Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar , bu hafta kilo veren arkadaşları kutluyorum ,alan veya veremeyen arkadaşlarada dilerim haftaya güzel kilolar vermelerini diliyorum(kendimede:Saruboceq:)
ketumcuğum kutluyorum canım hedefine az kalmış. göbek sorununu spor ile halledebilirsin. özellikle plates.
meyvenull cuğum gözün aydın canım. , senin için güzel bir süpriz olmuş
masumm makarna işinde bende ilk denememde çok yapmıştım. ye ye bitmedi. sonra porsiyonları küçülttüm
çok yalnızım ve selma12 ve Safinaz84 arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorumvereliniortak
yağmurcuğum malesef benimde fazlalıklar hep basende bilmiyorumkismile
aebenciğim kış hazırlıklarını tamamladın, bu tür sosları malesef ben yapmıyorum. eşim tansiyon hastası , tuzsuzda hiç güzel olmuyor. hatta geçen hafta tuzsuz turşu yaptık. sirke ve sarımsakla tadını merak ediyorum eyvahedigeldismile

bugünkü menüm

sabah: 2 dilim t. b ekmek , 1 kk peynir,yeşillik ve yeşil çay

öğlen : 1 elma, 2 adet kepekli bisküvi(malesef yemeğimi evde unutmuşum:kedi:)

akşam: 1.5 kepçe kuru fasulye, 1 bardak yoğurt, salata

ara: 1 adet şeftali

spor yapamadım

burda bana yardımcı olabilecek kimse yok sanırım...
Bana kimse cevap vermemiş...
mesajlarımızı okumuyorsun canım kaç kere aralarda hoş geldin yazdım bilmiyorumkismile
bu linkte herkes birbirine yardımcıdır ....
kilonu vede menülerini yazarak başlayabilirsin . yada sorular sorarak ..olumunekankayizsmile

meyvem dengeleyerek ye
kaçamaklarını ögün arkalarına sıkıştır ..
etle ekmegi beraber yememeye çalış ...
menülerinde hep salata ve yogurt olsun ...
çok sıksık yememey çaliş.
kaçamakları yerken miktarlarına dikkat et....

yine vakit kalmadı listelere . kıslar artık hafta başı liste yaparım valla daha yemek yapmadım işlerim vardı ... yarın yokum . pazarda gelebilirmiyim bilmiyorum ....
hayırlı hafta sonları hepinize.

laceyim hiç yokdan iyidir . ne yaparsın unutmuşun ...
yinede fena olmamış ..kaydirigubbakcemile5

safinaz cnm hoşgeldin,emin ol kime sorsan her konuda herkes yardıma hazır tatlım.sende başla ,çok kolay bi beslenme şekli inan ki..sende başangıç kilonu bildir.ilk sayfayı oku hemen yarın alıştırma günü olarak başla.hafta sonu pek giren olmaz ama ben giriyorum genelde fırsatını buldukça.ilk iki gün alıştırma günü ilan et kendin için.hemen tartıl yaz bi kenara.pazartesine3 kadar alışırsın sonrada tamamen geçiş yaparsın...her gün girip günlük menüleri verirsin.burda başta aebenim olmak üzre herkes yorumlar zaten menünde yalnışların eksikleri varsa....kısa sürede alışırsın.ilk sayfayı dikkatlice oku cnm önce ve neyi ne ile yememen gerektiğini iyice öğren...sabah kalkar kalkmaz tam buğday ekmekli kahvaltını yap cnm güzelce domatesle salatalıkla varsa yağsız peynirde ye yoksa hiç yeme peynir yarın hemen git al bimden yada carrefour yada migrosun lıght peynirlerinden..çayınada şeker koyma.öğlende protein ağırlıklı yemeğini ye akşamda sebze(ekmek yok tabi sabahın dışındaki öğünlerde ve sabahta yumurta yersen ekmek yine yok) işte bu kadarbirde her öğüne bir süt ürünü ve salata koydunmu tamamdır tatlım.....şimdilik aklıma gelen ilk kurallar bunlar ama mutlaka ilk sayfayı oku cnm sen.takılırsan sor yine yanıtlayalım...başlarsan eğer kolay gelsin şimdiden....

