Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

3 ayda 7 kilo vereliniortak

bende verdiğim günleri görcek miyim rabbim ya mafoldumben
elifim bu hafta sonu kaçırma güzelim .. nolur bak kendini düşünmüyorsan benim için kaçırma 1 hafta .lütfen .:1rolleyes: haftaya seni 6. rakamlarda görmek istiyorum ....:1hug:hihoyyyt(sabahları pogoça yediginide okumayım bi daha )klava:

inşallah refim , şöyle 5li rakamlara geldiğimizi düşünsene

58 falan ohaoldumsmile ohaoldumsmile

çok gaza geldim aebenim dedim ya kaydirigubbakcemile3

saçımı falan da kestirince, kilonun da gitmiş olduğunu görünce bugün kendimi çok iyi hissettim ,6lı rakamları görcem haftaya inşallah 69,9 bile olsa kaydirigubbakcemile3

yarın eşimle dışarda yeriz ,ama cız olan şeyleri yemem

pazar günü de karnıbahar yapçam yerimseniben

Çok teşekkürederim Aebencim :) umarım her hfta böyle hepimiz kilo veririzz :))))))
refim bak sen benide geçtin benim 3 ayda 6 kilo oldu fakat aşırı incelme var bende hiç mezro ölcüsü alıyormusun ?..
mesele .... 3 ay önceki ölçülerime göre ardaki fark ....

bel de .....5 cm...
göbekte ..7. cm....
basende ..8 cm....
baçakta ..3 cm....

:lepi::lepi: bu incelme 6 kiloya göre çok süperbir sonuç bence ...

ben bi ara elma diyeti yapmıştım 5 gün .. 3 kilo vermiştim ama 1 cm bile incelememiştim ......buyrunnnnnnnnn

Evet cicim alıyorum :)

Göbekimden 8 cm
Basen ve en önemlisi göğüsümden 4 cm
bacak: 2 cm
Belimdense 3 cm kadar

ben spor yapmadığımdan senin kadar incelmeye sahip değilim ama bunada şükür işte yüzüm gözümde süzüldü 2,5 yıldır ilk defa doğum öncesi kiloma bu kadar yakınım. Doğumdan önce 67 idim ve süper görünüyordum :)Şeniz

Sabahları pohaça mı yiyorrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile aaaaaaaaaaaaa hiç yakıştıramadım :sinifsinif:
( hıh biraz şikayet edeyim ):dilcikar:
refim bu elif varya yasak yediginde montiye liste vermiyor takıma yazıyor bende orda görüp dövüyorum hemen .:dilcikar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis az kaldı o kilolara refim .... azz....alkisalkisalkis

refim süpersin . ilk sayfaya kilonu ekledim canım .

geçem hafta 1.100 gr.
bu haftada 800gr. harika......:sm_cool::hooray:..
bu günlerde menü alamıyorum senden beslenmem nasıl ...? aynımı belli bir degişiklik yapıyormusun aç bakayım biraz tiyo olsun .yerimseniben

dünkü menüm
2kaysı 3dil,im ekmek peynir yeşillik

öğlen somon balık 1tane salata ayran

akşam dayanamadım 1çatal baklava yedim:bbo:1kase marmelatlı yogurt 3saat sonra kuru erik

aeben referans merhaba nasılsınızŞeniz
ben kendi adıma süperim ...hihoyyyt... bir iki hafta sonra 2. aşamaya geçmeyi düşünüyorum kıslar ....... eşim artık zayıflama diyor..:kedi: biliyorsunuz bu diye 2. aşamalı . 2. aşamada küçük kaçamaklara izin var..( gerçi ben 1 aydır biraz 2. aşamadayım galibada.)

onda sınır 50 yi geçmemek .... geçmessek tekrar kilo almıyoruz artık ...:lepi:

süpersi ya şimdi bende 1ay sonra verirmiyim acaba :kedi:
klava: sen daha 1. aşamadasın ve 1. aşamayım en az 2 ay yapmanlazım ki pankresasın reset atılsın . kilo verdikten sonraki kaçamaklarda şeker dengesini ayarlaya bilesim ....a.s
bu diyette yediklerinden çok insülün dengesinden kaynaklanan düzen kilo verdiriyor.. o yüzden belli bir yerden sonra tıkır tıkır kilo kaybediliyor ... önemli olan o dengeyi bozmadan korumakki tıkırdaya bilesin . o yüzden en az 1 ay daha baklavayı unut hondacım .kötükedihüso

