Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet tatlım baktım netten google amca sağolsun her bir şeyi hemen buluveriyor saniyeler içerisinde ben kendime tb uno ekmeği temin ediyim bir yerlerden eh artık bu gün geçti zaten yedik etimeği

öğle yemeğimin menüsünü bir bilsem ama menüde ne olursa olsun sanırım tüketemicem çünkü aşırı yağlı oluyor yemekler ben menüyü öğrenip yazayım size en iyisi olmadı domates salata falan yerim olurmu?

evet malesef patlıcan her halukarda kızarıcak ve yağı emicek ne yapsam diye düşünüyorum sanırım ben yemeği sadece eşime yapıcam ben başka bişi yicem yada bol salata ve yoğurt ile çok az yemek yicem akşama yazarım yine tabii son durumumu...

Bilgi vede ilgi için teşekkürler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınn opuyorumnanaktan

süt ürünü yemeden monbti olmaz ki bilmiyorumkismile

günaydınn opuyorumnanaktan

çok çok mersi şimdi kendime bir çizelge yapayımda kendimi oradan takip ediyim dimi

iyi ama balıkla süt ürünü olurmuki :uhm:

tam olarak anlatmaya çalıştığım şey buydu zaten
balığın tazesinden mümkün değil anlayamam ben
birde bizim balık yediğimiz yerde sırf balık restorantı idi tatlım ama hiç bir süt ürünü yoktu demekki ordaki balıklar taze değil :1no2:

Safinazcımm, eşine illaki yapacaksan, kendine 2 patlıcanı közle, güzelce kıy, sarmısaklı yoğurt ile karıştır, üzerine de eşine hazırladığın etli harçtan koy al sana alinazik tarzı bir yemek, yanına bi salata oldu bitti:)

delikafaduldendelikafadulden

google amcama onu da sor, taze balık nasıl olur anlatsın sana:)) ya da balık işini eşine bırakacaksın o halledecek...yerimseniben

yarım saattir kilo çizelgesi ile uğraşıyorum aynı anlatıldığı gibi yaptım ama istenilen formatta değil imiş kaydetmiyor kk deli oldum yaaaaaaaaaa

eh artık öyle bişiler olcek cancağızım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden

google amcama onu da sor, taze balık nasıl olur anlatsın sana:)) ya da balık işini eşine bırakacaksın o halledecek...yerimseniben

yaaa biz evde balık pişirmeyizzz haftada bir dışarda yeriz
ayrıcada eşim nefret eder balıktan sadece ben yerim balığı o genelde başka bişi yer kırmızı et gibi

yarım saattir kilo çizelgesi ile uğraşıyorum aynı anlatıldığı gibi yaptım ama istenilen formatta değil imiş kaydetmiyor kk deli oldum yaaaaaaaaaa

Canım o genelde profiline yapıştırdığın yerle alakalı bir durum, http kısmındaki '' içinde kalan yerleri kopyala (png) kısmı dahil ve profiline yapıştır..

Canım o genelde profiline yapıştırdığın yerle alakalı bir durum, http kısmındaki '' içinde kalan yerleri kopyala (png) kısmı dahil ve profiline yapıştır..

canım çok mersiiiiiii anlatımda yanlışlık varmış senin dediğin doğru imiş bak şincik oldu işte zemuszemus zemuszemus

meyvecim önümüzdeki hafta sonunu kaçamaksız atlatman işten bile değil tatlım.ben montiyi dışarda uygulamanın en kolay yolunun piknik olduğunu düşünüyorum.en azından menünü kendin oluşturabiliyorsun..o dediğin ekmeklerden yemessin.mangal yapılacaktır zaten piknikte.et yersin istediğin kadar ama yağlı olmamasına dikkat et yada varsa tavuk ye cnm.yanınada bol salata yapın ondanda ye,içecek olarakta ayran içersen al sana tam bi monti menüsü...
mangalsız börek çörekle yapacaksanız pikniği yani hamur işleri olacaksada bolca domates salatalıkla geçiştirmeye çalışırsın artık cnm...ama sen yawukluna söyle mangal olsun sende kolayca atlat o günü...:)
kızlar monti de balığın yanında peynir tüketin korkuyorsanız ,ama aebenim de bende yoğurt yedik bize bişey olmadı.yinede güvenemiyosanız peynir en iyi seçenek....
masumcum eski senle yeni senin arasında dağlar kadar fark var,hazır rayına girmişken yoluna aynı hızda devam tatlım...ölmek var dönmek yok:)
kızlar hem erkek çocuğu hemde kızı olanlara bişey sormak istiyorum,erkek çocuğunuzmu kız çocuğunuzmu daha inatçıydı?erkek çocuğu yola getirmek mi daha kolay kız çocuğumu bu konuda tecrbesi olanlardan tecrübelerinden faydalanmak istiyorum??