bu arada yalnızcım ben bir ara fotoğraf koymuştum ama sen o sırada yoktun sanırım.yine koyarım bir ara..ben laptobumu değiştirdim tatildeyken önceki laptobumu oğlum kablosunu çekip buzdolabının üstünden düşürdü kırıldı darmadağın oldu.kendisine birşey olmadığına şükür ettik mama sandalyesindeydi.yenisini aldım tatilde girebileyim diye ama o kadar yoğun bir tatil geçirdikki elime alamadım.seneye yazlığa gitmiycem zaten otele kafamçokkarıştı yoksa tatili tatil bilmeden eve geliyorum,eşimin arkadaşlarının ve akrabalarının istilasına uğradık küçük çocukla mahvoldum..oğluma vakit ayıramadım desem yeridir o sebeplede kilo almadan geldim ben tatilden..:lepi: yazın kilo almıycam derseniz bizim yazlığa gidin benin yerime garsonluk aşçılık çamaşırcılık temizlikçilik yapın valla bir gram almadan gelirsiniz hatta bir ara pantolonum belimden düğümesini açmadan çıkıyordu gerçekten:)
yan tarafta annemlerin yazlığı var camdan cama konuşuyorduk annemle oraya bile geçemiyordum koşturmaktan....
resim bir ara yine koyarım cnm bu laptoba atayım resimlerimide.....

amanın zilim nasıl bir tatilmiş . bencede gitme yazlıga .. bu sorun tüm yazlık sahiplerında var anlaşılan ...
kilo almadın bire gelince detoks yapıyorsun ...-tatlicadiarzu- valla zilim ne diyim maşallah ...boshayallersmile

kıslar listeleri düzenleyim dedim ama ....
bir sorunumuz var . EDİT YOKKİ ARTIK ......sempatiksalakcinni
AMANIN İLK SAYFALAR ÖYLECE KALDI ....

öglen yediigm makarnadan sonra 2 saat migdem agrıdı valla
akşamda yemek yemeidm dolayısıylaaa
menümü yazayım

sabah 1 armut
kahvaltı
2 yumurta ile marul salata
peynir,zeytin

öglen
makarna yogurt salata

akşam
1 elma 1 bardak süt 5-6 fındık

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm:
sabah:
3 dilim tb ekmeği
2 kk yağsız peynir
bir bardak light süt
domates zeytin

öğlen:
tavuk
salata
yoğurt

ara:
bir armut

akşam:
3 kaşık z.yağlı fasulye
yarın avuç halanmış tavuk

merhabalar arkadaşlar.
ben 6.takımdayım.ramazandan önce buraya yazmaya çalışıyordum ama şimdi pek fırsatım olmuyor.bende monticiyim.böyle arada okuyorum sayfaları.maşallh iyi gidiyorsunuz.
herkese kolaylıklar diliyorum.
opuyorumnanaktan

İyi Geceler kızlar yatmadan bşr göz atayım dedim iyikide atmışım

Canım birinci sayfayı okudum ve açıkçası kafam karıştı ya ben tam anlamı ile okumadım kendimi vererek yada anlayamadım neyse tekrar sakin kafayla okumak gerek hatta çıktısını alıp buzdolabına yapıştırayım daha iyi olur

evet burayı gördüğümden beri herkesin yazısını okudum lakin durumun içinde olmadığım için belki farkı geldi Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ayrıca opuyorumnanaktan

Safinaz84 arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorumvereliniortak

Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

Canım ben her yazıyı okudum ama kendi adıma bir şeye denk gelmedim yada gözden kaçırdım her neyse geldim aranızdayım şuan itibari ile...

