Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende aldım pazardan ama daha pişirmedim..pirinçsiz pişiricez...ben montiye başlayalı ıspanağı ve semizotunu hep pirinçsiz yaptım..diğer arkadaşlar nasıl yapıyolar bilmiyorum canım..

canım bende aldım pazardan ama daha pişirmedim..pirinçsiz pişiricez...ben montiye başlayalı ıspanağı ve semizotunu hep pirinçsiz yaptım..diğer arkadaşlar nasıl yapıyolar bilmiyorum canım..

deniyeyim bende ozamn inş güzel olur pırasanın en cok pirinçlerini yemeye bayılırım gerçi ben pilavıda cok seviom her gün olsa her gün yerim cokacimcoook :roflol:

sema abla bende montiye başladıgımdna beir pirinçsiz pişiriyorum sebzeleri
pırasa çıktımı yaa marketlerde göremiyorum benn

sema abla birde ne diycem yaptıgım kahvaltıklık soslar patladı biliyomusun ama k.biberlere bişiy olmadıı

birde sema abla ark kırmızı biberi yaıp dolaba koymuş ama tadı bi garip geldi bana en iisi senin tarifin snaırım konserve gibi uyutma yöntemii

naz nasılsın cnm bu aralar selamlaşamıyoruz seninle denk gelmedik hççç

selma abla hoşgeldin montiyeeee

SAGOL CANIMopuyorumnanaktan GELDİM BAKALIM DENEMEDİGİM BİRŞEY KALMASIN İNŞALLAH BU KEZ OLUR sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

cıktı canım pırasa ben aldım yapacagım bende pirinçsiz yapacagımm

neden acaba bende dolaba attım bu gün kahvaltıda cıkarıp yedim cok muhteşemdi tadında kötü birşey yoktu

banucum benim sosada biberlerde bişey olmadı...yeniden kaynatıp koysaydın güzelim naptın??????

ben dolaba konulan biberin tadını sevmediğimi söylemiştim banucum..en güzeli uyutma yöntemi...yada kavanozla buzdolabına koymak...ama dolapta çok yer kaplıyor..buzdolabı geniş olanlar öyle yapabilir..

sema abla bi güsel yeidk valla patlayanları
ark dediign gibi dolaba koymuş kavanozun içinde ama bozulmuş gibi geldi bana sanki biraz ben yine alıp yapıcma biber ve patlıcandan kahvaltılık

sos nasıl yaptın acımıı?

SAGOL CANIMopuyorumnanaktan GELDİM BAKALIM DENEMEDİGİM BİRŞEY KALMASIN İNŞALLAH BU KEZ OLUR sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

selmacım seni diğer topicten biraz tanıyorum..benim gibi ödem sorunu vardı doğrumu hatırlıyorum???
beni hatırlarsan nasılda uğraşıyordum...ama 1 ileri 2 geri 1 hafta verirsem aylarca yerimde sayardım..:kedi:narincim sayesinde geldim monti topiğine ve çok memnunum...burdaki arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim....aeben,ziligurti,naz,akrep33,lacey opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ve narincim,banucum,birde benim toprağım vardı tülaycım hepinize teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktankurallara uyulduğu zaman hiç anlamadan gidiyor kilolar... birde sporu düzenli yapabilsem süper olacak...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

acı domates sosu yaptım canım..aebenin tarifiopuyorumnanaktan patlıcanı nasıl yapıyosun???

sağol canım iyiyim . Bayramdan sonra adapte olamadım bir türlü montiye ama kendimi sopalamaya başladım . Artık 5 li rakamları görmüşken devamını getirmrk istiyorum . Bende şu ayran detoksunu yapıp kaçamak yapmamak için frenleyeceğim kendimi . Yarın ayran detoksuna başlayacağım inşallah .

naıcm snein boyun kaçtı bence kilon gayet ii valla ben 63 olmak istiyorum boyum 160 nasıl olur biklmiyorum amaa bu arada sen gayet ii gidiyorsyun bence toparlarsın

sema abla
patlıcan ve biberleri közlüyorum
domates vesivri biberii ronmdodan geçrip biraz pişiriyorum
sonra közlenmiş dogranmış patlıcna ve biberleir katıyorum içine
sonra sarımsak ,yag,tuzunu atıp kaynatıyorum bi taşım
sonra sıcak sıcak kavanoza koyup ters çeviriyorumm

sonra patlatıyorum ben ama siz patlatmayım tabisempatiksalakcinni

ilahi banu alemsin..:roflol::roflol::roflol:

aman aman utanıyom yaaaaaaaa...:kedi:
aebencim sağol gülüm , valla başlayınca sektirmiyorum ama tatil dönüşü çok fena oldu bugün tartıldım hiç söylemiyeyim çıkan rakamı moralim acayip bozuldu +2 den de fazla...ödem de var herhalde hasta olma vaktm yaklaştı, tabi bunlar bahane biraz da..yersen alıyorsun ...alsanaalsanasmile
ama kararlıyım hep böyle zamanlarda moral bozup battı balık yan gider deyip bırakan biriydim ben bu sefer yapmayacağım..

sağol canım...Şeniz
tatil dönüşü bayram dönüşü hep aynı..rotaya girecez hep beraber çare yok...
kafamçokkarıştı

günaydın kızlarrr
sabah gidip sporumu yaptım çok yorgundum ama zorlada olsa gittim
ahh ben ne güzel çok iyi yapmışsın masum, zorlamak lazım...leslie yapıyodum tatil girince araya şimdi de evde kaç gündür ev işinden başımı kaldıramadığımdan spora başlayamadım daha...

benim menü
2 tam ekmeğe tost,çay,söğüş
4 köfte,salata,yoğurt
semizotu yemeği,salata,yoğurt
2 elma

anladım canım ıkı gündür yapıyorum galiba tabi hatalarım olmul ama zor gelmedi inşallah gider bu kilolar seninde kg cizelgene bakıyorum gayet iyisin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…