Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarr...
dünkü sorunumu hiç bişey yemeden atlattım nasıl dayandım birde bana sorun ama..
vee sonucc dünn yarım kilo vermişimm :teytey:
gecen haftadan beri 2 kilo vrmiş bulunuyorum yarına kadarda bi yarım kilo versem bana yeter bu haftalık veremezsemde artık napalım ama bu günü dikkatli ve bol sporlu gecirmeyi geçirmeyi düşünüyorum..

sabah klasik kahvaltı

öğlen pırasalı omlet az türlü yoğurt

aksam et sote yoğurt salata..

bu arada ben aklıma geldikce kekik demliom onun suyunu içiyorum neye etki ediyo bilmiyorum ama lisedeykende diyet yaparken bunu kullanmıstı bu hafata tekrar basladım illa vardır bi etkisi :roflol:

günaydın

dün okadar yorulmuşum ki çocukların yanında uyuya kalmışım onları uyuturkenn
herkese murlu günler diliyorum

arkadaşlar yazın bol domartes salatalık yeidk hep kahvaltılarda kışın ne yiycezz

birde yaglı peynir olayını sormak istiyorum arada bir yiyebiliyormuyuzz

arkadaşlar yazın bol domartes salatalık yeidk hep kahvaltılarda kışın ne yiycezz

canım aeben abla bana yeme dedi ama ben peynirim bitene kadar yağlı peynir yicem mecburen 2 haftadır normal yağlı peynir yiyorum aeben abla daha ii bilir ama bence arada bi yersen bişi olmaz heralde ..

akşam markete gittim marulu 1.5 dan aldım biraz düşmüş fiyatlarrrr

Deneme

Deneme

Yağmurcumm, açıklamalı mesajın için teşekkürler canım, sanıyorum olacak:)

Deneme...olmuştur inşallah:))

:)) evet olmuş:))
olmuş olmuşkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
ketum sende bana anlatdsana bende bilmiyorummmmm
alemsin kıs banu bilmiyosan neden sormadın şimdiye kadaraklinialirimsmile
canım bende üzüldüm...olumunekankayizsmile
akrepcim bunlar doyurdumu seni...ohaoldumsmileohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3spor olmuştur aebencim..
ben bir ara şu hazır satılan kekik suyu varya ondan içmeyi denemiştim...zayıflatıyormuş diye duymuştum...amann allahım o ne berbat bişeydi...akannehirakannehirçayı nasıl oluyor canım...acı olmuyormu??
Günaydınnnnn, herkese güzel bir gün olsun inşallah:))
günaydınnnnnopuyorumnanaktan
günaydın

dün okadar yorulmuşum ki çocukların yanında uyuya kalmışım onları uyuturkenn
herkese murlu günler diliyorum

günaydın banucum...opuyorumnanaktankolay değil canım iki afacanla uğraşmak...bende bugün çok zor kalktım...akşam asker uğurlamamız vardı...turkbayragiturkbayragikuzenimin oğlu askere gitti ıspartaya dağcı komando...12 de otogardan yolcu ettik...eve gelip yatmam saat biri geçti...sabah 5,30 da kalkıyorum...mirmirmirmirmirmirmirmir

altta acıklayım masumcum peynir işini...
Günaydınnnnn, herkese güzel bir gün olsun inşallah:))
:1hug:
tebrikler meyvam kilo oranın fazla olmaada maşalah haftalık kilo verme rakamın çok güzel umarım böyle devam eder...:içelim:
menünde harika ....
menüler böyle güzel oluncada işte böyle tıkır tıkır gidiyor ...yerimseniben
:1hug:julim diyet işi zorluk işi deyil canım .nasıl rahat edeceksen... bilki her zaman yanındayız canım monti yapsanda yapmasanda ...Şeniz
laceyim canım montiyi bana ilk ögreten ve onun kilo vermesiyle şebke geldigin LARA arkadaşımızda ögretmendi ...
sana şöyle önerilerim olabilir ...
arada bir kahvaltını yumurtalı yap . o günlerdede öglen tost türü ekmekli ögün geçirirsin ....sandöviç yapabilirsin ...
sabah ekmek yemessen öylen yemende bir sakınca olmaz ....a.s
köfte yapıp götürebilirsin öyleye . yanında ayranlar ...
evdenmi götürmek zorundasın ?okulda yemek çıkmıyormu?
okulda yemek varsa ögün çıkanlardan şeçebilirsin ...
daha zorda kalırsan meyve bol ceviz fındıkla ögün yapabilirsin .amcam böyle durumlarda 2 acuç ceviz türü ve meyve önere biliyor kitapda ..
canım aeben abla bana yeme dedi ama ben peynirim bitene kadar yağlı peynir yicem mecburen 2 haftadır normal yağlı peynir yiyorum aeben abla daha ii bilir ama bence arada bi yersen bişi olmaz heralde ..
kıslar biliyorsunuz ben kitapda ne okuduysam onu aktarıyorum ... birde kendi tecrübelerimi ... ama benim bünyem çok zor kilo verdiginden ben harfiyen dikkat etmessem veremiyorum . yada ben öyle sanıryorum .sempatiksalakcinni

