gunaydın herkese sabah yumurta salatalık domates zeytin peynir
pazartesi basladım montiye baslangıç kilom 85 bugun tartıldım 83.800 verdiğim kilo 1.200 montiyi cok sevdim ben
günaydın canım tebrik ederim . menülerini günlük toptan yazsan yorumlamamız daha rahat olur . kahvaltın gayet güzel ..........
ben bu hafta kilomu yazmayabilirmiyiiimmm delikafaduldengünaydın .
hayırlı cumalar ..
pilateside yapıp öyle geldim . ama dışarı çıkıcam çoçokların bikaç okul eksikleri var onları halledicem ...
kilomda 63. 4 .. salı başlamıştım 64 le .. -tatlicadiarzu-
günaydın .
hayırlı cumalar ..
pilateside yapıp öyle geldim . ama dışarı çıkıcam çoçokların bikaç okul eksikleri var onları halledicem ...
nayır efem bekliyorum ..yoksa şok kilolarmı verdin kıs.... bak ben nasıl yazdım utanarakdanbilmiyorumkismileben bu hafta kilomu yazmayabilirmiyiiimmm delikafadulden
tazeligi kalmadı nazlım diyete ara vereli 2 ay oldu ve tatile çıktıgımızda 59 .3 düm ...sanada hayırlı cumalar ablam . çokta fazla kilo almamışsın sen verirsin hepsini bir çırpıda taze kilolar çabuk gider ... olumunekankayizsmile
ne şanslısın canım..öyle bir koca her eve lazım .......kaydirigubbakcemile3iyi geceler arkadaşlar , bütün gün turşu ve sos tarifleri verilmiş. bizde bu işlerle eşim ilgileniyorkaydirigubbakcemile3 refarandum günü görevliydim. eşim kırmızı biber salçası yapmış, közlemiş derin dondurucuyada koymuş sağolsun. bu hafta sonuda turşu işini halledeceğizkaydirigubbakcemile2 bütün gün yoğundum ancak gelebildim. bugün öğlene kadar okulda toplantı vardı , öğleden sonra doğum yapan arkadaşa bebek görmeye gittik. monti adına çok verimli olmadı. sabah 1 yumurta , peynir yedim öğlen arkadaşda yedim:kedi: akşam köfte ,salata yoğurt yedim . öğlen kaçırdım biraz ama 1 saat yürüyüş yaparak durumu biraz olsun kurtardım. yarın başlıyorum tam anlamıyla. aebenciğim yürüyüş bölümüne geliyorum
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler cnm sonunda kırdın 73 barajını...kaydirigubbakcemile3günaydın
bu hafta 72.2 yim 800 gr gitmiş
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar kilomu bildirmeyi unutmusum pazartesi basladığımda 67.7 idim bu sabah 65.7 umarım haftaya cuma 63 ü görebilirim..
herkese merhaba bende hemen utanarak kilomu bildiriyorummm
geçen hafta :69.500
bu hafta :71.100
alınan kilo:1.600
tebrik ederim kıs çok sevindim valla...alkisalkisalkisalkisalkisalkisgunaydın herkese sabah yumurta salatalık domates zeytin peynir
pazartesi basladım montiye baslangıç kilom 85 bugun tartıldım 83.800 verdiğim kilo 1.200 montiyi cok sevdim ben
günaydın cnm hayırlı cumalaropuyorumnanaktangünaydın .
hayırlı cumalar ..
nayır efem bekliyorum ..yoksa şok kilolarmı verdin kıs.... bak ben nasıl yazdım utanarakdanbilmiyorumkismile
tazeligi kalmadı nazlım diyete ara vereli 2 ay oldu ve tatile çıktıgımızda 59 .3 düm ...
2 hafta tatil ardından ramazan ve ardındanda bayram . nerden baksan 4.5 .kilo .sempatiksalakcinniazda deyil ..ben çabuk alır zor veririm biliyorsun . ama biryerden başlamak lazım sonuçta bilinçli alınmış bir kilo .bi pişmanlıgımda yok aslında ..a.s
kıslar mesajları okudum ama cevap sonraya. laceyim özellikle sana menünde yine baya yanlışlıklar var ...
kilo verenleride tebrik ederim ...
vee gelelim bana....))pazartesi tartıldığımda 103,9 du...bu sabah tekrar çizelgeme dönmüşüm çok mutluyum...102,4...giden..1,5 kg yaşasın monti:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk:aebencim bayramda bildirim yapmadık şimdi nasıl olucak??hangisini kabul edeceksin?...çizelgeyi kabul edersen sabit kalmış oluyorum...bayram sonundaki tartıyı kabul edersen 1,5 kg vermişimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar ben aksam tazefasulye yoğurt salata yicektim ama öğlen pazara gittim vaktim bitti ondan aksama yemek yapamıcam onun yerine meyve ve süt yesem olurmu..olmaz derseniz yine ızgara tavuk salata yicem ama 2 gündür zaten onu yiyorum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?