tamam şekerler,ufak ayrıntılar harici anladım, iğrenç yeşil çaya da başladım,:içelim: 3 öğün içerim artık, tadını sevemedim gitti ama tok da tutuyor beni aslında, sanırım midemi altüst ettiği için:) sizce bu liptonun yeşil çayları nasıl, hani bu şeftalili falan olanlar?
zilim senin kilo aldıgını sanmam canım maşallah çok dikkatlisin ...olumunekankayizsmile.günaydın kızlar..topikçe başımız sağolsun...nur içinde yatsın monti amca :a015:
monti amca bizim topikten haberdar olarak ölseydi gözü arkada kalmazdı valla kızlar...adamcağızın yaktığı meşaleyi topikçe taşıyoruz:)
aebenim tatilde kilo aldımmı bilmem.tartımın pili bitmiş ve garip bi pili var demir para kadar büyük değişik bi pil. bu gün çıkıp bakacağım pil.dünden beri detoks çorba içiyorum bi temizlik olsun diye...sindirim sistemim rahatlasın....
:1hug:teşekür ederim abencım ilgine
selma12. .!.:slm canım özelden yazayım dedim umarım rahatsız etmiyordum yediklerimi yazayım dedim montiyeuygunmu bir bakarmısın
ac karnına bir elma yarım saat sonra kahvaltı
kahvaltı bir yumurta bir domates ıkı salatalık kibrit kutusu peynir iki dilim ekmek kepek ekmegi
öglen yeşil salata cok az tavuk haşlanmış ıkı kaşık yogurt
akşam dört beş kaşık nohut yemegi bir kaşık makarna yeşil salata bir bardak ayran
gün boyu ıkı yeşil cay birbucuk lt su
spor bir saat yürüyüş
:1hug:
tabi bakarım selmacım ne demek ....yanlız monti linkine yazsan ordanda düzeltirim canım hemde diger yeni başlayanlarda örnek olur ..
bu günlerde fazla giremiyorum yoksa herkesin menüsünü degerlendiriyorum ...
menün güzel fakat küçük hatalar var onları düzeltelim ....
ekmegi kepek ekmek deyilde tam ekmek yiyoruz .kepek ekmek beyaz ekmege kepek katılmış ekmektir .... birde ekmekle doymuş yagları tüketmiyoruz o yüzden peyniri yagsız yemege çalışıyoruz ... bir diger ayrıntıda yumurtada onuda ekmekle yemiyoeuz çümkü ondda doymuş yag baya var. o yüzden eger yumurtalı kahvaltı yapmak istiyorsan ekmek yeme . miktar kısıtlaması yok 3 yumurta bile yiyebilirsin ..
öyle yemegin mukemmel olmuş monti açısından .
...
akşamında güzel tek hatan makarnada . beyaz un yasak sadece spagetti oda az haşlanmış yiyyoruz .... egerki makarnan bu yöntemle yapıldıysa eyvallah .... nohutla makarna aynı karbonhidrat gurubundan beraber yemende bir sakınca yok .
akşamı daha hafif yapamaya çalışalım ...
egerki bu düzeltmeler olsaydı menün harika bir monti menüsü olurdu ....
olumunekankayizsmile
günaydın diyercim çok iyiyim sağgol ..:içelim:günaydın aebencim nasılsın
herkes iyidir umarım
hoş geldin tabi ceveplarız ...olumunekankayizsmileevet ben de size katılıp monti yapmak istiyorum. Yarından itibaren buraya da menülerimi yazsam inceler misiniz? Galiba ekmeği kesip yağsız et yenecek, şeker de yok?
sadece su deyil yedklerin önemli güzelim sade suy artırmayla süt artmaz ...canm çok tşk ederim.. rabbim sanada kujucuğunu bağışlasın dünden beri şekeri yasakladım kendıme bol su ıçmeme rağmennn inankii sütümü sağamdım çok az geldi cnm sıkıldııı...
birde bu dediklerini deneyim bakalımmm montiyi bırakmak istemiorummm rezene içiordum zaten arada bebeğin gazı için ama artık hergün içiyim benn rezeneyi
ve meyve tamadırrr..
kaç km yürüdün ben çalışıorum işten eve giderken 3 km yürüorum başka zman yok eve gidip oğlumla ilgilenip yemek vs yapıorumm yatağa girince zaten kolumu kaldıracak halim kalmıor
nevkuşum her zamanki gibi harika menülerle tekrar aRAMIZDASIN ....olumunekankayizsmileGünaydın kıslar,
bugünden itibaren tatil saçmalıklarını bir kenara atma vakti
sistemi tekrardan oturtmam lazım...
bugünün planı;
2 tam ekmeğe tost, çay,söğüş
tavuk ızgara,salata,ayran
semizotu yemeği,yoğurt
erik ve şeftali yerim...
