biraz karışık olmuş...yani özetle şu
1,5 litre suyu kaynatın....
Içine herhangi markanın 3 poşet yeşilçayını atın..2,3 dk demleyip çıkarın...çayınızı soğumaya bırakın..
Içine bir limon dilimleyin veya suyunu sıkın...
Isteğe göre kabuk tarçın,tane k,biber atılabilir...ama fazla bekletmeden süzün...acı olur içemessiniz..
Içeceğiniz hazır..içine buz atarak gün içinde aklınıza geldikçe için...
hııımmm teşekkürler kolaymış ben zaten hergün 2 fincan yeşil çay içiyorum . Bunuda deneyebilirim .......
nazcım dene istersen..geçen hafta diğer topikteki arkadaş gün içinde bunu içerek ve akşam yemeklerini de hafif yiyerek tam 2,200 gr vermiş....süper bencezemuszemus
bende yarın ayran detoksuna başlayacağım . Yanında o çayıda içsem bir sakıncası olmaz sanırım .
nazcım dene istersen..geçen hafta diğer topikteki arkadaş gün içinde bunu içerek ve akşam yemeklerini de hafif yiyerek tam 2,200 gr vermiş....süper bencezemuszemus
malesef canım içemiyoruz . Montide kahve yasak
selmacım ekmek cinsiyle yumurta yemiyoruz canım ....bu günki yediklerimi yazayım bende
kahvaltı yulaf unundan kırep bir yumurta bir kibrit kutusu yagsız peynir
öglen bir tane balık
akşam cok sacma bir bardak kola diyet olandan yanında lor peyniri üç tane süz biberi turşusu
spor yok hastayım biraz ama gec vakitte yürürsem yazarım ıksir tabiki bir lt su şu ana kadar daha içerim su
okul için güzel menü laceyim ...kaydirigubbakcemile5 yanlız her ögününbiraz karbonhidrat agırlıklı olmuş .:kedi:iyi akşamlar kızlar , çok güzel sohbetler edilmiş. malesef akşama kadar girmek için vaktim olmuyor. öğleden sonra okuldayım. sabah ev işleri ve yemekle geçiyor zaman.
masumcuğum , miniklerinin doğum günü kutlu olsunfotolarda süper fark var. güzel bir değişim yakalmışsın.
MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmekli kahvaltı
ÖĞLEN: 1 su bardağı leblebi, 1 bardak ayran(okul menüm=
AKŞAM: 1kepçe barbunya, 1 kepçe yoğurt, salata
su: 2 litre
spor: 3 mil leslie
hayırlı olsun canım çizelgen...çok kilolar verdirsin..opuyorumnanaktan
tesekkur ederim ablacımopuyorumnanaktan
okul için güzel menü laceyim ...kaydirigubbakcemile5 yanlız her ögününbiraz karbonhidrat agırlıklı olmuş .:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?