Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aebencim ayran çorbası dediğin sıcak mı oluyor? oluyorsa nasıl oluyor?
Tambuğday unu çorbalarda nasıl bir tat veriyor? tadını değiştirmiyorsa kullanmak isterim...

:))) yok canım o benim, ay teşekkür mü etsem ne bilemedim şimdi:)) benim kızlar daha küçükler canım:) biri 6. sınıfa, diğeri 4. sınıfa başladı bu sene..

Aebencim ayran çorbası dediğin sıcak mı oluyor? oluyorsa nasıl oluyor?
Tambuğday unu çorbalarda nasıl bir tat veriyor? tadını değiştirmiyorsa kullanmak isterim...
çok fazla kulandıgım bişi deyil ketum ablam ...tb .ununu çorbada silzerde nadiren kulana bilirsiniz ...
uyarımı bir daha yapayım o ögünde et türü yemeyin ama ....
evet . sıcak çorba ...yogurt çorbasını ben kendime yeşil mercimekle yapıyordum ...

:))) yok canım o benim, ay teşekkür mü etsem ne bilemedim şimdi:)) benim kızlar daha küçükler canım:) biri 6. sınıfa, diğeri 4. sınıfa başladı bu sene..
vallahi diycektim senmisin diyede pot falan kırmayım diye sormadım ...liseli kız gibi duruyor resimler ...
niye abla diyoruz sana ki ozaman ... amanın benim en küççük 10 yaşında ...aklinialirimsmile

anladım canım, sebze öğünlerinde çorbaya kıvam vermek için bir miktar kullanabilirim o halde, zaten bol yeşillikli bi salatayla da denge kurulmuş olur di mi?:)

anladım canım, sebze öğünlerinde çorbaya kıvam vermek için bir miktar kullanabilirim o halde, zaten bol yeşillikli bi salatayla da denge kurulmuş olur di mi?:)
aynen öyle ketumcum .....

ben pilatese kaçar . evde olanlarda gelsin hAdi TV 8 .DE kaydirigubbakcemile

vallahi diycektim senmisin diyede pot falan kırmayım diye sormadım ...liseli kız gibi duruyor resimler ...
niye abla diyoruz sana ki ozaman ... amanın benim en küççük 10 yaşında ...aklinialirimsmile

Teşekkür ederim canım, görüntü bu ama yaşı da inkar edemeyiz:)) Allah cümlemizin evladını korusun kollasın, anne-babsına bağışlasın inş.:)

selam arkadaşlar nasılsını ben kahvaltımı yaptım montiye uygun inşallah gün içindede uyarım bu gün kararlıyım hata yok

çok teşekkürler aebencimmopuyorumnanaktan

gunaydın hanımlar birkacgundur giremiyorum temizlik yapıyorum dip kose dunde yarım gunden fazla kuafordeydim aksam asker ugurlamamız vardı gorumcemin oglu askere gitti gec geldik girmeye fırsat bulamadım bugunku menum
sabah 2 denge ekmek salatalık domates yumurtasız menemen yeşil cay
öğlen salata yodurt pırasa
aksam salata yogurt nohut ara yapmam sanırım cunku arada meyve yediğim zaman ben cok acıkıyorum boyle olan varmı acaba midem kazınıyor meyveden yarım saat sonra bende ogunlerimde iyice doyuruyorum karnımı oyle idare etmeye calısıyorum birde sivilcelirimle basım dertte sırtımda ve yuzumde sivilceler cıktı cildim bi garip oldu yagmurgozlu beşibiryerde cayından olabilir dedi daha önce boyle sorun yasıyan olmus sanırım bu gidişle bu cayı içmeyi bırakıcam sanırım ayrıca bu hafta 2 gun kacamak yaptım pazar gunu dayıma gittik biraz bazmac yedim unla yapılıyor dunde gorumcemde bir kase tavuklu pilav yasak oldugunu biliyorumama tutamadım uzgunum:kedi:

kıslar sizden yaın için bir ricam var ....
biliyorsunuz bayadır ilk saydaya kilo eklemedim ...zaman ..

yarın için kilo birdirirken mümkün oldugunca geçmiş haftalara yönelik kilo bildirirseniz sevinirim ....
yeni başlayan arkadaşlarda başlama tarihleriyle kilo bildirirse ilk sayfaya eklerim ...

merhaba arkadaşlar güzel bir gün diliyorum .aebenciğim teşekkür ediyorum canım. malesef okulda yemek çıkmıyor.

önerilerini not edip ona göre besleneceğim. mesela bugün sabah 1 yumurta ile kahvaltı yaptım , öğlene tam buğday ekmekli tost hazırladım.
yürüyüş bandım arıza yaptı. 25 dk yürümüştüm ki aniden durdu. 3 . arızası galiba sona geldi artık evde başka egzersizlere başlayacağımbilmiyorumkismile

Aebencimmm, kilo bildirimi konusun da beni mazur gör canım, malum taşınma süreci yaşadım ve bu dönemde kilo bildirimi yapamadım...en son 27.08.2010 da 57.7olarak bildirim yapmışım, bayramdan önce tartıda 56.6 yı görmüştüm, bayram ve Ankara ziyaretinde kilom 57.4 e çıkmıştı..şimdi bu karışık durumu nasıl düzenleriz bilemiyorum...istersen ara verdi, tekrar başladı olarak şu anki kilomu 11. haftaya yazabilirsin..

merhaba kızlar maşallah ne muhabbetler edilmiş.oku oku bitiremedim.ben bugün aeben ablamın tarifini verdiği ayran detoxunu yapıyorum bakalım tam anlamıyla yapabilecekmiyim.sonuçları size bildiririmmmm zemuszemus

merhaba kızlar maşallah ne muhabbetler edilmiş.oku oku bitiremedim.ben bugün aeben ablamın tarifini verdiği ayran detoxunu yapıyorum bakalım tam anlamıyla yapabilecekmiyim.sonuçları size bildiririmmmm zemuszemus

Selam narincimm, hoşgeldin...yaparsın neden yapamayasın ki, oldukça tok tutuyor..kaçıncı gün bugün?

bu günki menüm...

KAHVALTI
denge ekmek,peynir,domates,çay

ÖĞLE
tavuk şiş,ayran ( dışardan yemek zorundayım )

ARA
armut

AKŞAM
çorba,salata ( buzlukta haşlanmış yeşil mercimeğim var onunla yoğurt çorbası yaparım.)..aebencim fikir verdiğin için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…