NE HABER MONTİ FISTIKLARIM ....
dün güzeldi valla ....tabi baskül açısından deyil ...montiye bir süre daha tam başlıyamıycam galiba ...
dün gün boyu 3 gözleme yedim . sos ve bi kaç br çay ..yediklerimin hepsi bu .. ve 1 kilo artmışım iyimi...nasıl bir bünyem var benim yav .......
Günaydınnnn kızlaarrr nasılsınız bakalım haftanın ilk günü...
Ben haftasonu dikkat edicem yediklerime derken ipin ucu kaçtı hep kocam olucak o alçak yüzünden
neyse ben bu sabah kahvaltıda yediklerimi yazayım ve sorularımı sorayım sizlere...
Kahvaltı :
3 dilim kızarmış ekmek (yalnız bu hazır etimek)
2 kk kadar beyaz peynir light
domates salata ve iki bardak çay şekersiz...
Sizin tb dediğiniz ekmek bildiğimiz ekmekmi yoksa başka birşeymi
ben kahvaltıda etimek yedim fakat bu yenilebiliyormu evde bir paket vardı attım çantaya çıkarken.
Öğle yemeğimde ne yiyeceğimi bilmiyorum umarım yemek firması biraz bana uygun yemek gönderir yoksa aç kalıcam
Birde akşam yemeğime patlıcan musakka yada kürdn kebabı yapmayı planlıyorum kocişim istedi.
Sizce hangisini yapsam daha yararlı olurum kendimce... Ben bunları yiyebiliyorum sanırım ekmeksiz olaraktan....
kızlar birde kilo cetveli yapmak istiyorum bana yardımcı olucak kimse varmı
bununla ilgili bir link görmüştüm ben burda adım adım anlatıyordu fakat şimdi bulamıyorum
günaydınn opuyorumnanaktanGünaydın Hanımlar
süt ürünü yemeden monbti olmaz ki bilmiyorumkismilebalıkla süt ürünü tüketilmez diye biliyorum ben hatta dün akşam yemeğinde balık yedim bende bol salata ile fakat süt ürünü tüketmedim...
Günaydın kızlarrrrr
Günaydın ketumm
Günaydın kızlarrrrr
Meyvenullcumm illaki süt ya da yoğurt demek olmuyor canım, balığın yanına içine peynir katılmış bi salatada aynı işi görür..önemli olan balığın taze olması, balık taze ise yoğurt ve peynir ile gönül rahatlığı ile yiyebilirsin tatlım:)
tazedir inş balık ozamn salatama peynir eklersen süper olucak sırnaşık şey
:)))) sakıncası olsaydı balık restoranları yanında haydariymiş, tulum peyniriymiş, yoğurtlu semizotu salatası tarzı mezeler ile sunmazlardı sanırım, azıcık uzmanlık işi, taze balıktan anlıyorsan alırken kontrol emekte fayda var, bu hepimiz için geçerli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?