Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın monticiler,keyifli bir gün diliyorumolumunekankayizsmile
birazdan dışarı çıkacağım. akşama menümü yazarım. nihayet şişliklerim iniyorzemuszemus

Merhaba kızlar

Bugün sınavım vardı bitti daha rahatım artık. Bugünkü menü;

Sabah: 2uno lıght arası lıght beyaz peynır, domates, salatalık
öğle: kıymalı patlıcan, yoğurt
akşam: yumurtalı salata
ara: 10 badem

akşamı bu şekilde planlıyorum. Umarım yapabilirim...

Ben bir türlü tam katılamadım sizlere, ben uygun olduğumda burası boş oluyor, ben olmadığımda herkes burada olup konular tartışılıyor. Neyse şu dükkanı taşıyayım da, aynı saatlerde gireceğiz o zaman inşallah...

Bu arada ben sadece başlangıç kilomu ve bu hafta cuma kilomu bildirmiş bulunmaktayım (6. takıma) listelerde yer almıyorum sanırım o yüzden.

17 eylül 74.5 kilo, 24 eylül 74.5 kilo
Korumak da başarı değil mi? :kedi:

safinazcım menü komple monti dışı olmuş cnm.sabah şeker içerikli mısır gevreği benzeri şeyler yenmiyor cnm.eğer tam buğday ekmekli kahvaltı yapamayacaksan aebenim etinin lifalifini yiyiyor yulaf ezmesi.onuda sütle yiyebilirsin.ama yerinde olsam her sabah yemezdim.ekmeğin ve sebzenin yerini tutmaz bence..domatesini salatalığını peynirini dilimlenmemiş tam buğday ekmeği alıp çeyrek ekmek kadar kesip içine koyup sandviç gibi yapıp götürebilirsin işyerine..yada iki yumurta haşla götür sorun olmayacaksa...
öğlende mercimek çorbasında havuç patates ve un yoksa sorun yok ama varsa oda olmamış.ve tatlı o hepten cıss:)
akşamda öğün olmamış zaten ve mısırda yasak ...
öğünlerinde mutlaka yemek gibi birşeylerle doyur karnınıki kan şekeri seviyen de dalgalanmalar olmasın...
eğer çok zorda kalmışsanda (dışarda yemek yiyemeyeceğin bir yerde isen) leblebi,ceviz,fındık yanındada süt yada ayran gibi bişeylerle bastır açlığını..
aralardada atıştırma yapmak zorunluluğu yok zaten cnm.çok acıkırsan yersin zaten..akşamda yemeği erken yediysen ve geç yatacaksan süt ve bir kaç çereze müsade var ama her gece yapmasan iyi olur...
yoğurtta yarım yağlı yersen daha az yağ tüketmiş olursun bu monti içinde gerekli birr kural zaten...
masum mandalina serbest cnm...

merhaba arkadaslar bu aralar uzak takiliyorum ama ev tasimak zor ismis.paketle paketle bitmiycek ne kadar cok sey varmis valla bu kadar ivir zivirin farkinda degildim ohaoldumsmile
aebencim ben diyete ufak kacamaklar da olsa devam ediyorum kilom 55,300 degisiklik olmadi.
heralde ufak kacamaklardan olucak.aranizdan ayrildigimi zannetme kilo bildirimine ve listelerimi mumkun oldukca yazmaya calisicam canim bende varim montiye devam 53 gorene kadar :kedi:

günaydın şekerler

07:00
bi kaşık kuru fasulye(yaptığım yemeğin tadına baktım o yüzden meyve yiyemedim)

8:45
bir kk peynir,iki dilim t ekmek,bir zeytin,bir bardak çay

12:00
bir şeftali

14:10
iki porsiyon taze fasulye,bir kase yoğurt,iki süsbiberi

17:15
yarım elma

19:30
bir porsiyon kuru fasulye,yeşil soğan,bir kase erik ve kayısı hoşafı

22:10
iki bardak süt,bir kase kabak çekirdeği

30 dk yürüyüş
2lt su

günaydın ıyı pazarlar malesef iki gündür montiye uygun beslenmedim konsatrasyonum bozuldu inşallah bu gün olur

tünaydın hatunlar
sanırım benden başa kimse yok :)
dünkü menüme ek olarak gece bir tane elma yedim

bugünkü menüm:
sabah:
yumurtalı pazı yanında 2 dilim sucuk ile
domates salatalık

öğlen:
yoğurtlu buğday çorbası

ara:
elma

akşam:
yoğurtlu buğday çorbası
salata

a.sŞeniz
harika bir monti günü olmuş diyarcım ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile
hoş geldin ablam .....
seni yeniden aramızda görmek çok güzel ....:1hug:
safişcim . menünü degerlendiremedim çümki hepsi montiye ayrıkırı bunu yassam yeter herhalde..
canım arkadaşların menülerine bak ... talıkdıgınıda yemeden sorabilirsin linkde genelde sana cevap verecek mutlaka bulunur ....a.s

sabah ekmek agırlıklı beslen . doyana kadar ye ekmekden zazar gelmez tabi tam bugday ve sabah yersen ....

