Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvenull canım benim okadar kaçamaktan sonra öyle bir dengem bozulduki bu ayran aşı eminol yaptıgım okadar kaçamak ve yediğim zararlı şeyler kadar dengemi bozamaz herhalde

ketum abla hoşgeldinnn Şeniz sende bi ara ayran aşı içiyordun sende içine yarma koyuyormuydun ablaa nasıl yapmıştın anlatırmısın lütfennn

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.gerçekten çok haklısın abla

çok haklısın bende pazara gittiğimde şoka uğradım akannehir 1 kıvırcığı 3 liraya aldım göbek salataların yanına bile yaklaşılmıyor..5 lira akannehir ( ben göbek severim )

narincim ayran detoxunu yapmaya kararlısın.... bende denesem dayanabilirmiyim acaba..CADIARZU

kızlarr hiç açlık yokk diyetim gayet güzel gidior tek sorunum sütüm çok azaldııı.. bol su içiorumm meyvede yedım genede çok az sağdımmm ne yapmalıyım yaa

canım gel birlikte yapalım bence işyerinde daha rahat yaparız.zaten sen evden getiriyordun yanlış hatırlamıyorsam ögle yemeğini.evde olsam haftasonu yapamam ben illa kaçamak yaparım biliyorum.yarın başlamayı düşünüyorum.senin şişliklerine iyi geleceğinide tahmin ediyorum ama sen bilirsin ben seni etkilemeyim.zaten kahvaltı aynı monti kahvaltısı daha sonra 2 yada 3 saatte bir bu b çorbadan içeceğiz okadar.eee montide zaten kahve yasak yeşilçay zaten içiyoruzzz bilmiyorum yapabilirim gibi geldi bana.ben sadece gaz yapmasın diye içine kimyon atıp tatlandıracagım inşalllah gaz sorunum olmazzz

kızlarr hiç açlık yokk diyetim gayet güzel gidior tek sorunum sütüm çok azaldııı.. bol su içiorumm meyvede yedım genede çok az sağdımmm ne yapmalıyım yaa

yanlış yönlendirmek istemem . monti zaten saglıklı beslenme şekli sütü azaltacagını pek sanmam ama eger sizde böyle bi durum olduysa bu gerçekten sıkıntılı bir durum bebişinizin sütü bence herşeyden önemli ben kızımı yeteri kadar emziremedim ve benim kızımın maalesef bagışıklık sistemi çok zayıf yegenim fazlasıyla emdi ve inanın ikisi aynı anda hasta oluyorlar benimki antibiotikle ayaga kalkarken yegenim bikaç agrı kesici verdimi düzeliyor bilmiyorum karar sizin.belkide sütünüz stresle falan azalmıştır.montinin emzirenler için farklı kurallarıda olabilir.kitabım maalesef aylardır bi başkasında bende olsaydı sizin için bakardım ziligurti diye bi arkadaşımız var o sizi bilgilendirir.çünkü kendisi hamileykende emzirirkende monti yapan bi arkadaşımız

biriniz tarif ederse cok cok sevinirim kızlar..bu tüm gün mü içilecek
canım daha bebişin bence cok küçük..ben ne zaman diyete girsem sütüm azalırdı hatta tadı tuzlandı doktora gittiğimde bana tatlı ye serbet iç dedi :1shok: zaten en basından beri bunu söylüyordu.. ama eğer gercekten sütün azaldıysa bence ara ver..kilo her zaman verilir ama bebeğin anne sütünü bir daha bulamaz..

bende özendim bende yapıcam ...tabi tarif bulursam

juliett canım galiba tarif bu ama farkı bulgur değilde yarma katıyor galiba aeben ablam. birde sabahki yumurtayı yersen monti uguladıgın için ekmeği yememen gerek

* narincimmm, ben ayran aşını detox niyetine değil de, öğün olarak tüketiyordum..içinde sadece nohut ve yeşil mercimek vardı...ayrı ayrı haşlayıp bir borcamda birleştirip bol nane ve tuzunu katıp, çırpılmış yoğurdu ilave edip, koyu ayran kıvamında olacak şekilde suyunu katıp, dolapta muhafaza ediyordum, tüketeceğim zaman üzerinden gerekli miktarda alıp, içine salatalığı küp küp doğrayıp yiyordum (kan şekerini dengelesin diye)... cevap için biraz geç oldu kusura bakma, kızların okuluna gidip, çocukları işlemler tamamlanana kadar misafir öğrenci olarak alabilirler mi diye sormaya, gerek yok çok bi kayıpları olmaz cevabını alınca geri döndüm..şimdi yine çıkacağım, formalarını alayım da en azından onlar hazır olsunlar...

