Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

2 günlük menümü yazayım...
PAZAR
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
ayran detoxs

ARA
ayran detoxs

AKŞAM
ayran detoxs

ARA
2 şeftali

PAZARTESİ

KAHVALTI
denge ekmek tost,domates, salatalık,zeytin,çay

ÖĞLE
ayran detoxs

ARA
ayran detoxs

AKŞAM
ayran detoxs

bakalım başarabilecekmiyim...dün çok rahat geçti..

günaydın ablacım güne kötü baslamıssın ama güzel kapatırsın inş zemuszemus
sonucu cok merak ettim 2 günlük detox güzelbi etki bırakmalı .. kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar ben malesef hafta sonu montiye uygun beslenmedim ama bu gün tekrar başladım o yüzdende yazmıyorum yediklerimi

bende aynen böyle düşünüyorum umarım böyle düşündüğümüz gibi lur

uuffff çok çok kötü olmuş inşallah hasta olmadan atlatırsın bunu :teselli:

Ana yemek ve yoğurdu yiyebilirsin, salatada olsaymış iyi olurmuş..

Siyah çayı ben de içiyorum canım ama çay şekersiz olacak..

evet bende öyle yapıcam sadece et mantar sote ve yoğurt çorba ve pilav yokk lmaz:

canım söylemiştim ya zaten şekerle aram yoktur çayı kahveyi her türlü şeker ilave edilipte tüketilen içecekleri şekersiz kullanırım o halde istediğim kadar içebilirim bir sakınca yok kaydirigubbakcemile5

Ben şimdilik kaçar, görüşürüz hanımlar:)

kendine iyi bak kaydirigubbakcemile2

canım detoks derken?
anlayamadım da :kedi:

bu durumda öğle yemeğimi yazıyorum canlar:

Et Mantar Sote Yarım porsiyon

Bir kase dolusu yoğurt...

kızlar gelen yemek farklı çıktı et mantar sote değil sadece patates ve mantar ve içinde ben bunu yemelimiyim sizce patates yenmemesi gerek diye biliyorum?

kızlarr çocukalrın d.günü dolayısıyla akşam eve koca bir çikolatalı pasta gelicekkk
???????????????**
ne olcak şimdii yersme monti boulacak 1 çatal yiyip bırakıcam artıkın napemmm

günaydın ablacım güne kötü baslamıssın ama güzel kapatırsın inş zemuszemus
sonucu cok merak ettim 2 günlük detox güzelbi etki bırakmalı .. kaydirigubbakcemile2
meyvecim çok teşekkür ederim...bakalım bende sonucu merak ediyorum...bünyeme pek güvenmiyorum..açıkçası mucize beklemiyorum...ödemim gitsin yeter birde kendimi deniyorum...daha öncede yzmıştım...daha önceki topiğimde bu detoxu yapanlardan bayılanlar olmuştu...benim ilk günüm iyi geçti evde olmanın verdiği rahatlıkta vardı tabiii...bakalım işyerinde yapabilecekmiyim...bilmiyorumkismile
uuffff çok çok kötü olmuş inşallah hasta olmadan atlatırsın bunu :teselli:

canım detoks derken?
anlayamadım da :kedi:

canım ayran detoxsu soğuk ayran çorbası
2 litre tuzsuz ayranın içine haşlanmış 4 yk nohut,4 yk yeşil mercimek,4 yk bulgur veya aşurelik buğday,2 salatalık rendesi karıştırıyorsun....sadece 1,2 gün yapmak şartıyla...sabah normal montiye uygun kahvaltını yaptıktan sonra...acıktıkça her 2 saat arayla bu çorbadan 1 kase yiyorsun...ödem ve şişlikler için veya kilonuz takıldığında uygulanıyor...

patates yemiyoruz cnmm
içindeki mantarları yiyebilirisnn

bende aynen öyle yaptım canım
sadece mantarları yedim yanında yoğurtla... olumunekankayizsmile

kızlarr çocukalrın d.günü dolayısıyla akşam eve koca bir çikolatalı pasta gelicekkk
???????????????**

bir çatal alıcan sanırım :kedi:

hımm hiç duymamıştım ilk defa burda okudum nasıl bir tadı oluyorki öylee
bir ara denemek lazım 2 günlüğüne bakalım bir etkisi tepkisi olucakmı CADIARZU

selam kıslar ......

selaaammmmm

gunaydın hanımlar bugunku menum
sabah 3 dilim denge salatalık domates tel peynir yogurt ben yogurdu cok severimsabahta yedim soguk soguk
öğlen pırasa coban salata yogurt
aksam yine aynı olur tahmınen

önce sondan başlayım zilim . biberleri dolaba deyilde uyutup yapmayı düşünüyorum kavonoza .

