evet ketum monti seni sende onu pek sevdiniz ... montiden çok güzel cevap alıyor bünyen .Hoş geldin Aebencimmm, kilom 56,5 dan daha az şu an, monti beni ben montiyi çok sevdik:asigim:, ben şimcik 2. aşamanın püflerini merak ediyorum..55 kiloya indiğimde hala görüntümden memnun olmazsam biraz daha kilo vermeyi düşünüyorum bunu da 1. ve 2. aşamayı dönüşümlü uygulayarak yapabilir miyim acaba...kısırı çok özledimmmm, kısır yemek istiyorummmm
evet ketum monti seni sende onu pek sevdiniz ... montiden çok güzel cevap alıyor bünyen .:içelim:
bakarız helebir hedefe in . bence gerisi gelir kaydirigubbakcemile3 53 olsun hadi hazır tıkırdıyorken .zemuszemus
ketumum 2. aşamda daha serbest tabiki . dengeleyerek her şeyi yiyebilirsin ama her ögünde deyil . çok agır kaçamaklarda ertesi gün 1.2. gün tekrar 1. aşamaya dönmelisin ... yani normal monti menüsünün ardına yedigin 1 tatlıdan sonra toparlıycaksın ...
yada kaçamak taki ögünde bol salata sebze türü . (gl endeksi) düşük gıdalar yiyceksinki kaçamaga yer açsın ...
aynlız 2. aşamadada etle eklemege izin yok ...bilmiyorumkismilebu direk kilo oluyor .. benim bu yeni kilolarımın asıl sebebide bu kötükedihüso.
2 aşama uygulandıgında gerçekden klo alınmıyor ...
öncelikle kutlarım çok dikkatli bir menü ketum'cum . neden montinin seni sevdigi belli.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Bu arada epeydir menü yazmıyorum ben de bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım barii;
Sabah:
1 Elma
Kahvaltı:
3 dilim zeytin ezmesi sürülmüş tam buğday ekmeği
1 adet domates
(uygun peynir bulamadığım için ve evdeki yoğurt tam yağlı olduğu için süt gurubu olamadı maalesef)
Öğle:
2 parça tavuk baget (fırında ve derisiz)
Salata
Ayran (tam yağlı yoğurttan)
Akşam:
Z.Yağlı pırasa
Salata
Ayran
Aebencimm, malum havalar soğumaya başladı ve kış çorbasız geçmez, kırmızı mercimek çorbası her ne kadar serbest olsa da nişastalı bi yiyecek, bunu sadece etsiz sebze yemekleri ile mi tüketeceğiz yoksa fark etmez mi?
yagmurcum kötü olmuş .inşallah hastalanmassın ...
hadi bakalım kolaygelsin detoksun umarım güzel sonuç ılrsın ....
saaaafiş menün patata takılmış .kaydirigubbakcemile3
güzelim salata vs yokmuydu okdarcık şeyle nasıl doyacaksın ..?.
birde porsiyon sınırmalsı yok normal doyana kadar yemelisin .
şimdi sen acıkırsın akşam olmadan ...
bilmiyorumkismilemasumcum . akşamında bol salata türü ye sebzeyle .en azından ögün arkasına telafi etki kilo artışı olmasın .. eger pastayı yemeye kararlıysantabi. .biliyorsun sonra telafisi zor oluyor ... çatal ucu deyipde 1 dl götürme vallahi döverim nasıl olsa yakındasın ...kaydirigubbakcemile3
ikizlerin dogum günlerinide kutlarım daha nice güzel yaşlara ...a.s.
menün güzel gamzem ...
peyniri yaglı yiyyorsun galiba ... eger kilo vermende bir sorun olursa ilk bırakacagın şey yaglı peynir olsun .
tabi canım bulabilirmisin yulaflı ekmek . ama sadece ekmek yenecek zaman yenebilir unutmayın ....
kıslar yenecekleri anlamak için takıldıgınızda kan şekeri tablosuna bakın 35 altı yenebilir .
safişcim topigimize neşe kattın bayılırım neşeli insanlara.opuyorumnanaktan
arkadaşlar yazmıştır ekmek konusunu büyük ihtimal ...
oyüzden kısa kesiyorum beyan undan yapılmış gıdaları yemiyoruz canım tam ekmek diger adıyla entegra ekmek ... bulman zor olmaz ...
patlıcan ve kıyma uygundur ama kızarmadan patlıcanları . o dedigin yemekleri az parmaklarına yag degdirerek fırındada kızarta bilirsin bu yagda kızarma gibi olmaz .