1 haftaya kalmaz oturur menülerin merak etme selmacım .anladım canım ama malesef aynı hatayı yine yaptım ama anladım yarın yapmıyacagım bu hataları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdi ben bu ayran aşındam yapacagım ama acaba şişkinlik yapar mı
ikincisi içine tuz ve baharat katabiliyormuyuz
üçüncüsü yarın ve perşembe yapsam cuma tartıda eksilme olarak görürmüyüm sonucu acaba
aeben abla veya bilen birisi cevaplarsa çok sevineceğim
[ı]kızlarrr yeni başladığım için tekrardan yazıorummm hatam varsa düzeltinn..
Sabah kahvaltımm
1 yumurta 4 zeytin salatalık domates kk peynir ve şekersiz çayy ekmek yok
1 turk kahveii
bolsu
öğlennn: 1 tabak patlıcnlı dometsli sebze yemeği zeytinyağlı oda ve yanına salata ayran
akşamm : Düşünüyorumm halaaa
ve süt konuma gelince bugun neredeyse eski gunlerin yarısı kadar sağabildimm şeker hiç yemediğim için bugun içinde bir şeftali bir armut yicemmm kızlarrr şekeri ordan alıp sut mktarımı artırmak için[/ı]
halk ekmeğin tam buğdaylısını aldım bugün ilk defa ve çok beğendim..tavsiye ederim..1,5 lira fiyatıda uygun...ekmeği kesmene gerek yok sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyebiliyoruz canım . Ama tam buğday ekmeği tabiki ben unonun tam buğday ekmeğini ve lıght denge ekmeğini tüketiyorum canım . Fırınlarda satılan tam buğday ekmeğide var . Halk ekmeğinde tam buğdayı var onlardan alabilirsin .
nevracım hoşgeldin canım...bayram sonrası montiye dönüş beni birazcık zorladı ama bırakmam...devam..kaydirigubbakcemile2 kurban bayramında çizgiden bu kadar çıkmasam çok daha iyi olcak...Günaydın kıslar,
bugünden itibaren tatil saçmalıklarını bir kenara atma vakti
sistemi tekrardan oturtmam lazım...
bugünün planı;
2 tam ekmeğe tost, çay,söğüş
tavuk ızgara,salata,ayran
semizotu yemeği,yoğurt
erik ve şeftali yerim...
canım benden bir tavsiye yeşilçayın ginkgolu'olanının içimi daha hoş ve hafifsengözlerimebaksanabTamam şekerler,ufak ayrıntılar harici anladım, iğrenç yeşil çaya da başladım,:içelim: 3 öğün içerim artık, tadını sevemedim gitti ama tok da tutuyor beni aslında, sanırım midemi altüst ettiği için:) Sizce bu liptonun yeşil çayları nasıl, hani bu şeftalili falan olanlar?
bunu daha önceki topiğimde deneyen arkadaşlar ikinci gününde bayılıp hastanelik olmuşlardı...denemeye korkuyorum..ama ihtiyacımda var eğer gerçekten ödem atıyorsa??CADIARZUzilim senin kilo aldıgını sanmam canım maşallah çok dikkatlisin ...olumunekankayizsmile.
bak bunu hatırlattıgın iyi oldu kıslarla paylaşayım diyorum hep unutuyorum ...hazır konu açılmışken ... sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ...
HATUNLAR ... BAKIN eger (örnek olarak )nevracım ve zilim gibi tatilden döndügünüzde .. yada benim gibi 2 günlük aşırı kaçamak yapıp baskül fırladıgında ...
acıl toparlanma tedbiri var . en azından bende işe yarıyor ....
bir bilinmeyen de deyil ...a.s
bakliyat dada diger adıyla ayran çorbası .
montiyede uygun .
normal ekmekli monti kahvaltısı yapıyorum ...
ayrdındanda nohut. yarma (aşurelik bugday ) yeşil mercimek ..
yerkende yogurt katıyorum . yaglı yagsız fazla farketmiyor .ama yarım yaglı kulanmakda fayda var .nede olsa bakliyat ... vede yanında salatalık yiyorum .içine katmıyorum ...
bunu öyleden itibaren her iki satte yada açıktıgınızda 3.4. satte bir yiyorsunuz ..
önemli bir ayrıntı ama 2 günden uzun yapmayın tekrar kilo alırsınız ...a.s
bunu sadece 1. 2 günlük telafi olrak düşünün ... ama dedigim gibi 2. günden uzun yapmayın . vede fazla sık yapmayın ...yararından çok zararı olur aklınızda olsun ...
ama 1 günlük için çok telafi edici .vurgulamadan geçemiycegim .a.s
şimdi ben bu ayran aşındam yapacagım ama acaba şişkinlik yapar mı
ikincisi içine tuz ve baharat katabiliyormuyuz
üçüncüsü yarın ve perşembe yapsam cuma tartıda eksilme olarak görürmüyüm sonucu acaba
aeben abla veya bilen birisi cevaplarsa çok sevineceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?