Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kıslar,
biraz hasta gibiyim yine yatacağım sırf bildirim için geldim..

kilom son bildirimimle aynı 76...(aslında tatil dönüşü 79a çıkmıştı onlar gitti sevindirici olan bu)

dün yediklerimide yazayım hemen

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates

öğlen
sebzeli omlet
1 bardak ayran
kk kadar beyaz peynir

ara
yarim şeftali

akşam
1 kase yoğurtlu tavuk salatası

Günaydın kızlar sanırım bu gün kilo bildirimi günü ne kadan güzel herşeyi yazıyor paylaşıyorsunuz...
Ben nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum sizlere yabancıyım duruma yabancıyım hafta başından beri yediklerime dikkat ediyorum ama daha hiç bir yere bir şey yazmış değilim....

günaydın kızlarrrrr

nazcım
menün yine süper cnm tebrik ederim

diyarrrrrr
bende seni özledim valla cnmm ya hafta sonu gel ama
yeme olayına gelince bazen pis boga zoluyoruz dnde ben öleydim cnmmmm

meyveeeeeee
süpersin cnm nasıl başardın 1 haftda 2 kilo vermeyi montiye bu hafta mı başladın tekrardan çünkü yeni başlayınc böle hozlı gidiyor
birde sabah ekmek yiyceksin öglene yulaf ezmesi oluyormu?

bende 500 gr verebilmişim
71.7 oldum
inşş en kısa zmanda görebilcem 6 lı rakaları

tekrar bizimle...63 800gr.
1. hafta........... 63.300 gr..
2. hafta .......... 63 100 gr.
3. hafta .......... 62.500 gr. (kaçamak yap.)
4. hafta .......... 62 500 gr.
5. hafta .......... 61.000 gr.
6. hafta .......... 61.000 gr.
7 .hafta ...........bıraktı ......
9 HAFTA .........62 500 gr.
10 hafta ..........60 500 gr ..
11 hafta ..........59 500 gr.
12 hafta ..........tatilde ......
13. HAFTA 58,5
14. HAFTA 57,9

ABLAM BENİM TATİLDEN SONRA KİLOM HİÇ YAZILMAMIŞ BENDE TAM OLARAK HATIRLAMIYORUM O ARALAR ÇOK TAKILDIM . BENDE GEÇEN HAFTAKİ KİLOMU VE BU HAFTAKİ KİLOMU YAZIYORUM .

sağol masumcuğum . bayramdan sonra bir türlü eskisi kadar motive olamadım ama dün tekrar kafama vura vura iç sesimle kavga ede ede eski düzene oturtmaya başladım . dün evde misafirlerim vardı onlara tatlılar börekler yaptım ama yemedim sadece tavuklu salata yedim onuda mayonez koymadan önce kendime ayırdım biraz .......

günaydın masumcum
aslında sabah ekmek yiyince öğlen olmuyor ama baska ihtimalim yok benim mecburen yiyorum acıkcası tek kacamağim bu benim
13 eylülde basladım ondan beri kiç kacamak yapmadım %100 uyguluyorum 4 kilo verdim ama bundan sonra yavaslar gibi gelio..bakalım haftaya ne olucak..

günaydın hoş hatunlar.....

günaydın zilim altta seni görüyorum .....

kilom 63 kıslar geçen haftaya göre 400 gr...
ama pazartesi tavan yapmıştım 64 .5. du-tatlicadiarzu-

yagdan kaybetmeye başladım tekrar ölçülerim normale dönüyor ...hihoyyyt
kıslar yag kaybetiginizi ''afedersiniz ''çişinizden anlaya biliyorsunuz .:kedi:
sizler nasılsınız bakalım ...?.

