Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kıslar,
biraz hasta gibiyim yine yatacağım sırf bildirim için geldim..

kilom son bildirimimle aynı 76...(aslında tatil dönüşü 79a çıkmıştı onlar gitti sevindirici olan bu)

bende 500 gr verebilmişim
71.7 oldum
inşş en kısa zmanda görebilcem 6 lı rakaları

verirdin kuzum benim 2 ayda verigimi sen 2 haftada verdin
dahane güzelim ... böyle devam edersen 8 kilo olmassa bile hadi 5 olsun yeterki olsun ...olumunekankayizsmile
günaydın aben ablacımmm

kızlar spagetti yiycem öglene ama nasıl yapcam montye göre tarif km verecek bana
ben ince çubuk alıyorum masumcum . 3 dk. da pişiyor . az pişiriyorum ... yogurt katıyorum birde domates sos yada pul biber ... yagsız yerim genelde . yagsız olduguda hiç belli olmyor ama . bol yogurtla....
kepekli aldıysan daha iyi kalındır öyleyse . 5.6. dk pişir az diri olsun . hemen soguk suya koy .. sonrada katacaklarını kat . afiyet olsun ... yanında salata yemeyide unutma ama . en azından salatalık ye ... dengeler .olumunekankayizsmile

nevracım neyin var canım ....???
tez toparlan inşallah ....

günaydın canım....şimdi gördüm yazını özür...makarnayı haşlıyorum..ayrı bir kapta yağsız domates sos pişiriyorum...yanında yoğurtla nefis oluyor...afiyet olsun benimde canım çekti ama bir süre cezalıyım yemicem...lmaz: 2 haftadır vermek şöyle dursun çizelgemde kalma savaşı veriyorum....pazartesi kilom tavan yapmıştı ...çok şükür bugün çizelgeme tekrar döndümzemuszemus

12.07.2010.........109,9
16.07.2010.........107,6
23.07.2010.........106,8
30.07.2010.........106
06.08.2010.........104,8
13.08.2010.........103,8
27.08.2010.........102,4
13.092010..........103,9
17.09.2010.........102,4
24.09.2010.........102,4

pazartesi kilom tavan yapmıştı...ödem sorunum vardı..birazda olsa hallettim...hala ayaklarım şiş...bu aşırı ödemin sebebinide buldum...belim için kullandığım ağrı kesicinin yan etkisiymiş...ve tiroid hastalarının kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş...bunu kendim ilacın yan etkilerini okuyunca gördüm...bunu bana veren doktora ne diyim ben şimdiguclubacismile

aben abla 2 y önce aldıgım kepekli makarnam var bugün onu yemeye karar verdim kahvaltımı yumurta ile yaptımm

aben makarnanın ölcüsü ne canım bende yapayım bu gün
genelde1 tb yiyorum ben aşırıya kaçmadan doyun fıstıklar işte .cokacimcoook
anladım canım ama evde kepekli normal makarna var olmazmı
olur güzelim zeten normal spageeti bizim yedigimiz kepekli daha iyi ama .
yagmurcum ha geyret ... lütfen toplayın kendinizi kaçamaklar nereye kadar al ver al ver....:umursamaz: diyene bakın .
aeben cim benide listeye alirmisin,yoksam beni unuttunmu.
ay sen unutulacak hatunmusun . yanlızım .....aklinialirimsmile
bu linkin ta ilk sayfasında mesajın var .
yanlız haftalık kilolarını bekliyorum .
aben abla 2 y önce aldıgım kepekli makarnam var bugün onu yemeye karar verdim kahvaltımı yumurta ile yaptımm
afiyet olsun kuşum ...cokacimcoook
pilates kaçtı yetişeyim .....

yazmistim amaaaaaaaaaaaaaaaaa bak o yüzden beni unuttum dedim.

mayvenul can iremcim hala dönmemiş iyimi merak ettim ...
4. takımın hesap işi sana kalmış sanırım ....::)))
takıldıgın yerde bir tık de yeter ....::))))

Burdayım abla.
Geçen hafta hastalıktan başımı kaldıramadım.
Bikaç gün oldu tekrar montiye başlayalı. Yarım kilo gitti.
70,4 şu an.
Kızımı kreşe verdim birde. Onun alışması vs derken boşladım burayı.

hayırlı cumalar kızlar...
kilo veren herkesi tebrik ederim,kilosu takılanlarda üzülmesin almadıklarına sevinsinler.....
kilonuz takılmaya başladığında aebenim proteine yüklenin diyordu öyle yapın bir kaç gün eksilmeye başlarsınız.....
yalnızım aramıza yeniden hoşgeldin...bebişin nasıl???güle güle büyüt....kaçla hamile kaldın kaçla doğuma gittin şu anki kilon ne cnm merak ettim?emzirme dönemini iyi değerlendir,güzel kilo verilen bir dönem..sakın komposto,bal pekmez helva vs.. yeme sğüt yapar diye....boğazından çokta kısma montiye göre doyur güzelce karnını meyve ye tatlı yerine ..bebişinede bol bol süt olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…