Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydın hanımlar....sayfalar ne hızlı akıp geçiyor..dünü okumak için giriyorum oku oku bitmiyor zor yetişiyorum hızınıza...yarın tartı gününüz...inşallah herke istediği sonucu alır....ama tatile giderken bıraktığımdaki arkadaşlar kadar sıkmıyor gibisiniz dişleri.okuduğum her satırda kaçamak kokusu geliy0r burnuma( bunları söylüyorum diye sakın darılmayın arkadaşlar...bir kaçamak sizi montinin dışına attığı gibi tüm haftaki çabanızıda boşa çıkartıyor..bir minik lokma bile kan şekeri dengenizi alt üst edip diyetinizi hena edebiliyor....
ben ideal kiloma ulaşalı yıllar olmasına rağmen sizin kadar kaçamak yapmıyorum inanın...sizde azıcık sıkın ne olur dişinizi kısa sürede kan şekeri seviyeniz normale dönsün ve bir an önce ideal kilonuza kavuşun...rahat rahat ve kendinze dahada fazla güvenerek gezin dolaşın...hepinizi eviyorum ve sonuna kadar destekçinizim....

dünki menümde akşam yemeği belli değildi...şimdi yazabilirim...
akşam
2 kaşık haşlanmış didiklenmiş tavuk eti,1 bardak ayran,1 ısırık tatlızemuszemuspilav yemedimzemuszemus

arkadaşlar bende peyniri tam yaglı yiyorum zaten peyniri hiç sevmem yagsız yemem imkansız ama bakalım kg veremessem yemem lor belki ama oda cok yaglı

kızlar yeni gördüm bu topici benide aranıza alsanız sevindirik olurum gariiii...
Tabisi de benimde ilk hedefim kilo vermek vede o kiloa kalmak emmee nasılll....
Lahana çorbası diyetini uyguladım bir hafta beş kilo verdim.
Sonra devam etmedim diyete çokta dikkat etmedim açıkçası yediklerime ama allahtan geri gelmedi giden kilolar...
Bu sıralar yine takıntı haline geldi bu kilo olayı bende koca yaz geçti gitti ben daha yeni takıyorum kiloları
neyse sadede geliyimde fazla sıkmayayım sizleri...
Ben şuan da 68 kiloyum ve ideal kilom olmak istediğim 60.
Tabi 55 olsam süpper olur ama ben ilk aşamada 60 kiloya inmek istiyorum
En azından 36 beden değilde 38 beden giymek istiyorum 40-42 beden değil
bana yardımcı olacak yol gösterecek kimseler varmı acaba buralarda...

kızlar yüregim sızlar çocuları dışarı çıkardım
eve getir yemek yedir uyut ark geldi onu gönderdim şimdi sizlerleyimm

aben abal çorbalar süper yaparı kışın bol bol

zilicim kızarmıyız hiç sana sen arada yaz bizi motive diyor senin ve aben ablanın yazıları

3. sü şekercim..diyeceksinki yok ki öyle bi şık..ehh onuda ben koydum canımmm

3.rakibin aeben ve onu geçmelisin durumları..
nasıl ama:))

BU GÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM BAKALIM NE YANLIŞ NE DOGRU

KAHVALTI ıkı dılım ekmek biraz közlenmiş patlıcan ve biber üç üçgen peynir bir fincan yeşil cay

ÖGLEN bir bucuk kepce nohut yemegi semizotu salatası kıvırcıkla beraber bir bardak ayran
bir fincan forum cay

AKŞAM bir kepce nohut biraz peynir sacma oldu ama gözüm dönmüştü malesef hemde kaşar yedim
bir saat yürüyüş birbucuk lt su

merhaba kızlar , dilerim güzel bir gün geçirmişsinizdir.
bugünkü menüm zemuszemus
sabah. 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 adet zeytin , domates salatalık, yeşil çay

öğle: 2 dilim t. buğday ekmekli tost, ayran

akşam: 7-8 adet küçük köfte(salçalı suda pişmiş) , salata, 1 kepçe yoğurt

ara: 1 adet şeftali

su: 2 litre , 3 bardak yeşil çay

spor: 25 dk hızlı tempo yürüyüş

aben abla selam
kayınvaldem şeker pancarı getirmişş haşlamış dogramış tam yemeye hazır ama yasak tabilki dimiii

kıslar sayfaları okuyamadım son mesajlara gözüm ilişti gerisini yarın yorumlarım .....
neden derseniz hepsi zilimin suçu ...kim diyor ona güzel güzel tarifler ver diye ..:roflol:
dünki ezmayi yaptım 3.4. satimi aldı .. biraz degiştirerek yaptım . harika oldu .
hatta akşam durduk yere 1 dl ekmekle ezme yedim vallahi buda zilimin şuçu .....kaydirigubbakcemile3Şeniz
şimdide ütüye kalkmak zorundayım . eşimin gömlek çeşidi kalmamışta kafamçokkarıştı50. 60. gömlegin içinden birçak ütüsüz olan varsa onu soruyor ...-tatlicadiarzu-

süper olmuş laceyim bak isteyince okuldada monti yapılıyormuş dimi...olumunekankayizsmileŞeniz
aben abla selam
kayınvaldem şeker pancarı getirmişş haşlamış dogramış tam yemeye hazır ama yasak tabilki dimiii
pancarmı amanın kaybet hemen yoksa bende gelir yerim ... onun birde acılı yemegi vardır yeşil mercimekle masumcum ...cokacimcoook nasıl demeyin hem tatlı hem acı .işte öle ....

