2 günlük menümü yazayım...
PAZAR
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
ÖĞLE
ayran detoxs
ARA
ayran detoxs
AKŞAM
ayran detoxs
ARA
2 şeftali
PAZARTESİ
KAHVALTI
denge ekmek tost,domates, salatalık,zeytin,çay
ÖĞLE
ayran detoxs
ARA
ayran detoxs
AKŞAM
ayran detoxs
bakalım başarabilecekmiyim...dün çok rahat geçti..
aslında çocuğun inatçı olması iyi birşey...bu pasif olmadığını Bu hayatta ben de varım diye haykırdığının bir göstergesi,inatçı bir çocuk, hiç tepkisiz pasif bir çocuktan daha iyidir diye düşünüyorum ben naçizane, karakter gelişimi tamamlandıkça azalacaktır diye umuyorumboshayallersmile,bizlere düşen herzamanki gibi sonsuz sabır..
günaydınnn..........
hayırlı haftalar montici fıstıklar....opuyorumnanaktangüne yağmurdan sırılsıklam olmuş halde başlayan biriyim...ancak kendime geldim...hasta olmassam iyidir...:2::2::2:başladım bile...
sabah evden çıkarken bir şey yoktu havada....otobüsten indim bir sağnak...diğer bineceğim durağa kadar ıslandım..birde otobüste klimayı açtı şöför...sanki sıcak varmış gibi..ıslak üstümüzle ( ıslanan sadece ben değildim ) donduk...şirkete geldim...çekmecemde yedek tişört vardı..( yazın çok terliyorum diye getirmiştim ) hemen değiştirdim ama olan oldu...akşam ilk işim şu katlanan küçük şemsiyelerden alıp çantama koymak olacak...iş işten geçtikten sonraalsanaalsanasmile
Ana yemek ve yoğurdu yiyebilirsin, salatada olsaymış iyi olurmuş..
Siyah çayı ben de içiyorum canım ama çay şekersiz olacak..
Ben şimdilik kaçar, görüşürüz hanımlar:)
2 günlük menümü yazayım...
PAZAR
KAHVALTI
ÖĞLE
ayran detoxs
ARA
ayran detoxs
AKŞAM
ayran detoxs
ARA
2 şeftali
PAZARTESİ
KAHVALTI
ÖĞLE
ayran detoxs
ARA
ayran detoxs
AKŞAM
ayran detoxs
kızlar gelen yemek farklı çıktı et mantar sote değil sadece patates ve mantar ve içinde ben bunu yemelimiyim sizce patates yenmemesi gerek diye biliyorum?
meyvecim çok teşekkür ederim...bakalım bende sonucu merak ediyorum...bünyeme pek güvenmiyorum..açıkçası mucize beklemiyorum...ödemim gitsin yeter birde kendimi deniyorum...daha öncede yzmıştım...daha önceki topiğimde bu detoxu yapanlardan bayılanlar olmuştu...benim ilk günüm iyi geçti evde olmanın verdiği rahatlıkta vardı tabiii...bakalım işyerinde yapabilecekmiyim...bilmiyorumkismilegünaydın ablacım güne kötü baslamıssın ama güzel kapatırsın inş zemuszemus
sonucu cok merak ettim 2 günlük detox güzelbi etki bırakmalı .. kaydirigubbakcemile2
uuffff çok çok kötü olmuş inşallah hasta olmadan atlatırsın bunu :teselli:
canım detoks derken?
