:))))))) ne yapayım canım benim evde tek kalıyorum tek güç kaynağım burası oldu kilo konusunda
mesajlarımızı okumuyorsun canım kaç kere aralarda hoş geldin yazdım bilmiyorumkismileburda bana yardımcı olabilecek kimse yok sanırım...
Bana kimse cevap vermemiş...
meyvem dengeleyerek yekızlar benim durum değişti 1 ayım vardı kilolarımı vermek için ama sevgili askerim yarın yarın gelio delikafadulden muhtemelen pazar yanımda olur ve monti bozulmus olur ..
bozmak istemiyorum 2. aşamada nasıl besleniyoruz en azından koruyayım kilomu yapabildiğimin en iisini yapıp cok az bi zararla gecirmek istiyorum su dönemi ..
tekrar kilo almak istemiyorumm mafoldumben
laceyim hiç yokdan iyidir . ne yaparsın unutmuşun ...bugünkü menüm
sabah: 2 dilim t. b ekmek , 1 kk peynir,yeşillik ve yeşil çay
öğlen : 1 elma, 2 adet kepekli bisküvi(malesef yemeğimi evde unutmuşum:kedi:)
akşam: 1.5 kepçe kuru fasulye, 1 bardak yoğurt, salata
ara: 1 adet şeftali
spor yapamadım
amanın zilim nasıl bir tatilmiş . bencede gitme yazlıga .. bu sorun tüm yazlık sahiplerında var anlaşılan ...bu arada yalnızcım ben bir ara fotoğraf koymuştum ama sen o sırada yoktun sanırım.yine koyarım bir ara..ben laptobumu değiştirdim tatildeyken önceki laptobumu oğlum kablosunu çekip buzdolabının üstünden düşürdü kırıldı darmadağın oldu.kendisine birşey olmadığına şükür ettik mama sandalyesindeydi.yenisini aldım tatilde girebileyim diye ama o kadar yoğun bir tatil geçirdikki elime alamadım.seneye yazlığa gitmiycem zaten otele kafamçokkarıştı yoksa tatili tatil bilmeden eve geliyorum,eşimin arkadaşlarının ve akrabalarının istilasına uğradık küçük çocukla mahvoldum..oğluma vakit ayıramadım desem yeridir o sebeplede kilo almadan geldim ben tatilden..:lepi: yazın kilo almıycam derseniz bizim yazlığa gidin benin yerime garsonluk aşçılık çamaşırcılık temizlikçilik yapın valla bir gram almadan gelirsiniz hatta bir ara pantolonum belimden düğümesini açmadan çıkıyordu gerçekten:)
yan tarafta annemlerin yazlığı var camdan cama konuşuyorduk annemle oraya bile geçemiyordum koşturmaktan....
resim bir ara yine koyarım cnm bu laptoba atayım resimlerimide.....
ketumcuğum kutluyorum canım hedefine az kalmış. göbek sorununu spor ile halledebilirsin. özellikle plates.
Yavaş ve sağlıklı kilo vermekse amacın doğru yerdesin...sana ilk tavsiyem 1. safayı okuman olacak..orada montinin genel kuralları var, 2. ise arkadaşların menülerini incelemen neyi neyle yemişler onlara bak, uygulamaya başladığında yanlışlarını buradaki bütün arkadaşlar muhakkak yazacaklardır... ayrıca soruların olursa seve seve yanıtlarız canım..
Safinaz84 arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorumvereliniortak
mesajlarımızı okumuyorsun canım kaç kere aralarda hoş geldin yazdım bilmiyorumkismile
bu linkte herkes birbirine yardımcıdır ....
kilonu vede menülerini yazarak başlayabilirsin . yada sorular sorarak ..olumunekankayizsmile
safinaz cnm hoşgeldin,emin ol kime sorsan her konuda herkes yardıma hazır tatlım.sende başla ,çok kolay bi beslenme şekli inan ki..sende başangıç kilonu bildir.ilk sayfayı oku hemen yarın alıştırma günü olarak başla.hafta sonu pek giren olmaz ama ben giriyorum genelde fırsatını buldukça.ilk iki gün alıştırma günü ilan et kendin için.hemen tartıl yaz bi kenara.pazartesine3 kadar alışırsın sonrada tamamen geçiş yaparsın...her gün girip günlük menüleri verirsin.burda başta aebenim olmak üzre herkes yorumlar zaten menünde yalnışların eksikleri varsa....kısa sürede alışırsın.ilk sayfayı dikkatlice oku cnm önce ve neyi ne ile yememen gerektiğini iyice öğren...sabah kalkar kalkmaz tam buğday ekmekli kahvaltını yap cnm güzelce domatesle salatalıkla varsa yağsız peynirde ye yoksa hiç yeme peynir yarın hemen git al bimden yada carrefour yada migrosun lıght peynirlerinden..çayınada şeker koyma.öğlende protein ağırlıklı yemeğini ye akşamda sebze(ekmek yok tabi sabahın dışındaki öğünlerde ve sabahta yumurta yersen ekmek yine yok) işte bu kadarbirde her öğüne bir süt ürünü ve salata koydunmu tamamdır tatlım.....şimdilik aklıma gelen ilk kurallar bunlar ama mutlaka ilk sayfayı oku cnm sen.takılırsan sor yine yanıtlayalım...başlarsan eğer kolay gelsin şimdiden....
bu arada yalnızcım ben bir ara fotoğraf koymuştum ama sen o sırada yoktun sanırım.yine koyarım bir ara..ben laptobumu değiştirdim tatildeyken önceki laptobumu oğlum kablosunu çekip buzdolabının üstünden düşürdü kırıldı darmadağın oldu.kendisine birşey olmadığına şükür ettik mama sandalyesindeydi.yenisini aldım tatilde girebileyim diye ama o kadar yoğun bir tatil geçirdikki elime alamadım.seneye yazlığa gitmiycem zaten otele kafamçokkarıştı yoksa tatili tatil bilmeden eve geliyorum,eşimin arkadaşlarının ve akrabalarının istilasına uğradık küçük çocukla mahvoldum..oğluma vakit ayıramadım desem yeridir o sebeplede kilo almadan geldim ben tatilden..:lepi: yazın kilo almıycam derseniz bizim yazlığa gidin benin yerime garsonluk aşçılık çamaşırcılık temizlikçilik yapın valla bir gram almadan gelirsiniz hatta bir ara pantolonum belimden düğümesini açmadan çıkıyordu gerçekten:)
yan tarafta annemlerin yazlığı var camdan cama konuşuyorduk annemle oraya bile geçemiyordum koşturmaktan....
resim bir ara yine koyarım cnm bu laptoba atayım resimlerimide.....
kıslar listeleri düzenleyim dedim ama ....
bir sorunumuz var . EDİT YOKKİ ARTIK ......sempatiksalakcinni
AMANIN İLK SAYFALAR ÖYLECE KALDI ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?