aeben sen olumunekankayizsmile kaç kılo olmak istiyodun
hedefim 60 canım ama kilodan çok yag gidiyor benden.. o yüzden kilodan çok mezro ölcüsünü baz alıcam galiba .... belim 72. 73 geliyor 70 göreyim tamamdır benim için . baseninde 93.94 oda 90 olsun tamam canım bana yeter daha fazlasını istemiyorum açıkçası ... çünkü 35 yaşındayım .3 bebem var ve şu an genç kızlık kilomun bile altındayım .:hulya: 2. aşama yaparak devam etmek istiyorum bir süre sonra ama o zamanda eger fazla kilom varsa zaten monti dengeliyor . idaal kilona getiriyor seni yani geri montiye kalmış ....hihoyyyt
belikde bakmışım yaza 50 li rakamlar.bayanssulusmileakannehir

aebenim 90-60-90 olcan yakında kaydirigubbakcemile3

ben bi mezura alamadım ya hiç aklıma gelmiyo

aebenim 90-60-90 olcan yakında kaydirigubbakcemile3

ben bi mezura alamadım ya hiç aklıma gelmiyo
he valla .ama belim 60 olmaz kızzz..akannehir
zaten şu an ölçülerim 90.. 72 . 93.......... 90 .70 .90 olmak idaalim ...:lepi:

bende bu diyeti yapmak istiyorum spor yaptınmı yanında ne de güzel vermişsin arkadaşım boyum 1.52 kilomda 65 ve 55 düşmek istiyorum doğumdan kalan kilolar bunlar çok gözümde büyütüyorum inşrı.başarırım köfte ne kadar yenmesi gerekiyor bugün köfte yapıcam

aebenciğim ben 40 gün kadar sonra tekrar montiye dönebileceğim. bir süre arınma yapmam lazım. sonra yavaştan ekleyeceğiz eti sütü peyniri. gene montideki gibi besleneceğim o zaman. belki daha fazla hareket de edebileceğim o zaman. doktorum bunun birkaç aylık bir şey olmadığını söyledi 1-1,5 yıl kadar sürermiş eskiye dönmesi karaciğerimin. aslında en doğru beslenme şekli montininki. normal insanlar için de öyle. ama ben bir hafifledim ki kuğu sanırsın..ne de olsa 3 aralıktan beri 42 günde 9,5 kilo kadar vermiş oldum. dün akşam merdivenleri çıkarken hiç duraksamadım bir ay önce aralarda mola veriyordum. bizim yemekçi varya hani hep anlatıyorum yağlı yemekleri yapıyor diye, eşinde de benim durumun aynısı çıkmış. doktor diyete gireceksin demiş. illa hasta olmak mı gerekiyor? doğru beslenmeyi öğrenmek için? hergün patatesi pilavı makarnayı dayarsan önüne olacağı budur...iflas etti karaciğerimiz nolucak?

hoş geldin güzelim ...... köfte yiyebilirsin porsiyon sorununda olmaz fakat . bizim için önemli olan köftenin yani etin yagı ve içine ekmek katmaman bu diyet biraz farklı bir diyet aslında diyet deyil saglıklı beslenme diyelim ..... yediklerinin bizim için önemi kl. hesabıda deyil .....
ilk sayfaya dikkatli okursan demek istedigimi anlarsın canım .olumunekankayizsmile

RENGıNCıM ASLINDA SENıN MONTıYı BIRAKMAN GıBı BıR ŞEYE GEREK YOK SEN SADECE YOGURT SÜT KISMINI ÇIKARIYORSUN ASLINDA Bı SÜRELıGıNE .... menülerini takip ettigim kadarıyla baklagilede başlamışsın buda çok güzel ..... sana önerim montinin kurallarıyla beslenmenki ( zaten öyle besleniyorsun ) sadece bir süreligine süt ürünlerini yemiyceksin ...okadar ..dogrumu anladım ben .yerimseniben..

zaten süt ürününü her ögünde yememizin sebebi proteinlerdeki kalsuyumun yag emmilimini azaltması . sende zaten yag almadıgına göre fazla gerek yok süte ama proteinini alman lazım . onada dikkat edersen süper.:lepi:

kıslar hepinize .( baştada refime ) çok teşekür ediyorum bana destekleriniz için ve yanlız bırakmadıgınız için .olumunekankayizsmile

sizler olmasanız belki bukadar sabredemez kilo veremedigim haftalarda zincirleri kopara bilirdim .... inanın bana bu konuda çok yardımınız oldu ..
bazan ehh yater artık dedigim önümde baklavaların pastaların yanında yutkundugum ama sizleri düşünerek ben yersen onlara nasıl örnek olucam diyerek güç buldugum çok oldu ....:gitme: ay aglıycam şimdi ...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…