Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada epeydir menü yazmıyorum ben de bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım barii;

Sabah:

1 Elma

Kahvaltı:

3 dilim zeytin ezmesi sürülmüş tam buğday ekmeği
1 adet domates
(uygun peynir bulamadığım için ve evdeki yoğurt tam yağlı olduğu için süt gurubu olamadı maalesef)

Öğle:

2 parça tavuk baget (fırında ve derisiz)
Salata
Ayran (tam yağlı yoğurttan)

Akşam:

Z.Yağlı pırasa
Salata
Ayran

Aebencimm, malum havalar soğumaya başladı ve kış çorbasız geçmez, kırmızı mercimek çorbası her ne kadar serbest olsa da nişastalı bi yiyecek, bunu sadece etsiz sebze yemekleri ile mi tüketeceğiz yoksa fark etmez mi?

evet ketum monti seni sende onu pek sevdiniz ... montiden çok güzel cevap alıyor bünyen .:içelim:
bakarız helebir hedefe in . bence gerisi gelir kaydirigubbakcemile3 53 olsun hadi hazır tıkırdıyorken .zemuszemus

ketumum 2. aşamda daha serbest tabiki . dengeleyerek her şeyi yiyebilirsin ama her ögünde deyil . çok agır kaçamaklarda ertesi gün 1.2. gün tekrar 1. aşamaya dönmelisin ... yani normal monti menüsünün ardına yedigin 1 tatlıdan sonra toparlıycaksın ...
yada kaçamak taki ögünde bol salata sebze türü . (gl endeksi) düşük gıdalar yiyceksinki kaçamaga yer açsın ...
aynlız 2. aşamadada etle eklemege izin yok ...bilmiyorumkismilebu direk kilo oluyor .. benim bu yeni kilolarımın asıl sebebide bu kötükedihüso.
2 aşama uygulandıgında gerçekden klo alınmıyor ...

Olsun di mikaydirigubbakcemile3, tatlıya düşkün değilim zaten bu iyi de ben şimcik dürümdür, şudur budur hiç yiyemeyecek miyim yaniii (ya da bizlerrrmafoldumben)

öncelikle kutlarım çok dikkatli bir menü ketum'cum . neden montinin seni sevdigi belli.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

mercimek bir baklagil . tabiki etli bir menüyle yenmez...(2.aşamda yeniyor ama )
yanında salata yada sebze vede yogurtla güzel menü olur ....

ketum'um senin kitap yokmu ? 2. aşmaya ordanda gözatabilirsin . takıldıgında sor ama .olumunekankayizsmile

çok teşekkürler ablacığım yulaflı ekmek aldım yeni buldum evet..sakıncası yoksa yarın sabah afiyetle yerim artıkyerimseniben

canımmm ne güzel bir karşılama olmuş buuu bende severim valla güleçleri anlaşıcazz o vakit senneee ne kadann mikemmeelll

evet yazdılar ekmeği bu gün geçti artık ben yarın kahvaltım için tb ekmek edinicem... a.s

hımmm fırında hiç düşünmemiştim iyi fikir aslında bencede hem bende yiyebilirim o zaman :lepi: :lepi: :lepi:

gerçi ben patlıcan musakkayı en son yediğimde lavaboya zor yetişmiştim o zamanlar hamile imişim tabii bilmiyorum kıyma kokusu beni mahvetmişti o gün bu gündür yapmam musakka

yok yok geç kalmadın yani çoktan yedim ben tabii ama mantarı ve yoğurdu sadece evet güzel bir yemek aslında bende severim zemuszemus

hımmm pilavı okudumda tarhanadanda uzak durulacak pekiii a.s

sonunda cizelgemi yapabildim yasasın

yuupppiiiiiiiiiiii haydin gözün aydıınnnn sona doğru yaklaştığını görürüz hep beraber inşallah sempatiksalakcinni

Olsun di mikaydirigubbakcemile3, tatlıya düşkün değilim zaten bu iyi de ben şimcik dürümdür, şudur budur hiç yiyemeyecek miyim yaniii (ya da bizlerrrmafoldumben)
arada bir amcam duymadan yeriz artıkın ...kaydirigubbakcemile3
ketumcum sık yapılmadıgı vede telefi edildigi sürece ye canım .cokacimcoook

kızlarr çocukalrın d.günü dolayısıyla akşam eve koca bir çikolatalı pasta gelicekkk
???????????????**
ne olcak şimdii yersme monti boulacak 1 çatal yiyip bırakıcam artıkın napemmm

