Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

naıcm snein boyun kaçtı bence kilon gayet ii valla ben 63 olmak istiyorum boyum 160 nasıl olur biklmiyorum amaa bu arada sen gayet ii gidiyorsyun bence toparlarsın

benim boyum 1,58 canım ideal kilomda 52 boyuma göre

günaydın montici arkidişler....şimdi bende ayran detoksu yapmak istiyorum ama buğday yok...onsuz olurmu

sema ablacım canım benim sen kilo verdikçe ve diger arkadaşlar inanki ben kendim vermiş gibi seviniyorum.en kısa zamanda 2 li rakamlara kavuşacaksın sana yürekten inanıyorummm ogluşun şok olacak seni görünce şokkk bu kadını bi yerden tanıyorum ama nerden acaba diye düşünecekkkk zemuszemus

kızlar bende cumadan itibaren montiye başlayacagım.inşallah bu defa tam anlamıyla uygulayabilirim yoksa yüzüm olmayacak buraya gelmeye.yarın inşallah aksilik olmazsa ayran detoxunu yapacagım.pazartesiyi beklemeyeceğim başlamak için pazartesiler bana ugurlu gelmiyor lülülülülülü günlerin ne suçu varsa artık sempatiksalakcinni

canım vermen gereken kac kilo kaldı senin benim 5 kilom kalmıstıki koptum montiden ve 7 kilo alarak tekrar basladım durumun benden kötü olamaz heralde dimi sen baya ii gidiyordun hatırladığım kadarıyla..

kızlar benim boğazım cok kötü öğlen türlü yemişti içindeki taze fasulyenin galiba kılcığı boğazıma yapıstı gitmiyo..aşırı midem bulanıyo öksürüyorum su içiyorum yok gitmiyo napabilirim bu durumdan kurtulmak için... :sinifsinif:

ara da yapmak istemiyorum karnım tok tokken yemek diyetime zarar vericek nasıl kurtulucam bu iğrenç durumdan mafoldumben
1 civarı yedim yemeyi ve yiyebileceğim tek sey armut onuda yemek istemiyorum cumaya kadar vereceğim 100 gr bile cok değerli bilirsinizz.

ketumcum verdiğin bilgiler sayesinde ne yapacağımı öğrendim sağolsasın...
meyvem pırasayı ben montiye uygun olarak şöyle yapıyorum cnm.çokta güzel oluyor.pırasaları yemek yapar gibi ince ince halka halka doğruyorum biraz yağda kavurduktan sonra azıcık kırmızı biber serpiyorum.yumurtaları bir kapta çırpıp ekliyorum yumurtalar pişene kadar karıştırıyorum kapatıyorum ocağı.hepsi bu...bunu kışın pırasa ıspanak yada pırasa ısırganla yapıyorum hiç ot sevmeyen eşim bile parmaklarını yiyiyor yerken...pırasanın o tatlımsı tadı kavrulunca dahada güzel oluyor.hemde montiye uygun bi yemek oluyor.yanınada yoğurt yersiniz tam bi monti menüsü olur...
yemeğine hem havuç hemde pirinç giriyor cıssslardan...o sebeple sebze yemeği dağarcığımız iyice daralıyor..ama bu şekilde deneyin bak çok güzel oluyor..varsa mutlaka ıspanaklada deneyin...

bu arada kızlar patlıcanlı kahvaltığı ben çok yaparım...bu sene hem oğlumun hareketlenmesi ve bakacak birinin olmaması sebebi ve domateste biberde pek ucuz değil yaparmıyım bilmiyorum ama hep yaptığım şekli bu ...
5 kg patlıcan
5 kg kırmızı etli biber
1 kg çarliston yada bulabilirseniz yeşil etli biber(daha kolay soyuluyor)
5 kg domates
biraz fındık içi(çekilmiş)
yarım demet maydonoz
sıvıyağ
sarmısak tuz
biberleri ve patlıcanları közlüyorum soyup robottan geçiriyorum.soyduğum domatesleri robottan geçirip (suyunun kolay uçması için bez bir kesede süzdürüyorum vaktim varsa bu sayede ocak üstünde saatlerce suyunu uçurmaya çalışmıyorum) domatesleri ezilmiş sarmısaklarla yağsızca büyük bi tencerede suyu uçana kadar pişiriyorum.maydonozları kıyıyorum domates pişince üstüne ekliyorum.sonra yaklaşık bir su bardağı sıvı yağ döktüğüm tepsiye robottan geçmiş biberi patlıcanı pişmiş domatesi çekilmiş fındığı döküp bir kaşık yardımıyla iyice harmanlıyorum.tamamen karışınca fırına verip 200 derecede iyice sos kıvamına gelip susuz kalınca çıkartıp kavanozlara doldurup sıkıca kapatıyorum ağızlarını.ve sıcak su dolu bir tencereceye kapakları aşağı gelecek şekilde dizip kaynatıyorum kapakları atmasın diye...oldukça meşakketli bir iş ve mutfak biraz batıyor ve bulaşık çıkıyor ama tadından yenmiyor walla...makarnaya sos olarak dök kahvaltıda ye hatta kavanozu eline al kaşık kaşık ye:) ama bu kadar malzeme ile bile küçük kavanozlarla 7-8 şişe ancak çıkıyor.közlanince azıcık kalıyor...ve yaparsanız küçük kavanozlara koyup açınca çabuk bitsin bozulmasın..yapanlara afiyet olsun.....

