Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar....
akşamdan beri tarhana ile uğraştım sabahta dip köşe temizliğe kalkıştım akşamda yemekli misafirim var topuklarımın sızısından ölüyorum şu an,beş dakika dinlenip koşturmaya devam edicem...
aebenim bende öyleyim tam anlamda karnımı doyurayım deyince tartıda artıları görüyorum hemen...
bir arkadaşım var uzanıp yatsam önüne beni yiycek nerdeyse yer yer yer...doymaz.....çay içimi ezdi bi lokma bişeyler atayım ağzıma dedi bir seferinde yanımda, gitti mutfaktan yarımdan fazla ekmeğin içine ne bulduysa doldurmuş yaw...ve iki dakikanın içinde yuttu resmen ve 47 kiloyu hayatı boyunca geçmemiş.doğuma 80 kiloyla gitmiş bir ayda 50 kiloya geri inmiş.ben gebeliğmde bile dikkat ettim.ne garip bünyesi mi vaaar?ne garip bünyemiz mi var anlamadım vallahi....biz yarı aç yarı tok gezelim bir öğün insan gibi karnımızı doyuralım pat diye geri geliyor arkadaş yedikçe yiyyor gram almıyor.bayramda gördüm bu gün 7 tabak baklava yedim dedi kaç avuç çikolate yediğimi yine hiç bilmiyorum valla dedi...Ya Rabiil Alemin dedim içimden ben bayram geçti bir tek dilim baklava yemedim(zaten sevmeme ama sevsemde yemeyecektim) çikolata tek bir tane yedim o kadar.oda annemin ısrarlarına dayanamadımda yedim...o hangi eve misafirliğe gittiyse yemiş tatlıları sarmaları çikolataları ve pantolon belinden düşüyor.
ben eğer bu yaz tatilini bu kadar yoğun geçirmeseydim en az 2 kilo alıp dönecektim eminim.önceki yazlarda bakımı tımarlaması var diye en az beş yıldır yazlığa gitmedik otele gittik hep alıp döndüm bir kilo bile olsa..bu yazda koştumasaydım alırdım ama koşturmaktan yemek yiyemedim doğru dürüst...
kızlar dolaba közlenmiş biber atıyormusunuz ?birde atanlar varsa nasıl kullanıyorsunuz daha sonra onu???
yarın sabah gidiğinizde görüüşmek üzre herkese bye şimdilik....

ayyy ablacığım yaa o kötü bünyeden bende de var maalesef ( veee 'Ergenlikten Menopoza Kadına Özel' kitabımı okumaya başladım:lepi: ama senin gibi daha başlamaya hazır hissetmiyorum kendimi:kedi:

ii geceler menümü yazayım
sabah 1 elma

kahvaltı
3 dilim ekmek
5 zeytin peynir,domates sos

öglen
tavuk slata ayran

akşam
1 kase yogurt çorba(abe abla k.valdemdeydim yemek zorunda kaldım ama sanırım içine 1 yk unda katıyor üzgünüm)

ara
5 hurma
1 yeşil elma çok oldu biliyorum ama çok acıktımm

yorumlara açıgımm arkadaşlarrrr
nasılım sizce?
ben kaçarr a.s.a.s.a.s.
bunlar benden sonra ilk gelen içinnnn

Günaydınnnn kızlaarrr nasılsınız bakalım haftanın ilk günü...
Ben haftasonu dikkat edicem yediklerime derken ipin ucu kaçtı hep kocam olucak o alçak yüzünden

neyse ben bu sabah kahvaltıda yediklerimi yazayım ve sorularımı sorayım sizlere...
Kahvaltı :
3 dilim kızarmış ekmek (yalnız bu hazır etimek)
2 kk kadar beyaz peynir light
domates salata ve iki bardak çay şekersiz...

Sizin tb dediğiniz ekmek bildiğimiz ekmekmi yoksa başka birşeymi
ben kahvaltıda etimek yedim fakat bu yenilebiliyormu evde bir paket vardı attım çantaya çıkarken.
Öğle yemeğimde ne yiyeceğimi bilmiyorum umarım yemek firması biraz bana uygun yemek gönderir yoksa aç kalıcam

Birde akşam yemeğime patlıcan musakka yada kürdn kebabı yapmayı planlıyorum kocişim istedi.
Sizce hangisini yapsam daha yararlı olurum kendimce... Ben bunları yiyebiliyorum sanırım ekmeksiz olaraktan....

