Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumcum kanşekeri yüksleince daha çok yeniyor sözüne katıylıyorum bu haftasonu yanlış beslendiğim için( kardeşime yaptığım açmalar) birtürlü doymak bilmedim 2 gün
yani montiye diyet değil yaşam şekli olarak bakmak bence harika böylece gözün dönmüyor acıkmıyorsun
ve kilo almak çok kolay arkadaşlar 3 günde bile göbeğim dışarı pörtledi bir hafta önce pantolonun beli sıktı...
bizden kıymetli değil ya hiçbirşey umarım kimse yolundan şaşmaz benim gibi şaşanlar toplanır

kızlar arada bizim gibi yaniler için menü paylaşın olurmuuu...
benmm 15 kasıma kadar fazlalarımı vermem lazımmm.. düğünümüz varrr...

bu arada ben çalışıorum ve eve gidip oğlumla ilgileniorum spor yapıck vaktim olmuyor ama işe gelirken 3 km yürüorummm .... siz spor olark ne yapıorsunuz

tatlım 3 kilo metre yürüyormussun bence birazda mekiktir evde basit egzersizdir eklesen yeterli..
menülerimizi zaten sürekli ekliyoruz geriye doğru bakarsan aklında bişiler olusur ..zaten kısa sürede alısırsın..
umarum hedef zamanında hedef kiloda olabilirsin.. kaydirigubbakcemile2

tşk ederim ..
evet bugunden itibaren mekiğede başlıorummm abenm boy 1.76 kilom 69 ama hamiş kalmadan önce 60-62 arasında çıtır bir hatundummm:)

şuan boyum uzun olduğu için kilom belli olmuyor çook az göbekk ama göz yoran bir basenim var sanki o fazlalıklarım basende birikti ... basenler için önereceğiniz basit hareketler varmı mekik karnı eritior sanırım

Selam hanımlarş

dilerim gününüz benimkinden daha güzel geçiyordur..bugün kızların okul kaydı için önce muhtarlığa, oradan postalandığım nüfus müdürlüğüne gittim, sağolsun evsahibem adres değişikliği yapmadığı için elim boş geri döndüm, tlf.la arayıp halletmesini rica ettim, pek isteksiz olur dedi...aradığım birkaç yere de ulaşamadım...iş görüşmemin sonucu için başvurduğum yeri aradım, muhatap olduğum bayan orda yokmuş, geri dönmelerini bekliyorum, kızlarım kafamın etini yiyorlar sabahtan beri ''biz okula gitmek istiyoruz'' diye, bir de onlara laf anlatmaya çalış, ayyy delirmeye ramak kaldı, bir günde bu kadar aksilik olur mu allahım, tersimden mi kalktım nedir? öff ki öffff

Bu arada ben de bugün montiye tekrar başladım..bi ara tartıda 56.6'ü görmüştüm ama araya giren bayram ve ankara ziyareti bana tartıda 57.4 oalarak geri döndü( bugünün sıkıntısından ve biraz da geç yapılan kahvaltı oluşundan olsa gerek, kahvaltı öğününde kaç dlm. ekmek yedim saymadım bile (demek ki sinir insana iyi gelmiyor:))...anlayacağınız khv. bugün biraz fazla kaçtı..acıkmayacağımı bildiğimden öğleyi leblebi ile geçiştirmeyi düşünüyorum..akşama üşenmezsem, peynirli-yumurtalı-domatesli kabak gondol yerim, yapamazsam 2. tercih olarak ton balıklı salata yerim diyorum...bugün de böyle oldu, inşallah biran önce işlerimi halleder, rahat rahat montiye devam ederim...

Bu arada İstanbul'da 2 ayrı BİM'de Aknaz light peynir buldum ama yağ oranını % 9 olarak yazmışlar, tesadüfen Ankarada rast geldiğimdekinde % 2,5 yazıyordu, bu ne demek oluyor şimdi anlamadım, İstanbul'da oturupda BİM'in aknaz peynirini kullanan arkadaşlar bi kutusuna bakıp, yağ oranını yazabilirler mi acaba? bi firma kaç tane light peynir üretiyor olabilir ki!!!??

Herkese iyi akşamlar...Benimde hafta sonum iyi geçti.Azami uymaya çalıştım.Bu günkü listem sabah, yumurta 1 dilim ekmek, öğlen bamya yemeği, akşam da börülce ve yoğurt...Herkese kolay gelsin.....

