Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıslar siteye girişte virüs var .korumanız yoksa dikkatlı olun . hemde truva atı ....

sema abla 1 paket makarnayı kaç defada haşlıyorsun
filiz epekli makarnası

Selam hatunlar,

Şu anki kilom 56.6 ...bayram öncesi kiloma döndüm..Hedefe 1.600 gr. kalmış:lepi:...sanırım 55'den sonra kendime yeni bir hedef belirleyeceğim çünkü göbüşümün görüntüsünden hiç memnun değilim:)

abowwww ben çokmu yapmışım ozman 1 paket akarnanın yarısını haşladım 250 gr yarısı 125 gr

çeşitleri varmı selma abla kepekli makarnanın ben bi tek spagetti var sanıyordum

ketumm spor yapmak lazım göbek içinn ne kadar zayflasanda gitmiyorrr

benim gerçekten ama gerçekten midem küçülmüşşşşş makarnayı yiyince anladım
haşlarken az dedigm makarnayı bitiremeidm bileee

abowwww ben çokmu yapmışım ozman 1 paket akarnanın yarısını haşladım 250 gr yarısı 125 gr
bilmiyorumkismilekıs bol yogurt katıyorum bir sürü oluyor cadııı 1 paketi 4.5. kerede yiyorum ben ...alsanaalsanasmile
ha yok canım benimki burgu makarnaydı
delikafaduldenselmacım spagettiden başka makarna yemiyoruz kuzum ... ben kepekli spagetti diye ses etmemiştim amanınnnnnbilmiyorumkismile
nedeni şu spagettinin özel bir yapımı var basıncı çok bir işlem gördügünden azda haşlayınca nişastası çıkmadan yenebiliyor ... normal makarnalar kepeklide olsa yenmiyor montide.-tatlicadiarzu-
vay vay ketumum kıs iyce çıtır oldun .....
hayırlı cumalar kızlar
baslangıc 13.09.2010........85
17.09.2010........83.8
24.09.2010.........83.2
kaydirigubbakcemile5

allah iyilini versin tabi bitiremessin yarım paket makarnayı ....kaydirigubbakcemile3birde migdem küçülmüş diyor yav ben yapayım sizinle ... takılıyorum kızmayın emi....kaydirigubbakcemile3

Montinin en güzel ve sevdiğim yanı da bu...evet mide küçülüyor bu yüzden de çabuk doyuyorsun..daha ne olsun..bak şimdi rahmet istedi amcamız (allah rahmet eylesin)

Haklısın canım bir de benim vücut aldı mı direk göbeğe topluyor yağları:))
aynen ketum ... benimde öyle . sanki göbegimme gidiyor direk yaglar ..:umursamaz: pilatesle biraz geriledi ama hiç memnun deyilim ...bilmiyorumkismile

kıslar yarın benim için şimdiden kötü geçeçek .8diyet açısından ...
eltimin bahçede gözleme partisi var.....

lyeni listeleri akşam halletmeye çalışıcam ... şimdi çocukları okuldan almaya gidiyorum . tekrar hayırlı cumalar ...

Aman deyim aebencimmm, dikkat et sen yine de, çok fazla kaçırma, alması kolay vermesi zor bu yağ denen mereti(

Yanında tam buğday unu götür, senin için ayrı hamur hazırlasınlar deerrrmiişiiimmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…