arkadaşlar yazın bol domartes salatalık yeidk hep kahvaltılarda kışın ne yiycezz
birde yaglı peynir olayını sormak istiyorum arada bir yiyebiliyormuyuzz
Deneme
Deneme
Yağmurcumm, açıklamalı mesajın için teşekkürler canım, sanıyorum olacak:)
Deneme...olmuştur inşallah:))
olmuş olmuşkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis:)) evet olmuş:))
alemsin kıs banu bilmiyosan neden sormadın şimdiye kadaraklinialirimsmileketum sende bana anlatdsana bende bilmiyorummmmm
canım bende üzüldüm...olumunekankayizsmilekızlar slm ne yazık ki işyerinde kk yasakladılar giremiyorum ancak akşamdan akşama yazabilicem
elimdne geldiğince her akşam girip geçmişi okuyup bildirimlerimi yapıcam
çok üzgünüm sizden ayrı kalacağım için
akrepcim bunlar doyurdumu seni...ohaoldumsmileohaoldumsmileselam kızlara.s.
dün ne yedim
6:30
bir erik
9:00
çok az peynir,iki dilim t. ekmek,bir avuç ayçekirdeği leblebi karışık,2 kupa süt ( 0 yağ light)
12:30
yarım elma
15:00
bir avuç kabak çekirdeği,bir kupa süt(0 yağ)bir kaşık salata
18:00
üç tane mürdüm eriği
19:45
bir buçuk kupa süt(0 yağ)
iki litre su
40 dk yürüyüş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3spor olmuştur aebencim..iyi akşamlar hatunlar ..
çok yogun bir gündü ... dişçi kontrolü.. gelirken yürüdüm ... çoçukları okuldan aldım ,pazara gittim .. sonra tekrar balıkçıya ... anlıycanız bugün toto yer görmedi..::)))))
ben bir ara şu hazır satılan kekik suyu varya ondan içmeyi denemiştim...zayıflatıyormuş diye duymuştum...amann allahım o ne berbat bişeydi...akannehirakannehirçayı nasıl oluyor canım...acı olmuyormu??günaydın kızlarr...
dünkü sorunumu hiç bişey yemeden atlattım nasıl dayandım birde bana sorun ama..
vee sonucc dünn yarım kilo vermişimm :teytey:
gecen haftadan beri 2 kilo vrmiş bulunuyorum yarına kadarda bi yarım kilo versem bana yeter bu haftalık veremezsemde artık napalım ama bu günü dikkatli ve bol sporlu gecirmeyi geçirmeyi düşünüyorum..
sabah klasik kahvaltı
öğlen pırasalı omlet az türlü yoğurt
aksam et sote yoğurt salata..
bu arada ben aklıma geldikce kekik demliom onun suyunu içiyorum neye etki ediyo bilmiyorum ama lisedeykende diyet yaparken bunu kullanmıstı bu hafata tekrar basladım illa vardır bi etkisi :roflol:
günaydınnnnnopuyorumnanaktanGünaydınnnnn, herkese güzel bir gün olsun inşallah:))
günaydın
dün okadar yorulmuşum ki çocukların yanında uyuya kalmışım onları uyuturkenn
herkese murlu günler diliyorum
altta acıklayım masumcum peynir işini...arkadaşlar yazın bol domartes salatalık yeidk hep kahvaltılarda kışın ne yiycezz
birde yaglı peynir olayını sormak istiyorum arada bir yiyebiliyormuyuzz
:1hug:Günaydınnnnn, herkese güzel bir gün olsun inşallah:))
tebrikler meyvam kilo oranın fazla olmaada maşalah haftalık kilo verme rakamın çok güzel umarım böyle devam eder...:içelim:günaydın kızlarr...
dünkü sorunumu hiç bişey yemeden atlattım nasıl dayandım birde bana sorun ama..
