canım spagetti bende kilo yapıo daha önceki monti deneyimlerimden biliyorum ne zamn yesem kilo aldım ondan yemicem bu sefer nys bişiler ayarlıcam artık ...
meyvem geç kalmışım sitede sorun vardı açılmadı ...eger geçiştirmek istedigin bir akşam ögünü varsa . meyveyle süt yada yogurt tüketebilirsin ..kızlar ben aksam tazefasulye yoğurt salata yicektim ama öğlen pazara gittim vaktim bitti ondan aksama yemek yapamıcam onun yerine meyve ve süt yesem olurmu..olmaz derseniz yine ızgara tavuk salata yicem ama 2 gündür zaten onu yiyorum :umursamaz:
nayır efem bekliyorum ..yoksa şok kilolarmı verdin kıs.... bak ben nasıl yazdım utanarakdanbilmiyorumkismile
tazeligi kalmadı nazlım diyete ara vereli 2 ay oldu ve tatile çıktıgımızda 59 .3 düm ...
2 hafta tatil ardından ramazan ve ardındanda bayram . nerden baksan 4.5 .kilo .sempatiksalakcinniazda deyil ..ben çabuk alır zor veririm biliyorsun . ama biryerden başlamak lazım sonuçta bilinçli alınmış bir kilo .bi pişmanlıgımda yok aslında ..a.s
kıslar mesajları okudum ama cevap sonraya. laceyim özellikle sana menünde yine baya yanlışlıklar var ...
kilo verenleride tebrik ederim ...
juliiet
diyette olan ev sahibine yapılacak en büyük kötülük cnmm tatlı şeylerr pasta vs getirmek ama bizde bi gelenek olmuş işteeee
zamanı gelince bizde yiycez inşş cnm
:lepi: :lepi:zamanı gelincemi:1shok:
ee nolucak o zaman..yiicez o pastaları snra tekrar alıcaz aynı kiloları.ve yeni baştan aynı çileler..
tatlış montiyi aslında diyet olarak değil ömür boyu uygulayabileceğimiz beslenme şekli olarak düşünmemiz gerekiyor..yani şu an yasaklı olan yiyecekler aslında bize normalde de hiç faydası olmayan yiyecekler..bu şekilde sağlık açısından düşünürsen inan o zamanı hiç beklemezsin..mesela ben daha önce past canarıyken şimdi tadını bile unuttum..canım da hiç istemiyor zaten..aeben bilir ben çabuk kilo veririm ama iki katı kadar da hızla alan birbünyem var..işte o sakıncalı ysk yiyecekler yüzüne..tatlı pasta kurabiye tüm aburcubur yiyeceker yzüne..
ama şimdi çok şükür..iki hafta gibi uzun bir sürede sadece 3,3 gr almışım..bu aslında benim için bir zafer..sositososito bu aldığım kilo da akşam geç saatlere kadar yediğim atıştırmalık şeylerden kaynaklı..ööle pasta tatlı hiç yemedim çokşükür yaa bu mucize gibi..
ikinci bayram kızmın doğumgünüydü o gün bile dışardan pasta aldırmadım evde çıok hafif ve süsülü bir pasta yaptım.kızımın gönlü olsun diye..
monti=sağlık,sağlık=monti:lepi:
juliiet
diyette olan ev sahibine yapılacak en büyük kötülük cnmm tatlı şeylerr pasta vs getirmek ama bizde bi gelenek olmuş işteeee
zamanı gelince bizde yiycez inşş cnm
zamanı gelincemi:1shok:
ee nolucak o zaman..yiicez o pastaları snra tekrar alıcaz aynı kiloları.ve yeni baştan aynı çileler..
tatlış montiyi aslında diyet olarak değil ömür boyu uygulayabileceğimiz beslenme şekli olarak düşünmemiz gerekiyor..yani şu an yasaklı olan yiyecekler aslında bize normalde de hiç faydası olmayan yiyecekler..bu şekilde sağlık açısından düşünürsen inan o zamanı hiç beklemezsin..mesela ben daha önce past canarıyken şimdi tadını bile unuttum..canım da hiç istemiyor zaten..aeben bilir ben çabuk kilo veririm ama iki katı kadar da hızla alan birbünyem var..işte o sakıncalı ysk yiyecekler yüzüne..tatlı pasta kurabiye tüm aburcubur yiyeceker yzüne..
ama şimdi çok şükür..iki hafta gibi uzun bir sürede sadece 3,3 gr almışım..bu aslında benim için bir zafer..sositososito bu aldığım kilo da akşam geç saatlere kadar yediğim atıştırmalık şeylerden kaynaklı..ööle pasta tatlı hiç yemedim çokşükür yaa bu mucize gibi..
ikinci bayram kızmın doğumgünüydü o gün bile dışardan pasta aldırmadım evde çıok hafif ve süsülü bir pasta yaptım.kızımın gönlü olsun diye..
monti=sağlık,sağlık=monti:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?