günaydın ablacım ....ŞenizGünaydın Aebencimm...:)
çok fazla kulandıgım bişi deyil ketum ablam ...tb .ununu çorbada silzerde nadiren kulana bilirsiniz ...Aebencim ayran çorbası dediğin sıcak mı oluyor? oluyorsa nasıl oluyor?
Tambuğday unu çorbalarda nasıl bir tat veriyor? tadını değiştirmiyorsa kullanmak isterim...
vallahi diycektim senmisin diyede pot falan kırmayım diye sormadım ...liseli kız gibi duruyor resimler ...:))) yok canım o benim, ay teşekkür mü etsem ne bilemedim şimdi:)) benim kızlar daha küçükler canım:) biri 6. sınıfa, diğeri 4. sınıfa başladı bu sene..
çok fazla kulandıgım bişi deyil ketum ablam ...tb .ununu çorbada silzerde nadiren kulana bilirsiniz ...
uyarımı bir daha yapayım o ögünde et türü yemeyin ama ....
evet . sıcak çorba ...yogurt çorbasını ben kendime yeşil mercimekle yapıyordum ...
aynen öyle ketumcum .....anladım canım, sebze öğünlerinde çorbaya kıvam vermek için bir miktar kullanabilirim o halde, zaten bol yeşillikli bi salatayla da denge kurulmuş olur di mi?:)
vallahi diycektim senmisin diyede pot falan kırmayım diye sormadım ...liseli kız gibi duruyor resimler ...
niye abla diyoruz sana ki ozaman ... amanın benim en küççük 10 yaşında ...aklinialirimsmile
selam arkadaşlar nasılsını ben kahvaltımı yaptım montiye uygun inşallah gün içindede uyarım bu gün kararlıyım hata yok
aslında çorba çaşidi var kıslar .....
ayran çorbasını içebilirsiniz arada bir ...ben mercimek agırlıklı yapıyorum ....o ögünde et yemesseniz içilir yani....
et yemediginiz ögünde kendi yaptıgınız domates çorbasınıda içebilirsiniz ...
geçen gün yaptım çokda güzel oldu . koça tencereye 1 kş. tam b. unu kattım ..ve yanındada sebze yedim ...a.s.
tavuk çorbasınıda içebilirsiniz şehriye katmayı verin canım sizde .kaydirigubbakcemile3
sebze çorbalarıda . var ....
yeşil mercimek .. kırmızı mercimek ...:içelim:
merhaba arkadaşlar güzel bir gün diliyorum .aebenciğim teşekkür ediyorum canım. malesef okulda yemek çıkmıyor.laceyim canım montiyi bana ilk ögreten ve onun kilo vermesiyle şebke geldigin LARA arkadaşımızda ögretmendi ...
sana şöyle önerilerim olabilir ...
arada bir kahvaltını yumurtalı yap . o günlerdede öglen tost türü ekmekli ögün geçirirsin ....sandöviç yapabilirsin ...
sabah ekmek yemessen öylen yemende bir sakınca olmaz ....a.s
köfte yapıp götürebilirsin öyleye . yanında ayranlar ...
evdenmi götürmek zorundasın ?okulda yemek çıkmıyormu?
okulda yemek varsa ögün çıkanlardan şeçebilirsin ...
daha zorda kalırsan meyve bol ceviz fındıkla ögün yapabilirsin .amcam böyle durumlarda 2 acuç ceviz türü ve meyve önere biliyor kitapda ..
merhaba kızlar maşallah ne muhabbetler edilmiş.oku oku bitiremedim.ben bugün aeben ablamın tarifini verdiği ayran detoxunu yapıyorum bakalım tam anlamıyla yapabilecekmiyim.sonuçları size bildiririmmmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?