1 subardagımı nasıl ölçtün ki spagetti degilmiydi
ketumm spor yapmak lazım göbek içinn ne kadar zayflasanda gitmiyorrr
bilmiyorumkismilekıs bol yogurt katıyorum bir sürü oluyor cadııı 1 paketi 4.5. kerede yiyorum ben ...alsanaalsanasmileabowwww ben çokmu yapmışım ozman 1 paket akarnanın yarısını haşladım 250 gr yarısı 125 gr
delikafaduldenselmacım spagettiden başka makarna yemiyoruz kuzum ... ben kepekli spagetti diye ses etmemiştim amanınnnnnbilmiyorumkismileha yok canım benimki burgu makarnaydı
vay vay ketumum kıs iyce çıtır oldun .....Selam hatunlar,
Şu anki kilom 56.6 ...bayram öncesi kiloma döndüm..Hedefe 1.600 gr. kalmış:lepi:...sanırım 55'den sonra kendime yeni bir hedef belirleyeceğim çünkü göbüşümün görüntüsünden hiç memnun değilim:)
kaydirigubbakcemile5hayırlı cumalar kızlar
baslangıc 13.09.2010........85
17.09.2010........83.8
24.09.2010.........83.2
allah iyilini versin tabi bitiremessin yarım paket makarnayı ....kaydirigubbakcemile3birde migdem küçülmüş diyor yav ben yapayım sizinle ...benim gerçekten ama gerçekten midem küçülmüşşşşş makarnayı yiyince anladım
haşlarken az dedigm makarnayı bitiremeidm bileee
benim gerçekten ama gerçekten midem küçülmüşşşşş makarnayı yiyince anladım
haşlarken az dedigm makarnayı bitiremeidm bileee
aynen ketum ... benimde öyle . sanki göbegimme gidiyor direk yaglar ..:umursamaz: pilatesle biraz geriledi ama hiç memnun deyilim ...bilmiyorumkismileHaklısın canım bir de benim vücut aldı mı direk göbeğe topluyor yağları:))
vay vay ketumum kıs iyce çıtır oldun .....
kaydirigubbakcemile5
aynen ketum ... benimde öyle . sanki göbegimme gidiyor direk yaglar ..:umursamaz: pilatesle biraz geriledi ama hiç memnun deyilim ...bilmiyorumkismile
kıslar yarın benim için şimdiden kötü geçeçek .8diyet açısından ...
eltimin bahçede gözleme partisi var.....
lyeni listeleri akşam halletmeye çalışıcam ... şimdi çocukları okuldan almaya gidiyorum . tekrar hayırlı cumalar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?