anlayamadım da :kedi:
patates yemiyoruz cnmm
içindeki mantarları yiyebilirisnn
kızlarr çocukalrın d.günü dolayısıyla akşam eve koca bir çikolatalı pasta gelicekkk
???????????????**
ne olcak şimdii yersme monti boulacak 1 çatal yiyip bırakıcam artıkın napemmm
meyvecim çok teşekkür ederim...bakalım bende sonucu merak ediyorum...bünyeme pek güvenmiyorum..açıkçası mucize beklemiyorum...ödemim gitsin yeter birde kendimi deniyorum...daha öncede yzmıştım...daha önceki topiğimde bu detoxu yapanlardan bayılanlar olmuştu...benim ilk günüm iyi geçti evde olmanın verdiği rahatlıkta vardı tabiii...bakalım işyerinde yapabilecekmiyim...bilmiyorumkismile
canım ayran detoxsu soğuk ayran çorbası
2 litre tuzsuz ayranın içine haşlanmış 4 yk nohut,4 yk yeşil mercimek,4 yk bulgur veya aşurelik buğday,2 salatalık rendesi karıştırıyorsun....sadece 1,2 gün yapmak şartıyla...sabah normal montiye uygun kahvaltını yaptıktan sonra...acıktıkça her 2 saat arayla bu çorbadan 1 kase yiyorsun...ödem ve şişlikler için veya kilonuz takıldığında uygulanıyor...
selam kıslar ......
önce sondan başlayım zilim . biberleri dolaba deyilde uyutup yapmayı düşünüyorum kavonoza .slm kızlar....
akşamdan beri tarhana ile uğraştım sabahta dip köşe temizliğe kalkıştım akşamda yemekli misafirim var topuklarımın sızısından ölüyorum şu an,beş dakika dinlenip koşturmaya devam edicem...
aebenim bende öyleyim tam anlamda karnımı doyurayım deyince tartıda artıları görüyorum hemen...
bir arkadaşım var uzanıp yatsam önüne beni yiycek nerdeyseyer yer yer...doymaz.....çay içimi ezdi bi lokma bişeyler atayım ağzıma dedi bir seferinde yanımda, gitti mutfaktan yarımdan fazla ekmeğin içine ne bulduysa doldurmuş yaw...ve iki dakikanın içinde yuttu resmen ve 47 kiloyu hayatı boyunca geçmemiş.doğuma 80 kiloyla gitmiş bir ayda 50 kiloya geri inmiş.ben gebeliğmde bile dikkat ettim.ne garip bünyesi mi vaaar?ne garip bünyemiz mi var anlamadım vallahi....biz yarı aç yarı tok gezelim bir öğün insan gibi karnımızı doyuralım pat diye geri geliyor arkadaş yedikçe yiyyor gram almıyor.bayramda gördüm bu gün 7 tabak baklava yedim dedi kaç avuç çikolate yediğimi yine hiç bilmiyorum valla dedi...Ya Rabiil Alemin dedim içimden ben bayram geçti bir tek dilim baklava yemedim(zaten sevmeme ama sevsemde yemeyecektim) çikolata tek bir tane yedim o kadar.oda annemin ısrarlarına dayanamadımda yedim...o hangi eve misafirliğe gittiyse yemiş tatlıları sarmaları çikolataları ve pantolon belinden düşüyor.
ben eğer bu yaz tatilini bu kadar yoğun geçirmeseydim en az 2 kilo alıp dönecektim eminim.önceki yazlarda bakımı tımarlaması var diye en az beş yıldır yazlığa gitmedik otele gittik hep alıp döndüm bir kilo bile olsa..bu yazda koştumasaydım alırdım ama koşturmaktan yemek yiyemedim doğru dürüst...
kızlar dolaba közlenmiş biber atıyormusunuz ?birde atanlar varsa nasıl kullanıyorsunuz daha sonra onu???
yarın sabah gidiğinizde görüüşmek üzre herkese bye şimdilik....
ben menünde üzülecek bişi görmüyorum masumcum afiyet olsun okdar kusur kadı kızındada olur ...opuyorumnanaktansalata yeseydin çorbanın yanında daha iyi olurdu ama .kaydirigubbakcemile5ii geceler menümü yazayım
sabah 1 elma
kahvaltı
3 dilim ekmek
5 zeytin peynir,domates sos
öglen
tavuk slata ayran
akşam
1 kase yogurt çorba(abe abla k.valdemdeydim yemek zorunda kaldım ama sanırım içine 1 yk unda katıyor üzgünüm)
ara
5 hurma
1 yeşil elma çok oldu biliyorum ama çok acıktımm
safişcim topigimize neşe kattın bayılırım neşeli insanlara.opuyorumnanaktanGünaydınnnn kızlaarrr nasılsınız bakalım haftanın ilk günü...
