Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

biraz karışık olmuş...yani özetle şu
1,5 litre suyu kaynatın....
içine herhangi markanın 3 poşet yeşilçayını atın..2,3 dk demleyip çıkarın...çayınızı soğumaya bırakın..
içine bir limon dilimleyin veya suyunu sıkın...
isteğe göre kabuk tarçın,tane k,biber atılabilir...ama fazla bekletmeden süzün...acı olur içemessiniz..
içeceğiniz hazır..içine buz atarak gün içinde aklınıza geldikçe için...

hııımmm teşekkürler kolaymış ben zaten hergün 2 fincan yeşil çay içiyorum . Bunuda deneyebilirim .......

hııımmm teşekkürler kolaymış ben zaten hergün 2 fincan yeşil çay içiyorum . Bunuda deneyebilirim .......

nazcım dene istersen..geçen hafta diğer topikteki arkadaş gün içinde bunu içerek ve akşam yemeklerini de hafif yiyerek tam 2,200 gr vermiş....süper bencezemuszemus

nazcım dene istersen..geçen hafta diğer topikteki arkadaş gün içinde bunu içerek ve akşam yemeklerini de hafif yiyerek tam 2,200 gr vermiş....süper bencezemuszemus

bende yarın ayran detoksuna başlayacağım . Yanında o çayıda içsem bir sakıncası olmaz sanırım .

Yağmurcumm, bu çaylar herkesde aynı etkiyi yapmıyor sanırım, mesela şu meşhur 5'i 1 yerde çay; herkesler memnunken ben de tam tersi tepki vermişti, iştahım kapanacağına iyiden iyiye çabuk acıkır olmuştum, sonuç kenarda kavonozda duran otlar ve cebimden çıkan param olmuştu...ama denemeden de bilinmez, denize düşen yılana sarılır misali, denemek isteyen arkadaşlar deneyebilirler, sonuçta yeşil çayı hepimiz içiyoruz:))

bu günki yediklerimi yazayım bende
kahvaltı yulaf unundan kırep bir yumurta bir kibrit kutusu yagsız peynir
öglen bir tane balık
akşam cok sacma bir bardak kola diyet olandan yanında lor peyniri üç tane süz biberi turşusu
spor yok hastayım biraz ama gec vakitte yürürsem yazarım ıksir tabiki bir lt su şu ana kadar daha içerim su

ammam kaynatmışınız cevap yazacaktım ama eşimi bekliyorum her an gelebilir ..
hemen selmanın mesajına cevap vereyim .....

selmacım ekmek cinsiyle yumurta yemiyoruz canım ....
kahvaltında salata tarzıda yok ... yulaf yenir ama krep olarak sanmıyorum ...
öylen balık yemisin sadece balıkmı nerde slata nerde süt ürünü..
akşamda olmamış diyetde olsa aşirli yiyecekler şeker dengesini bozar canım ...o yüzden içmiyoruz . hemde monti saglıklı beslenmek demek . bunun içindede ne şekilde olursa olsun kola girmez güzelim ....
gün boyu tek bir salata yada sebze tüketmemişsin halbuki her ögünde olmalı ....
üzgünüm bu monti menüsü olmamış ...bilmiyorumkismile

iyi akşamlar kızlar , çok güzel sohbetler edilmiş. malesef akşama kadar girmek için vaktim olmuyor. öğleden sonra okuldayım. sabah ev işleri ve yemekle geçiyor zaman.
masumcuğum , miniklerinin doğum günü kutlu olsun fotolarda süper fark var. güzel bir değişim yakalmışsın.

MENÜM

SABAH: 2 dilim tb ekmekli kahvaltı
ÖĞLEN: 1 su bardağı leblebi, 1 bardak ayran(okul menüm=
AKŞAM: 1kepçe barbunya, 1 kepçe yoğurt, salata
su: 2 litre
spor: 3 mil leslie

iyi akşamlar ..
kıslar akşam yemegimi yedim 1.5 saat önce ben yerkende eşim (düzceye gitmişti ihaleye .) hatun yemege geliyorum güzel br şeyler yapda yiyelim dedi. bende fırının ızgarasında adana yapıyorum . şimdi gelde yeme ... ee adana yenmezmi demeyin yeniyor montide ama ben akşam ögünün de kırmızı mercimek çorbası ve lebleb yedim . o yüzden yemiycegim ...öf ...

