teşekkürler ablacımm..
kızlar size bişi sorcam nerdeyse 1 haftadır sorucam hep unutuomklava: aksam dolabın acınca aklıma gelio..
pırasayı pirinci pişiriyordum şimdi evde pırasa var pişiremiom siz nasıl yapıyorsunuz ..
Yagmurgözlü hoş buldum canım zaten ekmek unonun denge lıyatı
canım bende aldım pazardan ama daha pişirmedim..pirinçsiz pişiricez...ben montiye başlayalı ıspanağı ve semizotunu hep pirinçsiz yaptım..diğer arkadaşlar nasıl yapıyolar bilmiyorum canım..
birde sema abla ark kırmızı biberi yaıp dolaba koymuş ama tadı bi garip geldi bana en iisi senin tarifin snaırım konserve gibi uyutma yöntemii
naz nasılsın cnm bu aralar selamlaşamıyoruz seninle denk gelmedik hççç
selma abla hoşgeldin montiyeeee
sema abla bende montiye başladıgımdna beir pirinçsiz pişiriyorum sebzeleri
pırasa çıktımı yaa marketlerde göremiyorum benn
sema abla birde ne diycem yaptıgım kahvaltıklık soslar patladı biliyomusun ama k.biberlere bişiy olmadıı
birde sema abla ark kırmızı biberi yaıp dolaba koymuş ama tadı bi garip geldi bana en iisi senin tarifin snaırım konserve gibi uyutma yöntemii
k ekmek yazmışsın canım...ondan uyarayım dedim...yumurta yendiğinde ekmek yok...2,3 yumurta yiyebilirsin diyor aebencim..cokacimcoookopuyorumnanaktan
banucum benim sosada biberlerde bişey olmadı...yeniden kaynatıp koysaydın güzelim naptın??????sema abla bende montiye başladıgımdna beir pirinçsiz pişiriyorum sebzeleri
pırasa çıktımı yaa marketlerde göremiyorum benn
sema abla birde ne diycem yaptıgım kahvaltıklık soslar patladı biliyomusun ama k.biberlere bişiy olmadıı
SAGOL CANIMopuyorumnanaktan GELDİM BAKALIM DENEMEDİGİM BİRŞEY KALMASIN İNŞALLAH BU KEZ OLUR sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sema abla bi güsel yeidk valla patlayanları
ark dediign gibi dolaba koymuş kavanozun içinde ama bozulmuş gibi geldi bana sanki biraz ben yine alıp yapıcma biber ve patlıcandan kahvaltılık
sos nasıl yaptın acımıı?
sema abla
patlıcan ve biberleri közlüyorum
domates vesivri biberii ronmdodan geçrip biraz pişiriyorum
sonra közlenmiş dogranmış patlıcna ve biberleir katıyorum içine
sonra sarımsak ,yag,tuzunu atıp kaynatıyorum bi taşım
sonra sıcak sıcak kavanoza koyup ters çeviriyorumm
sonra patlatıyorum ben ama siz patlatmayım tabisempatiksalakcinni
nevkuşum her zamanki gibi harika menülerle tekrar aRAMIZDASIN ....olumunekankayizsmile
MONTİYE YENİ BAŞLAYA HATUNLAR .NEVKUŞUMUN MENÜLERİ TAM MONTİ MENÜLEDİR HİÇ ŞAŞMAZ .
SABAH EKMEKAGIRLIKLI . ÖGLEN ET AGIRLIKLI .AKŞAM SEBZE AGIRLIKLI .SALATA VEDE YOGURT HER ÖGÜNDE ..İŞTE MONTİ ...kaydirigubbakcemile5
sağol canım...Şenizuygun...
nevracım hoşgeldin canım...bayram sonrası montiye dönüş beni birazcık zorladı ama bırakmam...devam..kaydirigubbakcemile2 kurban bayramında çizgiden bu kadar çıkmasam çok daha iyi olcak...lmaz:
[/B]
ahh ben ne güzel çok iyi yapmışsın masum, zorlamak lazım...leslie yapıyodum tatil girince araya şimdi de evde kaç gündür ev işinden başımı kaldıramadığımdan spora başlayamadım daha...günaydın kızlarrr
sabah gidip sporumu yaptım çok yorgundum ama zorlada olsa gittim
selmacım seni diğer topicten biraz tanıyorum..benim gibi ödem sorunu vardı doğrumu hatırlıyorum???
beni hatırlarsan nasılda uğraşıyordum...ama 1 ileri 2 geri 1 hafta verirsem aylarca yerimde sayardım..:kedi:narincim sayesinde geldim monti topiğine ve çok memnunum...burdaki arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim....aeben,ziligurti,naz,akrep33,lacey opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ve narincim,banucum,birde benim toprağım vardı tülaycım hepinize teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktankurallara uyulduğu zaman hiç anlamadan gidiyor kilolar... birde sporu düzenli yapabilsem süper olacak...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?