Ben haftasonu dikkat edicem yediklerime derken ipin ucu kaçtı hep kocam olucak o alçak yüzünden
neyse ben bu sabah kahvaltıda yediklerimi yazayım ve sorularımı sorayım sizlere...
Kahvaltı :
3 dilim kızarmış ekmek (yalnız bu hazır etimek)
2 kk kadar beyaz peynir light
domates salata ve iki bardak çay şekersiz...
Sizin tb dediğiniz ekmek bildiğimiz ekmekmi yoksa başka birşeymi
ben kahvaltıda etimek yedim fakat bu yenilebiliyormu evde bir paket vardı attım çantaya çıkarken.
Öğle yemeğimde ne yiyeceğimi bilmiyorum umarım yemek firması biraz bana uygun yemek gönderir yoksa aç kalıcam
Birde akşam yemeğime patlıcan musakka yada kürdn kebabı yapmayı planlıyorum kocişim istedi.
Sizce hangisini yapsam daha yararlı olurum kendimce... Ben bunları yiyebiliyorum sanırım ekmeksiz olaraktan....
menün güzel meyvem ...günaydın güzellerr
nasılsınız haftasonu giremiyorum siteye cünkü evimde net yok..
cok savastım yememek için ve az kacamakla atlattım bu hafta sonunu ama önümüzdeki haftasonunu atlatmam oldukca zor olucak cünkü sevgi pıtırcm beni ailesiyle pikniğe götürücek ve benden bununduğum ilcede yapılan ekmek gibi çöreklerden istediler çok güzel oluyor içi yağlı :kedi: kızlar o günü kazasız atlattım mı ben bidaha yemem inanın bana..
neyse hafta sonu 100 gramcık vermişim :sm_cool: kacamağa ramen büyük basarı bu arada mecburiyetten kacamaklarım olacak diye peynirimi yağsız yemeye basladım..
sabahlarıda çörek otu yutuyorum bilmiyorumkismile inş kilo vermem durmaz 5 li rakamları görseydim 4 kilo kalmıstı oralara gelmeme :sinifsinif:
sabah sabah cok konustumm kaydirigubbakcemile2
menüm
sabah peynirli maydanozlu omlet 5 zeytin domates salatalık 1 dilim peynir
öğlen balık salata
aksam yeşil mercimek yoğurtlu salata :icecream:
kızlar bide balık yerken süt ürününü nasıl tüketiyorsunuz menülerinizde hiç dikkatimi cekmemiş ona bakması ton balığında birlikte yiyorum ama şimdi normal balıkta nasıl yicezz ben balıkdan korkarım bi keresinde zehirledi beni cok berbat bişi ...
zilim bilgin üzere 3 evladım var . 2 kız 1 oglan . inadın cinsiyetle bir alakası yok canım .bu kişilik yapısı .. burçlara inanırmısın bilmem ama oda etkiliyor ..meyvecim önümüzdeki hafta sonunu kaçamaksız atlatman işten bile değil tatlım.ben montiyi dışarda uygulamanın en kolay yolunun piknik olduğunu düşünüyorum.en azından menünü kendin oluşturabiliyorsun..o dediğin ekmeklerden yemessin.mangal yapılacaktır zaten piknikte.et yersin istediğin kadar ama yağlı olmamasına dikkat et yada varsa tavuk ye cnm.yanınada bol salata yapın ondanda ye,içecek olarakta ayran içersen al sana tam bi monti menüsü...
mangalsız börek çörekle yapacaksanız pikniği yani hamur işleri olacaksada bolca domates salatalıkla geçiştirmeye çalışırsın artık cnm...ama sen yawukluna söyle mangal olsun sende kolayca atlat o günü...:)
kızlar monti de balığın yanında peynir tüketin korkuyorsanız ,ama aebenim de bende yoğurt yedik bize bişey olmadı.yinede güvenemiyosanız peynir en iyi seçenek....
