Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Masumcumm, alıntı yaptığımız yerde HQ butonu var yaa, alıntı yapacağın mesajlarda ona tıklıyorsun tek tek, bitirdiğinde alıntı yap diyorsun hepsi bir arada toplanmış oluyor, aralara da istediğin yorumu yapıyorsun...yağmurdan aldım, sana satıyorumkaydirigubbakcemile3

kahvaltı ıkı dılım ekmek üç dört kaşık kırmızı biber petlıcan salatası bir kibrit kutusu peynir

öglen üç minik sarma ıkı kaşık erişte salata kırmızı biber salatası

akşam bir kepce nohut yanında semiz otu salatası yogurtlu

iki yeşil cay bir lt su ama daha içerim
bir saat yürüyüş

selma abla evet sarma ve erişte bu diyette bunları yemiyoruz
öglen protin akşam sebze yiyoruz genelde

merhaba arkadaşlar bugün tam monti anlamı ile montiye başladım ayrıca 45 dk hızlı tempo ile yürüyüş bandında yürüdüm. tek olumsuzluk regl olmammafoldumben
menüm şöyle
sabah: 1 adet yumurta, 1 kk peynir, bol domates , salatalık, yeşil çay

öğlen : 2 dilim ekmek arası (tam buğday) tavuk döner, 1 bardak ayran
akşam: yeşil fasulye, salata, yoğurt,
su: 2 litre, 3 fincan yeşil çay
spor: 45 dk yürüyüş

yeşil çayın içine 2-3 tane karanfil koyarsan tadı süper oluyor. tavsiye ederim

inşallah geçmiştir canım bu saate kadar. bende ekmek tavsiyesinde bulunacaktım

yağmurcuğum teşekkür ederim canım. bende sizlerin sayesinde burada motivasyonu yakalıyorum.
aebenciğim hala uğramadı. menüm hakkında fikirlerini bekliyorum . diş için randevun vardı . dilerim herşey yolundadır.

kızlar slm ne yazık ki işyerinde kk yasakladılar giremiyorum ancak akşamdan akşama yazabilicem
elimdne geldiğince her akşam girip geçmişi okuyup bildirimlerimi yapıcam
çok üzgünüm sizden ayrı kalacağım için

selam kızlara.s.

dün ne yedim

6:30
bir erik

9:00
çok az peynir,iki dilim t. ekmek,bir avuç ayçekirdeği leblebi karışık,2 kupa süt ( 0 yağ light)

12:30
yarım elma

15:00
bir avuç kabak çekirdeği,bir kupa süt(0 yağ)bir kaşık salata

18:00
üç tane mürdüm eriği

19:45
bir buçuk kupa süt(0 yağ)

iki litre su
40 dk yürüyüş

canım her ne kadar aebencim yorulasa da ben şimdilik bir iki tiyo vereyim
sabah çok güsel
öğlen ekmekleri sabah tercih ettiğimizden öğlen olmuyor ki et ile ekmek zaten olmuyor
akşam harika
spor zaten iradenin temsili :)

ölüm diyeti mi bu nasıl doydun bunlarla canım?

iyi akşamlar hatunlar ..
çok yogun bir gündü ... dişçi kontrolü.. gelirken yürüdüm ... çoçukları okuldan aldım ,pazara gittim .. sonra tekrar balıkçıya ... anlıycanız bugün toto yer görmedi..::)))))

amanın bu menüğyü montiye yeni başlayanlar örnek almasın sakın .....aklinialirimsmile

akrepcim bu nasıl bir mönü bacım anlayorum bayramdaki artı kilolardan kendinine ceza verdin galiba ....
bazan sende endimi görüyorum . vur diyince öldürüyorsun .ye deyincede ..kaydirigubbakcemile3
bu menünün başka bir açıklmasıda akşama kadar dışardaydın ayak üstü yedin . hangisi ??

masum nasıl menüm ıkı hatam var galiba sarma ve erişte
selmacım hatalarını bulmuşsun buda güzel .
selma abla evet sarma ve erişte bu diyette bunları yemiyoruz
öglen protin akşam sebze yiyoruz genelde
:lepilumunekankayizsmile
laceyim canım en az 3214562 kere yazdım yav etle ekmek yemeyin diye ..lmaz:

olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3ilahi kıs nasıl patlıyorlar hiç başıma gelmedi..
canım bende aldım pazardan ama daha pişirmedim..pirinçsiz pişiricez...ben montiye başlayalı ıspanağı ve semizotunu hep pirinçsiz yaptım..diğer arkadaşlar nasıl yapıyolar bilmiyorum canım..
ben montiden öncede pirinç katmazdımki.
tebrikler güzelim valla brovo ..olumunekankayizsmile
krakeri görmedim hadi.olumunekankayizsmilealkisalkisalkis
selmacım güzel menü olmuş tebrikler ...:lepi:..tek hata var kırmızı ...

selam kızlar a.s.

bugün.. kalkınca armut

kahvaaltı:2dilim tb domates peynir zeytin ve süt

öğlen:1 avuc leblebi ve süt

akşam:1 pors.bamya yemeği yoğurt 2 tb ekmek

ve günler sonra gelen tatlı krizimle kestane sekeri hatta dibini gördüm...
ben montiyi yapamıyorum maalesef tatlıyı bi şekilde hayatımdan cıkaramıyorum ben ... ilk basladığımda bi öğün k leks yerdim tatlı ihtiyacımı giderirdi..ama şimdi hiç tatlı yemeyince kriz de gözüm görmüyo o yüzden montiyi bırakıcam hepinize sağlıklı zayıflamalar

laceyim canım en az 3214562 kere yazdım yav etle ekmek yemeyin diye ..lmaz:
.

diyarcığım , aebenciğim teşekkür ederim yorumlarınız için opuyorumnanaktan

yine olmadı mı bilmiyorumkismile offf kızlar şöyle bir durum var , bu sene okulda öğlenciyim yani okulda yiyebileceğim montiye uygun seçenekler bekliyorum. yani salata türü şeyleri çıkarıp yiyemem malesef. öğretmenler odasında en az 15 kişi oluyoruz. çıkarıp tavuklu , balıklı salataları yiyemem , sınıfda zaten mümkün değil. önerilerinizi bekliyorum

günaydın arkadaşlar aben masum teşekkürler anlıyorum yavaş yavaş siz tıkır tıkır gidiyor dedıkce heycanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…