Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvecimm
ben 9 aydır diyet yapıyorum 1.5 yapmadım saysan yakşaık 7 ayda verdim önce kalori hesabı yapıyordum ama monti kadar ii veremeidm onda benim kilollarım neredeyse 7 yıllık filan şuan bekarlıgımdaki kilolları veriyorum hala kalan kilollalrımı okadar hızlı verebilirmiyim bilmiyorum çünkü ben hep sopor yaptım zaten 10 gündür yapmıyordum tekrardan başlaıdm inşş verriim
b

birde çok kilo almışsın diyeti bırakınc akilollarımın tekrardan mı geri gelecke böle ya((

zilicimm cnm inşş en kısa zmnada bulursun güvenilir birisni
valla zor iş eger içine sinmiyorsa bende hep 2 tyaşına gelsinler çalışırım deidm ama şuan da diyorumki en az 4 yaş desinler öle çalışıcam diyorum inşş
kreşe veririm çalışırım diye düşünüyorum benimde gözüm arkada kalıyor mesela ogün babannesi götürüd 12 de yatırdıgım çocukları 1.5 da yatırmışş sinir oldummm

canım ii vermişsin gercekten büyük basarı kendimle kıyaslayınca özelliklee kaydirigubbakcemile2
benim kilo almama gelince insanın yeme durumunu aştım benim ki hayvanca bi yeme sekliydii nefes alamıcak sekilde yiyorum 1 saat sonra yine yiyordum düşün durumumu benim gibi yapan olmamıstırr heralde o yüzden kendini benle kıyasla tatlımm..

Kızlar bende yardım istiyorummm....
1 temmuzda doğum yaptımm ve şuan 9 kilo fazlam var vermek istiorummm .. bu diyeti nasıl uygulayabilirim ve hala emzirirorum ama bu kilolarırda vermek istiorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirimmm ...

meyvecimm istedigim gibi kilo verseydim şimdiye kurtulmuştum ama yavaş veriyorum boyum 1.60 63 kilo olmak isitiyorum ozman nasıl olcma bilmiyorum tabi ama yeter diye düşünüyorum

çok teşekkür ederim et ekmek gibi birleşmemesi gerekn şeyleride ara ara yazarsanız sevinirim ilk sayfaya bakıcam şimdide çay kahve durumu nasıl oluo ? tatlı hiç mi yenmio sütlü yada lıght gibi mesela ?

bide 1. ve 2. aşama zamanını nasıl belirliosunuz ?

biz beraber başlayalım grubu kaçırmışız galiba gerçi senin doğumun daha çok erken ödem vs atıcaksın daha hoş monti diyetten ziyade bi beslenme alışkanlığı :)
birbirimizi motive edelim benimde min.10 kilo vermem lazım

tammm .. çok iyi olurrr ....
beraber başlayalımmm ...
hatta alışana kadar öğünleri beraber belirleyelimm .. burdan biride bize yardım ederseee ...

meyvecimm istedigim gibi kilo verseydim şimdiye kurtulmuştum ama yavaş veriyorum boyum 1.60 63 kilo olmak isitiyorum ozman nasıl olcma bilmiyorum tabi ama yeter diye düşünüyorum

bi süre için yeter ama sonra yine devam et bence..

günaydınnnn..fıstıklar.

günaydın ablacımm ...
biberlerimi yaptım hafta sonu bu hafta bi 5 kilo daha yapıcam cok güzel oldu biraz yedim bile 3 tane yarım kavanoz bi de reçel kavanozu oldu.. yemeseydim 4 yarım kavanoz cıkıcaktı ..

tammm .. çok iyi olurrr ....
beraber başlayalımmm ...
hatta alışana kadar öğünleri beraber belirleyelimm .. burdan biride bize yardım ederseee ...