öyleyinde vede akşamındada yogurt seviyormuşun zaten . y. yaglı kulana bilirsin ... salatayıda seviyormuşun ... onuda ekledinmi .... yanına birde ana yemek . et türü sebze yada baklagil al sana monti menüzü ..
maden 3 bezayı sevmiyorsun monti tam sana göre .olumunekankayizsmile

ilk sayfada yasaklar yazılı zaten ... yenebiliceklere . kan şekerti degeri 35 altında olanlar yeniyor bu beslenmede ...
tek dikkat etmen gereken etle ekmegi yada ekmek türü spagetti yada baklagili beraber aynı ögünde tüketmemen ...
1 haftaya kalmaz menülerin oturur ...
menün güzel nazlım ama akşamki fındık fazla olmuş ...
elma bazı kişilerde iştah açılması yapıyor haklısın . ara olarak başka meyvelere takıl ....
bu aralar iştahın açık belli reglinmi yaklaştı ?
menün güzel diyercım .... meyveyi leblebiden önce yedin dimi aetık ögrendiniz . o yüzden uyarmıyorum .a.s
akcım .. menün ilk günler için gaYET GÜZEL ...alkisalkisalkis
YANLIZ UYARILARIM OLCAK .
ekmegin layt tamam ama hangi layt ekmek . denge laytmı içerigini iyce okuyorsunuz dimi tam bugday yazmalı ...
birde badem gibi kuru yemişleri ara yapma . ama bak akşamına katabilirsin ....
akşam illaki ara yapacaksan ... yemekden en az 3 saat sonra meyve yiyebilirsin ..
akcım 6.takımada sanırım katılımın henüz yeterli deyil nazlım ondan yazmamıştır . dükkanıı taşı katılımın tam olsun . listeye yazar canım bu konuda endişen olmasın ...
bu nasıl bi diyet acaba ? biraz blgilendrrmsnz ?
hoş geldin gizem ..
bu beslenme kan şekeri dengesi üzerine bir beslenme. hem saglık kazanıyoruz hemde kilo veriyoruz ......
çamlıcam hoş geldin ...
taşınma işleri zor allah kolaylık versin ..
evet ya nekadar kadar ıvır zıvır biriktiriyoruz evde . taşınma işide aslında köklü bir temizlik oluyor ..kaydirigubbakcemile3
geceki aranız fazla olmuş akrep hanumcum ....lülülülülülü
böyle ara yaparsanız beni geçemesiniz ...lülülülülülü
kiloda bildirmemişsiniz . diyet duruplarından ögrendim ...:dilcikar:
günaydın ıyı pazarlar malesef iki gündür montiye uygun beslenmedim konsatrasyonum bozuldu inşallah bu gün olur
selmacım ... bak güzelim monti farklı bir beslenme . eger faydasını görmek istiyorsak kaçamaksız yapmalıyız .
bak bende kaçamak yapıyorum o yüzden monti yapıyorum diyomiyorum ...
diyarcım kaptırdın gidiyorsun maşallah ....
madem çorba yapıyorsun tuz katmadın dimi yanındaki salatanada katma istersen ...a.s
sabahki sucuguna bişi demiyorum . çünki yanında ekmek yok . birde sık yemiyorsun zaten ö yüzden uygundur ....a.s
bu hafta güzel kilo vereceksin diyarcım şimdiden belli.:içelim:alkisalkisalkis

aebencim cuma günü bu topiğe giremedim ki o yüzden kilo bildiremedim cnım..
ama en yakın zamanda bildiririm şekeropuyorumnanaktan şimdi çıkmam lazım..hasta ziyaretine gidicezolumunekankayizsmile

NE HABER MONTİ FISTIKLARIM ....

dün güzeldi valla ....tabi baskül açısından deyil ...montiye bir süre daha tam başlıyamıycam galiba ...
dün gün boyu 3 gözleme yedim . sos ve bi kaç br çay ..yediklerimin hepsi bu .. ve 1 kilo artmışım iyimi...nasıl bir bünyem var benim yav .......

merhaba kızlar dün yediklerimi ve bugünün listesini yapayım
aebenciğim sen zaten bu işin uzmanı oldun eminim kısa sürede aldıklarını verirsin
DÜNKÜ MENÜM:
KAHVALT: ekmeksiz , 1 yumrta ile yapılan kahvaltı
öğlen: 4-5 çatal hindi döner, yoğurt , salata
akşam: 5 kaşık y. fasulye, salata, yoğurt
ara: 1 elma
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH : 2 dilim tb ekmekli kahvaltı( 1 kk peynir, 4 zeytin , dom salatalık)
öğle: yoğurtlu brokoli haşlama, salata
akşam: tavuk haşlama, yoğurt ve salata
su: 2 litre
spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…