bu peynir işini çok konuştuk .. herkesin bünyesi farklı . normal peynir tüketip kilo veren arkadaşlarımızda var . meyvem ,ve akrebim gibi...
bu size kalmış . deneyin eger kilo vermeniz devam ediyorsa normal peynir yiyin ama kilo vermede bir sorun yaşarsanız ilk dikkat edeceginiz yagsız peynir olsun ....boshayallersmile

ben bir ara şu hazır satılan kekik suyu varya ondan içmeyi denemiştim...zayıflatıyormuş diye duymuştum...amann allahım o ne berbat bişeydi...akannehirakannehirçayı nasıl oluyor canım...acı olmuyormu??

bana tadı hiç kötü gelmiyo hazırını denemedim o yüzden aradaki farkı bilemicem ama demlemesi sade yeşil caydan güzel bence yeşil çaydan neyret ediyorum :dilcikar: :içelim:

birde şunu eklemeyi unutmuşum .. peynir hakında yagsız peyniri ekmek yerken öneriyorum diger ögünlerde bazan benimde yaglı tükettigin oluyor . özelikle protein agırlıklı menüde . yanı balık et yada sebze yedigim ögüne peynir ekliyceksem yagına okadar dikkat etmiyorum .... dikkat ettigin ekmek yedigim ögünde yagsız yemek ...

ayyy sen böyle diyince nasıl mutlu oluyorum anlatamam inş carcabuk gider kilolarımda 2. aşamaya baslarım artık onu öğrenmeyi istiyorum ..

günaydın monti güzelleri....
günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın aben abla ve semaa ablaaa
günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
aylar sonra çorba içicem çok muluyummm

banucum bende çorbayı çok seviyorum...kışın çorbasız nasıl yaparım bilmiyorum..sadece mercimek çorbasına izin var sanırım...ben tarhana severim hafif acılı....:1no2::1no2:hasta olduğumda tavuk suyu şehriye çorbası içmeden iyileşemem:1no2::1no2:

yeşil çayı bende sevmiyorum ... 1 haftadır şunu yapıyorum kıslar .. faydası oluyormu olmuyormu onuda belmem ...
sabah kahvaltı ardına demligin altında kalan suya . 3.4. br kadar kalıyor .
1 sallama yeşil çay .. 1 bimde satılan form çayı ... 1 tarçın karanfil çayı .birde alma çayını salıyorum ..içerkende limon sıkıp içiyorum . günde 3 br içiyorum aklıma geldikçe şuanda elimde .
bagırsak sorunu olanlara tavsiye olunur ...:))))
tarcımıda şeker dengelemsi için içyorum .

aslında çorba çaşidi var kıslar .....
ayran çorbasını içebilirsiniz arada bir ...ben mercimek agırlıklı yapıyorum ....o ögünde et yemesseniz içilir yani....

et yemediginiz ögünde kendi yaptıgınız domates çorbasınıda içebilirsiniz ...
geçen gün yaptım çokda güzel oldu . koça tencereye 1 kş. tam b. unu kattım ..ve yanındada sebze yedim ...a.s.

tavuk çorbasınıda içebilirsiniz şehriye katmayı verin canım sizde .kaydirigubbakcemile3

sebze çorbalarıda . var ....
yeşil mercimek .. kırmızı mercimek ...:içelim:

kslar kilo verip 2. aşamaya geçtiginizde inanın hepsinden yiyebilirsiniz . yanlızca dengelemeye dikkat ederek hemde ....

ben 2. aşamaya geçtigimde tatile çıkmadan 2 hafta kadar uygulmadım ... o dönemde kilo almadım .çok şeydende yedim ....
sonra tatil vede ramazanın 2 haftasıda elimdan geldigince dengelemeye çalıştım çok dikkat etmesemde . ... 1 ayda hepsinden bolca yedigim halde aldıgım 1 kilo yagdı ...
fakat ramazanın son haftası dengelemeden yedim davetlerdede saldım ... ardından bol tatlılı ve sarmalı bir bayram geçirdim ... hiç dengelemeden yenen yemeklerin ardından asıl kiloyu aldım ben .
demem şuki . 2. aşamada her şeyi yemege izin var dengeledikden sonra .. yeterki hedef kilomuza gelelim ...
çogunuzun kışa kadar hedef kilolarınıza gelecegine eminim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…