vee sonucc dünn yarım kilo vermişimm :teytey:
gecen haftadan beri 2 kilo vrmiş bulunuyorum yarına kadarda bi yarım kilo versem bana yeter bu haftalık veremezsemde artık napalım ama bu günü dikkatli ve bol sporlu gecirmeyi geçirmeyi düşünüyorum..
sabah klasik kahvaltı
öğlen pırasalı omlet az türlü yoğurt
aksam et sote yoğurt salata..
bu arada ben aklıma geldikce kekik demliom onun suyunu içiyorum neye etki ediyo bilmiyorum ama lisedeykende diyet yaparken bunu kullanmıstı bu hafata tekrar basladım illa vardır bi etkisi :roflol:
:1hug:julim diyet işi zorluk işi deyil canım .nasıl rahat edeceksen... bilki her zaman yanındayız canım monti yapsanda yapmasanda ...Şenizselam kızlar a.s.
bugün.. kalkınca armut
kahvaaltı:2dilim tb domates peynir zeytin ve süt
öğlen:1 avuc leblebi ve süt
akşam:1 pors.bamya yemeği yoğurt 2 tb ekmek
ve günler sonra gelen tatlı krizimle kestane sekeri hatta dibini gördüm...
ben montiyi yapamıyorum maalesef tatlıyı bi şekilde hayatımdan cıkaramıyorum ben ... ilk basladığımda bi öğün k leks yerdim tatlı ihtiyacımı giderirdi..ama şimdi hiç tatlı yemeyince kriz de gözüm görmüyo o yüzden montiyi bırakıcam hepinize sağlıklı zayıflamalar
laceyim canım montiyi bana ilk ögreten ve onun kilo vermesiyle şebke geldigin LARA arkadaşımızda ögretmendi ...diyarcığım , aebenciğim teşekkür ederim yorumlarınız için opuyorumnanaktan
yine olmadı mı bilmiyorumkismile offf kızlar şöyle bir durum var , bu sene okulda öğlenciyim yani okulda yiyebileceğim montiye uygun seçenekler bekliyorum. yani salata türü şeyleri çıkarıp yiyemem malesef. öğretmenler odasında en az 15 kişi oluyoruz. çıkarıp tavuklu , balıklı salataları yiyemem , sınıfda zaten mümkün değil. önerilerinizi bekliyorum
kıslar biliyorsunuz ben kitapda ne okuduysam onu aktarıyorum ... birde kendi tecrübelerimi ... ama benim bünyem çok zor kilo verdiginden ben harfiyen dikkat etmessem veremiyorum . yada ben öyle sanıryorum .sempatiksalakcinnicanım aeben abla bana yeme dedi ama ben peynirim bitene kadar yağlı peynir yicem mecburen 2 haftadır normal yağlı peynir yiyorum aeben abla daha ii bilir ama bence arada bi yersen bişi olmaz heralde ..
ben bir ara şu hazır satılan kekik suyu varya ondan içmeyi denemiştim...zayıflatıyormuş diye duymuştum...amann allahım o ne berbat bişeydi...akannehirakannehirçayı nasıl oluyor canım...acı olmuyormu??
tebrikler meyvam kilo oranın fazla olmaada maşalah haftalık kilo verme rakamın çok güzel umarım böyle devam eder...:içelim:
menünde harika ....
menüler böyle güzel oluncada işte böyle tıkır tıkır gidiyor ...yerimseniben
günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktangünaydın monti güzelleri....
günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktangünaydın aben abla ve semaa ablaaa
aylar sonra çorba içicem çok muluyummm
aslında çorba çaşidi var kıslar .....günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
banucum bende çorbayı çok seviyorum...kışın çorbasız nasıl yaparım bilmiyorum..sadece mercimek çorbasına izin var sanırım...ben tarhana severim hafif acılı....:1no2::1no2:hasta olduğumda tavuk suyu şehriye çorbası içmeden iyileşemem:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?