Canım tam buğday ekmeği, rafine edilmemiş undan yapılıyor Uno'nunkini kullanabilirsin (en kolay ulaşabileceğin) etimekler bildiğimiz beyaz undan yapılıyor olması lazım o yüzden tüketmesen iyi olur..
Öğle yemeğinde etli sebze yemeği yiyebilirsin, bakliyat türü olurda içinde et varsa etlerini ayır sadece bakliyatını ye, şehriyeli ve içeriğinden emin olmadığın çorbaları içme (un ihtiva edebilir) pilav varsa onu da yeme, ekmek zaten öğle ve akşam öğünlerinde yok, illaki salata ve yoğurt yemeğine eşlik etsin..
Akşam yemeği için sana söyleyebileceğim her iki yemekte de patlıcanları kızartman gerekiyor (patlıcan çok yağ çeken bir sebze) bu 1. aşama için pek uygun değil ama yağını çok iyi alabilirsen sanırım sakınca olmaz (suyunu tüketme), yanına güzel bir cacık fena olmaz hani (vücuda fazla yağ almamak adına light yoğurtu tercih edebilirsin)...
günaydınn opuyorumnanaktan
süt ürünü yemeden monbti olmaz ki bilmiyorumkismile
günaydınn opuyorumnanaktan
:)))) sakıncası olsaydı balık restoranları yanında haydariymiş, tulum peyniriymiş, yoğurtlu semizotu salatası tarzı mezeler ile sunmazlardı sanırım, azıcık uzmanlık işi, taze balıktan anlıyorsan alırken kontrol emekte fayda var, bu hepimiz için geçerli:)
tam olarak anlatmaya çalıştığım şey buydu zaten
balığın tazesinden mümkün değil anlayamam ben
birde bizim balık yediğimiz yerde sırf balık restorantı idi tatlım ama hiç bir süt ürünü yoktu demekki ordaki balıklar taze değil :1no2:
Safinazcımm, eşine illaki yapacaksan, kendine 2 patlıcanı közle, güzelce kıy, sarmısaklı yoğurt ile karıştır, üzerine de eşine hazırladığın etli harçtan koy al sana alinazik tarzı bir yemek, yanına bi salata oldu bitti:)
delikafaduldendelikafadulden
google amcama onu da sor, taze balık nasıl olur anlatsın sana:)) ya da balık işini eşine bırakacaksın o halledecek...yerimseniben
yarım saattir kilo çizelgesi ile uğraşıyorum aynı anlatıldığı gibi yaptım ama istenilen formatta değil imiş kaydetmiyor kk deli oldum yaaaaaaaaaa
Canım o genelde profiline yapıştırdığın yerle alakalı bir durum, http kısmındaki '' içinde kalan yerleri kopyala (png) kısmı dahil ve profiline yapıştır..
canım çok mersiiiiiii anlatımda yanlışlık varmış senin dediğin doğru imiş bak şincik oldu işte zemuszemus zemuszemus
canım çok mersiiiiiii anlatımda yanlışlık varmış senin dediğin doğru imiş bak şincik oldu işte zemuszemus zemuszemus
meyvecim önümüzdeki hafta sonunu kaçamaksız atlatman işten bile değil tatlım.ben montiyi dışarda uygulamanın en kolay yolunun piknik olduğunu düşünüyorum.en azından menünü kendin oluşturabiliyorsun..o dediğin ekmeklerden yemessin.mangal yapılacaktır zaten piknikte.et yersin istediğin kadar ama yağlı olmamasına dikkat et yada varsa tavuk ye cnm.yanınada bol salata yapın ondanda ye,içecek olarakta ayran içersen al sana tam bi monti menüsü...
mangalsız börek çörekle yapacaksanız pikniği yani hamur işleri olacaksada bolca domates salatalıkla geçiştirmeye çalışırsın artık cnm...ama sen yawukluna söyle mangal olsun sende kolayca atlat o günü...:)
kızlar monti de balığın yanında peynir tüketin korkuyorsanız ,ama aebenim de bende yoğurt yedik bize bişey olmadı.yinede güvenemiyosanız peynir en iyi seçenek....
