merhaba masum, laceyyy
nasılsınız
bu nasıl bi diyet acaba ? biraz blgilendrrmsnz ?
a.sŞenizöglen yediigm makarnadan sonra 2 saat migdem agrıdı valla
akşamda yemek yemeidm dolayısıylaaa
menümü yazayım
sabah 1 armut
kahvaltı
2 yumurta ile marul salata
peynir,zeytin
öglen
makarna yogurt salata
akşam
1 elma 1 bardak süt 5-6 fındık
harika bir monti günü olmuş diyarcım ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmileiyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm:
sabah:
3 dilim tb ekmeği
2 kk yağsız peynir
bir bardak light süt
domates zeytin
öğlen:
tavuk
salata
yoğurt
ara:
bir armut
akşam:
3 kaşık z.yağlı fasulye
yarın avuç halanmış tavuk
hoş geldin ablam .....merhabalar arkadaşlar.
ben 6.takımdayım.ramazandan önce buraya yazmaya çalışıyordum ama şimdi pek fırsatım olmuyor.bende monticiyim.böyle arada okuyorum sayfaları.maşallh iyi gidiyorsunuz.
herkese kolaylıklar diliyorum.
opuyorumnanaktan
safişcim . menünü degerlendiremedim çümki hepsi montiye ayrıkırı bunu yassam yeter herhalde..İyi Geceler kızlar yatmadan bşr göz atayım dedim iyikide atmışım
Canım birinci sayfayı okudum ve açıkçası kafam karıştı ya ben tam anlamı ile okumadım kendimi vererek yada anlayamadım neyse tekrar sakin kafayla okumak gerek hatta çıktısını alıp buzdolabına yapıştırayım daha iyi olur
evet burayı gördüğümden beri herkesin yazısını okudum lakin durumun içinde olmadığım için belki farkı geldi Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ayrıca opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
Canım ben her yazıyı okudum ama kendi adıma bir şeye denk gelmedim yada gözden kaçırdım her neyse geldim aranızdayım şuan itibari ile...
Kilomu vede menümü yazayım ve başlıyayım ama tabii sorularımda çok çok olucak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Pazartesi günü kendimce bir diyete başladım yediklerime dikkat ederek dışarıdan yemeyerek gün gün hatırlamıyorum şuan
başlangıç kilom: 68.2 idi bugünkü kilom ise:66.7
bugünkü menümü yazayım menü denirse tabii....
Sabah: Bir kase Ka Fleks sütlü (sanırım bu yenmemesi gerek hiçdenk gelmedim çünkü)
Öğlen : Bir kase mercimek çorbası bir tane kemal paşa tatlısı (Yedikten sonra pişman oldum çünkü acaip rahatsız etti)
Akşam : Bir tane sütlü mısır (yemek canım istemedi kızımla ilgilenirken iştah gitti mısırıda kızıma yedirmek için pişirmiştim ama o yemeyince ben yedim)
Aralarda atıştırma yapmıyorum ben çünkü iş yerinde hiç aklıma gelmiyor Genel olarak çay çok içiyorum çalışırken birde su. Benim yediklerim normal değil sanırım size göreeh artık yorumları vede yönlendirmeleri bekliyorum...
Haaa biraz öncede bir bardak süt içtim 7-8 tanede badem yedim canım çok istedi :kedi:
Hoşbulduk şekerim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Başlıyorum evet karar verdim bende aranızdayım artık kaydirigubbakcemile5
Yukarıda yazdım başlangıç kilomu vede bu günkü yediklerimi... Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alıcam tatlım. ekmekle aram yoktur benim zaten o yüzden sabahları ka fleks yiyorum buna devam etmelimiyim yoksa tam buğday ekmeği ile kahvaltıyamı başlayayım iş yerinde benim için zor olucak ama olması gereken bu ise yaparım... Süt ürünleri acaip tüketirim hiç bir öğünümü ayran yada yoğurt olmadan yiyemem peki bu yoğurt light mı olmalı ben danone yiyorum çok seviyorum normalini tabiki...
Ayrıca üç beyazı sevmem un şeker tuz yağdan da uzak durmaya çalışıyorum fakat iş yerinde yapılan yemeklerde kullanılan yağ çok farklı mideyi rahatsız ediyor bu sebeple yemek istemiyorum ama aç da durmamam gerek dimi evden bir şeyler götürmek gerek.
