meyvecimm
ben 9 aydır diyet yapıyorum 1.5 yapmadım saysan yakşaık 7 ayda verdim önce kalori hesabı yapıyordum ama monti kadar ii veremeidm onda benim kilollarım neredeyse 7 yıllık filan şuan bekarlıgımdaki kilolları veriyorum hala kalan kilollalrımı okadar hızlı verebilirmiyim bilmiyorum çünkü ben hep sopor yaptım zaten 10 gündür yapmıyordum tekrardan başlaıdm inşş verriim
b
birde çok kilo almışsın diyeti bırakınc akilollarımın tekrardan mı geri gelecke böle ya((
çok teşekkür ederim et ekmek gibi birleşmemesi gerekn şeyleride ara ara yazarsanız sevinirim ilk sayfaya bakıcam şimdide çay kahve durumu nasıl oluo ? tatlı hiç mi yenmio sütlü yada lıght gibi mesela ?merhaba h.g monti hem hemilelikte hemde emzirmede yapılabilecek bir diyet aslında
ilk sayfada nerlerin yasak olup olmadıgını bulanbilirsin cnm ama ben kısaca zöetleyims sana
beyaz un ve içinde bulunan gıdalar
tatlı
pişmiş havuç
üüzm
krpuz
kavun
makarna
pilav bunlar yasak
porisyon miktarı yok doyana kadar yiyiyoruz
ögünlerin yanında mutlaka salata ve süt ürünü tüketiyoruz
süt ürünlerini yogurt hariç yagsız tüketiyoruzz
baklagil ile et yemiyoruz
aklıma gelenler bunlar şimdilik
et ürünleri ile ekmek yemiyoruz
Kızlar bende yardım istiyorummm....
1 temmuzda doğum yaptımm ve şuan 9 kilo fazlam var vermek istiorummm .. bu diyeti nasıl uygulayabilirim ve hala emzirirorum ama bu kilolarırda vermek istiorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirimmm ...
çok teşekkür ederim et ekmek gibi birleşmemesi gerekn şeyleride ara ara yazarsanız sevinirim ilk sayfaya bakıcam şimdide çay kahve durumu nasıl oluo ? tatlı hiç mi yenmio sütlü yada lıght gibi mesela ?
bide 1. ve 2. aşama zamanını nasıl belirliosunuz ?
biz beraber başlayalım grubu kaçırmışız galiba gerçi senin doğumun daha çok erken ödem vs atıcaksın daha hoş monti diyetten ziyade bi beslenme alışkanlığı :)
birbirimizi motive edelim benimde min.10 kilo vermem lazım
meyvecimm istedigim gibi kilo verseydim şimdiye kurtulmuştum ama yavaş veriyorum boyum 1.60 63 kilo olmak isitiyorum ozman nasıl olcma bilmiyorum tabi ama yeter diye düşünüyorum
günaydınnnn..fıstıklar.
tammm .. çok iyi olurrr ....
beraber başlayalımmm ...
hatta alışana kadar öğünleri beraber belirleyelimm .. burdan biride bize yardım ederseee ...
evet kızlar bize yardımcı oluuuun.. ilk sayfayı okudum ama ee biraz karıştırdım tabi du bakalım bi kaç iinde çözeriz sanırım ben haftanın 3 gnü işteyim mesela bu
sabah 1 lokma açma (güne unla başlamışım :2: )
tek şekerli 1 kupa çay içtim
öğlen için bi salata sipariş ederim artık
akşamda evde balık şehriye çorbası ve salata olcak
ee aralara atıcaz bişiler artık :))
BEN İŞTEYKEN FAZLA ÇAY KAHVE İÇİYORUM BÜYÜK KUPA TEK ŞEKERLE ONU NASIL AYARLIYABLİRİM ?
aslında hiçç şeker yok bu diyette sanırım.. ama ben hala emziriorummm.. ve malesef süt içinn çayda kullanmıorum ama günde 1 dilim baklava yiorum çünkü süt yapıorrr :'( sanırım ben bu diyete başlayamıcammm ama çok ii bir diyet ben ekmeği kestim hiç yemıorum çayda şekeri kestım...
benm bol bol spor yapmam lazım ama çalışıorummm offf yaa
merhaba
evet bu diyette hiç şeker yok
ama şekerde süt yapıyor diye bir şey yok sütü yapan sadece bol su
tecrübelerime dayanarak konuşuyorum
22 ay emzirdim ikizleirmi ilk 6 ayı annem bana bol bol pekmez ,baklava,yedirdi çayı şekerli içmem süt yapacak dendi hepsini yaptı tatlı yeidm hergün 1 2 dilim
ama soınra gördüm bana yaptıgı sadece kilo ve tatlı yediigm için sürekli acımtımm kan şekerimi yükselttigi için
bebeklerimi 9 ay diyet yaparak emzirdim
önce şekeri kestim ve ekmedgi kesitim gördüm ekmegi keisnce sütüm çogaldı çünkü ekmek posalı olsugu için suyu çekiyormuş
şekeri bıraktım günde 3 lt su içmeye başladım ve süt yapan kalorisiz ot çöp çay ne varsa onları kjullandım
sana tavsiyem salata ye mesela diyelim ardından iç 2 bardak su emin olki yadigin 1 dilim baklavadan daha fazla sütün olacak
tecrübeye tabidir..
Lütfen insanların saçma sözlerine gelme yemezsen süütn olmaz tatlı ye wsss
iç akşam 1 bardak sütü yarım saat sonrada kuru incir veya hurma ye bak göreceksin nasul sütün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?