Kilomu vede menümü yazayım ve başlıyayım ama tabii sorularımda çok çok olucak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Pazartesi günü kendimce bir diyete başladım yediklerime dikkat ederek dışarıdan yemeyerek gün gün hatırlamıyorum şuan
başlangıç kilom: 68.2 idi bugünkü kilom ise:66.7
bugünkü menümü yazayım menü denirse tabii....

Sabah: Bir kase Ka Fleks sütlü (sanırım bu yenmemesi gerek hiçdenk gelmedim çünkü)

Öğlen : Bir kase mercimek çorbası bir tane kemal paşa tatlısı (Yedikten sonra pişman oldum çünkü acaip rahatsız etti)

Akşam : Bir tane sütlü mısır (yemek canım istemedi kızımla ilgilenirken iştah gitti mısırıda kızıma yedirmek için pişirmiştim ama o yemeyince ben yedim )

Aralarda atıştırma yapmıyorum ben çünkü iş yerinde hiç aklıma gelmiyor Genel olarak çay çok içiyorum çalışırken birde su. Benim yediklerim normal değil sanırım size göre eh artık yorumları vede yönlendirmeleri bekliyorum...

Haaa biraz öncede bir bardak süt içtim 7-8 tanede badem yedim canım çok istedi :kedi:

Hoşbulduk şekerim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Başlıyorum evet karar verdim bende aranızdayım artık kaydirigubbakcemile5

Yukarıda yazdım başlangıç kilomu vede bu günkü yediklerimi... Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alıcam tatlım. ekmekle aram yoktur benim zaten o yüzden sabahları ka fleks yiyorum buna devam etmelimiyim yoksa tam buğday ekmeği ile kahvaltıyamı başlayayım iş yerinde benim için zor olucak ama olması gereken bu ise yaparım... Süt ürünleri acaip tüketirim hiç bir öğünümü ayran yada yoğurt olmadan yiyemem peki bu yoğurt light mı olmalı ben danone yiyorum çok seviyorum normalini tabiki...

Ayrıca üç beyazı sevmem un şeker tuz yağdan da uzak durmaya çalışıyorum fakat iş yerinde yapılan yemeklerde kullanılan yağ çok farklı mideyi rahatsız ediyor bu sebeple yemek istemiyorum ama aç da durmamam gerek dimi evden bir şeyler götürmek gerek.

Çok sağol canım ilgin için aklıma geldikçe sorarım ben zaten takıldığım her yerde...

wuhuuu bu nasıl bir tatil bence tatilden ziyade çalışmaya gitmişsin güzelim sen yaaa önümüzdeki yaza bir ay gideceğine bir hafta git ama otele git gerçek tatil yap derim ben :lepi:

kıslar listeleri düzenleyim dedim ama ....
bir sorunumuz var . EDİT YOKKİ ARTIK ......sempatiksalakcinni
AMANIN İLK SAYFALAR ÖYLECE KALDI ....

günaydınlar bu sabah dükkanı ben açayım yediklerimi yazayım

sabah

yarım saat önce 3 hurma
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin

öğlen
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurtlu tavuk salatası
1 bardak ayran

ara
1 elma

akşam
5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı taze fasülye
salata
ayran
2 avuç fındık .

ara
2 adet mandelina

bundan sonra aralarda elma yemeyeceğim beni inanılmaz acıktırıyor . öylede olunca akşamım biraz fazla oldu ......

günaydın herkese
bugün bitmeden menümü belirledim o yüzden rahatım
sabah:1 elme
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
2 kk yağsız peynir
zeytin
domates biber salatalık
bir bardak yağsız süt

öğlen:
dün akşam yaptığım pazılı soğanlı yumurta
domates
ayran

akşam:
düğünde oluccam ama gitmeden saat 5 gibi meyve ve beyaz leblebi

kan şekerim düzene girdi kaçamaksız 3 gün yapınca mutluyum nihayet canım aburcubur çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…