Çok sağol canım ilgin için aklıma geldikçe sorarım ben zaten takıldığım her yerde...
wuhuuu bu nasıl bir tatil bence tatilden ziyade çalışmaya gitmişsin güzelim sen yaaa önümüzdeki yaza bir ay gideceğine bir hafta git ama otele git gerçek tatil yap derim ben :lepi:
menün güzel nazlım ama akşamki fındık fazla olmuş ...günaydınlar bu sabah dükkanı ben açayım yediklerimi yazayım
sabah
yarım saat önce 3 hurma
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
öğlen
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurtlu tavuk salatası
1 bardak ayran
ara
1 elma
akşam
5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı taze fasülye
salata
ayran
2 avuç fındık .
ara
2 adet mandelina
bundan sonra aralarda elma yemeyeceğim beni inanılmaz acıktırıyor . öylede olunca akşamım biraz fazla oldu ......
menün güzel diyercım .... meyveyi leblebiden önce yedin dimi aetık ögrendiniz . o yüzden uyarmıyorum .a.sgünaydın herkese
bugün bitmeden menümü belirledim o yüzden rahatım
sabah:1 elme
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
2 kk yağsız peynir
zeytin
domates biber salatalık
bir bardak yağsız süt
öğlen:
dün akşam yaptığım pazılı soğanlı yumurta
domates
ayran
akşam:
düğünde oluccam ama gitmeden saat 5 gibi meyve ve beyaz leblebi
kan şekerim düzene girdi kaçamaksız 3 gün yapınca mutluyum nihayet canım aburcubur çekmiyor
akcım .. menün ilk günler için gaYET GÜZEL ...alkisalkisalkisMerhaba kızlar
Bugün sınavım vardı bitti daha rahatım artık. Bugünkü menü;
Sabah: 2uno lıght arası lıght beyaz peynır, domates, salatalık
öğle: kıymalı patlıcan, yoğurt
akşam: yumurtalı salata
ara: 10 badem
akşamı bu şekilde planlıyorum. Umarım yapabilirim...
Ben bir türlü tam katılamadım sizlere, ben uygun olduğumda burası boş oluyor, ben olmadığımda herkes burada olup konular tartışılıyor. Neyse şu dükkanı taşıyayım da, aynı saatlerde gireceğiz o zaman inşallah...
Bu arada ben sadece başlangıç kilomu ve bu hafta cuma kilomu bildirmiş bulunmaktayım (6. takıma) listelerde yer almıyorum sanırım o yüzden.
17 eylül 74.5 kilo, 24 eylül 74.5 kilo
Korumak da başarı değil mi? :kedi:
hoş geldin gizem ..bu nasıl bi diyet acaba ? biraz blgilendrrmsnz ?
çamlıcam hoş geldin ...merhaba arkadaslar bu aralar uzak takiliyorum ama ev tasimak zor ismis.paketle paketle bitmiycek ne kadar cok sey varmis valla bu kadar ivir zivirin farkinda degildim ohaoldumsmile
aebencim ben diyete ufak kacamaklar da olsa devam ediyorum kilom 55,300 degisiklik olmadi.
heralde ufak kacamaklardan olucak.aranizdan ayrildigimi zannetme kilo bildirimine ve listelerimi mumkun oldukca yazmaya calisicam canim bende varim montiye devam 53 gorene kadar :kedi:
geceki aranız fazla olmuş akrep hanumcum ....lülülülülülügünaydın şekerler
07:00
bi kaşık kuru fasulye(yaptığım yemeğin tadına baktım o yüzden meyve yiyemedim)
8:45
bir kk peynir,iki dilim t ekmek,bir zeytin,bir bardak çay
12:00
bir şeftali
14:10
iki porsiyon taze fasulye,bir kase yoğurt,iki süsbiberi
17:15
yarım elma
19:30
bir porsiyon kuru fasulye,yeşil soğan,bir kase erik ve kayısı hoşafı
22:10
iki bardak süt,bir kase kabak çekirdeği
30 dk yürüyüş
2lt su
selmacım ... bak güzelim monti farklı bir beslenme . eger faydasını görmek istiyorsak kaçamaksız yapmalıyız .günaydın ıyı pazarlar malesef iki gündür montiye uygun beslenmedim konsatrasyonum bozuldu inşallah bu gün olur
diyarcım kaptırdın gidiyorsun maşallah ....tünaydın hatunlar
sanırım benden başa kimse yok :)
dünkü menüme ek olarak gece bir tane elma yedim
bugünkü menüm:
sabah:
yumurtalı pazı yanında 2 dilim sucuk ile
domates salatalık
öğlen:
yoğurtlu buğday çorbası
ara:
elma
akşam:
yoğurtlu buğday çorbası
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?