canım mangal olucak börek çörek falan uğraşamam açıkcası zaten diyetteyim kaydirigubbakcemile2
bol salata et ve ayranla atlatırım gibi gelio ama yağlı çöreklerden yemeden durabilirmiyim onu kestiremiyorum...
yemem heralde yani şimdilk kendime cok güveniyorum cumaya kadar nasıl olur bilemem ..

çocuk konusuna gelince annemi söylemek istiyorum 2 kızı var biri ben oluyorum21 diğeri 20 yaşında bizi büyütürken hiç sorun yaşamadı ama bir oğlu var kendileri 7 yaşında akıllara zarar kadın sinirinden ağlıyor deli ediyor annemi erkek çocukmu illallah bizim ailede annemde babamda kardeşimden sonra böyle cocuk olmaz diyorlar :roflol: :roflol: :roflol:

Zilicim, bunun cinsiyetle değil de karakterle alakası var sanırım, iki kızım var, sağolsunlar ikisinin de keçi gibi damarı var ve ben ne yapsamda kıramadım o damarlarını:1no2:

güle güle kullan kısa zamanda amacına ulaş kaydirigubbakcemile2 yerimseniben

İnnnnşallaaahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne demek canım, zayıflaya zayıflaya kullan..kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

sağol cnaımmm ağzın bal yesin
yok yok yemesin vazgeçtim montiye uymaz

şuan bir kız çocuk sahibiyim ve henüz 15 aylık inat damarı arada tutuyor umarım böyle devam etmez
ama erkek çocuklar daha zor kardeşimden biliyorum :1no2:

KIZLAR

bu gün öğle yemeği menüsünü yazıyorum :
Tarhana Çorbası
Et Mantar Sote
Pilav
Yoğurt

Şimdi ben montiye göre neleri tüketmeliyim sizce salata yok malesef ve temin etme şansımda yok...

bir sorum daha olucak ilk sayfada okudum ama yazıyorsa da eğer farkında değilim bilmiyorum emin değilim soruyorum

Siyah çay içebiliyormuyuz
gün içinde çayı ve suyu çok tüketiyorumda buna izin varmı
yoksa yeşil çaymı tüketmemiz gerekli?

aslında çocuğun inatçı olması iyi birşey...bu pasif olmadığını Bu hayatta ben de varım diye haykırdığının bir göstergesi,inatçı bir çocuk, hiç tepkisiz pasif bir çocuktan daha iyidir diye düşünüyorum ben naçizane, karakter gelişimi tamamlandıkça azalacaktır diye umuyorumboshayallersmile,bizlere düşen herzamanki gibi sonsuz sabır..

günaydınnn..........
hayırlı haftalar montici fıstıklar....opuyorumnanaktangüne yağmurdan sırılsıklam olmuş halde başlayan biriyim...ancak kendime geldim...hasta olmassam iyidir...:2::2::2:başladım bile...
sabah evden çıkarken bir şey yoktu havada....otobüsten indim bir sağnak...diğer bineceğim durağa kadar ıslandım..birde otobüste klimayı açtı şöför...sanki sıcak varmış gibi..ıslak üstümüzle ( ıslanan sadece ben değildim ) donduk...şirkete geldim...çekmecemde yedek tişört vardı..( yazın çok terliyorum diye getirmiştim ) hemen değiştirdim ama olan oldu...akşam ilk işim şu katlanan küçük şemsiyelerden alıp çantama koymak olacak...iş işten geçtikten sonraalsanaalsanasmile

KIZLAR

bu gün öğle yemeği menüsünü yazıyorum :
Tarhana Çorbası
Et Mantar Sote
Pilav
Yoğurt

Şimdi ben montiye göre neleri tüketmeliyim sizce salata yok malesef ve temin etme şansımda yok...

Ana yemek ve yoğurdu yiyebilirsin, salatada olsaymış iyi olurmuş..

Siyah çayı ben de içiyorum canım ama çay şekersiz olacak..

Günaydın canım, kötü bi başlangıç olmuş güne başlamak için, dilerim hastalanmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…