sema abla 1 paket makarnayı kaç defada haşlıyorsun
filiz epekli makarnası
bende 500 gr verebilmişim
71.7 oldum
inşş en kısa zmanda görebilcem 6 lı rakaları
ketumm spor yapmak lazım göbek içinn ne kadar zayflasanda gitmiyorrr
aebencim sen zaten 2.aşamada değilmisin?? bir şekilde telafi edersin...hayırlı cumalar canım..kıslar yarın benim için şimdiden kötü geçeçek .8diyet açısından ...
eltimin bahçede gözleme partisi var.....
lyeni listeleri akşam halletmeye çalışıcam ... şimdi çocukları okuldan almaya gidiyorum . tekrar hayırlı cumalar ...
kıs senin gözünden kaçmış kaç kere yazdı aebencim 1 tabak diye...bende yarım paketi tek başıma yemedim canım...gelinimiz gelmişti beraber yedik hatta onunda hoşuna gitti makarna güzel olmaz diye almıyordum ben dedi..ayyy haşlamışım bş ton makarna birde diyorum midem küçülmüşşş
valla midem agrıdı çok yemişim yinede kulagıma küpe olsunnn bu benim
ama kaç kez ölçü sordum söleyen olmadı
banucum sen zaten spora gidiyorsun...kahvaltındaki ekmeği biraz azaltırsın..telafi olur canım üzülme...olumunekankayizsmileayyy şimdi yeidigm bu makarna bütün haftamı öldürüdmü benim yaniiiii
Ben kepekli makarnayı hiç sevmedim:)) normal spagettiyi sade veya domates soslu yapıyorum, sadece 6dk. haşlıyorum, lezzetten ödün vermeden 1-1,5 tabak kadar yiyorum, yanında boollll yeşil salata ile:))
kızlar ben makarna yemiyorum kendi deneyimlerimden biliyorum mezamn makarna yesem + cıktım o yüzden yemicem bu defa 2. asamaya geçince belki yerim ..
benim için cok tehlikeli bi besinn ..
kaydirigubbakcemile3ne kilolar verdirdim ben sana .... çok begendim 3. şıkkı ...olumunekankayizsmile
keşke akşam en azından 1 meyve yaseydin tümden aç yatmakdan iyidir diyarcım .
gerisi menün güzel ....
kuzum anlamamı imzaladık senle cuma sabahı diye ....kaydirigubbakcemile3..cuma sabahı tartıl akşama yaz .kaydirigubbakcemile5
bu haftaki kilonu akşama bekliyorum diyarcım ....vereliniortak
çok kçtü oldu ne güzel gündüzde buralardaydın ....bilmiyorumkismile
2 dl le kurtardım zilim ...kaydirigubbakcemile3 neyseki akşam yemegi yememiştim ona saydım ...:kedi:
bir ayrıntı hani domatesler çok sulanıyor demiştinya . ben şöyle yaptım aklında olsun zilim ... domatesleri soydukdan sonra ikiye bölüp sıkıyorum hem fazla suyu gidiyor hemde çekirdekleri ... menemen yaparkende böyle yapıyorum ben ...
ekstradan suyu olmadı tam tersi domates ve sarımsakları bir taşım kaynatıp ,robottan geçirdigim biber ve patlıcanlarıda ekleyip tekrar 1 taşım kaynattım ...ardından maydonoz biaraz karabiber az sirke ve fındıkları ekleyip .. sıcak sıcak kavonozlara doldurdum . uyutma yaptım tekrar kavonozları kaynatmadım .. hepside tutmuş ..aklinialirimsmile
3 lilo kırmızı biber 3 kilo patlıcan . az yeşil biber 2 kilo kadarda domates ... 100gr kadarda sarımsak . ve finduk ekledim ... cevizde katayım dedim sonradan cevizin kararacagı aklama geldi... bayada çıktı . patlıcam ve biberler etliymiş ...olumunekankayizsmile
diyarcım GENDİME ne???:kedi:
ayran çorbasını soruyorsan et yemegin ögünde içebilirsin canım .
burda olmak harika yaaa
dün ramazanda önce ki gibi konsantre olamadığım için diyete bunalmıştım kuaföre gittim saçımı koyu kestaneye boyattım fön çektirdim kaşlarımı incelttim:) baktım güsel bişiye benzicem diyetime yine 4 kolla sarıldım :)
yakında ressimde koyarım 75 olunca :)
off düzeltme butonunu neden kaldırdılar ki yaaalsanaalsanasmilealıntıyı eksik cevaplamışım...benim göbek sorunum yok şükür...sorun bacak ve basenlerde:jeyyar:
burda bana yardımcı olabilecek kimse yok sanırım...
Bana kimse cevap vermemiş...
Gözden kaçmıştır canım, yoksa herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor burda biribirine..sorun neydi?
canım mersiii ilgilendiğin için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biraz göz gezdirdimde sizin yazılara ben bu güne kadar hiç bir yere takıma guruba falan girmedim bu zayıflama işi için. Çok takıntı değil bende kilo ama her kadın gibi incelmek istiyorum bende hali ile...
Acaba burda beni yönlendirecek kimseler varmı diye sormuştum bana yardımcı olabilecek yok gösterecek nerden nasıl ne ile başlayacağımı bilmiyorum çünkü...
Yaz başında lahana çorbası diyetini yaptım ve bir haftada beş kilo verdim çok şükür geride almadım yalnız böyle hızlı kilo vermek değil gayretim. Yavaş ve sağlıklı vermek.
İşte bu yüzden geldim aranıza bende anlatabildimmi...
Alemsin diyar:))
hayırlı cumalar kızlar...
kilo veren herkesi tebrik ederim,kilosu takılanlarda üzülmesin almadıklarına sevinsinler.....
kilonuz takılmaya başladığında aebenim proteine yüklenin diyordu öyle yapın bir kaç gün eksilmeye başlarsınız.....
yalnızım aramıza yeniden hoşgeldin...bebişin nasıl???güle güle büyüt....kaçla hamile kaldın kaçla doğuma gittin şu anki kilon ne cnm merak ettim?emzirme dönemini iyi değerlendir,güzel kilo verilen bir dönem..sakın komposto,bal pekmez helva vs.. yeme sğüt yapar diye....boğazından çokta kısma montiye göre doyur güzelce karnını meyve ye tatlı yerine ..bebişinede bol bol süt olsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?