Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvenul ton balıklı salata yap tatlım...hatta bende kalkıp şimdi yapıcam

canım spagetti bende kilo yapıo daha önceki monti deneyimlerimden biliyorum ne zamn yesem kilo aldım ondan yemicem bu sefer nys bişiler ayarlıcam artık ...

aynen canım bendede spagetti kilo yapıyor.bazen bende meyve süt iklisiyle akşam yemeğimi yerdim ve ertesi sabah tartıda çok mutlu olurdum.hatta bu akşam da bu şekilde yapmayı düşünüyorum.yerimseniben yada omlet yap istersen içinede biraz maydanoz kat yanındada söğüş domates salatalık biber falan ohh mis gibi

meyvem geç kalmışım sitede sorun vardı açılmadı ...eger geçiştirmek istedigin bir akşam ögünü varsa . meyveyle süt yada yogurt tüketebilirsin ..
ama şöyle meyveyi önce, süt ürürünü 15 dk sonra çünki meyveyi başka bişiyle karıştırmıyoruz ...a.s

ii geceler menümü yazayım
sabah 1 elma
kahvaltı
klasik kahvaltı

öglen
1 elma 1 incir 200 ml süt

akşam
patlıcan yemegi,yogrt,salata

günaydınlar dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin

ara
3 adet erik

öğlen
1 adet fırında yapılmış tavuk put
salata

ara
3 adet erik

akşam
2 avuç beyaz leblebi
200 ml süt

dün 2 kere ara yapmak zorunda kaldım . o araları yapmasaydım dünü kazasız atlatamazdım sanırım . ve 1 gün bile dikkat edince farkı gördüm sabah tartıda 57,6 yı gördüm . bu gazla ben hedefime ulaşırım artık .

merhaba kizlar sitedeki bakim yüzünden bir türlü giremiyorum.hemen dün yediklerimi yaziyim.
KAHVALTI
klasik kahvalti ekmek,peynir,domates,4 yaprak marul
ÖGLEN
1 tabak kuru fasülye,salata,yogurt
AKSAM
1 tabak yesil fasülye,yogurt
AYRICA 3 litre su ve 2 kupa yesil cay

gelelim bugün yiyeceklerime,
KAHVALTI
ekmek,peynir,domates
ÖGLEN
1 tabak yesil fasülye.salata.yogurt
AKSAM
3 yumurtayla yapilmis yumurta salatasi.yogurt
VE 3 litre su ve yesil cay eger ara yaparsam 1 seftali olur büyük ihtimalle.

herkese iyi haftasonları...
dünki yediklerim..
sabah:1 dilim kızarmış tb peynir zeytin
öğle:ton balıklı salata
ara:armut
akşam:haslanmıs makarna az ızgara tavuk ve yoğurt...

kazasız belasız dün bittii.akşam misafir geldi gelirken çikolatalı kestane sekeri getirmişler....bana bu yapılırmı yaaaa :gitme: su an kestane sekerleri bana bakıyo ben onlara bugün konu komsuya dağıtayım en iyisi

juliiet
diyette olan ev sahibine yapılacak en büyük kötülük cnmm tatlı şeylerr pasta vs getirmek ama bizde bi gelenek olmuş işteeee

zamanı gelince bizde yiycez inşş cnm

ah nerdeeee o şok kilo verme durumu..bayram faciası..
ama haftaya kork benden şeker:roflol:

juliiet
diyette olan ev sahibine yapılacak en büyük kötülük cnmm tatlı şeylerr pasta vs getirmek ama bizde bi gelenek olmuş işteeee

zamanı gelincemi:1shok:
ee nolucak o zaman..yiicez o pastaları snra tekrar alıcaz aynı kiloları.ve yeni baştan aynı çileler..
tatlış montiyi aslında diyet olarak değil ömür boyu uygulayabileceğimiz beslenme şekli olarak düşünmemiz gerekiyor..yani şu an yasaklı olan yiyecekler aslında bize normalde de hiç faydası olmayan yiyecekler..bu şekilde sağlık açısından düşünürsen inan o zamanı hiç beklemezsin..mesela ben daha önce past canarıyken şimdi tadını bile unuttum..canım da hiç istemiyor zaten..aeben bilir ben çabuk kilo veririm ama iki katı kadar da hızla alan birbünyem var..işte o sakıncalı ysk yiyecekler yüzüne..tatlı pasta kurabiye tüm aburcubur yiyeceker yzüne..
ama şimdi çok şükür..iki hafta gibi uzun bir sürede sadece 3,3 gr almışım..bu aslında benim için bir zafer..sositososito bu aldığım kilo da akşam geç saatlere kadar yediğim atıştırmalık şeylerden kaynaklı..ööle pasta tatlı hiç yemedim çokşükür yaa bu mucize gibi..
ikinci bayram kızmın doğumgünüydü o gün bile dışardan pasta aldırmadım evde çıok hafif ve süsülü bir pasta yaptım.kızımın gönlü olsun diye..
monti=sağlık,sağlık=monti:lepi:

:lepi: :lepi:
juliiet

tatlıyı cok seven biri olarak alıstım aslında canım tatlı istediğinde yoğurt yada leblebii yiyorum..
az önce kızımın babymixini bir güzel yidim vallaaa ama yetmedi

selam montinin gülleri;

ara vereli nerde ise 3 ay olmuş; 1-2 haftaya aranızdayımm...Kendimi bir alıştırım menülerinizi zaten 5-10 gündür takip ediyorum; unutmuşum nasıl olduğunu..

Dün bir yazı okudum ben pko luyum ve kesinlikle bu şekilde bir beslenme yapmam gerektiğini belirtiyordu yazıda...Yani glisemik endeksi düşük gıdalarla beslenilmesinin çok yararlı olduğunu kilo vermenin dışında hormonların düzene girdiğini ve hamile kalınabildiğinide belirtmişlerdi... Zaten biliyordum hani aebencim sağolsun sürekli açıklıyor ve üzerinde duruyordu...

Sonuç olarak bu hafta başlıyorum ama menülerimi haftaya yazmaya başlayacağım size...Tabii tekrar aranıza alırsanız...

Sizi takipteyimmmm...Bu çok işe yarıyor zatennn.....

akrepcim
zamanı geldiginde yiycezden kastım oturup 1 kilo baklava koca bir dilim pasta 1 kutu şekerleme degildi tabki ben bunları zayıfda olsam yiyemem zaten bukadar çok

ama kendi adıma konuşuyum istedigim kiloda olsam
yaptıgım kekten 1 dilim yerim yada ne bilimiyim küük bir dilim çikolata
minik bir kurabiye gibi

ben montiyi kolay uygulşuyorum çünkü öle tatlı delisi degilim eskidende yemedim yaş pastayı ama 1 kase sütlü tatlı veya puding yerdim
mesela yazın karpuz yerdimm

istedigim kiloda alınc abunları yine yiyebilirm diye düşünüyorum montinin 2. aşamasına geçebilirsem tabiki

bu arada neden bu kadar kilo aldın dye sorarsan beni gece yemek yemem bu hale getiridisempatiksalakcinni

bu arada 2 haftada 3 kilomu aldın gerçekten aşırımı yedin yoksa
montiyi bırakınc akilollar hopppp dönüyormuu

bu arada bir çok şeyden tiksindim zaten; yiyemiyorum içemiyorum..Özellikle asitli tüm ürünlerden kola gibi vs. tiksindim ve 2 aydır içmiyorumm içemiyorum yani...Bu benim için çok iyi oldu...

neslihan merhabaa
bendede pko var ve bu yüzden montiyi seçtim çok ileri düzeyde degil benimki ama yine belirtileri var adet görememem kilo alma vs vss

selam kıslar ..çok yogunum çocuklardanda sıra gelmedi şunları okula yolamadan rahat giremiycem nete anlaşıldı ...
neslişim hoş geldin tekrar ....
akrepcim nefis taşıyoruz güzelim kiloları verdikden sonra pasta yemende bi sakıncA YOKKİ 2. AŞAMADA HEPSİ YENİYO CANIM.YETERKİ 2.AŞAMA KURALLARINA UY . KENDİNE NİYE İŞKENCE EDECEKSİNKİ..??::)))

ABEN ABLA NASILSINNNNN
menümü yazayım

sabah 2 tb ekmegi ile kahvaltı

öglen cacık 2 yumurta

akşam 1 kase leblebi 1 bardak süt

temizlikten yemege sıra gelmedide

ya k.valdem taze fasulye getirmiş bi tabak yeidm leblebi ve sütün üstüne
şimdi kaçamak mı yaptım benboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…