farkındayım aebenciğim yarından itibaren yediklerimi düzenli yazayım. lütfen yanlışlarımı belirtin canım. tam anlamıyla konsantre olmam lazımmafoldumbenkıslar mesajları okudum ama cevap sonraya. laceyim özellikle sana menünde yine baya yanlışlıklar var ...
kilo verenleride tebrik ederim ...
masumcum çok sevindim cnm giden kilolarına.tesadüfen aynı masada yemek yemek zorunda kaldığımız bir diyetisyen bayanla sohbet ettik.kiloların takılma sebebinn vücuda giren kaloriyle yaklığı kalorinn dengelendiği dönemde yine vücudun yaptığı bir tepki olduğunu söyledi.bazen bu dengeyi yediklerimizi değiştirip bozarak bazende sporu arttırarak vücudu şaşırtmak gerektiğini anlattı.seninde öyle olmuştur da takılmıştır kilon cnm.ama yoluna girmiş anlaşılan.inşallah hızla verirsin kalan kilolarını.girdiğim bir vakit resmini görmüştüm.oldukça fazla değişiklik olmuş kilonda.darısı yeni başlayan arkadaşların başına...
bende spora kaldığım yerden başlayacağım.sürekli devam ettiğim salona gidip kaydımı yenileyeceğim yeni dönem için..
gamze arkadaşımız yeni gelenlerden sanırım.ne zamandır burda hiç bilgim yok giremediğim için fakat menüsünde akşam boş kalmış.öğlen içtiği çorbada umarım un yada unlu bişey(şehriye vs..) yoktur...
selam 1 yıl önce doğum yaptım ve geçen ay ilk kez regl oldum dolayısı ile 77,5 doğum kilomla sabit kaldım. emzirdiğim için şok diyetler yapamıyorum biraz okudum ama pek anladım diyemem şu diyetin ve başarılarınızın sırrı nı bana da anlatın ve benide aranıza alınnnnn ltf ...
ne yasak ne değil pek anlamadım açıkcası herkez kendine liste mi oluşturo 2.aşama denilen şeye ne zaman geçilio 1.aşamadan farkı ne? kola şeker abur cubur bunlar zaten olmamalı ama asıl kurallar ne bende destek istiyorummm
hani bana cevap destek :) SESİMİ DUYAN YOK MU :))))
meyve süpersinnn günaydın bu aradaaaaa
çok muyluyum bugün spora başladım tekrardannnnnnn
günaydın kızlar...ne güzel herkes montinin meyvelerini toplamaya başladı teker teker....
bu gün okullar açıldıben oğluma içime sinen bir bakıcı bulamadığım için başlayamadım...ücretsiz izindeyim...ilk döneme kadar bari bu şekilde geçireyim diye düşünüyorum.oğlumu bırakacak kadar güvenemiyorum kimseye...ve okula tekrar başlayacağım gün gelip çatacak diye sıtma tutuyor resmen.umarım o zamana kadar gerçekten çok güvenebileceğim ve gözümü arkada bırakmayacak biri çıkar da ben bu tedirginlikleri boşuna yaşamış olurum....
meyvenull çok güzel kilo vermişsin...ben giderkende(yaklaşık 1,5 ay önce)sen monti yapıyordun sonra bıraktınmı yoksa devammı ettin.bir haftada 3 kg verdiğini görünce bırakıp tekrar başladığını düşündüm.oğlumdan fırsat bulup geçmiş sayfaları okuyamıyorumda....
çok güzel vermişsin ama inşallah aynı hızda istediğin kiloya ulaşırsın cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?