meyvecim balık kılçiği falan kaçınca ekmek kabuğu yiyince geçer diyorlarya ordan aklıma geldi bir lokmacık tam buğday ekmeği yesen???

meyvecim balık kılçiği falan kaçınca ekmek kabuğu yiyince geçer diyorlarya ordan aklıma geldi bir lokmacık tam buğday ekmeği yesen???

canım diyetimi bu defa bozamam bozdummu sonrası gelio benmkinin dayanabildiğim kadar dayanıp sert armut yemeğe karar verdim fazla çiğnemeden yutayım da neyse o gitsin ..
umarım bu mide bulantısına 1-2 saat dayana bilirim..
istemeden bu gün ara yapmak zorunda kalıyorumm :1no2:

canım vermen gereken kac kilo kaldı senin benim 5 kilom kalmıstıki koptum montiden ve 7 kilo alarak tekrar basladım durumun benden kötü olamaz heralde dimi sen baya ii gidiyordun hatırladığım kadarıyla..

canım ben aslında pekte iyi gitmiyordum hep kaçamaklı yaptım sadece bi 10 gün sıfır kaçamaklı yaptım.benim 6 kilom kaldı hedefime inşallah enkısa zamanda kurtulurum bu 6 kilodanda :Saruboceq:

canım bu 100 gr. bogulmandada önemli değildir değil mi alttarafı bi armut.ki ara yapıyoruz montide zaten meyveyle.bu şekilde meyveyle birlikte inşallah gider takıldıgı yerden

Kızlarrrr, şu peşpeşe alıntı yapıp her birinin altına ayrı ayrı yorum yapıyorsunuz yaa, işte onu nasıl yaptığınızı bana da anlatır mısınız noooluuurrrrr:uhm:

Meyvenullcum umarım düzelmişindir...benim bildiğim boğaza balık kılçığı kaçmışsa haşlanmış patatesle sorunu halledebiliyorsun, montiye uymasa da bir parça patates yemek, o sıkıntıyı çekmekten daha iyidir herhalde di mi:))

canım benim yaa ne güzel moral veriyorsun...inş şu ödem sorunumu halledeyim devamı gelir...
hadi sende katıl artık bize opuyorumnanaktan

Kızlarrrr, şu peşpeşe alıntı yapıp her birinin altına ayrı ayrı yorum yapıyorsunuz yaa, işte onu nasıl yaptığınızı bana da anlatır mısınız noooluuurrrrr:uhm:

umarım yardımcı olmuşumdur..bilmiyorumkismile

yağmurcumm, basamak basamak anlatırsan (neyi ne şekilde) sanırım daha iyi anlayacağım:) topiği kullanma konusunda pek bi bilgim yokta

akşama kabak salata yapıcaktım yemegini yaptım yarında yerim diye

bu arda bugn gündüz uyudum ve günüd zuyumak bana hiç ii glmiyor kalkınca cnm tatlı isityor
çocukların pudinginden yeidm 1 kaşık ve 1 minik lokumm
bir daha uyumuycma gündüz

yani ii gien günümü mahvettim bunlarlaa

Deneme

Deneme

canım benim yaa ne güzel moral veriyorsun...inş şu ödem sorunumu halledeyim devamı gelir...
hadi sende katıl artık bize opuyorumnanaktan

umarım yardımcı olmuşumdur..bilmiyorumkismile

Yağmurcumm, açıklamalı mesajın için teşekkürler canım, sanıyorum olacak:)

yağmurcumm, basamak basamak anlatırsan (neyi ne şekilde) sanırım daha iyi anlayacağım:) topiği kullanma konusunda pek bi bilgim yokta

Deneme...olmuştur inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…