gelelim yiyip yiyip kilo almayan şanşlı pankreasları güçlü olan kişilere ... valla kıskanmıyorum dersem YALANNN ..:sinifsinif:
2 haftada ugraş 1 kilo ver 1 günde al haksızlık bizimkisi... aglamak istiyorum tutmayın beni...:umursamaz::gitme:
ben menünde üzülecek bişi görmüyorum masumcum afiyet olsun okdar kusur kadı kızındada olur ...opuyorumnanaktansalata yeseydin çorbanın yanında daha iyi olurdu ama .kaydirigubbakcemile5
safişcim topigimize neşe kattın bayılırım neşeli insanlara.opuyorumnanaktan
arkadaşlar yazmıştır ekmek konusunu büyük ihtimal ...
oyüzden kısa kesiyorum beyan undan yapılmış gıdaları yemiyoruz canım tam ekmek diger adıyla entegra ekmek ... bulman zor olmaz ...
patlıcan ve kıyma uygundur ama kızarmadan patlıcanları . o dedigin yemekleri az parmaklarına yag degdirerek fırındada kızarta bilirsin bu yagda kızarma gibi olmaz .
menün güzel meyvem ...
diyet guruplarındaki derecen içinde tebrik ederim ...opuyorumnanaktan
balıkla ben yagurtta yerim peynirde . 2 senedir hiç vukaatım yok ...
balık eger çok bayatsa zehirliycekse aksine yogurt kurtarır canım . yinede takıntı hailini alcaksa peynir yiyebilirsiniz . dahada olmadı yemeyin ...a.s

zilim bilgin üzere 3 evladım var . 2 kız 1 oglan . inadın cinsiyetle bir alakası yok canım .bu kişilik yapısı .. burçlara inanırmısın bilmem ama oda etkiliyor ..

yanlız küçük bir ayrıntı; ekkek çocukları, erkeklerin genel yapılarından dolayı daha ılımlı vede fazla takmayan o yüzdende fazla ısrarcı olmayan kişilige sahip oluyorlar..sengözlerimebaksanab
.tabi istisnalar kayideyi bozmaz genel olarak ...

KIZLAR

bu gün öğle yemeği menüsünü yazıyorum :
Tarhana Çorbası
Et Mantar Sote
Pilav
Yoğurt

Şimdi ben montiye göre neleri tüketmeliyim sizce salata yok malesef ve temin etme şansımda yok...
umarım geç kalmamışımdır kıslar yazmıştır gerçi ama ...
mantar harika bir yemektir etle dahada harika yanında yogurtla güzel menü olur afiyet olsun ... pilavve trhanadan uzakdur monti süresincede yanına yaklaşma ...aklinialirimsmile
çayı fazal demli içmedigin sürece kısıtlama yok canım tabi şekersiz ....
suyuda istedigin kadar tüket...:içelim:

Hoş geldin Aebencimmm, kilom 56,5 dan daha az şu an, monti beni ben montiyi çok sevdik:asigim:, ben şimcik 2. aşamanın püflerini merak ediyorum..55 kiloya indiğimde hala görüntümden memnun olmazsam biraz daha kilo vermeyi düşünüyorum bunu da 1. ve 2. aşamayı dönüşümlü uygulayarak yapabilir miyim acaba...kısırı çok özledimmmm, kısır yemek istiyorummmm

yagmurcum kötü olmuş .inşallah hastalanmassın ...
hadi bakalım kolaygelsin detoksun umarım güzel sonuç ılrsın ....
bu durumda öğle yemeğimi yazıyorum canlar:

Et Mantar Sote Yarım porsiyon

Bir kase dolusu yoğurt...
saaaafiş menün patata takılmış .kaydirigubbakcemile3
güzelim salata vs yokmuydu okdarcık şeyle nasıl doyacaksın ..?.
birde porsiyon sınırmalsı yok normal doyana kadar yemelisin .
şimdi sen acıkırsın akşam olmadan ...
???????????????**
bilmiyorumkismilemasumcum . akşamında bol salata türü ye sebzeyle .en azından ögün arkasına telafi etki kilo artışı olmasın .. eger pastayı yemeye kararlıysantabi. .biliyorsun sonra telafisi zor oluyor ... çatal ucu deyipde 1 dl götürme vallahi döverim nasıl olsa yakındasın ...kaydirigubbakcemile3

ikizlerin dogum günlerinide kutlarım daha nice güzel yaşlara ...a.s.

gunaydın hanımlar bugunku menum
sabah 3 dilim denge salatalık domates tel peynir yogurt ben yogurdu cok severimsabahta yedim soguk soguk
öğlen pırasa coban salata yogurt
aksam yine aynı olur tahmınen
menün güzel gamzem ...
peyniri yaglı yiyyorsun galiba ... eger kilo vermende bir sorun olursa ilk bırakacagın şey yaglı peynir olsun .
selam aeben ablacığım sana birşey soracağım montide yulaf ekmeği yiyebiliyor muyuz?
tabi canım bulabilirmisin yulaflı ekmek . ama sadece ekmek yenecek zaman yenebilir unutmayın ....

kıslar yenecekleri anlamak için takıldıgınızda kan şekeri tablosuna bakın 35 altı yenebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…