,

zakkum ekmekle yumurta yenmiyor bu diyette.eğer gebe falan değilsen tabii.uzun zamandır burda olmadığım için tanımadan yorum yapıyorum.eğer gebelik varsada o zaman dikkate alma yorumumu....

bu arada kızlar tatilde annemden öğrendiğim çok basit ve çok hoş bi yemek çeşidi öğrendim.ben hep semizotunun salatasını yapardım.annem bir tane soğanı kavurduktan sonra üstüne yıkanmış ayıklanmış semizotunu koyup biraz kavurtuyor.sonra istediği miktarda yumurtayı çılbırdaki gibi oturtuyor belirli aralıklarla.kapağını kapatıp 5-6 dk.kadar kısık ateşte yumurtalarınıda pişiriyor..çok lezzetli geldi bana.hem bolca omega6 almış oluyorsunuz semizotundan hemde yumurta yiyerek tok kalıyorsunuz.kendinize bu yemeği 2 yumurta ile yapın yanına yoğurt yiyin alın size bir monti öğünü....

selam kızlar bugün cok abuk sabuk beslendim karnım hiç acıkmadı bi türlü...

sabah light yoğurt 15 dk sonra armut.....
öğlen.yumurta haslama domates maydonoz peynir
akşamda 2 tb ekmekten peynirli tost....

günaydın kızlar ..

sabah 3 dilim çok tahıllı ekmek 6 zeytin (zeytinlerim cok minik) 2 küçük domates 2 dilim peynir

öğlen yoğurtlu yulaf ezmesi

aksam patlıcan yemeyi salata....

kızlar bugun bende başlıorum ...
rabbim kolaylık versinnnn ....
bugunku menümmm
sabah kahvaltısı ...
şuan yapıorumm bir yumrta haşlanmış salatalık domates 4 zeytin kk pynir çayy

Günaydınlar dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates

öğlen
2 avuç beyaz leblebi
200 ml süt

akşam
1 tabak taze fasülye
salata
yoğurt

ara
2 adet erik
yarım şeftali

Günaydın monti güzelleri . Dün iş güç çokdu giremedim ....
Nasılsınız keyifler nasıl ..?

[ı]kızlar bu diyette kırmızı et beyaz et varmı menulerinizde rastlamadım daa [/ı]

kızlar bugun bende başlıorum ...
rabbim kolaylık versinnnn ....
bugunku menümmm
sabah kahvaltısı ...
şuan yapıorumm bir yumrta haşlanmış salatalık domates 4 zeytin kk pynir çayy
HOŞ GELDİN
günaydın kızlar ..

sabah 3 dilim çok tahıllı ekmek 6 zeytin (zeytinlerim cok minik) 2 küçük domates 2 dilim peynir

öğlen yoğurtlu yulaf ezmesi

aksam patlıcan yemeyi salata....
MENÜN GÜZEL MEVNULCUM YANLIZÖYLEN YULAFI NEDEN TERCİH ETTİN ET TÜRÜ BİR ÖGÜN OLSA İMİŞ DAHA GÜZEL OLURMUŞ ...
SONUÇTA SABAH KAHVALTIDA EKMEGİNİ YEMİŞSİN ..
MECBURİ İSE YULAFIN MAZUR GÖREBİLİRİZ AMA .olumunekankayizsmile
ABLAM VALLA ÇOK TERS BİR GÜNMÜŞ ALLAH kolaylık versin ...

bimin bu yag oranını daha öncede onuşmuştuk ablam ıstanbulda 2 farklı yag oranı var evet .... üretüm fabrikalarından mış bu fark ...sempatiksalakcinni
yanlız maytabımda ıstanbuldaydı ve onun aldıgı bimde yag oranı % 2.5 du ...% 9 biraz yüksek monti için .

ama başka markalarda var yag oranları düşük . cearfeuur'unda layt peynirin yag oranı % 2.5
zakkumcum geçenlerdede sana cevap yazdım ama okumadın sanırım ...
daha önce montiyla çok güzel kilolar vermissin tecrubelerinden yararlanmak isteriz aramıza daha sık bekliyoruz ....a.s.
oy, şükür kavuşturana zilim .Şeniz
ayagının tozuyla tariflere başlamışsın .
hoş geldin ....Şeniz
nasıl geçti tatil ??. kiloda almamışındır sen ...boshayallersmile

montici güzel hanımlar hepinize günaydınnnn opuyorumnanaktan az kaldı bende yakında katılacagım size olumunekankayizsmile

zilicim hoşgeldin tatlımmmm Şeniz özlettin kendini

ketum abla hakikaten zor bir günmüş inşallah herşey yoluna girmiştir :Saruboceq:

meyvenulll çok güzel gidiyorsun maşallah canımmm

bu arada yeni gelen herkese hoşgelmişler diyorummmm kaçamaksız bir monti ile hedeflerine saglıklı bi şekilde ulaşmalarını diliyorummmm vereliniortak

günaydın kızlar..şu bulantılarım geçsin bende katılacağım aranıza..deneyimliler menülerime yorumda bulunsun ama yanlış bişey yapmayayım..
bu sabah zar zor 2 dilim çavdar ekmeği,krem peynir(bu yasak biliyorum) yarım yağlı süt(%1.5) ve domates yedim.
peynirim light olsaydı montiye uygun değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…