masumcum eski senle yeni senin arasında dağlar kadar fark var,hazır rayına girmişken yoluna aynı hızda devam tatlım...ölmek var dönmek yok:)
kızlar hem erkek çocuğu hemde kızı olanlara bişey sormak istiyorum,erkek çocuğunuzmu kız çocuğunuzmu daha inatçıydı?erkek çocuğu yola getirmek mi daha kolay kız çocuğumu bu konuda tecrbesi olanlardan tecrübelerinden faydalanmak istiyorum??
umarım geç kalmamışımdır kıslar yazmıştır gerçi ama ...KIZLAR
bu gün öğle yemeği menüsünü yazıyorum :
Tarhana Çorbası
Et Mantar Sote
Pilav
Yoğurt
Şimdi ben montiye göre neleri tüketmeliyim sizce salata yok malesef ve temin etme şansımda yok...
çayı fazal demli içmedigin sürece kısıtlama yok canım tabi şekersiz ....bir sorum daha olucak ilk sayfada okudum ama yazıyorsa da eğer farkında değilim bilmiyorum emin değilim soruyorum
Siyah çay içebiliyormuyuz
gün içinde çayı ve suyu çok tüketiyorumda buna izin varmı
yoksa yeşil çaymı tüketmemiz gerekli?
selam kıslar ......
yagmurcum kötü olmuş .inşallah hastalanmassın ...günaydınnn..........
hayırlı haftalar montici fıstıklar....opuyorumnanaktangüne yağmurdan sırılsıklam olmuş halde başlayan biriyim...ancak kendime geldim...hasta olmassam iyidir...:2::2::2:başladım bile...
sabah evden çıkarken bir şey yoktu havada....otobüsten indim bir sağnak...diğer bineceğim durağa kadar ıslandım..birde otobüste klimayı açtı şöför...sanki sıcak varmış gibi..ıslak üstümüzle ( ıslanan sadece ben değildim ) donduk...şirkete geldim...çekmecemde yedek tişört vardı..( yazın çok terliyorum diye getirmiştim ) hemen değiştirdim ama olan oldu...akşam ilk işim şu katlanan küçük şemsiyelerden alıp çantama koymak olacak...iş işten geçtikten sonraalsanaalsanasmile
hadi bakalım kolaygelsin detoksun umarım güzel sonuç ılrsın ....2 günlük menümü yazayım...
PAZAR
KAHVALTI
ÖĞLE
ayran detoxs
ARA
ayran detoxs
AKŞAM
ayran detoxs
ARA
2 şeftali
PAZARTESİ
KAHVALTI
ÖĞLE
ayran detoxs
ARA
ayran detoxs
AKŞAM
ayran detoxs
saaaafiş menün patata takılmış .kaydirigubbakcemile3bu durumda öğle yemeğimi yazıyorum canlar:
Et Mantar Sote Yarım porsiyon
Bir kase dolusu yoğurt...
bilmiyorumkismilemasumcum . akşamında bol salata türü ye sebzeyle .en azından ögün arkasına telafi etki kilo artışı olmasın .. eger pastayı yemeye kararlıysantabi. .biliyorsun sonra telafisi zor oluyor ... çatal ucu deyipde 1 dl götürme vallahi döverim nasıl olsa yakındasın ...kaydirigubbakcemile3kızlarr çocukalrın d.günü dolayısıyla akşam eve koca bir çikolatalı pasta gelicekkk
???????????????**
ne olcak şimdii yersme monti boulacak 1 çatal yiyip bırakıcam artıkın napemmm
menün güzel gamzem ...gunaydın hanımlar bugunku menum
sabah 3 dilim denge salatalık domates tel peynir yogurt ben yogurdu cok severimsabahta yedim soguk soguk
öğlen pırasa coban salata yogurt
aksam yine aynı olur tahmınen
tabi canım bulabilirmisin yulaflı ekmek . ama sadece ekmek yenecek zaman yenebilir unutmayın ....selam aeben ablacığım sana birşey soracağım montide yulaf ekmeği yiyebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?