Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam şekerler,ufak ayrıntılar harici anladım, iğrenç yeşil çaya da başladım,:içelim: 3 öğün içerim artık, tadını sevemedim gitti ama tok da tutuyor beni aslında, sanırım midemi altüst ettiği için:) Sizce bu liptonun yeşil çayları nasıl, hani bu şeftalili falan olanlar?

ben doğanın kayısılı yeşil çayını içiyorum . Hem tadı güzel hemde bağırsakları çalıştırıyor .

günaydın kızlar..topikçe başımız sağolsun...nur içinde yatsın monti amca :a015:
monti amca bizim topikten haberdar olarak ölseydi gözü arkada kalmazdı valla kızlar...adamcağızın yaktığı meşaleyi topikçe taşıyoruz:)
aebenim tatilde kilo aldımmı bilmem.tartımın pili bitmiş ve garip bi pili var demir para kadar büyük değişik bi pil. bu gün çıkıp bakacağım pil.dünden beri detoks çorba içiyorum bi temizlik olsun diye...sindirim sistemim rahatlasın....

zilim senin kilo aldıgını sanmam canım maşallah çok dikkatlisin ...olumunekankayizsmile.

bak bunu hatırlattıgın iyi oldu kıslarla paylaşayım diyorum hep unutuyorum ...hazır konu açılmışken ... sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ...

HATUNLAR ... BAKIN eger (örnek olarak )nevracım ve zilim gibi tatilden döndügünüzde .. yada benim gibi 2 günlük aşırı kaçamak yapıp baskül fırladıgında ...
acıl toparlanma tedbiri var . en azından bende işe yarıyor ....
bir bilinmeyen de deyil ...a.s
bakliyat dada diger adıyla ayran çorbası .
montiyede uygun .
normal ekmekli monti kahvaltısı yapıyorum ...
ayrdındanda nohut. yarma (aşurelik bugday ) yeşil mercimek ..
yerkende yogurt katıyorum . yaglı yagsız fazla farketmiyor .ama yarım yaglı kulanmakda fayda var .nede olsa bakliyat ... vede yanında salatalık yiyorum .içine katmıyorum ...
bunu öyleden itibaren her iki satte yada açıktıgınızda 3.4. satte bir yiyorsunuz ..
önemli bir ayrıntı ama 2 günden uzun yapmayın tekrar kilo alırsınız ...a.s
bunu sadece 1. 2 günlük telafi olrak düşünün ... ama dedigim gibi 2. günden uzun yapmayın . vede fazla sık yapmayın ...yararından çok zararı olur aklınızda olsun ...
ama 1 günlük için çok telafi edici .vurgulamadan geçemiycegim .a.s

kıslar pilatese gitmeden okdar çok alıntı yaptımki çogunada uzun uzun yadım . ama pilatese geçikiyorum diye mesajlar yarım kaldı . geri gelmdigmdede hepsi eror oldu . af edin beni.:gitme:tekrar yazmayada zamanım yak ...

aklımda kalan zilim bekici zor . mali sıkıntında yok sanırım . bi kaç sendaha kendin baksan . en azından okul öncesi egitime kadar ... bu benim fikrim tabi. :))

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler ... gelebildigim sürece yardımcı olurum burdaki arkadaşlarda yardım olurlar zatenki olmuşlarda ...

teşekür ederim abencım ilgine
:1hug:

tabi bakarım selmacım ne demek ....yanlız monti linkine yazsan ordanda düzeltirim canım hemde diger yeni başlayanlarda örnek olur ..
bu günlerde fazla giremiyorum yoksa herkesin menüsünü degerlendiriyorum ...

menün güzel fakat küçük hatalar var onları düzeltelim ....
ekmegi kepek ekmek deyilde tam ekmek yiyoruz .kepek ekmek beyaz ekmege kepek katılmış ekmektir .... birde ekmekle doymuş yagları tüketmiyoruz o yüzden peyniri yagsız yemege çalışıyoruz ... bir diger ayrıntıda yumurtada onuda ekmekle yemiyoeuz çümkü ondda doymuş yag baya var. o yüzden eger yumurtalı kahvaltı yapmak istiyorsan ekmek yeme . miktar kısıtlaması yok 3 yumurta bile yiyebilirsin ..

öyle yemegin mukemmel olmuş monti açısından .
...
akşamında güzel tek hatan makarnada . beyaz un yasak sadece spagetti oda az haşlanmış yiyyoruz .... egerki makarnan bu yöntemle yapıldıysa eyvallah .... nohutla makarna aynı karbonhidrat gurubundan beraber yemende bir sakınca yok .
akşamı daha hafif yapamaya çalışalım ...
egerki bu düzeltmeler olsaydı menün harika bir monti menüsü olurdu ....
olumunekankayizsmile

anladım canım ama malesef aynı hatayı yine yaptım ama anladım yarın yapmıyacagım bu hataları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın aebencim nasılsın
herkes iyidir umarım
günaydın diyercim çok iyiyim sağgol ..:içelim:
evet ben de size katılıp monti yapmak istiyorum. Yarından itibaren buraya da menülerimi yazsam inceler misiniz? Galiba ekmeği kesip yağsız et yenecek, şeker de yok?
hoş geldin tabi ceveplarız ...olumunekankayizsmile
sadece su deyil yedklerin önemli güzelim sade suy artırmayla süt artmaz ...
zilimizde bu yönde tavsiyeleri olacatır sanırım ...olumunekankayizsmile

