kızlar yeniden motiye döndüm bugün :) hadi hayırlısı bakalım :)
kızlar arada bizim gibi yaniler için menü paylaşın olurmuuu...
benmm 15 kasıma kadar fazlalarımı vermem lazımmm.. düğünümüz varrr...
bu arada ben çalışıorum ve eve gidip oğlumla ilgileniorum spor yapıck vaktim olmuyor ama işe gelirken 3 km yürüorummm .... siz spor olark ne yapıorsunuz
tatlım 3 kilo metre yürüyormussun bence birazda mekiktir evde basit egzersizdir eklesen yeterli..
menülerimizi zaten sürekli ekliyoruz geriye doğru bakarsan aklında bişiler olusur ..zaten kısa sürede alısırsın..
umarum hedef zamanında hedef kiloda olabilirsin.. kaydirigubbakcemile2
HOŞ GELDİNkızlar bugun bende başlıorum ...
rabbim kolaylık versinnnn ....
bugunku menümmm
sabah kahvaltısı ...
şuan yapıorumm bir yumrta haşlanmış salatalık domates 4 zeytin kk pynir çayy
MENÜN GÜZEL MEVNULCUM YANLIZÖYLEN YULAFI NEDEN TERCİH ETTİN ET TÜRÜ BİR ÖGÜN OLSA İMİŞ DAHA GÜZEL OLURMUŞ ...günaydın kızlar ..
sabah 3 dilim çok tahıllı ekmek 6 zeytin (zeytinlerim cok minik) 2 küçük domates 2 dilim peynir
öğlen yoğurtlu yulaf ezmesi
aksam patlıcan yemeyi salata....
ABLAM VALLA ÇOK TERS BİR GÜNMÜŞ ALLAH kolaylık versin ...Selam hanımlarş
dilerim gününüz benimkinden daha güzel geçiyordur..bugün kızların okul kaydı için önce muhtarlığa, oradan postalandığım nüfus müdürlüğüne gittim, sağolsun evsahibem adres değişikliği yapmadığı için elim boş geri döndüm, tlf.la arayıp halletmesini rica ettim, pek isteksiz olur dedi...aradığım birkaç yere de ulaşamadım...iş görüşmemin sonucu için başvurduğum yeri aradım, muhatap olduğum bayan orda yokmuş, geri dönmelerini bekliyorum, kızlarım kafamın etini yiyorlar sabahtan beri ''biz okula gitmek istiyoruz'' diye, bir de onlara laf anlatmaya çalış, ayyy delirmeye ramak kaldı, bir günde bu kadar aksilik olur mu allahım, tersimden mi kalktım nedir? öff ki öffff
Bu arada ben de bugün montiye tekrar başladım..bi ara tartıda 56.6'ü görmüştüm ama araya giren bayram ve ankara ziyareti bana tartıda 57.4 oalarak geri döndü( bugünün sıkıntısından ve biraz da geç yapılan kahvaltı oluşundan olsa gerek, kahvaltı öğününde kaç dlm. ekmek yedim saymadım bile (demek ki sinir insana iyi gelmiyor:))...anlayacağınız khv. bugün biraz fazla kaçtı..acıkmayacağımı bildiğimden öğleyi leblebi ile geçiştirmeyi düşünüyorum..akşama üşenmezsem, peynirli-yumurtalı-domatesli kabak gondol yerim, yapamazsam 2. tercih olarak ton balıklı salata yerim diyorum...bugün de böyle oldu, inşallah biran önce işlerimi halleder, rahat rahat montiye devam ederim...
Bu arada İstanbul'da 2 ayrı BİM'de Aknaz light peynir buldum ama yağ oranını % 9 olarak yazmışlar, tesadüfen Ankarada rast geldiğimdekinde % 2,5 yazıyordu, bu ne demek oluyor şimdi anlamadım, İstanbul'da oturupda BİM'in aknaz peynirini kullanan arkadaşlar bi kutusuna bakıp, yağ oranını yazabilirler mi acaba? bi firma kaç tane light peynir üretiyor olabilir ki!!!??
zakkumcum geçenlerdede sana cevap yazdım ama okumadın sanırım ...Herkese iyi akşamlar...Benimde hafta sonum iyi geçti.Azami uymaya çalıştım.Bu günkü listem sabah, yumurta 1 dilim ekmek, öğlen bamya yemeği, akşam da börülce ve yoğurt...Herkese kolay gelsin.....
,
oy, şükür kavuşturana zilim .Şenizbu arada kızlar tatilde annemden öğrendiğim çok basit ve çok hoş bi yemek çeşidi öğrendim.ben hep semizotunun salatasını yapardım.annem bir tane soğanı kavurduktan sonra üstüne yıkanmış ayıklanmış semizotunu koyup biraz kavurtuyor.sonra istediği miktarda yumurtayı çılbırdaki gibi oturtuyor belirli aralıklarla.kapağını kapatıp 5-6 dk.kadar kısık ateşte yumurtalarınıda pişiriyor..çok lezzetli geldi bana.hem bolca omega6 almış oluyorsunuz semizotundan hemde yumurta yiyerek tok kalıyorsunuz.kendinize bu yemeği 2 yumurta ile yapın yanına yoğurt yiyin alın size bir monti öğünü....
hemde baş köşede canım . ilk sayfaki menüleri inceleyebilirsin ...[ı]kızlar bu diyette kırmızı et beyaz et varmı menulerinizde rastlamadım daa [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?