naıcm snein boyun kaçtı bence kilon gayet ii valla ben 63 olmak istiyorum boyum 160 nasıl olur biklmiyorum amaa bu arada sen gayet ii gidiyorsyun bence toparlarsın
kızlar bende cumadan itibaren montiye başlayacagım.inşallah bu defa tam anlamıyla uygulayabilirim yoksa yüzüm olmayacak buraya gelmeye.yarın inşallah aksilik olmazsa ayran detoxunu yapacagım.pazartesiyi beklemeyeceğim başlamak için pazartesiler bana ugurlu gelmiyor lülülülülülü günlerin ne suçu varsa artık sempatiksalakcinni
meyvecim balık kılçiği falan kaçınca ekmek kabuğu yiyince geçer diyorlarya ordan aklıma geldi bir lokmacık tam buğday ekmeği yesen???
canım vermen gereken kac kilo kaldı senin benim 5 kilom kalmıstıki koptum montiden ve 7 kilo alarak tekrar basladım durumun benden kötü olamaz heralde dimi sen baya ii gidiyordun hatırladığım kadarıyla..
kızlar benim boğazım cok kötü öğlen türlü yemişti içindeki taze fasulyenin galiba kılcığı boğazıma yapıstı gitmiyo..aşırı midem bulanıyo öksürüyorum su içiyorum yok gitmiyo napabilirim bu durumdan kurtulmak için... :sinifsinif:
ara da yapmak istemiyorum karnım tok tokken yemek diyetime zarar vericek nasıl kurtulucam bu iğrenç durumdan mafoldumben
1 civarı yedim yemeyi ve yiyebileceğim tek sey armut onuda yemek istemiyorum cumaya kadar vereceğim 100 gr bile cok değerli bilirsinizz.
ketumcum verdiğin bilgiler sayesinde ne yapacağımı öğrendim sağolsasın... QUOTE]
Ne demek canım, senin paylaşımlarının yanında lafı mı olur:)
Narincimmm, bana sorarsan hiç bekleme derim başlamak için, çünkü alınmış olan yeni kilolar çok daha hızlı gidiyor, bugün benim üçüncü günüm ve tartıda gerileme başladı bile, şimdi yazmıyorum, cumaya görürsünüznaniknanikkaydirigubbakcemile3
canım benim yaa ne güzel moral veriyorsun...inş şu ödem sorunumu halledeyim devamı gelir...sema ablacım canım benim sen kilo verdikçe ve diger arkadaşlar inanki ben kendim vermiş gibi seviniyorum.en kısa zamanda 2 li rakamlara kavuşacaksın sana yürekten inanıyorummm ogluşun şok olacak seni görünce şokkk bu kadını bi yerden tanıyorum ama nerden acaba diye düşünecekkkk zemuszemus
Kızlarrrr, şu peşpeşe alıntı yapıp her birinin altına ayrı ayrı yorum yapıyorsunuz yaa, işte onu nasıl yaptığınızı bana da anlatır mısınız noooluuurrrrr:uhm:
DenemeKızlarrrr, şu peşpeşe alıntı yapıp her birinin altına ayrı ayrı yorum yapıyorsunuz yaa, işte onu nasıl yaptığınızı bana da anlatır mısınız noooluuurrrrr:uhm:
Meyvenullcum umarım düzelmişindir...benim bildiğim boğaza balık kılçığı kaçmışsa haşlanmış patatesle sorunu halledebiliyorsun, montiye uymasa da bir parça patates yemek, o sıkıntıyı çekmekten daha iyidir herhalde di mi:))
canım benim yaa ne güzel moral veriyorsun...inş şu ödem sorunumu halledeyim devamı gelir...
hadi sende katıl artık bize opuyorumnanaktan
umarım yardımcı olmuşumdur..bilmiyorumkismile
yağmurcumm, basamak basamak anlatırsan (neyi ne şekilde) sanırım daha iyi anlayacağım:) topiği kullanma konusunda pek bi bilgim yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?