narincim bende hiç şişlik vs yapmıyor . hatta gazda yapmıyor . güzel yıkıyorum haşlayınca .şimdi ben bu ayran aşındam yapacagım ama acaba şişkinlik yapar mı
ikincisi içine tuz ve baharat katabiliyormuyuz
üçüncüsü yarın ve perşembe yapsam cuma tartıda eksilme olarak görürmüyüm sonucu acaba
aeben abla veya bilen birisi cevaplarsa çok sevineceğim
yok güzelim ne baylması ...bu çorba bulgurla deyildi benim okudugum zamanlar bugdaylaydı .halk ekmeğin tam buğdaylısını aldım bugün ilk defa ve çok beğendim..tavsiye ederim..1,5 lira fiyatıda uygun...
nevracım hoşgeldin canım...bayram sonrası montiye dönüş beni birazcık zorladı ama bırakmam...devam..kaydirigubbakcemile2 kurban bayramında çizgiden bu kadar çıkmasam çok daha iyi olcak...lmaz:
canım benden bir tavsiye yeşilçayın ginkgolu'olanının içimi daha hoş ve hafifsengözlerimebaksanab
bunu daha önceki topiğimde deneyen arkadaşlar ikinci gününde bayılıp hastanelik olmuşlardı...denemeye korkuyorum..ama ihtiyacımda var eğer gerçekten ödem atıyorsa??CADIARZU
yapılışını bende tam olarak bilmiyorum...denesemmi acababilmiyorumkismileancak evdeyken yapabilrim çalışırken olmaz...
bu şekilde pek yenecek gibi olmuyor .bilmiyorumkismilekızlar bende bu bahsettiğinizden var ama hep yapmaya cekindim 2 gün yapıp ardından dengem bozulur die
4 y.k bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek haslanıyo 2 litre yağsız ayranın içine karıstırılıyo 2 de salatalık rendeleyip ekleniyo bu şekildeee bendekii ama ben montide bulgur yenmiyo ide normal öğünlerime bile eklemedim bu corbayı aslında yazın serin serin güzel olurrdu..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisdün site bakımdaydı menümü yazamamıştım...
2 günlük menüm....
PAZARTESİ
KAHVALTI
denge ekmek,salatalık,peynir,zeytin,çay
ÖĞLE
hamsi buğulama ( fırında ) salata,ayran
ARA
elma
AKŞAM
çorba,cacık,3 taze ceviz
ARA
armut,şeftali
su,bitki çayları,
SALI
KAHVALTI
tb ekmek,domates,peynir,zeytin,çay
ÖĞLE
kabak sote,cacık
ARA
elma,armut
AKŞAM
balık,salata
bol su,bitki çayı
bu sorunun monti beslenmesinden kaynaklandıgını sanmam ama yinede diyett yapma bir süre derim .. a.skızlarr hiç açlık yokk diyetim gayet güzel gidior tek sorunum sütüm çok azaldııı.. bol su içiorumm meyvede yedım genede çok az sağdımmm ne yapmalıyım yaa
kızlar konuyla alakası olmayan bişey soracağım.evi taşırken kolilere koyduğumdan dolayı deri montu buruşmuş eşimin.onu nasıl açabilirim.tersinden ılık ütü yapsam olurmu acaba?nette baktım ama pek detaylı bişey yazmıyor,tecrübeleri olanlar varsa paylaşırsanız sevinirim...
günaydın kızlarr..
menümü yazayımm hemen..
sabah 2 d. çok tahıllı ekmek 2 domates 2 dilim peynir 3 zeytin 1 bardak süt
öğlen salata etli türlü yoğurt
aksam meyve ve süt
cumadan beri 1 bucuk kilo verdim cumaya kadar 1 kilo vermek için cabalıcam ama cok zor omuz eklemimi incilttim dün aksam spor yaparlen :))
bi cok hareketi yapamıcam bi süre..
artık monti ye güveniyorum ne kadar verebilirsem..
canım maşallah çok güzel gidiyorsun inşallah böylede devam edersin olumunekankayizsmile bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım aman saglıgımızdan olmayalım Şeniz
günaydın kızlarrr
sabah gidip sporumu yaptım çok yorgundum ama zorlada olsa gittim
inş tatlım böyle devam ederim inan haftada 1 kilo versem bana yeticek fazlasını istemiyorum tabi 60 a indikten sonra bu dileyim
selmacım aramıza hoşgeldin...a.s.canım montide yumurta yediğimizde ekmek yemiyoruz...iyi akşamlar bu gün yediklerim
ac karnına bir elma
KAHVALTI bir yumurta ıkı dılım k ekmegi bir domates bir salatalık ıkı yeşil biber bir k kutusu peynir
ÖGLEN bir tabak fasulye kavurmasu yumurtalı semiz otlu yogurt üç kaşıktı yogurt
AKŞAMbalık bugulama yeşil salata semiz otu ve kıvırcıkla yapmıştım
ıkı yeşil cay bir bucuk lt su
spor bir saat yürüyüş
günaydın canım...geçmiş olsun...:teselli:günaydın kızlarr..
menümü yazayımm hemen..
sabah 2 d. çok tahıllı ekmek 2 domates 2 dilim peynir 3 zeytin 1 bardak süt
öğlen salata etli türlü yoğurt
aksam meyve ve süt
cumadan beri 1 bucuk kilo verdim cumaya kadar 1 kilo vermek için cabalıcam ama cok zor omuz eklemimi incilttim dün aksam spor yaparlen :))
bi cok hareketi yapamıcam bi süre..
artık monti ye güveniyorum ne kadar verebilirsem..
günaydınnnnnnnnnngünaydın montici güzellerrr gününüz en güzel şekilde geçsin inşallahhh opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr
sabah gidip sporumu yaptım çok yorgundum ama zorlada olsa gittim
günaydın canım...geçmiş olsun...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?