Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

woowww süpperrr iyi kilo vermişsin 16.5 kilo çok iyi bir başarı :içelim: :içelim:

bencede arada bir ödüllendir kendini haketmişsin :hooray:

neymiş o iksir CADIARZU

ketumcum snaırım yemekten sonra kesicez pastayıı ve muhtemelen yemek yemiş olucam gerçekten en fazla 1 çatal yiyecegim için pastadan u limonlu iksiri yapayım cnm

aşk olsunn aben abla yaaa ama ben senin istikrarlı ögrencelerin arasında degilmiyim yaniisenağlamasırnaşık şeysırnaşık şey
benim montiye başladıgım sıralarda sen yoktun ben sürekli buraya şunu yazıyorum

yazı nasıl geçircez karpuz yemeden dondurma yemeden diye artık zilimin canına tak edip bana bir gün şöle yazmıştı
masum sen aklaındna dondurma ve karpuzu çıkaramıyorusn bu montiyi nasıl yapıcaksın ki???
sonra ben bi başladım montiye ne karpuzun adı var nede dondurmanın ilk hafta 2 kilo veridmmm zilimde bravoo valla beklemiyorudm senden bu performansııı demiştiiii

aben ablaya duyurulurr:umursamaz::umursamaz::umursamaz:lülülülülülü

sonunda cizelgemi yapabildim yasasın
hayırlı olsun canım çizelgen...çok kilolar verdirsin..opuyorumnanaktan
biri kısır mı dediakannehircokacimcoook
yagmurcum kötü olmuş .inşallah hastalanmassın ...

hadi bakalım kolaygelsin detoksun umarım güzel sonuç ılrsın ....
teşekkür ederim aebencim sizlerin cesaret vermesiyle yapmaya karar verdim..pazar günü başladımki ilk günü evde geçireyim bir olumsuzluk yaşarsam evde olayım diye...ilk günüm güzel geçince sabah dayanamdım tartıldım gördüğüm rakam fena değildi iyiydi..kalan çorbayı kavanoza doldurdum yanımda getirdim...:jeyyar::jeyyar:
ben sürekli yemeğimi evden getiriyorum canım...ne yesem napsam derdi olmuyor...hatta böyle saklama kaplarında zor oluyor 3 lü ufak bir sefer tası alcam kendime eminönündenzemuszemussengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:yemez benim arkadaşım oda benim gibi tatlıya düşkünlüğü yokkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3, doğrusu bende aynadaki görüntüyü tercih ediyorumkaydirigubbakcemile3

zemuszemusopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
etli kuru fasulye yedim ama etlerini çıkardım yanlış yapmadım dimi yiyerek

sema abla beni savunmuştur tşk ederim valla
gerçekten öle ama benim tatlıya düşkinlügüm yoktur yani

ben biliyorum ama banucum söylesin...:kedi:

bende merak ettim şu iksiri . Ya beni dövsenize kızlar ben bayramdan sonra adapte olamadım bir türlü montiye 3 gün iyi gidiyorsa 4. Gün kesin kaçamak yapıyorum . Ama bugün eskisi kadar inançlı ve istikrarlı başladım . 2 ay kaçamaksız yapan insanım bu sefermi yapamıycam .

ben sürekli yemeğimi evden getiriyorum canım...ne yesem napsam derdi olmuyor...hatta böyle saklama kaplarında zor oluyor 3 lü ufak bir sefer tası alcam kendime eminönündenzemuszemussengözlerimebaksanab

hımmm anladım bende var öyle çantalı saklama kabı kızımın mamalrını taşımak için almıştım onları kullanayım bende evden taşıyayım en iyisi dimi a.s

ben biliyorum ama banucum söylesin...:kedi:

yaaa neden söylemiyorsun amaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
atarım kendimi burdan aşağı baaakkkkk akannehir

Ya beni dövsenize kızlar

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

OLDUMU CİCİM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

SÜPER OLDU mafoldumben

SÜPER OLDU mafoldumben

ayyy çokmu acıttım kıyamaammm :teselli:

ama sen istedin ben napiimmm

malesef canım içemiyoruz . Montide kahve yasak

hımmmm peki bende bir bardak su içiyorum soğuğundan kaydirigubbakcemile3

lmaz: kafeinsiz kahve içen arkadaslar var sekersiz sütsüz ve kafeinsiz.
böyle içmektense hiç içmiyorum oluyor bitiyo kahve tiryakiliğim yok arada bi benm de türk kahvesi canım cok ister ama napıcaksın kurallar

öyle imiş bende unuttum gitti o neki öyle bir içecekmi var hiç duymadım aaaa delikafadulden

:roflol::roflol:atamaski atamaskiaklinialirimsmile
kızlar nescafe canım istedi içebiliyormuyuz?

canım kahve yasak montide ama arada çok canım isterse sade bir türk kahvesi içiyorum ben...

sihirli iksir şu kızlar diğer topikten çalıntıdır:jeyyar:
önce ağız kısmını bu çay için feda etmiş bir sürahi alıyorsunuz

sonrada bu çayı her sabah 1buçuk litre ile hazırlayıp soğutup isterseniz içine buz atıp gelip geçtikçe içiyorsunuz limonlarıda birer ikişer kabuklarıyla yiyorsunuz 1buçuk litre suya 3 tane yeşil çay maximum 3 dk demleyin hemen çıkarın poşetleri(yoksa çok acı olur içemesiniz) 1limon dilimleyin içine isterseniz içine kabuk tarçın ve tane karabiberde atabilirsiniz bunu herkes denesin kızlar sabah ilk işiniz bu olsun sonra kahvaltıya bakın bi kenarda dursun... metebolizma hızlandırıcı ve iştah kesici çayy afiyet olsun

:roflol::roflol:atamaski atamaskiaklinialirimsmile

canım kahve yasak montide ama arada çok canım isterse sade bir türk kahvesi içiyorum ben...

attım gitti anasını satiimmm delikafadulden akannehir

heee öyle imiş kahve diye bir içecek varmış gari vede yasakmış
ben varlığını bilmiyordum zaten yok ettim gitti sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ayy yok canım yaaa ben almıyım sen devam et ilerleyen günlerde belki sana eşlik ederim bende ama şuan için rafa kaldırıyorum bu iksiri ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…