şu iksir meselesine gelince ..geçenlerde yazmıştım . her bünyenin tepkisi farklıdır ...
1 yeşil çay. 1 tarcınlı çay . 1 form çayı . birde elme çayı karıştırıp .içerkende bol limon sıkıyorum ... yaklaşık 1 haftadır ...gözle görünür bir etki görmedim ....
ama normaldir benim bünye taş hiç bişi etkilemez ....kaydirigubbakcemile3

okul için güzel menü laceyim ...kaydirigubbakcemile5 yanlız her ögününbiraz karbonhidrat agırlıklı olmuş .:kedi:

yuupppiiiiiiiiiiii haydin gözün aydıınnnn sona doğru yaklaştığını görürüz hep beraber inşallah sempatiksalakcinni[/QUOTE]

tesekkur ederim inşallahbasarıcamopuyorumnanaktan

menün güzel gamzem ...
peyniri yaglı yiyyorsun galiba ... eger kilo vermende bir sorun olursa ilk bırakacagın şey yaglı peynir olsun .

normalde light peynir iyorum bu sabah deişiklik olsun diye bole yaptım uyarını göz onunde bulundurucamopuyorumnanaktan

masucum karpuz dondurma konusunu dün gibi hatırlıyorum cnm kaydirigubbakcemile3
ama kazanan sen oldun gördüğün gibi,iradene yenilmedin ve mükafatını almaya başladın bile...inşallah sonuna kadar gidip istediğin kiloyu tartıda göreceksin cnm....
çalışan arkadaşlar için gün içinde menü sıkıntısı yaşıyorlar malesef bilmiyorumkismile
benimle aynı okuldan bir arkadaşımda hazirandan bu yana yapıyor montiyi her gün arayıp sordu yaz boyunca ne yiyebilirm şu uyarmı bu uymazmı diye..ama öğrendi sonunda artık çok takılmadıkça sormuyor..ve bizim okulumuz yazında açık malesef bazı arkadaşlara..yazın eylülde birinci sınıfa başlayacaklar için yetenek sınavı öncesi kurs açılıyor çünki.o arkadaşımda yazın her gün sefer tasında yemeğini götürdü okula.sabah ekmekle kahvaltı yaptıysa yumurta haşlamış iki tane salatalık almış yanına okul kantininden de ayranla yapmış öğle yemeğini..bazende peynirli biberli domatesli mantarlı krep gibi omlet yapmış pizza ye gibi yemiş yine ayanla.yada sabah evde yumurtalı kahvaltı yapıp okula tam buğdaylı domates salatalık peynir vs.. ile sandviç yapmış bazende soğuk meze gibi de yenebilecek barbunya yada z.yağlı bamya falan götürüp ayranla yemiş.yada evden limonunu sıkmadan salata malzemelerini koymuş kabına orda limon sıkıp bir kutuda ton ekleyip yemiş... ve biz tatilden geldikten sonra geldi bize inanamadım kızlar 14,5 kg vermiş 3 ayda....ohaoldumsmile
haziranda başladı üç ay olmuş ama nasıl incelmiş anlatamam size...hep yazacak oluyorum aklımdan çıkıp gidiyordu kaç gündür...76 kilo ile başlamış.61-62 arasıymış şimdi.dahada devam ediyor birinci aşamaya.iki kere kaçamak yapmak zorunda kalmış ramazanda davetlerde.birinde bir kaşık pilav yemiş mecbura kaldım dedi diğerindede etli ekmek yaptırmış konyalı arkadaşları el kadar bir parça yemiş başka yemek olmadığı için...çok sıkı yapıyor ama görseniz kessen yemiyor yani o gün çerez kydum önüne ödem yapıyor cnm tuzlu yemiyorum dedi,z.yağlı sarma,kurabiye,kısır,börek ve sütlü tatlı yapmıştım iki kaşık kısır ve bolca domates salatalık dışında hiç birini yemedi.bende ısrar etmedim aynı şeyleri yaşamış biri olarak eve götürmesi için paket yaptım eşine yedirsin:)
sizde kaçamaksız bir kaç ay sıkın dişinizi ne olur kızlar.ve her gün yürümüş o yaz sıcağında ve 2 litre su içmiş en az birde bimden doğadan marka beşi bir yerde çay almış içmiş buna ilave olarak...
aklıma gelenleri yazdım arkadaşımın yaptıklarından...sizde hırslanın diye yazıyorum kızlar....umarım biraz faydası olur....

iyi geceler kızlar
akşam yemeğimde
tavuk ızgara yağsız salata ve ayran vardı
yaklaşık yarım saat öncede koca bir bardak dolusu yarım yağlı süt içtim
şimdi kızımı uyutucam bana müsaade yarın grş. cancanlar esen kalın hepiniz...
İyi geceler tatlı rüyalar. byee...

Umarim biz de zayiflama hikayelerimizle ovunucez yakinda ooof ooof! kafamçokkarıştı

Iyi geceler kislaaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…