yeni arkadaşımızada hoş geldin diyip kaçayım ...:1hug:

selammmm diyar ve sema abla nsizleri görüyorum

monti açısındna berbat bir gün geçirdim ben çünkü hep atıştırdımm hep atıştır dım keisn yarın tartıyada yansıycak

sema abla makrnayı nasıl yapıyoruzz kepekli makarna ldım yarın yiycmm

abencim belki cvp vermiştin ama gözüm kaçtı artık sadece evde bu saatlerde girebiliyorum çünkü kilo bildirimini nasıl yapıcam ben ya yarın sabah tartılsamda akşam söylicem iş eyaramıcak acaba ben perşembe sabahı tartılsam perşembe akşamı yazsma buraya olur mu?
birde ayran çorbası tarifi vermiştim ayranın içine biz aşurenin içinde ki gendimeden koyuyoruz et yemediğim öğünde bu çorbadan içebilir miyim????
bugün yediklerim:
sabah:
2 tane tb ekmekli yağsız peynirli tost(ekmeklerim küflenmiş biraz o yüzden ikincisinide yapıp yedim bu ziyan olacak korkusuyla kilo alıyorum zaten)
domates biber
yağsız süt
öğlen:
salata
fırında mücver
etsiz nohut
yoğurt

akşam:
kuaförden şimdi geldiğim için geç oldu birşey yemedim
yarın sabah ki tartı günü için ben geçen hafta ki kilo mu sabitlesem olur mu?

eğer kabul edersen yazıyorum
20 ağustos:81.3
27 sinde tatilde olduğumdan tartılmadım
3 eylül:79.6
10 eylül:78.2
17 eylül:78.9
24 eylül:78.9 olsun

haftayada perşembe sabahı tartılır akşamına yazarım
koca holding bilgi işlemi üşenmemiş benim hergün buraya girdiğimi görmüş ve siteyi engellemiş ya
hayret yani

diyar cuma sabahı işe gitmek için kalktığında aç hemen pc yi üstünü başını giyene kadar tartıl yaz çık eğer olacak gibiyse cnm...
aebenim kahvaltılık sosunu afiyetle ye ablacık:) çok lezzetli olur....ama tazeyse bir ekmeği yedirir insana orası ayrı:) siz yapın tam tahıllıyla götürün artık birde peynir olunca yanında oyyyyy ellerimi bağlasalar yine yerim valla

masum slmmmmm
şimdi gördüm seni
çok özledim sizi ya
zilicim denicem servis 6.50 de geliyor beni almaya bende girmeye çalışır yazarım kilomu tamam
saolun
aebencim gendime yi unutma :) yarın yapıcam sanırım :) uygunsaa

masum belki tartı şimdilik eksi çıkmaz ama bir günlük olduğu için sporla azimle başedersin
ben bu hafta monti yapamadım kendiem verdiğim sözleri tutamadım
tatlıya sarıldım ve yedikçe yiyorsun durduramıyorsun utandım resmen kendimden akşam kuaföre gittim ki biraz dikkat edeyim tipime
siz olsaydınız böyle olmazdı beni uyarır motive ederdiniz
yinede menülerimi yazıcam tartılıcam ve montinin midem ki rahatlığını özledim eşşek kafam

sabah tartıldım ve hemen yazıyorum bugünün ilk tahlisi olarak :)
kilo vere herkesi tebrik ediyorum benim gibi alanlarıda gelecek hafta vermesini diliyorum
hepinize hayırlı cumalar
akşama görüşmek üzere

günaydın arkadaşlar , günaydın aebenciğim başlangıç olarak ramazandan sonrasını alalım.daha öncesi montiyi tanımak ve tatillle geçti. bu hafta regl dolayı biraz artış var. dilerim haftaya toparlanırım

17 eylül : 71 kg
24 eylül : 71.2 kg

günaydın kızlar ..

bu gün yiceklerim
sabah 3bucuk dilim ekmek 1 domates 5 zeytin bi parca peynir
öğlen yulaf ezmesi(pazara gidicem yemek hazırlıcak varktim yok )
aksam taze fasulye köfte salata ayran..

13 eylül 67.7
17 eylül 65.7
24 eylül 63.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…