evet kızlar bize yardımcı oluuuun.. ilk sayfayı okudum ama ee biraz karıştırdım tabi du bakalım bi kaç iinde çözeriz sanırım ben haftanın 3 gnü işteyim mesela bu

sabah 1 lokma açma (güne unla başlamışım :2: )
tek şekerli 1 kupa çay içtim

öğlen için bi salata sipariş ederim artık

akşamda evde balık şehriye çorbası ve salata olcak

ee aralara atıcaz bişiler artık :))

BEN İŞTEYKEN FAZLA ÇAY KAHVE İÇİYORUM BÜYÜK KUPA TEK ŞEKERLE ONU NASIL AYARLIYABLİRİM ?

aslında hiçç şeker yok bu diyette sanırım.. ama ben hala emziriorummm.. ve malesef süt içinn çayda kullanmıorum ama günde 1 dilim baklava yiorum çünkü süt yapıorrr :'( sanırım ben bu diyete başlayamıcammm ama çok ii bir diyet ben ekmeği kestim hiç yemıorum çayda şekeri kestım...
benm bol bol spor yapmam lazım ama çalışıorummm offf yaa

slm arkadaşlar bu diyeti inceliyorum ama biraz karışık galiba ben dukan diyeti yapıyorum ama artık etten tiksindim

un hiç yemiryorz cnm
şayında şekerli olmamış
şehriye de yemiyoruz cnm makarnaa yani

şeker atmıycaksın tatlandırı kullanabilirisn

merhaba
evet bu diyette hiç şeker yok
ama şekerde süt yapıyor diye bir şey yok sütü yapan sadece bol su
tecrübelerime dayanarak konuşuyorum
22 ay emzirdim ikizleirmi ilk 6 ayı annem bana bol bol pekmez ,baklava,yedirdi çayı şekerli içmem süt yapacak dendi hepsini yaptı tatlı yeidm hergün 1 2 dilim

ama soınra gördüm bana yaptıgı sadece kilo ve tatlı yediigm için sürekli acımtımm kan şekerimi yükselttigi için

bebeklerimi 9 ay diyet yaparak emzirdim
önce şekeri kestim ve ekmedgi kesitim gördüm ekmegi keisnce sütüm çogaldı çünkü ekmek posalı olsugu için suyu çekiyormuş

şekeri bıraktım günde 3 lt su içmeye başladım ve süt yapan kalorisiz ot çöp çay ne varsa onları kjullandım

sana tavsiyem salata ye mesela diyelim ardından iç 2 bardak su emin olki yadigin 1 dilim baklavadan daha fazla sütün olacak
tecrübeye tabidir..

lütfen insanların saçma sözlerine gelme yemezsen süütn olmaz tatlı ye wsss
iç akşam 1 bardak sütü yarım saat sonrada kuru incir veya hurma ye bak göreceksin nasul sütün olacak

canm çok tşk ederimmm çok yardımcı oldun yarından itibaren bende sizinleyiiimmm inşş

kızlar ara öğün yapmadan atlattım bu günü :teytey:
öğlen salatamı yedim koca bir kasee cokacimcoook
aksam için kabağımıda pişirdim bu günü atlattımm

Selam kıslar,
ben tatilden döndüm..özledim sizi ..opuyorumnanaktan

benim tatil güzel geçti kıslar dinlendik geldik işte. kışa hazırız... ama yemekler biraz kaçtı....
neyse yine de ne zamandır bozmamıştım tatilde eşimin de gazı ile biraz kaçırdım, daha tartılmadım ama inşallah artı vermem..(gerçi hissediyorum bence en az 2 kg fazlayım )

ama herşey çok güzeldi, kafayı boşalttım... diyeti bırakmaya hiiç niyetim yok.. tatile gitmeden evvel alışverişe çıkmıştım eskiden hayal edemediğim şeylerin içine girip cici cici kıyafetler alınca moral geldi.. eski kıyafetlere dönmeye hiç niyetim yok... bugün hep çamaşır vs. ile uğraşıyorum... birara geçmişi okuyacağım...

umarım herkes iyidir, bugün çok işim var menü filan ekleyemiyorum yarından itibaren tam gaz devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…