Masumcummm, ikizlerin yeni yaşı kutlu ve de hayırlı olsun canım...1 çatalda yesen Haluk Saçaklı'nın bi tavsiyesini yazayım buraya 1 bardak ılık suya taze sıkılmış limon suyu kanşekerini dengelemede yardımcı oluyormuş, daha önce de yazmıştım bunu...ama limon suyuna güvenipte çatal miktarları artmasın olar mııaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler ablacığım yulaflı ekmek aldım yeni buldum evet..sakıncası yoksa yarın sabah afiyetle yerim artıkyerimseniben
afiyet olsun bende bakayım ..daha liflidir yulaf ekmegi.

ben kaçar kıslar .....a.s.
:1hug:

arada bir amcam duymadan yeriz artıkın ...kaydirigubbakcemile3
ketumcum sık yapılmadıgı vede telefi edildigi sürece ye canım .cokacimcoook

Ayyyy şimdi çok sevindim vallaa..zaten ne sıklıkla yenebilir ki, 40'da yılda bi, bu kadar kilo vermişim, gerisin geri almak hiç akıl kaarı değillmaz:

sorma canım yaaa et mantar yazıyordu listede bir geldi tabak patates var içinde bende sadece mantarlarını yedim yoğurtla lakin ben bir tabak dolusu yemeği yiyemem zaten daha doğrusu iş yerinde yiyemem yediğim zaman çok rahatsız oluyorum sanırım kullandıkarlı yağdan dolayı şuan aç değilim ve kendimi hafif hissediyorum zaten akşama ne kaldıki zemuszemus zemuszemus
salata yok maleef ama bu akşam hazırlıcam malzemeleri ve yarın iş yerime getiricem en azından kendi getirdiklerimi yerim bilirim dimiiii bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3bencede ...
masum duymasın 1 çt ye diycektim şimdi ye dedim diye 1 dl götürür bu cadı diye şey etmedim .. masum gelmeden kaçayım .:roflol:..şaka şaka ...
masumcum ne kilolar verdi 1 dl pastayamı yenilecek ... oda biliyorki aynadaki kendi o 1 dl pastadan daha tatlı ....:lepi:Şeniz

ben kaçar kıslar .....a.s.
:1hug:

kendine iyi bak şeker yine gel emi a.s.

Ayyyy şimdi çok sevindim vallaa..zaten ne sıklıkla yenebilir ki, 40'da yılda bi, bu kadar kilo vermişim, gerisin geri almak hiç akıl kaarı değillmaz:

bence bu sana bir ödül olmalı bu kadar kilo vermişsin yaa ye yani bence ye abartmadan ama

bendeki kitap YEDİKÇE ZAYIFLA idi, o da Anakara'da kaldı sanırım, kitaplığa dizdiğim kitapların arasında yoktuu...haa iyi oldu sorduğun sığmayanları bi çantaya toplamıştım, dur ona bi bakem ben:))

kendine iyi bak şeker yine gel emi a.s.

bence bu sana bir ödül olmalı bu kadar kilo vermişsin yaa ye yani bence ye abartmadan ama

Bu burda görüneni canım, yani monti ile verdiklerim...bir bu kadar da montiden önce verdim, 4 kilo kendiliğinden, 4 kilo kıvır zıvır diyetlerle aslında Aralık'tan bu yana benden giden kilo toplamda 16,5 kilo zemuszemus eh abartıya kaçmadan kendimi arada bi ödüllendiririm artık...

diyarcımm sagol cnmm evet bu yıl inceyim geçen yılki d.günü fotolarında çok fena idim bu sene çok şükür ki iiyim akşama eklerim geçen yıl ve bu yılki fotolarımı

aben abla ve ketum çok hoşsunuz valla
aben ablacımm çok güsle motive eidyorsunn ve gaza getiriyorun insanı gerçektende öle o bir dilim pastadan daha tatlı oldu görüntüm olacakta
zaten öle çok tatlı delisi degilim ben hiç yaş pasta olsunda yesem demedim hayatımda
sadece hamile iken cnm limonlu pasta istemişti okaaaaa onun dışında 1 dilim yemem bile normlade şimdi montiyide bozamam işin ucunda 60 kilo olmak varrr

ayrıca cuma günü .ok güsel bir sonuuç almayı ümit ediyorum diger topikten arkadaşımın iksiri sayesindee

kaydirigubbakcemile3, doğrusu bende aynadaki görüntüyü tercih ediyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…