masumcum eski senle yeni senin arasında dağlar kadar fark var,hazır rayına girmişken yoluna aynı hızda devam tatlım...ölmek var dönmek yok:)
kızlar hem erkek çocuğu hemde kızı olanlara bişey sormak istiyorum,erkek çocuğunuzmu kız çocuğunuzmu daha inatçıydı?erkek çocuğu yola getirmek mi daha kolay kız çocuğumu bu konuda tecrbesi olanlardan tecrübelerinden faydalanmak istiyorum??
meyvecim önümüzdeki hafta sonunu kaçamaksız atlatman işten bile değil tatlım.ben montiyi dışarda uygulamanın en kolay yolunun piknik olduğunu düşünüyorum.en azından menünü kendin oluşturabiliyorsun..o dediğin ekmeklerden yemessin.mangal yapılacaktır zaten piknikte.et yersin istediğin kadar ama yağlı olmamasına dikkat et yada varsa tavuk ye cnm.yanınada bol salata yapın ondanda ye,içecek olarakta ayran içersen al sana tam bi monti menüsü...
mangalsız börek çörekle yapacaksanız pikniği yani hamur işleri olacaksada bolca domates salatalıkla geçiştirmeye çalışırsın artık cnm...ama sen yawukluna söyle mangal olsun sende kolayca atlat o günü...:)
kızlar monti de balığın yanında peynir tüketin korkuyorsanız ,ama aebenim de bende yoğurt yedik bize bişey olmadı.yinede güvenemiyosanız peynir en iyi seçenek....
masumcum eski senle yeni senin arasında dağlar kadar fark var,hazır rayına girmişken yoluna aynı hızda devam tatlım...ölmek var dönmek yok:)
kızlar hem erkek çocuğu hemde kızı olanlara bişey sormak istiyorum,erkek çocuğunuzmu kız çocuğunuzmu daha inatçıydı?erkek çocuğu yola getirmek mi daha kolay kız çocuğumu bu konuda tecrbesi olanlardan tecrübelerinden faydalanmak istiyorum??
güle güle kullan kısa zamanda amacına ulaş kaydirigubbakcemile2 yerimseniben
ne demek canım, zayıflaya zayıflaya kullan..kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
KIZLAR
bu gün öğle yemeği menüsünü yazıyorum :
Tarhana Çorbası
Et Mantar Sote
Pilav
Yoğurt
Şimdi ben montiye göre neleri tüketmeliyim sizce salata yok malesef ve temin etme şansımda yok...
bir sorum daha olucak ilk sayfada okudum ama yazıyorsa da eğer farkında değilim bilmiyorum emin değilim soruyorum
Siyah çay içebiliyormuyuz
gün içinde çayı ve suyu çok tüketiyorumda buna izin varmı
yoksa yeşil çaymı tüketmemiz gerekli?
günaydınnn..........
hayırlı haftalar montici fıstıklar....opuyorumnanaktangüne yağmurdan sırılsıklam olmuş halde başlayan biriyim...ancak kendime geldim...hasta olmassam iyidir...:2::2::2:başladım bile...
sabah evden çıkarken bir şey yoktu havada....otobüsten indim bir sağnak...diğer bineceğim durağa kadar ıslandım..birde otobüste klimayı açtı şöför...sanki sıcak varmış gibi..ıslak üstümüzle ( ıslanan sadece ben değildim ) donduk...şirkete geldim...çekmecemde yedek tişört vardı..( yazın çok terliyorum diye getirmiştim ) hemen değiştirdim ama olan oldu...akşam ilk işim şu katlanan küçük şemsiyelerden alıp çantama koymak olacak...iş işten geçtikten sonraalsanaalsanasmile
Günaydın canım, kötü bi başlangıç olmuş güne başlamak için, dilerim hastalanmazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?