Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın herkese sabah yumurta salatalık domates zeytin peynir
pazartesi basladım montiye baslangıç kilom 85 bugun tartıldım 83.800 verdiğim kilo 1.200 montiyi cok sevdim ben

günaydın canım tebrik ederim . menülerini günlük toptan yazsan yorumlamamız daha rahat olur . kahvaltın gayet güzel ..........

günaydın canım tebrik ederim . menülerini günlük toptan yazsan yorumlamamız daha rahat olur . kahvaltın gayet güzel ..........

tesekkur ederim genelde toptan yazmaya calısıyorum fakat bugun daha ne pişiriceğime karar vermediğim için yazmadım ama bir dahakine dikkate alıcam kaydirigubbakcemile3

günaydın .
hayırlı cumalar ..
pilateside yapıp öyle geldim . ama dışarı çıkıcam çoçokların bikaç okul eksikleri var onları halledicem ...
kilomda 63. 4 .. salı başlamıştım 64 le .. -tatlicadiarzu-

ben bu hafta kilomu yazmayabilirmiyiiimmm delikafadulden

sanada hayırlı cumalar ablam . çokta fazla kilo almamışsın sen verirsin hepsini bir çırpıda taze kilolar çabuk gider ... olumunekankayizsmile

ben bu hafta kilomu yazmayabilirmiyiiimmm delikafadulden
nayır efem bekliyorum ..yoksa şok kilolarmı verdin kıs.... bak ben nasıl yazdım utanarakdanbilmiyorumkismile
sanada hayırlı cumalar ablam . çokta fazla kilo almamışsın sen verirsin hepsini bir çırpıda taze kilolar çabuk gider ... olumunekankayizsmile
tazeligi kalmadı nazlım diyete ara vereli 2 ay oldu ve tatile çıktıgımızda 59 .3 düm ...
2 hafta tatil ardından ramazan ve ardındanda bayram . nerden baksan 4.5 .kilo .sempatiksalakcinniazda deyil .. ben çabuk alır zor veririm biliyorsun . ama biryerden başlamak lazım sonuçta bilinçli alınmış bir kilo .bi pişmanlıgımda yok aslında ..a.s

kıslar mesajları okudum ama cevap sonraya. laceyim özellikle sana menünde yine baya yanlışlıklar var ...
kilo verenleride tebrik ederim ...

ne şanslısın canım..öyle bir koca her eve lazım .......kaydirigubbakcemile3
günaydın
bu hafta 72.2 yim 800 gr gitmiş
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler cnm sonunda kırdın 73 barajını...kaydirigubbakcemile3
kızlar kilomu bildirmeyi unutmusum pazartesi basladığımda 67.7 idim bu sabah 65.7 umarım haftaya cuma 63 ü görebilirim..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
herkese merhaba bende hemen utanarak kilomu bildiriyorummm

geçen hafta :69.500

bu hafta :71.100

alınan kilo:1.600
klava:klava:klava:
gunaydın herkese sabah yumurta salatalık domates zeytin peynir
pazartesi basladım montiye baslangıç kilom 85 bugun tartıldım 83.800 verdiğim kilo 1.200 montiyi cok sevdim ben
tebrik ederim kıs çok sevindim valla...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın cnm hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

AMİNNNNNNNN...cnm hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan

benim kilolar taze daha ablam bu aldığım kiloda bayram haftasından kalma ama bu haftada abartarak yediğim halde bu hafta kilo almamışım buna çok sevindim . bugün itabariyle kendi kendime söz verdim menülerimi tekrar düzene sokucam inşallah ve monti amcama sarılıcam vermem gereken 8,5 kg var daha ..........

Selamlarrr,

Topik eski havasına bürünmüş, ne güzel:)..birkaç gündür Ankaradayım, allah nasip ederse yarın yola çıkıyorum, pazartesi ben de aranızda olacağım inşallah, bu yoğunlukta monti sekteye uğrayıp durdu, bikaç işimi de bitirdiğimde artık tam anlamıyla montiye devam edip hedefim 55 kiloyu tartıda görmek istiyorum..

vee gelelim bana....))pazartesi tartıldığımda 103,9 du...bu sabah tekrar çizelgeme dönmüşüm çok mutluyum...102,4...giden..1,5 kg yaşasın monti:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk:aebencim bayramda bildirim yapmadık şimdi nasıl olucak??hangisini kabul edeceksin?...çizelgeyi kabul edersen sabit kalmış oluyorum...bayram sonundaki tartıyı kabul edersen 1,5 kg vermişimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar ben bu aralar biraz fazla dalgınım kendimi montiye hazırda hissetmiyorum tam anlamıyla.hazır hissetmemi gerektireceka artı kilolarım var ama şu aralar gerçekten çok dalgınım monti dikkat istiyor.ramazandan önce bırakmıştım montiyi inşallah en kısa zamanda bende kaçamaksız montiye başlarım

12.07.2010.........109,9
16.07.2010.........107,6
23.07.2010.........106,8
30.07.2010.........106
06.08.2010.........104,8
13.08.2010.........103,8
27.08.2010.........102,4
13.092010......103,9
17.09.2010....102,4

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2

kızlar ben aksam tazefasulye yoğurt salata yicektim ama öğlen pazara gittim vaktim bitti ondan aksama yemek yapamıcam onun yerine meyve ve süt yesem olurmu..olmaz derseniz yine ızgara tavuk salata yicem ama 2 gündür zaten onu yiyorum :umursamaz:

merhaba kızlar bende bugün 71 kg ile başladım. beden ölçülerimide aldım.
aebenciğim montiye başlangıç olarak bugünü baz alalım. öncesinde biraz kaçamaklı oldu:kedi:
17 eylül : 71 kg

meyvenull cuğum bilddiğim kadarı ile meyve ile süt ve yoğurt tüketmiyoruz. meyveyi öğün arasında tüketiyoruz. aklıma spagetti geldi. az haşlayıp yağsız domates ve sarımsak sosu ile yapabilirsin. yanında ayran ve salata

canım spagetti bende kilo yapıo daha önceki monti deneyimlerimden biliyorum ne zamn yesem kilo aldım ondan yemicem bu sefer nys bişiler ayarlıcam artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…