umarım geç kalmamışımdır kıslar yazmıştır gerçi ama ...
mantar harika bir yemektir etle dahada harika yanında yogurtla güzel menü olur afiyet olsun ... pilavve trhanadan uzakdur monti süresincede yanına yaklaşma ...aklinialirimsmile
çayı fazal demli içmedigin sürece kısıtlama yok canım tabi şekersiz ....
suyuda istedigin kadar tüket...:içelim:
sonunda cizelgemi yapabildim yasasın
arada bir amcam duymadan yeriz artıkın ...kaydirigubbakcemile3Olsun di mikaydirigubbakcemile3, tatlıya düşkün değilim zaten bu iyi de ben şimcik dürümdür, şudur budur hiç yiyemeyecek miyim yaniii (ya da bizlerrrmafoldumben)
kızlarr çocukalrın d.günü dolayısıyla akşam eve koca bir çikolatalı pasta gelicekkk
???????????????**
ne olcak şimdii yersme monti boulacak 1 çatal yiyip bırakıcam artıkın napemmm
afiyet olsun bende bakayım ..daha liflidir yulaf ekmegi.çok teşekkürler ablacığım yulaflı ekmek aldım yeni buldum evet..sakıncası yoksa yarın sabah afiyetle yerim artıkyerimseniben
canımmm ne güzel bir karşılama olmuş buuu bende severim valla güleçleri anlaşıcazz o vakit senneee ne kadann mikemmeelll
evet yazdılar ekmeği bu gün geçti artık ben yarın kahvaltım için tb ekmek edinicem... a.s
hımmm fırında hiç düşünmemiştim iyi fikir aslında bencede hem bende yiyebilirim o zaman :lepi: :lepi: :lepi:
gerçi ben patlıcan musakkayı en son yediğimde lavaboya zor yetişmiştim o zamanlar hamile imişim tabii bilmiyorum kıyma kokusu beni mahvetmişti o gün bu gündür yapmam musakka
yok yok geç kalmadın yani çoktan yedim ben tabii ama mantarı ve yoğurdu sadeceevet güzel bir yemek aslında bende severim zemuszemus
hımmm pilavı okudumda tarhanadanda uzak durulacak pekiii a.s
arada bir amcam duymadan yeriz artıkın ...kaydirigubbakcemile3
ketumcum sık yapılmadıgı vede telefi edildigi sürece ye canım .cokacimcoook
saaaafiş menün patata takılmış .kaydirigubbakcemile3
güzelim salata vs yokmuydu okdarcık şeyle nasıl doyacaksın ..?.
birde porsiyon sınırmalsı yok normal doyana kadar yemelisin .
şimdi sen acıkırsın akşam olmadan ....
kaydirigubbakcemile3bencede ...Masumcummm, ikizlerin yeni yaşı kutlu ve de hayırlı olsun canım...1 çatalda yesen Haluk Saçaklı'nın bi tavsiyesini yazayım buraya 1 bardak ılık suya taze sıkılmış limon suyu kanşekerini dengelemede yardımcı oluyormuş, daha önce de yazmıştım bunu...ama limon suyuna güvenipte çatal miktarları artmasın olar mııaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ben kaçar kıslar .....a.s.
:1hug:
Ayyyy şimdi çok sevindim vallaa..zaten ne sıklıkla yenebilir ki, 40'da yılda bi, bu kadar kilo vermişim, gerisin geri almak hiç akıl kaarı değillmaz:
öncelikle kutlarım çok dikkatli bir menü ketum'cum . neden montinin seni sevdigi belli.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
mercimek bir baklagil . tabiki etli bir menüyle yenmez...(2.aşamda yeniyor ama )
yanında salata yada sebze vede yogurtla güzel menü olur ....
ketum'um senin kitap yokmu ? 2. aşmaya ordanda gözatabilirsin . takıldıgında sor ama .olumunekankayizsmile
kendine iyi bak şeker yine gel emi a.s.
bence bu sana bir ödül olmalı bu kadar kilo vermişsin yaa ye yani bence ye abartmadan ama
kaydirigubbakcemile3bencede ...
masum duymasın 1 çt ye diycektim şimdi ye dedim diye 1 dl götürür bu cadı diye şey etmedim .. masum gelmeden kaçayım .:roflol:..şaka şaka ...
masumcum ne kilolar verdi 1 dl pastayamı yenilecek ... oda biliyorki aynadaki kendi o 1 dl pastadan daha tatlı ....:lepi:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?