Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

narincim bende hiç şişlik vs yapmıyor . hatta gazda yapmıyor . güzel yıkıyorum haşlayınca .
baharat serbest ama TUZ YASAK ZATEN SIRRI BU BU ÇORBANIN .tuz kulanmıyorsun hiç .
baskülde yüz güldürüyor evet.a.s madem kaçamaklarda sıyrılmak istiyorsun dene canım ...

yok güzelim ne baylması ...bu çorba bulgurla deyildi benim okudugum zamanlar bugdaylaydı .
bol bol su için benim en az 2.5 lt su oluyor . çaylar hariç .
halk ekmegin ekmegi gerçekden güzel ankara'dada .

bu şekilde pek yenecek gibi olmuyor .bilmiyorumkismile
tam tarif edeyim bari ...
6. kş nohut .(akşamdan ıslatıyorum )
4 kş y. mercimek .
4 kş bugday .
bir güzel düdüklü tencerede pişiriyorum ...
yerken tb. koyunca . 1.2. kş yogurt katıyorum .
üstünede zevke göre . ben pul biber ,nane katıyorum ... sonrada yarım salatalık yiyorum yada daha evvel .:hulya:
her 2.3 . satte bir bunu yiyorsunuz kıslar ..
ben enson akşam 6.7. gibi yiyorum ...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlarr hiç açlık yokk diyetim gayet güzel gidior tek sorunum sütüm çok azaldııı.. bol su içiorumm meyvede yedım genede çok az sağdımmm ne yapmalıyım yaa
bu sorunun monti beslenmesinden kaynaklandıgını sanmam ama yinede diyett yapma bir süre derim .. a.s
yemen nasıl güzelim biraz artır bol meyve ye .... kuru kayısı, kuru incir ye ...

yarın dişçiye gidebilirim, kontrole .
iyi geceler kıslar ...

SELAMMM evim tertemiz oldu kızlarrrr

esm-çakır
cnm sütün azalması montiden degildir keisnlikle şekerden hiç degildir
dereotu,nane,sogan bunlar çok süt yapar
yeşillik salata
rezene çayı

maydanoz ve adaçayı içme sütü kesiyor aklıma gelikçe yazarım sana yine

şu çorbayı bend edeneyim ya severim ben öle şeyleri tarifni yazayım bi köşeyede

pazardan laf açılmışken geçen bi markette kıvırcıgn kg 7.14 dü ve şok oldummmm

selma abla hoşgeldin monti ye bu arada
menümü yazyaım ben

sabah
klasik tb ekmekli kahvaltı

öglen
yumurta salata
yogurt

ara
bi kaç kraker

akşam
tavuk salata ayran

bol proteinli bir gün oldu krakeride mecbur yedim okadar yoruldumki
midem agrıdı açlıktan

kızlar konuyla alakası olmayan bişey soracağım.evi taşırken kolilere koyduğumdan dolayı deri montu buruşmuş eşimin.onu nasıl açabilirim.tersinden ılık ütü yapsam olurmu acaba?nette baktım ama pek detaylı bişey yazmıyor,tecrübeleri olanlar varsa paylaşırsanız sevinirim...

iyi akşamlar bu gün yediklerim
ac karnına bir elma
KAHVALTI bir yumurta ıkı dılım k ekmegi bir domates bir salatalık ıkı yeşil biber bir k kutusu peynir

ÖGLEN bir tabak fasulye kavurmasu yumurtalı semiz otlu yogurt üç kaşıktı yogurt

AKŞAMbalık bugulama yeşil salata semiz otu ve kıvırcıkla yapmıştım

ıkı yeşil cay bir bucuk lt su

spor bir saat yürüyüş

bügünki yediklerim...
kalkınca : armut

kahvaltı.. 2 dilim tb ekmek.ev yapımı salca...
öğlen: ton balıklı salata
ara:beyaz leblebi bi avuç
akşam: 1 tb ekmek yumurtasız yağsız menemen ve peynir ile 2 zeytin

Zilicim, ilk aklıma gelen, deriyi nemlendirmek oldu, belki biraz nemlendirip asarsan kırışıklık düzelir, ya da ıslak bir bezle çok sıcak olmayan bir ayarda ütülemeyi deneyebilirsin (buharlı ütüler yokken annelerimizin eskiden yaptıkları gibi) ama bunu yaparken buhar konumunda değilde kuru ütü ayarında olması iyi olur(sıcak buhar deriye zarar verebilir) ama en garantili yolu bi kuru temizleyicikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr..
menümü yazayımm hemen..
sabah 2 d. çok tahıllı ekmek 2 domates 2 dilim peynir 3 zeytin 1 bardak süt

öğlen salata etli türlü yoğurt

aksam meyve ve süt

cumadan beri 1 bucuk kilo verdim cumaya kadar 1 kilo vermek için cabalıcam ama cok zor omuz eklemimi incilttim dün aksam spor yaparlen :))
bi cok hareketi yapamıcam bi süre..
artık monti ye güveniyorum ne kadar verebilirsem..

günaydın montici güzellerrr gününüz en güzel şekilde geçsin inşallahhh opuyorumnanaktan

ben dün akşam ayran çorbasının tüm malzemelerini hazırladım hatta ayranınıda ekleyip işyerine getirmek için kavanoza bile koydum . fakat akşam çok rahatsızlanınca birde 02:00 gibi yatınca açıkçası cesaret edemedim.dün akşam şekerim düştü.evde şeker ölçme aleti var onunla ölçtüm .ve şeker düşmeleri beni çok etkiler.bende yarına bıraktım detox olayını zaten 2 gün yapabilirim gibi pek gelmiyor bana.yinede deneyeceğimm inşallah güzel sonuçlar alırım ve hemen sizinle paylaşırımm :Saruboceq:

canım maşallah çok güzel gidiyorsun inşallah böylede devam edersin olumunekankayizsmile bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım aman saglıgımızdan olmayalım Şeniz

günaydın kızlarrr
sabah gidip sporumu yaptım çok yorgundum ama zorlada olsa gittim

canım maşallah çok güzel gidiyorsun inşallah böylede devam edersin olumunekankayizsmile bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım aman saglıgımızdan olmayalım Şeniz

inş tatlım böyle devam ederim inan haftada 1 kilo versem bana yeticek fazlasını istemiyorum tabi 60 a indikten sonra bu dileyim

selmacım aramıza hoşgeldin...a.s.canım montide yumurta yediğimizde ekmek yemiyoruz...lmaz:ekmeğide kepek değil tam buğday veya uno denge lihgt ekmeği yiyoruz.
günaydın canım...geçmiş olsun...:teselli:
günaydın montici güzellerrr gününüz en güzel şekilde geçsin inşallahhh opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlarrr
sabah gidip sporumu yaptım çok yorgundum ama zorlada olsa gittim

günaydın banucum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugünki menüm....

KAHVALTI
tb ekmek,domates,peynir,çay

ÖĞLE
kabak yemeği,salata,ayran

ARA
elma,armut

AKŞAM
meyve,süt olabilir,yada tavuk
iş çıkışı kuzenime gidicem ( hala kızı ) oğlu askere gidiyor asker uğurlayacaz...sanırım etli pilav olacak yemekte bana cısssssss olduğundan yemem...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…