Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy haşlamışım bş ton makarna birde diyorum midem küçülmüşşş
valla midem agrıdı çok yemişim yinede kulagıma küpe olsunnn bu benim

ama kaç kez ölçü sordum söleyen olmadı

ayyy şimdi yeidigm bu makarna bütün haftamı öldürüdmü benim yaniiiii

sema abla 1 paket makarnayı kaç defada haşlıyorsun
filiz epekli makarnası

banucum ben spagetti almıştım 250 gr zaten diğer paketler gibi 500 gr değil...paketin yarısını pişirdim...domates sosla ve yoğurtla doyurucu bir öğün oluyor..hemde makarna yiyerek nefsini köreltmiş oluyorsun...:enbuyukkk::enbuyukkk:zemuszemus

Ben kepekli makarnayı hiç sevmedim:)) normal spagettiyi sade veya domates soslu yapıyorum, sadece 6dk. haşlıyorum, lezzetten ödün vermeden 1-1,5 tabak kadar yiyorum, yanında boollll yeşil salata ile:))

kızlar ben makarna yemiyorum kendi deneyimlerimden biliyorum mezamn makarna yesem + cıktım o yüzden yemicem bu defa 2. asamaya geçince belki yerim ..
benim için cok tehlikeli bi besinn ..

haaaa unutmadan yazayım, Halk ekmeğin ikinci bir tam buğday ekmeği daha var, dün ondan aldım, sanırım olması gereken ekmek de bu ekmek (diğeri içime hiç sinmedi doğrusu) paketi kesekağıdı tarzında yapılmış ve üzerinde ORGANİK TAM BUĞDAY yazıyor, diğerinden daha sert, 400 gr. ve 1.80Tl'ye, işte bu ekmek içime sindi:)

bende 500 gr verebilmişim
71.7 oldum
inşş en kısa zmanda görebilcem 6 lı rakaları

kaydirigubbakcemile5:lepi:

harikasınnnnn
nasıl oldu bilmiyorum ama girebildim siteye
sabah erkende de kilomu bildirmiştim zaat
ya çok öutlu oldum masum artık kim tutar seni
az kaldı 6 lara

ketumm spor yapmak lazım göbek içinn ne kadar zayflasanda gitmiyorrr

aebencim sen zaten 2.aşamada değilmisin?? bir şekilde telafi edersin...hayırlı cumalar canım..
ayyy haşlamışım bş ton makarna birde diyorum midem küçülmüşşş
valla midem agrıdı çok yemişim yinede kulagıma küpe olsunnn bu benim

ama kaç kez ölçü sordum söleyen olmadı
kıs senin gözünden kaçmış kaç kere yazdı aebencim 1 tabak diye...bende yarım paketi tek başıma yemedim canım...gelinimiz gelmişti beraber yedik hatta onunda hoşuna gitti makarna güzel olmaz diye almıyordum ben dedi..
ayyy şimdi yeidigm bu makarna bütün haftamı öldürüdmü benim yaniiiii
banucum sen zaten spora gidiyorsun...kahvaltındaki ekmeği biraz azaltırsın..telafi olur canım üzülme...olumunekankayizsmile
Ben kepekli makarnayı hiç sevmedim:)) normal spagettiyi sade veya domates soslu yapıyorum, sadece 6dk. haşlıyorum, lezzetten ödün vermeden 1-1,5 tabak kadar yiyorum, yanında boollll yeşil salata ile:))

kızlar ben makarna yemiyorum kendi deneyimlerimden biliyorum mezamn makarna yesem + cıktım o yüzden yemicem bu defa 2. asamaya geçince belki yerim ..
benim için cok tehlikeli bi besinn ..

bünye meselesi işte...ben montiye başlayınca farkettim...daha önceden pilav makarna bulgur ekmek yediğimde ertesi gün ellerim yüzüm ayaklarım şiş uyanırdım...:enbuyukkk::enbuyukkk:yaşasın monti diyeti :lepi:

canım benim gendime hani şu aşurelere koyulan buğday var ya biz ona öyle diyoruz :)))

burda olmak harika yaaa

dün ramazanda önce ki gibi konsantre olamadığım için diyete bunalmıştım kuaföre gittim saçımı koyu kestaneye boyattım fön çektirdim kaşlarımı incelttim:) baktım güsel bişiye benzicem diyetime yine 4 kolla sarıldım :)
yakında ressimde koyarım 75 olunca :)

off düzeltme butonunu neden kaldırdılar ki yaaalsanaalsanasmilealıntıyı eksik cevaplamışım...benim göbek sorunum yok şükür...sorun bacak ve basenlerde:jeyyar:

Alemsin diyar:))

Gözden kaçmıştır canım, yoksa herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor burda biribirine..sorun neydi?

canım mersiii ilgilendiğin için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

biraz göz gezdirdimde sizin yazılara ben bu güne kadar hiç bir yere takıma guruba falan girmedim bu zayıflama işi için. Çok takıntı değil bende kilo ama her kadın gibi incelmek istiyorum bende hali ile...
Acaba burda beni yönlendirecek kimseler varmı diye sormuştum bana yardımcı olabilecek yok gösterecek nerden nasıl ne ile başlayacağımı bilmiyorum çünkü...

Yaz başında lahana çorbası diyetini yaptım ve bir haftada beş kilo verdim çok şükür geride almadım yalnız böyle hızlı kilo vermek değil gayretim. Yavaş ve sağlıklı vermek.
İşte bu yüzden geldim aranıza bende anlatabildimmi...

Yavaş ve sağlıklı kilo vermekse amacın doğru yerdesin...sana ilk tavsiyem 1. safayı okuman olacak..orada montinin genel kuralları var, 2. ise arkadaşların menülerini incelemen neyi neyle yemişler onlara bak, uygulamaya başladığında yanlışlarını buradaki bütün arkadaşlar muhakkak yazacaklardır... ayrıca soruların olursa seve seve yanıtlarız canım..

kızlar benim durum değişti 1 ayım vardı kilolarımı vermek için ama sevgili askerim yarın yarın gelio delikafadulden muhtemelen pazar yanımda olur ve monti bozulmus olur ..
bozmak istemiyorum 2. aşamada nasıl besleniyoruz en azından koruyayım kilomu yapabildiğimin en iisini yapıp cok az bi zararla gecirmek istiyorum su dönemi ..
tekrar kilo almak istemiyorumm mafoldumben

merhaba zillicim,güzel temennilerin icin cok tesekkürler.evet sorularin cevaplarina geceyim
65 kilo ile hamile kaldim.hedefim 15 kiloyu gecmemekti ve 16 kilo aldim.(ilk hamileligimde 25 yakin kilo aldigimdan bu benim icin süper diyebilirim)
dogumdan eve gelince sadece 4 kilo gitmisti.bu arada kizim 3100 gram dogdu.
emzirme konusunda cok üzgünüm cok ugrasmama ragmen kizim sadece 4 ay icti icmedigi icinde kesildi. hatta cok inat edip mama vermedim her agladiginda emzirdim ilk 3 ay her ay 1 kilo aldi ama son ay sadece 300 gram aldi ve hic icmek istemedi.malesef mama vermek zorunda kaldim.gerci annem cocuklarimin bana cektigini söyluyor bende icmemisim.ve son olarak dogumdan sonra 4 ay icinde 11,5 kilo verdim.hamilelik kiloma dönmem icin 4,5 kilom kaldi.
veeeeeeeeee ben seni cok merak ediyorum ya bi ara fotograf koyucaktin eger koyarsan lütfen lütfen profiline koy bende görebiliyim.bu arada bakici bulabildin mi canim.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…