3. sü şekercim..diyeceksinki yok ki öyle bi şık..ehh onuda ben koydum canımmm

3.rakibin aeben ve onu geçmelisin durumları..
nasıl ama:))
kaydirigubbakcemile3ne kilolar verdirdim ben sana .... çok begendim 3. şıkkı ...olumunekankayizsmile
keşke akşam en azından 1 meyve yaseydin tümden aç yatmakdan iyidir diyarcım .
gerisi menün güzel ....

kuzum anlamamı imzaladık senle cuma sabahı diye ....kaydirigubbakcemile3..cuma sabahı tartıl akşama yaz .kaydirigubbakcemile5
bu haftaki kilonu akşama bekliyorum diyarcım ....vereliniortak
çok kçtü oldu ne güzel gündüzde buralardaydın ....bilmiyorumkismile
2 dl le kurtardım zilim ...kaydirigubbakcemile3 neyseki akşam yemegi yememiştim ona saydım ...:kedi:
bir ayrıntı hani domatesler çok sulanıyor demiştinya . ben şöyle yaptım aklında olsun zilim ... domatesleri soydukdan sonra ikiye bölüp sıkıyorum hem fazla suyu gidiyor hemde çekirdekleri ... menemen yaparkende böyle yapıyorum ben ...

ekstradan suyu olmadı tam tersi domates ve sarımsakları bir taşım kaynatıp ,robottan geçirdigim biber ve patlıcanlarıda ekleyip tekrar 1 taşım kaynattım ...ardından maydonoz biaraz karabiber az sirke ve fındıkları ekleyip .. sıcak sıcak kavonozlara doldurdum . uyutma yaptım tekrar kavonozları kaynatmadım .. hepside tutmuş ..aklinialirimsmile
3 lilo kırmızı biber 3 kilo patlıcan . az yeşil biber 2 kilo kadarda domates ... 100gr kadarda sarımsak . ve finduk ekledim ... cevizde katayım dedim sonradan cevizin kararacagı aklama geldi... bayada çıktı . patlıcam ve biberler etliymiş ...olumunekankayizsmile
diyarcım GENDİME ne???:kedi:
ayran çorbasını soruyorsan et yemegin ögünde içebilirsin canım .

günaydın hayırlı cumalar herkese aben afedersiniz bende cişimi kontrol ediyorum beyaz su gibi cünki ben suyu hiç içemem ama mecburen artık içmeye calışıyorum

günaydın aeben abla sanada hayırlı cumalar.
bu gün biraz aklım dağınık konusurken toparlayamıyorum szöcükleri sırnaşık şey..
en kısa zamnda erir senin yağlar biz napcaz :sinifsinif: cok az bi zmanım kaldı sadece 1 ay veremicem ozamna kadar 8 kiloyu yani her hafta 2 kilo vermem mümkün değil mafoldumben

günaydın aben ablacımmm

kızlar spagetti yiycem öglene ama nasıl yapcam montye göre tarif km verecek bana

mayvenul can iremcim hala dönmemiş iyimi merak ettim ...
4. takımın hesap işi sana kalmış sanırım ....::)))
takıldıgın yerde bir tık de yeter ....::))))

haladerim ketumum ..listeleri elden geçirecegim zaten 2 aydır dogru dürüs yazamadım .:kedi:
12. hafta yarınki bildirim olacak..
a.s
alkisalkisalkis ne demek .:1hug:

mayvenul can iremcim hala dönmemiş iyimi merak ettim ...
4. takımın hesap işi sana kalmış sanırım ....::)))
takıldıgın yerde bir tık de yeter ....::))))

saol ablacım sabah ziyaret ettim zaten 6. takımı :))
irem geldi toparlandı baya montiyede basladı :lepi: ama işleri yoğun heralde takımdada fazla kalamıo şu sıra ..

bende kg bildirimi yapayım gerci bu bildirim bence ne kadar dogru olur bilmiyorum cünki tam olarak hatasız dün yedim ama yinede yazayım buı diyete başladıgımda kac kg bilmiyorum ama gecen cumaki kg bildireyim artık haftaya belli olur asıl verip vermedigim

gecen hafta 84 500

bu hafta 84

merhaba herkese.hepinize kilo verenleri kutluyorum.ben bu haftayi kötü gecirdim,dis agrisindan öldum malesef cektirmek zorunda kaldim. aslinda gecen hafta cuma baslamistim ama dis agrisi derken corba icmek zorunda kaldim ve icinde un vardi,yani malesef kacamak yaptim.ama sali gününden beri hic kacamak yapmadim veeeeeeee 4 günde 71 kilo dan 69,5 düstum.ramazan ve bayramda ara vermistim.tekrar baslama tarihi 21.10.2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…