Bu burda görüneni canım, yani monti ile verdiklerim...bir bu kadar da montiden önce verdim, 4 kilo kendiliğinden, 4 kilo kıvır zıvır diyetlerle aslında Aralık'tan bu yana benden giden kilo toplamda 16,5 kilo zemuszemus eh abartıya kaçmadan kendimi arada bi ödüllendiririm artık...
diyarcımm sagol cnmm evet bu yıl inceyim geçen yılki d.günü fotolarında çok fena idim bu sene çok şükür ki iiyim akşama eklerim geçen yıl ve bu yılki fotolarımı
ayrıca cuma günü .ok güsel bir sonuuç almayı ümit ediyorum diger topikten arkadaşımın iksiri sayesindee
Masumcummm, ikizlerin yeni yaşı kutlu ve de hayırlı olsun canım...1 çatalda yesen Haluk Saçaklı'nın bi tavsiyesini yazayım buraya 1 bardak ılık suya taze sıkılmış limon suyu kanşekerini dengelemede yardımcı oluyormuş, daha önce de yazmıştım bunu...ama limon suyuna güvenipte çatal miktarları artmasın olar mııaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3bencede ...
masum duymasın 1 çt ye diycektim şimdi ye dedim diye 1 dl götürür bu cadı diye şey etmedim .. masum gelmeden kaçayım .:roflol:..şaka şaka ...
masumcum ne kilolar verdi 1 dl pastayamı yenilecek ... oda biliyorki aynadaki kendi o 1 dl pastadan daha tatlı ....:lepi:Şeniz
hayırlı olsun canım çizelgen...çok kilolar verdirsin..opuyorumnanaktansonunda cizelgemi yapabildim yasasın
biri kısır mı dediakannehircokacimcoookHoş geldin Aebencimmm, kilom 56,5 dan daha az şu an, monti beni ben montiyi çok sevdik:asigim:, ben şimcik 2. aşamanın püflerini merak ediyorum..55 kiloya indiğimde hala görüntümden memnun olmazsam biraz daha kilo vermeyi düşünüyorum bunu da 1. ve 2. aşamayı dönüşümlü uygulayarak yapabilir miyim acaba...kısırı çok özledimmmm, kısır yemek istiyorummmm
teşekkür ederim aebencim sizlerin cesaret vermesiyle yapmaya karar verdim..pazar günü başladımki ilk günü evde geçireyim bir olumsuzluk yaşarsam evde olayım diye...ilk günüm güzel geçince sabah dayanamdım tartıldım gördüğüm rakam fena değildi iyiydi..kalan çorbayı kavanoza doldurdum yanımda getirdim...:jeyyar::jeyyar:yagmurcum kötü olmuş .inşallah hastalanmassın ...
hadi bakalım kolaygelsin detoksun umarım güzel sonuç ılrsın ....
ben sürekli yemeğimi evden getiriyorum canım...ne yesem napsam derdi olmuyor...hatta böyle saklama kaplarında zor oluyor 3 lü ufak bir sefer tası alcam kendime eminönündenzemuszemussengözlerimebaksanabsorma canım yaaa et mantar yazıyordu listede bir geldi tabak patates var içinde bende sadece mantarlarını yedim yoğurtla lakin ben bir tabak dolusu yemeği yiyemem zaten daha doğrusu iş yerinde yiyemem yediğim zaman çok rahatsız oluyorum sanırım kullandıkarlı yağdan dolayı şuan aç değilim ve kendimi hafif hissediyorum zaten akşama ne kaldıki zemuszemus zemuszemus
salata yok maleef ama bu akşam hazırlıcam malzemeleri ve yarın iş yerime getiricem en azından kendi getirdiklerimi yerim bilirim dimiiii bayanssulusmile
:roflol::roflol:yemez benim arkadaşım oda benim gibi tatlıya düşkünlüğü yokkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3bencede ...
masum duymasın 1 çt ye diycektim şimdi ye dedim diye 1 dl götürür bu cadı diye şey etmedim .. masum gelmeden kaçayım .:roflol:..şaka şaka ...
masumcum ne kilolar verdi 1 dl pastayamı yenilecek ... oda biliyorki aynadaki kendi o 1 dl pastadan daha tatlı ....:lepi:Şeniz
kaydirigubbakcemile3, doğrusu bende aynadaki görüntüyü tercih ediyorumkaydirigubbakcemile3
woowww süpperrr iyi kilo vermişsin 16.5 kilo çok iyi bir başarı :içelim: :içelim:
bencede arada bir ödüllendir kendini haketmişsin :hooray:
neymiş o iksir CADIARZU
ben biliyorum ama banucum söylesin...:kedi:
ben sürekli yemeğimi evden getiriyorum canım...ne yesem napsam derdi olmuyor...hatta böyle saklama kaplarında zor oluyor 3 lü ufak bir sefer tası alcam kendime eminönündenzemuszemussengözlerimebaksanab
ben biliyorum ama banucum söylesin...:kedi:
Ya beni dövsenize kızlar
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
OLDUMU CİCİM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar nescafe canım istedi içebiliyormuyuz?
SÜPER OLDU mafoldumben
malesef canım içemiyoruz . Montide kahve yasak
lmaz: kafeinsiz kahve içen arkadaslar var sekersiz sütsüz ve kafeinsiz.
böyle içmektense hiç içmiyorum oluyor bitiyo kahve tiryakiliğim yok arada bi benm de türk kahvesi canım cok ister ama napıcaksın kurallar
:roflol::roflol:atamaski atamaskiaklinialirimsmilehımmm anladım bende var öyle çantalı saklama kabı kızımın mamalrını taşımak için almıştım onları kullanayım bende evden taşıyayım en iyisi dimi a.s
yaaa neden söylemiyorsun amaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
atarım kendimi burdan aşağı baaakkkkk akannehir
:roflol::roflol:atamaski atamaskiaklinialirimsmile
canım kahve yasak montide ama arada çok canım isterse sade bir türk kahvesi içiyorum ben...
sihirli iksir şu kızlar diğer topikten çalıntıdır:jeyyar:
önce ağız kısmını bu çay için feda etmiş bir sürahi alıyorsunuz
sonrada bu çayı her sabah 1buçuk litre ile hazırlayıp soğutup isterseniz içine buz atıp gelip geçtikçe içiyorsunuz limonlarıda birer ikişer kabuklarıyla yiyorsunuz 1buçuk litre suya 3 tane yeşil çay maximum 3 dk demleyin hemen çıkarın poşetleri(yoksa çok acı olur içemesiniz) 1limon dilimleyin içine isterseniz içine kabuk tarçın ve tane karabiberde atabilirsiniz bunu herkes denesin kızlar sabah ilk işiniz bu olsun sonra kahvaltıya bakın bi kenarda dursun... metebolizma hızlandırıcı ve iştah kesici çayy afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?