elifim bu hafta sonu kaçırma güzelim .. nolur bak kendini düşünmüyorsan benim için kaçırma 1 hafta .lütfen .:1rolleyes: haftaya seni 6. rakamlarda görmek istiyorum ....:1hug:hihoyyyt(sabahları pogoça yediginide okumayım bi daha )alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
3 ayda 7 kilo vereliniortak
bende verdiğim günleri görcek miyim rabbim ya mafoldumben
Verirsin tabiii :)belkide dahada fazla verirsin ama sadece sabır ve çizgiyi hiç bozmamak. Bazen miktarı abartsamda ben hiç ama hiç yasaklıları yemedim diyebilirim :) sen varya 7 kilo versen 63 olursunnnnnnnnn :))) bende inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok zor ama imkansız değil dimiiiiiiiii:kedipuyorumnanaktan
elifim bu hafta sonu kaçırma güzelim .. nolur bak kendini düşünmüyorsan benim için kaçırma 1 hafta .lütfen .:1rolleyes: haftaya seni 6. rakamlarda görmek istiyorum ....:1hug:hihoyyyt(sabahları pogoça yediginide okumayım bi daha )klava:
refim bak sen benide geçtin benim 3 ayda 6 kilo oldu fakat aşırı incelme var bende hiç mezro ölcüsü alıyormusun ?..Çok teşekkürederim Aebencim :) umarım her hfta böyle hepimiz kilo veririzz :))))))
refim bak sen benide geçtin benim 3 ayda 6 kilo oldu fakat aşırı incelme var bende hiç mezro ölcüsü alıyormusun ?..
mesele .... 3 ay önceki ölçülerime göre ardaki fark ....
bel de .....5 cm...
göbekte ..7. cm....
basende ..8 cm....
baçakta ..3 cm....
:lepi::lepi: bu incelme 6 kiloya göre çok süperbir sonuç bence ...
ben bi ara elma diyeti yapmıştım 5 gün .. 3 kilo vermiştim ama 1 cm bile incelememiştim ......buyrunnnnnnnnn
( hıh biraz şikayet edeyim ):dilcikar:Sabahları pohaça mı yiyorrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile aaaaaaaaaaaaa hiç yakıştıramadım :sinifsinif:
:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis az kaldı o kilolara refim .... azz....alkisalkisalkisEvet cicim alıyorum :)
Göbekimden 8 cm
Basen ve en önemlisi göğüsümden 4 cm
bacak: 2 cm
Belimdense 3 cm kadar
ben spor yapmadığımdan senin kadar incelmeye sahip değilim ama bunada şükür işte yüzüm gözümde süzüldü 2,5 yıldır ilk defa doğum öncesi kiloma bu kadar yakınım. Doğumdan önce 67 idim ve süper görünüyordum :)Şeniz
günaydın
kızlar tartıldım 56 hata 55.700
lülülülülülü
ben kendi adıma süperim ...hihoyyyt... bir iki hafta sonra 2. aşamaya geçmeyi düşünüyorum kıslar ....... eşim artık zayıflama diyor..:kedi: biliyorsunuz bu diye 2. aşamalı . 2. aşamada küçük kaçamaklara izin var..( gerçi ben 1 aydır biraz 2. aşamadayım galibada.)aeben referans merhaba nasılsınızŞeniz
süpersi ya şimdi bende 1ay sonra verirmiyim acaba :kedi:
hedefim 60 canım ama kilodan çok yag gidiyor benden.. o yüzden kilodan çok mezro ölcüsünü baz alıcam galiba .... belim 72. 73 geliyor 70 göreyim tamamdır benim için . baseninde 93.94 oda 90 olsun tamam canım bana yeter daha fazlasını istemiyorum açıkçası ... çünkü 35 yaşındayım .3 bebem var ve şu an genç kızlık kilomun bile altındayım .:hulya: 2. aşama yaparak devam etmek istiyorum bir süre sonra ama o zamanda eger fazla kilom varsa zaten monti dengeliyor . idaal kilona getiriyor seni yani geri montiye kalmış ....hihoyyytaeben sen olumunekankayizsmile kaç kılo olmak istiyodun
hedefim 60 canım ama kilodan çok yag gidiyor benden.. o yüzden kilodan çok mezro ölcüsünü baz alıcam galiba .... belim 72. 73 geliyor 70 göreyim tamamdır benim için . baseninde 93.94 oda 90 olsun tamam canım bana yeter daha fazlasını istemiyorum açıkçası ... çünkü 35 yaşındayım .3 bebem var ve şu an genç kızlık kilomun bile altındayım .:hulya: 2. aşama yaparak devam etmek istiyorum bir süre sonra ama o zamanda eger fazla kilom varsa zaten monti dengeliyor . idaal kilona getiriyor seni yani geri montiye kalmış ....hihoyyyt
belikde bakmışım yaza 50 li rakamlar.bayanssulusmileakannehir
he valla .ama belim 60 olmaz kızzz..akannehiraebenim 90-60-90 olcan yakında kaydirigubbakcemile3
ben bi mezura alamadım ya hiç aklıma gelmiyo
hoş geldin güzelim ...... köfte yiyebilirsin porsiyon sorununda olmaz fakat . bizim için önemli olan köftenin yani etin yagı ve içine ekmek katmaman bu diyet biraz farklı bir diyet aslında diyet deyil saglıklı beslenme diyelim ..... yediklerinin bizim için önemi kl. hesabıda deyil .....bende bu diyeti yapmak istiyorum spor yaptınmı yanında ne de güzel vermişsin arkadaşım boyum 1.52 kilomda 65 ve 55 düşmek istiyorum doğumdan kalan kilolar bunlar çok gözümde büyütüyorum inşrı.başarırım köfte ne kadar yenmesi gerekiyor bugün köfte yapıcam
RENGıNCıM ASLINDA SENıN MONTıYı BIRAKMAN GıBı BıR ŞEYE GEREK YOK SEN SADECE YOGURT SÜT KISMINI ÇIKARIYORSUN ASLINDA Bı SÜRELıGıNE .... menülerini takip ettigim kadarıyla baklagilede başlamışsın buda çok güzel ..... sana önerim montinin kurallarıyla beslenmenki ( zaten öyle besleniyorsun ) sadece bir süreligine süt ürünlerini yemiyceksin ...okadar ..dogrumu anladım ben .yerimseniben..aebenciğim ben 40 gün kadar sonra tekrar montiye dönebileceğim. bir süre arınma yapmam lazım. sonra yavaştan ekleyeceğiz eti sütü peyniri. gene montideki gibi besleneceğim o zaman. belki daha fazla hareket de edebileceğim o zaman. doktorum bunun birkaç aylık bir şey olmadığını söyledi 1-1,5 yıl kadar sürermiş eskiye dönmesi karaciğerimin. aslında en doğru beslenme şekli montininki. normal insanlar için de öyle. ama ben bir hafifledim ki kuğu sanırsın..ne de olsa 3 aralıktan beri 42 günde 9,5 kilo kadar vermiş oldum. dün akşam merdivenleri çıkarken hiç duraksamadım bir ay önce aralarda mola veriyordum. bizim yemekçi varya hani hep anlatıyorum yağlı yemekleri yapıyor diye, eşinde de benim durumun aynısı çıkmış. doktor diyete gireceksin demiş. illa hasta olmak mı gerekiyor? doğru beslenmeyi öğrenmek için? hergün patatesi pilavı makarnayı dayarsan önüne olacağı budur...iflas etti karaciğerimiz nolucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?