- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
günaydın kızlarrrrr
nazcım
menün yine süper cnm tebrik ederim
diyarrrrrr
bende seni özledim valla cnmm ya hafta sonu gel ama
yeme olayına gelince bazen pis boga zoluyoruz dnde ben öleydim cnmmmm
meyveeeeeee
süpersin cnm nasıl başardın 1 haftda 2 kilo vermeyi montiye bu hafta mı başladın tekrardan çünkü yeni başlayınc böle hozlı gidiyor
birde sabah ekmek yiyceksin öglene yulaf ezmesi oluyormu?
günaydın kızlarrrrr
meyveeeeeee
süpersin cnm nasıl başardın 1 haftda 2 kilo vermeyi montiye bu hafta mı başladın tekrardan çünkü yeni başlayınc böle hozlı gidiyor
birde sabah ekmek yiyceksin öglene yulaf ezmesi oluyormu?
kaydirigubbakcemile3ne kilolar verdirdim ben sana .... çok begendim 3. şıkkı ...olumunekankayizsmile3. sü şekercim..diyeceksinki yok ki öyle bi şık..ehh onuda ben koydum canımmm
3.rakibin aeben ve onu geçmelisin durumları..
nasıl ama:))
keşke akşam en azından 1 meyve yaseydin tümden aç yatmakdan iyidir diyarcım .abencim belki cvp vermiştin ama gözüm kaçtı artık sadece evde bu saatlerde girebiliyorum çünkü kilo bildirimini nasıl yapıcam ben yayarın sabah tartılsamda akşam söylicem iş eyaramıcak acaba ben perşembe sabahı tartılsam perşembe akşamı yazsma buraya olur mu?
birde ayran çorbası tarifi vermiştim ayranın içine biz aşurenin içinde ki gendimeden koyuyoruz et yemediğim öğünde bu çorbadan içebilir miyim????
bugün yediklerim:
sabah:
2 tane tb ekmekli yağsız peynirli tost(ekmeklerim küflenmiş biraz o yüzden ikincisinide yapıp yedim bu ziyan olacak korkusuyla kilo alıyorum zaten)
domates biber
yağsız süt
öğlen:
salata
fırında mücver
etsiz nohut
yoğurt
akşam:
kuaförden şimdi geldiğim için geç oldu birşey yemedim
yarın sabah ki tartı günü için ben geçen hafta ki kilo mu sabitlesem olur mu?
bu haftaki kilonu akşama bekliyorum diyarcım ....vereliniortakeğer kabul edersen yazıyorum
20 ağustos:81.3
27 sinde tatilde olduğumdan tartılmadım
3 eylül:79.6
10 eylül:78.2
17 eylül:78.9
24 eylül:78.9 olsun
haftayada perşembe sabahı tartılır akşamına yazarım
koca holding bilgi işlemi üşenmemiş benim hergün buraya girdiğimi görmüş ve siteyi engellemiş ya
hayret yani
2 dl le kurtardım zilim ...kaydirigubbakcemile3 neyseki akşam yemegi yememiştim ona saydım ...:kedi:diyar cuma sabahı işe gitmek için kalktığında aç hemen pc yi üstünü başını giyene kadar tartıl yaz çık eğer olacak gibiyse cnm...
aebenim kahvaltılık sosunu afiyetle ye ablacık:) çok lezzetli olur....ama tazeyse bir ekmeği yedirir insana orası ayrı:) siz yapın tam tahıllıyla götürün artık birde peynir olunca yanında oyyyyy ellerimi bağlasalar yine yerim valla
diyarcım GENDİME ne???:kedi:masum slmmmmm
şimdi gördüm seni
çok özledim sizi ya
zilicim denicem servis 6.50 de geliyor beni almaya bende girmeye çalışır yazarım kilomu tamam
saolun
aebencim gendime yi unutma :) yarın yapıcam sanırım :) uygunsaa
haladerim ketumum ..listeleri elden geçirecegim zaten 2 aydır dogru dürüs yazamadım .:kedi:Aebencimmm, kilo bildirimi konusun da beni mazur gör canım, malum taşınma süreci yaşadım ve bu dönemde kilo bildirimi yapamadım...en son 27.08.2010 da 57.7olarak bildirim yapmışım, bayramdan önce tartıda 56.6 yı görmüştüm, bayram ve Ankara ziyaretinde kilom 57.4 e çıkmıştı..şimdi bu karışık durumu nasıl düzenleriz bilemiyorum...istersen ara verdi, tekrar başladı olarak şu anki kilomu 11. haftaya yazabilirsin..
a.s12. hafta yarınki bildirim olacak..
alkisalkisalkis ne demek .:1hug:bu günki menüm...
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,domates,çay
ÖĞLE
tavuk şiş,ayran ( dışardan yemek zorundayım )
ARA
armut
AKŞAM
çorba,salata ( buzlukta haşlanmış yeşil mercimeğim var onunla yoğurt çorbası yaparım.)..aebencim fikir verdiğin için çok teşekkürler
mayvenul can iremcim hala dönmemiş iyimi merak ettim ...
4. takımın hesap işi sana kalmış sanırım ....::)))
takıldıgın yerde bir tık de yeter ....::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?