Günaydın monti güzelleri . Dün iş güç çokdu giremedim ....
Nasılsınız keyifler nasıl ..?
[ı]kızlar bu diyette kırmızı et beyaz et varmı menulerinizde rastlamadım daa [/ı]
HİLALCİM SANA HER TÜRLÜ PEYNİR SERBESET SONUÇTA HAMİLESİN VE SEN KİLO VERMEK İÇİN DEYİL KİLO KORUMAK VE SAGLIKLI BESLENMEK İÇİN ÇABALIYORSUN AFİYET OLSUN . :ecrin_bebek:günaydın kızlar..şu bulantılarım geçsin bende katılacağım aranıza..deneyimliler menülerime yorumda bulunsun ama yanlış bişey yapmayayım..
bu sabah zar zor 2 dilim çavdar ekmeği,krem peynir(bu yasak biliyorum) yarım yağlı süt(%1.5) ve domates yedim.
peynirim light olsaydı montiye uygun değilmi..
HİLALCİM SANA HER TÜRLÜ PEYNİR SERBESET SONUÇTA HAMİLESİN VE SEN KİLO VERMEK İÇİN DEYİL KİLO KORUMAK VE SAGLIKLI BESLENMEK İÇİN ÇABALIYORSUN AFİYET OLSUN . :ecrin_bebek:
:1hug:yagmurcum niye bozuyorsun moralini güzelim .....günaydın canım teşekkürler...sen nasılsın..? benim 3 gündür pek keyfim yok..ellerim ayaklarım şişti yine...yine derken daha önce vardı bu benim ödem sorunum doktora falanda gittim..tiroidden dolayı dendi ödem idrar sökücü ilaç verdiler. tuzu yasakladılar..ama pek bir faydasını görmemiştim...taakii montiye başlayana dek..montiye başladıktan sonra son üç güne kadar çok iyiyidim kendimi çok hafiflemiş hissediyordum....neden oldu bilmiyorum şiştim yine..kaçamak yapmıyorum....suyumu içiyorum...bitki çaylarımı özellikle yeşilçay içiyorum ödeme iyi geldiği için ama moralim çok bozukmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Günaydın monti güzelleri . Dün iş güç çokdu giremedim ....
Nasılsınız keyifler nasıl ..?
kolaygele masumcum . dünde ben yogundum hoş bugünde kalkmam lazım . daha bitiremedim .laelaelaelaelaegünaydın çok işim var çokkk evimizn temizliği devame idyor
annemdle habire yapıyoruz çocukları kv götürdü
ama bu arada monti mi aksatmıyorum ama sabah tartıldım snaki biraz ödemim var hemen bi çay yaptım içicem bugün
mevvecim damak tadın neyse ona göre beslen ama proteinide diger gidalardan al yumurtayı bolbol yiyebilirsin tabi gıdaklamassan ..:roflol:günaydın ablacımm..
acıkcası ben et sevmiyorum yerken midem bulanıyor sıcaklarda yumurtada aynı sekilde sütt de :dilcikar: montide yenmesi gerektiği için yiyorum eti sabah ekmek yediğim için öğlen yulaf yememem gerekiyorsa yemem onun yerine aksamki menüyü yerim aksamıda mayve ve sütle geçiştirebilirim ..
haftada 2 gün et yemek bile bana fazla gelio :1closedeyes:
anlican tam anlamıyla sebze düşkünü biriyim..
monti amcamıza allahtan rahmet diliyorum..
sen nasılsın cocuklarda okula basladı baya rahatlarsın artık :smiley-cool:
montici güzel hanımlar hepinize günaydınnnn opuyorumnanaktan az kaldı bende yakında katılacagım size olumunekankayizsmile
zilicim hoşgeldin tatlımmmm Şeniz özlettin kendini
ketum abla hakikaten zor bir günmüş inşallah herşey yoluna girmiştir :Saruboceq:
meyvenulll çok güzel gidiyorsun maşallah canımmm
bu arada yeni gelen herkese hoşgelmişler diyorummmm kaçamaksız bir monti ile hedeflerine saglıklı bi şekilde ulaşmalarını diliyorummmm vereliniortak
mevvecim damak tadın neyse ona göre beslen ama proteinide diger gidalardan al yumurtayı bolbol yiyebilirsin tabi gıdaklamassan ..:roflol:
evet çocukları gönderiyorum , öyleden sonraya kadar yoklar ....:lepi: kaydirigubbakcemile3
pilatese kalkana kadar burdayım sonra işe koyulacam .
jülim çok az yiyorsun be canım ..selam kızlar bugün cok abuk sabuk beslendim karnım hiç acıkmadı bi türlü...
sabah light yoğurt 15 dk sonra armut.....