kızlar birde kilo cetveli yapmak istiyorum bana yardımcı olucak kimse varmı
bununla ilgili bir link görmüştüm ben burda adım adım anlatıyordu fakat şimdi bulamıyorum

günaydın güzellerr
nasılsınız haftasonu giremiyorum siteye cünkü evimde net yok..
cok savastım yememek için ve az kacamakla atlattım bu hafta sonunu ama önümüzdeki haftasonunu atlatmam oldukca zor olucak cünkü sevgi pıtırcm beni ailesiyle pikniğe götürücek ve benden bununduğum ilcede yapılan ekmek gibi çöreklerden istediler çok güzel oluyor içi yağlı :kedi: kızlar o günü kazasız atlattım mı ben bidaha yemem inanın bana..
neyse hafta sonu 100 gramcık vermişim :sm_cool: kacamağa ramen büyük basarı bu arada mecburiyetten kacamaklarım olacak diye peynirimi yağsız yemeye basladım..
sabahlarıda çörek otu yutuyorum bilmiyorumkismile inş kilo vermem durmaz 5 li rakamları görseydim 4 kilo kalmıstı oralara gelmeme :sinifsinif:

sabah sabah cok konustumm kaydirigubbakcemile2
menüm

sabah peynirli maydanozlu omlet 5 zeytin domates salatalık 1 dilim peynir

öğlen balık salata

aksam yeşil mercimek yoğurtlu salata :icecream:

kızlar bide balık yerken süt ürününü nasıl tüketiyorsunuz menülerinizde hiç dikkatimi cekmemiş ona bakması ton balığında birlikte yiyorum ama şimdi normal balıkta nasıl yicezz ben balıkdan korkarım bi keresinde zehirledi beni cok berbat bişi ...

balıkla süt ürünü tüketilmez diye biliyorum ben hatta dün akşam yemeğinde balık yedim bende bol salata ile fakat süt ürünü tüketmedim...

Canım tam buğday ekmeği, rafine edilmemiş undan yapılıyor Uno'nunkini kullanabilirsin (en kolay ulaşabileceğin) etimekler bildiğimiz beyaz undan yapılıyor olması lazım o yüzden tüketmesen iyi olur..

Öğle yemeğinde etli sebze yemeği yiyebilirsin, bakliyat türü olurda içinde et varsa etlerini ayır sadece bakliyatını ye, şehriyeli ve içeriğinden emin olmadığın çorbaları içme (un ihtiva edebilir) pilav varsa onu da yeme, ekmek zaten öğle ve akşam öğünlerinde yok, illaki salata ve yoğurt yemeğine eşlik etsin..

Akşam yemeği için sana söyleyebileceğim her iki yemekte de patlıcanları kızartman gerekiyor (patlıcan çok yağ çeken bir sebze) bu 1. aşama için pek uygun değil ama yağını çok iyi alabilirsen sanırım sakınca olmaz (suyunu tüketme), yanına güzel bir cacık fena olmaz hani (vücuda fazla yağ almamak adına light yoğurtu tercih edebilirsin)...

kızlar birde kilo cetveli yapmak istiyorum bana yardımcı olucak kimse varmı
bununla ilgili bir link görmüştüm ben burda adım adım anlatıyordu fakat şimdi bulamıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Günaydın Hanımlar
günaydınn opuyorumnanaktan
balıkla süt ürünü tüketilmez diye biliyorum ben hatta dün akşam yemeğinde balık yedim bende bol salata ile fakat süt ürünü tüketmedim...
süt ürünü yemeden monbti olmaz ki bilmiyorumkismile
Günaydın kızlarrrrr

günaydınn opuyorumnanaktan

masumcum aradaki fark bariz bi sekilde belli biliyorsun senin kilo verme sürene zaten hayranım kaydirigubbakcemile2 tekrar tebrik ediyorum bence en az 60 a kadar devam kaydirigubbakcemile2

Meyvenullcumm illaki süt ya da yoğurt demek olmuyor canım, balığın yanına içine peynir katılmış bi salatada aynı işi görür..önemli olan balığın taze olması, balık taze ise yoğurt ve peynir ile gönül rahatlığı ile yiyebilirsin tatlım:)

tazedir inş balık ozamn salatama peynir eklersen süper olucak sırnaşık şey

tazedir inş balık ozamn salatama peynir eklersen süper olucak sırnaşık şey

:)))) sakıncası olsaydı balık restoranları yanında haydariymiş, tulum peyniriymiş, yoğurtlu semizotu salatası tarzı mezeler ile sunmazlardı sanırım, azıcık uzmanlık işi, taze balıktan anlıyorsan alırken kontrol emekte fayda var, bu hepimiz için geçerli:)

hakılısın galiba yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…