slm kızlar,ben yokken detoks çorbam gündemden hiç düşmemiş.bende burda yazan gibi yapıyorum.akşamdan nohutu buğdayı ıslıyorum çabuk pişmesi için.benim düdüklüm şipşak pişirenlerden(yoğun basınç sistemli) 14 dakikada nohutu 8dk.buğdayı bir kaç dakikadada mercimeği pişirip pişmiş hallerinden 4 er kaşık büyük bir kaba yada tencereye bölüyorum.üzerine yarımyağlı yoğurttan oldukça koyu kıvamlı bir ayran yapıyorum ilve ediyorum.boool nane ve sevdiğim için pul biber ekliyorum.tuz yok.sabah kahvaltımı saat 10 da edip ikişer saat arayla bu çorbadan büyük kaseyle içiyorum.aralardada bol su.iki tartılmıyorum iki günün sonunda ne şişlik kalıyor ne göbiş...ve en az 1,5 kg az gösteriyor tartım.bu kadar kısa sürede kilo değildir giden ama ödemim gidince rahat hissediyorum kendimi...hemde bağırsaklarımız temizleniyor dinleniyor...hiçte acıkmıyorum ..bayılanlar oldu falan yazılmış önceki sayfalarda ama ben acıkmıyorum bile 2 saat içinde...
aebenim bakıcı işi yüzünden uykularım kaçtı iyice cnm.maddi olarak çok şükür sıkıntımız yok ama ben güzel sanatlarda olduğum için uzun süre çalışmadığımda güzel sanatlarda çalışma hakkım kayboluyor.tek sıkıntı bu normal bir devlet okulundada günde üç beş saat fülüt çaldırarakta kendimi köreltmek istemiyorum.ve normal okullarda müziği dersten saymıyorlar bildiğiniz gibi.ve benim çaldığım enstrumanların hiç biri o okullarda yok bu kadar uğraştım şu an bulunduğum yere gelebilmek için.evliylen master için eşimden ayrı yaşamak zorunda bile kaldım.hepsi için boşuna kürek çekmiş olmak istemediğim için üzülüyorum.çok zorluklarla kazandığım haklarımı kaybetmek istemiyorum anlayacağın...gebeliğimin sonuna kadar çalıştım çocuğum olduktan sonraya kalsın izinlerim diye.8 aylık hamileyken okulun yıl sonu gösterilerinde koskoca çello'yu çaldım göbişimden zar zor yanaşıp:)
inşallah istediğimiz gibi birini buluruzda sıkıntıya kalmadan hallederiz....
peynir konusunda arkadaşlar migrosunda lıght peyniri var oda % 2,5 yağ oranına sahip...kupkuru lor yemektense bulabilenler onuda yiyebilir...
kızlar artık yazdıklarımızı düzeltemiyoruzda galiba,sitenin yapılanmasından sonra....bilgisi olan varmı?

Konserve bezelye için fikri olan var mıı? Tazesi K.fasülye ile aynı değerde ama konservesini göremedim..montiye uygun mu acaba?

merhaba arkadaşlar , bu aralar yoğunluktan fazla uğrayamıyorum. okul işlerimiz had safhada. bu sene yeni müdürümüzle eğitim öğretime başladık. sağolsun kendileri 38. yılını çalışmasına rağmen performansı süper planlar , evrak işleri boş vaktimiz çok az kalıyor.
ziliciğim yeniden hoşgeldin. bebişin içinde dilerim içine sinen bir bakıcı bulabilirisn. ben 2 çocuğumuda gerçekten şevkatli bakıcılarla büyüttüm. kızımı 3 yaşında , oğlumuda 4 yaşında ana okuluna başlattım.
koşuşturma içinde evde fazla yemek yapamadım. dışardan söyledik , eşim halletti evde birşeyler. monti dışında beslendim birazlmaz: yarın sabah yürüyüşlerime de başlıyorum. 2 gün bende ayran aşı yapacağım .
ketumcuğum , okul için şansızlık yaşamışsınız. dilerim kısa sürede hallolur.a.s

anlıyorum zilim çalışmak mecburi gibi bişi senin için onca emeginden sonra ...a.s
rabbım yardımcın olsun ...:Saruboceq:

çorba uygulamanda tıpatıp benim yaptıgım gibia.s
ben de yogurdu yerken katıyorum ama ayran olarak deyil ....salatalıgıda katmadan yiyorum ben içine katmayı sevmiyorum ....
şunuda ekleyim 1 keresinde çorbadan 1 gün önce yag ölçümü yaptırmıştım ... ve ertesi günde yaptırdım .. bende yag kaybı olmaz sanıyordum . baskülde 1.2. kilo kayıp olsada yanılmışım . 600gr yag kaybım olmuştu o zamanlar 2 günde ...

ama bu çorba hakkında uyarılarım var kıslar sakın 3 gün yapmayımn ben daha önce denemiştim tekrar kilo artışı oluyor ... ve bu çorbayı 1 kere yaptıkdan sonra en az 2 hafta bidaha etkisi olmuyor ilk yaptıgınız gibi...a.s
zaten linkindede yazıyordu okumuştum zamnında ,ayda 1 kere yapıla biliyormuş ... ben genelde birden aşırı kaçamak yaptıgımın ertesi günü yaparım .sempatiksalakcinni

diyarcı senin tarif ettigin çorbayla benim bahsettigim çok farklı ...
başta ayran çorbası günü tuz kulanmıyorsun özeligi bu bu çorbanın.
dedigim gibide sürekli yenecek bişide deyil ben genelde 1 gün yaparım 2 gün zor ..sempatiksalakcinni bahstigin çorbanı tabiki arada bir yiyebilirsin ama bu ögününde kesinlikle et olmamalı ... vede aynı gün diger ögünlerinde karbonhidrat yemedigin bir gün yiyebilirsin .spagetti gibi düşün ..

evet canım aynen öyle yumurtalı kahvaltılarda ekmek yok , ve ekmeği sadece kahvaltıda yiyiyoruz.....
eklemem gereken bir nokta var . ekmek yemediginiz kahvaltılı bir günün menüsünde . diger ögünlerde spagetti . baklagil yada diyetcımın bugday çorbası gibi bir ögün yiyebilirsiniz vee yemelisinizki dengelesin ... karbonhidratsız bir kilo verme saglıklı deyildir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…