nevkuşum her zamanki gibi harika menülerle tekrar aRAMIZDASIN ....olumunekankayizsmile
MONTİYE YENİ BAŞLAYA HATUNLAR .NEVKUŞUMUN MENÜLERİ TAM MONTİ MENÜLEDİR HİÇ ŞAŞMAZ .
SABAH EKMEKAGIRLIKLI . ÖGLEN ET AGIRLIKLI .AKŞAM SEBZE AGIRLIKLI .SALATA VEDE YOGURT HER ÖGÜNDE ..İŞTE MONTİ ...kaydirigubbakcemile5

ayrdındanda nohut. yarma (aşurelik bugday ) yeşil mercimek

aebencim yarma yasak sanıyorum ben o yüzden çorba içmiyordum pek
benim tarifimi o zaman uygun montiye sanırım
soğanı az su ile pişiriyoruz pişene yakın biraz yağ salça katıyoruz sonra kaynar suyu biraz döküp daha önce haçlanmış buğdayı içine atıyoruz sonra ayran ile kaynatıp pişiriyoruz. bu en sevdiğim çorba eğer yarma yasak değil ise akşamları bunu içmek isterim.nasıl sence ?

şimdi ben bu ayran aşındam yapacagım ama acaba şişkinlik yapar mı

ikincisi içine tuz ve baharat katabiliyormuyuz

üçüncüsü yarın ve perşembe yapsam cuma tartıda eksilme olarak görürmüyüm sonucu acaba

aeben abla veya bilen birisi cevaplarsa çok sevineceğim

sorularımın cevabını buldum sositososito

kızlarrr yeni başladığım için tekrardan yazıorummm hatam varsa düzeltinn..
sabah kahvaltımm
1 yumurta 4 zeytin salatalık domates kk peynir ve şekersiz çayy ekmek yok
1 turk kahveii
bolsu
öğlennn: 1 tabak patlıcnlı dometsli sebze yemeği zeytinyağlı oda ve yanına salata ayran

akşamm : düşünüyorumm halaaa

ve süt konuma gelince bugun neredeyse eski gunlerin yarısı kadar sağabildimm şeker hiç yemediğim için bugun içinde bir şeftali bir armut yicemmm kızlarrr şekeri ordan alıp sut mktarımı artırmak için

montide kahve yasak canım malesef . Arkadaşlar kafeinsiz kahve bulup tüketmişlerdi

halk ekmeğin tam buğdaylısını aldım bugün ilk defa ve çok beğendim..tavsiye ederim..1,5 lira fiyatıda uygun...
nevracım hoşgeldin canım...bayram sonrası montiye dönüş beni birazcık zorladı ama bırakmam...devam..kaydirigubbakcemile2 kurban bayramında çizgiden bu kadar çıkmasam çok daha iyi olcak...lmaz:
canım benden bir tavsiye yeşilçayın ginkgolu'olanının içimi daha hoş ve hafifsengözlerimebaksanab
bunu daha önceki topiğimde deneyen arkadaşlar ikinci gününde bayılıp hastanelik olmuşlardı...denemeye korkuyorum..ama ihtiyacımda var eğer gerçekten ödem atıyorsa??CADIARZU

yapılışını bende tam olarak bilmiyorum...denesemmi acababilmiyorumkismileancak evdeyken yapabilrim çalışırken olmaz...

kızlar bende bu bahsettiğinizden var ama hep yapmaya cekindim 2 gün yapıp ardından dengem bozulur die
4 y.k bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek haslanıyo 2 litre yağsız ayranın içine karıstırılıyo 2 de salatalık rendeleyip ekleniyo bu şekildeee bendekii ama ben montide bulgur yenmiyo ide normal öğünlerime bile eklemedim bu corbayı aslında yazın serin serin güzel olurrdu..

dün site bakımdaydı menümü yazamamıştım...
2 günlük menüm....

PAZARTESİ
KAHVALTI
denge ekmek,salatalık,peynir,zeytin,çay

ÖĞLE
hamsi buğulama ( fırında ) salata,ayran

ARA
elma

AKŞAM
çorba,cacık,3 taze ceviz

ARA
armut,şeftali

su,bitki çayları,

SALI
KAHVALTI
tb ekmek,domates,peynir,zeytin,çay

ÖĞLE
kabak sote,cacık

ARA
elma,armut

AKŞAM
balık,salata

bol su,bitki çayı

kızlar ben yarından itibaren ayran aşını cumaya kadar inşallah yapmayı düşünüyorum .

meyvenull canım bulgur yasak oldugu için galiba aeben ablam onu yarmayla değiştirmiş olabilir.bu şekilde bakliyatta yemiş olurum çünkü ben pek bakliyat tüketmem .bakalım 1 gün yapayım dayanabilecekmiyim.okadar çok kaçamaktan sonra gerçekten detox olarak bence güzel seçenek

Selamlar,

Aebencimm, Bim'in aknaz peynirini yağ oranından dolayı satın almadım zaten...Kaanların lor peynirini aldım onun yerine % 1 yağlı olduğu için ama bana sorarsan yiyen bin yemeyen bir pişman, o kadar kötü yanii..:) Biran önce en yakın Carrefoursa'ya gidip peynir almam lazım...

Bu arada herşey ateş pahası, 3-5 yapraktan ibaret kıvırcığı 2 TL'ye satıyorlar, sebzeler ona keza, kırmızı et reyonuna uğramıyorum bile, tavuk fiyatlarıda kırmızı eti yakaladı yakalayacak nerdeyse...birileri bizi baltalamaya mı çalışıyor nekaydirigubbakcemile3 bu gidişle yağlarımızla birlikte ceplerimiz de yanacak sanırım..:)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…