Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıslar mesajları okudum ama cevap sonraya. laceyim özellikle sana menünde yine baya yanlışlıklar var ...
kilo verenleride tebrik ederim ...
farkındayım aebenciğim yarından itibaren yediklerimi düzenli yazayım. lütfen yanlışlarımı belirtin canım. tam anlamıyla konsantre olmam lazımmafoldumben

iyi akşamlar...
bugünki menüm

KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,yumurtasız menemen,çay

türkkahvesi

ÖĞLE
çorba,tavuk sote,cacık,komposto

ARA
incir

AKŞAM
çorba,1 avuç fındık

bol su,çay

spor 3 buçuk saat temizlik...:))

selam 1 yıl önce doğum yaptım ve geçen ay ilk kez regl oldum dolayısı ile 77,5 doğum kilomla sabit kaldım. emzirdiğim için şok diyetler yapamıyorum biraz okudum ama pek anladım diyemem şu diyetin ve başarılarınızın sırrı nı bana da anlatın ve benide aranıza alınnnnn ltf ...

ne yasak ne değil pek anlamadım açıkcası herkez kendine liste mi oluşturo 2.aşama denilen şeye ne zaman geçilio 1.aşamadan farkı ne? kola şeker abur cubur bunlar zaten olmamalı ama asıl kurallar ne bende destek istiyorummm

slm kızlar bir buçuk ay ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım.hepinizi gerçekten çok özledim.dün geldim evime fakat havalara aldanıp hasta oldum eve zor geldim.üstümden tır geçmiş gibiyim.kemiklerim etlerimden ayrılıyor sanki, heryerim ağrıyor.umarım ben yokken hedefiniz olan kilolara dahada yaklaşmışsınızdır.vakit buldukça geçmiş sayfaları okuyacağım.tabii oğlum da fırsat verirse:))
hepinizi gerçekten çook özledim.çok yoğun bir tatil geçirdik o sebeple girip okuyamadım hiç yazdıklarınızı ama aklım hep burdaydı.tatilimiz pek tatil gibi geçmedi.evdeki hesap çarşıya uymadı anlayacağınız.birde oğlumun dişleri arka arkaya patladı tatilin T'sini yapamadım desem yeridir.dinlenmekten geçtim yorulmadan gelebilseydim kar sayacaktım ama oda olmadı:)
olsun umutluyum seneye tatilim güzel olacak::))
benden haberler böyle şimdilik kızlar,sizlerde neler var..kilo durumlarını yazarsanız sevinirim.ben yokken neler yaptınız nasıl gitti diyet?ramazanda özellikle?bekliyporum havadislerinizi..öptüm hepinizi...

selam zilicim h.g evine ve buıraya geçmiş olsun cnm
çocuk olunc asmalesef öyle oluyor birazz tatil ama büyüce rahatlıycaz inşşş

cnm sayende alıştıgım montiye evam eidyorum ben ve 72 kiloyumm 5 k,lo kadar verdim 3 hafta yerimde saydım ama şimdi tekrardan gidiyor kilollar

dunki menumu yazayım kızlar
sabah
denge ekmek peynir zeytin yumurtasız menemen cay,
öğle
corba tavuk sote cacık komposto
akşam
2 buyuk armut

masumcum çok sevindim cnm giden kilolarına.tesadüfen aynı masada yemek yemek zorunda kaldığımız bir diyetisyen bayanla sohbet ettik.kiloların takılma sebebinn vücuda giren kaloriyle yaklığı kalorinn dengelendiği dönemde yine vücudun yaptığı bir tepki olduğunu söyledi.bazen bu dengeyi yediklerimizi değiştirip bozarak bazende sporu arttırarak vücudu şaşırtmak gerektiğini anlattı.seninde öyle olmuştur da takılmıştır kilon cnm.ama yoluna girmiş anlaşılan.inşallah hızla verirsin kalan kilolarını.girdiğim bir vakit resmini görmüştüm.oldukça fazla değişiklik olmuş kilonda.darısı yeni başlayan arkadaşların başına...
bende spora kaldığım yerden başlayacağım.sürekli devam ettiğim salona gidip kaydımı yenileyeceğim yeni dönem için..

gamze arkadaşımız yeni gelenlerden sanırım.ne zamandır burda hiç bilgim yok giremediğim için fakat menüsünde akşam boş kalmış.öğlen içtiği çorbada umarım un yada unlu bişey(şehriye vs..) yoktur...

benimde adet dönemine filan geldi araya bayram girdi ondan kaynaklı oldu snaırımm

kızlar evde lahanam varmış onu dogradım salata yaptım hazır dursun diye dolapta

çok şükür kış geldiii şükür diyorum
yaz meyveleri bitti dondurma bittii

portakala ve mandalina yiyebiliyoruz sanırım dimi montide

ramazanda geldim kahvaltı ve oğle yemeğim biraz gec saatteydi aksamda yuruyuse cıkınca yuruyus arkası yemekten cok meyve yemeği seçtim

hani bana cevap destek :) SESİMİ DUYAN YOK MU :))))

günaydın şekeelerr....