öğlen.yumurta haslama domates maydonoz peynir
akşamda 2 tb ekmekten peynirli tost....
canım tatlı süt yapmaz .. ekmekgi tamamen kesmende çok sakıncaklı .aslında hiçç şeker yok bu diyette sanırım.. ama ben hala emziriorummm.. ve malesef süt içinn çayda kullanmıorum ama günde 1 dilim baklava yiorum çünkü süt yapıorrr :'( sanırım ben bu diyete başlayamıcammm ama çok ii bir diyet ben ekmeği kestim hiç yemıorum çayda şekeri kestım...
benm bol bol spor yapmam lazım ama çalışıorummm offf yaa
selmacım bekleriz yardımcı oluruz 1 haftaya kalmadan ögrenirsin kolay .slm arkadaşlar bu diyeti inceliyorum ama biraz karışık galiba ben dukan diyeti yapıyorum ama artık etten tiksindim
hoş geldin nurom tilkinin dönüp dolanıp gelecegiyer kürkçü dükkanı imiş ....kızlar yeniden motiye döndüm bugün :) hadi hayırlısı bakalım :)
dogru söze ne dinir ....buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkismerhaba
evet bu diyette hiç şeker yok
ama şekerde süt yapıyor diye bir şey yok sütü yapan sadece bol su
tecrübelerime dayanarak konuşuyorum
22 ay emzirdim ikizleirmi ilk 6 ayı annem bana bol bol pekmez ,baklava,yedirdi çayı şekerli içmem süt yapacak dendi hepsini yaptı tatlı yeidm hergün 1 2 dilim
ama soınra gördüm bana yaptıgı sadece kilo ve tatlı yediigm için sürekli acımtımm kan şekerimi yükselttigi için
bebeklerimi 9 ay diyet yaparak emzirdim
önce şekeri kestim ve ekmedgi kesitim gördüm ekmegi keisnce sütüm çogaldı çünkü ekmek posalı olsugu için suyu çekiyormuş
şekeri bıraktım günde 3 lt su içmeye başladım ve süt yapan kalorisiz ot çöp çay ne varsa onları kjullandım
sana tavsiyem salata ye mesela diyelim ardından iç 2 bardak su emin olki yadigin 1 dilim baklavadan daha fazla sütün olacak
tecrübeye tabidir..
lütfen insanların saçma sözlerine gelme yemezsen süütn olmaz tatlı ye wsss
iç akşam 1 bardak sütü yarım saat sonrada kuru incir veya hurma ye bak göreceksin nasul sütün olacak
EVET EBRUYA TAKILIYORUM hafta sonu bir aralar vardı ama şimdi yok sanırım erken saatteydi ...mevsim geçişi bünyem düştü baya bide immün sistemim biraz zayıf benim bugün B12 vit almaya başladım et de yemem gerekiyormuss dr öyle söylüyo sanırım zorlada olsa yemem sart.. bilmiyorumkismile
pilatesi tv den mi yapıyorsun hafta sonu varsa bende yapmak istiyorum..
evet ben de size katılıp monti yapmak istiyorum. Yarından itibaren buraya da menülerimi yazsam inceler misiniz? Galiba ekmeği kesip yağsız et yenecek, şeker de yok?
selam yazılarından emzirdiğini anladım zaten çizelgendede yazıyor bebişin hayırlı olsun..benimde tavsiyelerim olacak sana belki biliyorsundur ama söyleyeyim
ben 20 kiloya yakın fazlalığı 4 ayda verdim doğumdan sonra
şeker neredeyse hiç tüketmedim
bol bol rezene çayı ısırgan çayı içtim çok süt yapıyor..ve ödem atıyorlar
mevsimin karışık meyvelerinden komposto yaptım şekersiz,tarçınla aromalandırdım
yemeklerden 15-20 dk önce bir tutam dereotu yedim halbuki nefret ederim..acaip süt yapıyor oda ve zayıflamaya çok yardımcı
günde 3 porsiyon meyve yedim aralarda..tabi toplamda 3 tane meyve yani..
yemeklerimde öğle akşam mutlaka bol yeşillikli salata yedim..
sadece sabah 1 dilim kepek ekmeği yedim
etleri ızgara haşlama yedim
sebze yemekleri az yağlıydı..
düzenli yürüyüşle 4 ayda kurtuldum kilolardan ve inanılmaz sütüm oldu..şekerler helvalar sana kalır yersen..asıl sütü sulu şeyler yapıyor..
7 aya kadar dobiş bişeydi kızım sütüm çok yaramıştı..şimdi zayıf ama koşturmaktan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?