bugünki menüm....
KAHVALTI
tb ekmek,domates,peynir,çay
ÖĞLE
kabak yemeği,salata,ayran
ARA
elma,armut
AKŞAM
meyve,süt olabilir,yada tavuk
iş çıkışı kuzenime gidicem ( hala kızı ) oğlu askere gidiyor asker uğurlayacaz...sanırım etli pilav olacak yemekte bana cısssssss olduğundan yemem...:umursamaz:
amanın bu menüğyü montiye yeni başlayanlar örnek almasın sakın .....aklinialirimsmile
akrepcim bu nasıl bir mönü bacım anlayorum bayramdaki artı kilolardan kendinine ceza verdin galiba ....
bazan sende endimi görüyorum . vur diyince öldürüyorsun .ye deyincede ..kaydirigubbakcemile3
bu menünün başka bir açıklmasıda akşama kadar dışardaydın ayak üstü yedin . hangisi ??
süper olmuş laceyim bak isteyince okuldada monti yapılıyormuş dimi...olumunekankayizsmileŞenizmerhaba kızlar , dilerim güzel bir gün geçirmişsinizdir.
bugünkü menüm zemuszemus
sabah. 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 adet zeytin , domates salatalık, yeşil çay
öğle: 2 dilim t. buğday ekmekli tost, ayran
akşam: 7-8 adet küçük köfte(salçalı suda pişmiş) , salata, 1 kepçe yoğurt
ara: 1 adet şeftali
su: 2 litre , 3 bardak yeşil çay
spor: 25 dk hızlı tempo yürüyüş
pancarmı amanın kaybet hemen yoksa bende gelir yerim ... onun birde acılı yemegi vardır yeşil mercimekle masumcum ...cokacimcoook nasıl demeyin hem tatlı hem acı .işte öle ....aben abla selam
kayınvaldem şeker pancarı getirmişş haşlamış dogramış tam yemeye hazır ama yasak tabilki dimiii
eğer kabul edersen yazıyorum
20 ağustos:81.3
27 sinde tatilde olduğumdan tartılmadım
3 eylül:79.6
10 eylül:78.2
17 eylül:78.9
24 eylül:79.2
haftayada perşembe sabahı tartılır akşamına yazarım
koca holding bilgi işlemi üşenmemiş benim hergün buraya girdiğimi görmüş ve siteyi engellemiş ya
hayret yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?