bu gün yiceklerim

sabah: 2 minik domates yarım salatalık 2 yeşil zeytin az lor peyniri..

ara yapma ihtimalim cok yüksek 1 armut

öğlen: ton balıklı salata ayran

aksam kabak yemeği yoğurt salata

veeeeeee

13 eylül 67.7
17 eylül 65.7
20 eylül 64.8 kaydirigubbakcemile2

1 haftada 2.9 :lepi:

inş böyle devam eder
hafta sonu hiç spor yapamadım sanırım kendime fazla yüklendim belim ağrıyor..

günaydın kızlarrrr
haftasonu giremedim annele kardeşimi şehirdışına yolculadım
evde yalnızım artık
ev halkına yolculuk için börekler açmalar yaptığım için haftasonu benim için pek içaçıcı geçmedi
pazar menümsaat 09.00)
cumartesi çok yendiği için midem ağırıyordu kalktığımda
bir kayısı
bir salatalık
bir bardak light süt

öğlensaat 12,15)
iki minik çorba kasesi barbunya
bir kase yoğurt

akşamsaat 15,30)
bir kase barbunya
3 kaşık yoğurt

saat:17.00
yaptığım börekten bir dilim
bir şekersiz türk kahvesi

haftasonu sporsuz geçti.

hani bana cevap destek :) SESİMİ DUYAN YOK MU :))))

merhaba h.g monti hem hemilelikte hemde emzirmede yapılabilecek bir diyet aslında

ilk sayfada nerlerin yasak olup olmadıgını bulanbilirsin cnm ama ben kısaca zöetleyims sana

beyaz un ve içinde bulunan gıdalar
tatlı
pişmiş havuç
üüzm
krpuz
kavun
makarna
pilav bunlar yasak

porisyon miktarı yok doyana kadar yiyiyoruz
ögünlerin yanında mutlaka salata ve süt ürünü tüketiyoruz
süt ürünlerini yogurt hariç yagsız tüketiyoruzz

baklagil ile et yemiyoruz

aklıma gelenler bunlar şimdilik

et ürünleri ile ekmek yemiyoruz

meyve süpersinnn günaydın bu aradaaaaa

çok muyluyum bugün spora başladım tekrardannnnnnn

günaydın tatlımm..
sporada basladığına göre en fazla 2 ay sonra istediğin kiloya ulasırsın kaydirigubbakcemile2
cok güzel olucazzzz bende 60 ın altına bi ineyimm kac senedir inemedim ayyy inş ekim 27 olana kadar inerimm eyvahedigeldismile

ne kadar zamnda verdin canım sen bu kiloları bide sadece monti yaparakmı verdin..

günaydın kızlar...ne güzel herkes montinin meyvelerini toplamaya başladı teker teker....
bu gün okullar açıldı ben oğluma içime sinen bir bakıcı bulamadığım için başlayamadım...ücretsiz izindeyim...ilk döneme kadar bari bu şekilde geçireyim diye düşünüyorum.oğlumu bırakacak kadar güvenemiyorum kimseye...ve okula tekrar başlayacağım gün gelip çatacak diye sıtma tutuyor resmen.umarım o zamana kadar gerçekten çok güvenebileceğim ve gözümü arkada bırakmayacak biri çıkar da ben bu tedirginlikleri boşuna yaşamış olurum....
meyvenull çok güzel kilo vermişsin...ben giderkende(yaklaşık 1,5 ay önce)sen monti yapıyordun sonra bıraktınmı yoksa devammı ettin.bir haftada 3 kg verdiğini görünce bırakıp tekrar başladığını düşündüm.oğlumdan fırsat bulup geçmiş sayfaları okuyamıyorumda....
çok güzel vermişsin ama inşallah aynı hızda istediğin kiloya ulaşırsın cnm...

günaydın canım inş güvenebileceyin uygun birini bulursun..
evet ben ramazan öncesinde monti yapıyordum ama ramazanda 15 gün önce bıraktım ve ramazan ortasına kadar sadece 2 kilo alarak devam ettim ama ondan sonra kolalar börekler tatlılar catlayana kadar yedim anlıcan vee 5 kilo daha aldımm + 7 kiloyla simdi tekrar moti yapıyorum önümüzdeki 2 haftada inş 5 kilomu verebilirim gerci pek ümitli değilim 2 haftada 5 kilo gideceğine ama bakalım elimden gelenin fazlasını yapıcam evde yapabildiğim kadar spor yapıyorum inş basarırım bunu basarmayı cok istiyorum ekimin 27 sinde sevgilim askerden dönüyo inş söz yapcaz zayıf olmam gerek o gelince monti yapamam die düşünüomm yani benim fazla vaktim yokk kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…