umarım düzelir biran evvel...

Bu arada okuyamıyorum ya Aebenim sen ne yorum yaptın kilomla ilgili çok merak ettim :))) 1 kilo ilk defa verdim 1 haftada umarım kalıcı olur yemeyerek verdiğim için endişeliyim. Aşurenide allah kabul etsin...

Elifcim pazartesiden cumaya müthiş kilo vermişsin aslında tebrik ederim seni ...

merhaba herkese
bugunku menum;
sabah limonlu su ve 1 mandalina
oglen tavuklu salata ve ayran
aksama da yogurt salata yanında patlıcan yemeyi düsünüyorum
yatmadan da yine 1 mandalina yerim.

merhaba sultanbuyrunnnnnnnnn
Bende kitabı çok zor buldum hatta kitabın basım yayın evine bile gittim onlarda bile yoktu sonra D&R internetten üzerinden sipariş verdim biraz gecikmelide olsa geldi istiyorsan bak siteye
Birde zaten Aeben çok güzel anlatmış 1. sayfada eminin olun yeter ama tabi kitabı okumak daha iyi olabilir şuan zaten benim kitabım elden ele geziyor kuralı kavradıktan sonra sen bile farketmeden uyguluyorsunboshayallersmile

kızlar ben anlamadım bu diyeti
kıtap da yok bende...,
ne yapsam kı..

merhaba mevlude aramıza hoşgeldinbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Aslında çok kolay bir beslenme alışkanlığı 1. sayfayı çok güzel okursan anlarsın kitap Türkiyede bile çok zor bulunuyor artık basılmıyormuş:1no2:

DÜNKÜ MENÜM

SABAH
tam buğday ekmeği ile liğht peynirli tost ,dometes ,salatalık ve çay

ARA
1 avuç leblebi

AKŞAM
akşam dediğim saat 16:30 gibi yemek yedim.
et,salata ve yoğurt

Biliyorum biraz düzensiz oldu ama lmaz:

sagol tatlım yardımcı oldgun için dedigin siteye bi bakıcam. hakslın burda cok güzel anlatılmıs bulmazsamda baslıcam insl bende sizle birlikteolumunekankayizsmile

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama makarna ile yoğurt tüketmekte protein ve karbonhidratı karıştırmak olmuyor Mu?:uhm:Yada peynirli tost yemek ...En iyisi okumaya devam edeyim anlamadım galiba....

herkese sevgiler

dünkü menüm

2 kaysı

2 dilim ekmek acı sos yoğurt domateskaydirigubbakcemile3Şeniz

öğlen 1kase cacıkmafoldumben

akşam1tabak spaketti peynirli biraz melemen 3kaşık yoğurtkaydirigubbak

gece kuru meyve ceviz opuyorumnanaktan

bügünkü menümcokacimcoook

1kaysı
3dilim ekmek çokelek yoğurt

öğlen işim vardı yiyemedimbenneyaptımki

akşam 2tabak kabak meftunesi

şimdide kuru meyve yiyecem
40 dk yürüyüş yaptım bide yemekten sonra elmalı bi içecek hazırlıyorum metobolizmayı hızlandırıyo onu içiyorum aeben cim yorumlarını bekliyorum sevgiler öpüldün haftanın 5günü de plates yapıyorum 4.5kiloyu verim artık inşalahsırnaşık şey:lepi:

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama makarna ile yoğurt tüketmekte protein ve karbonhidratı karıştırmak olmuyor Mu?:uhm:Yada peynirli tost yemek ...En iyisi okumaya devam edeyim anlamadım galiba....

protein ve karbonhidrat ayrımına dayanan bir diyet değil zaten bu samanyolu

ilk sayfayı okursan kafanda daha güzel canlanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…