Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yaa:uhm: patron bizi terk edecekmisin gibi konuşuyon daha sana ihtiyacımız var ara sıra diyet pastalar delikafadulden:roflol: yapalım no olcak sen ağlama patron aaa:tomato:

Aebenim benim canım aebenim asıl biz sana çok çok teşekkürederiz baştada ben teşekkürederim... Sen olmasaydın şnan asla 7 kilo veremezdim 3 ay önce 70 kilo hayal bile değildi benim için bir geri bir ileri gidip geliyordum sen her sıkıntımda her bunaldığımda destek oldun morel verdinm güç verdinnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan seni çokkk seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzşutarafagitti iyiki varsın....
Yeniden desteklerin ve herşey için teşekkürederimbuyrunnnnnnnnn
Şimdi benimde ağlayasım gedli :))

aeben takılıyorum yanlış anlama ben seni tebrik ediyoru gerçekte kilo vermek azım ısterŞeniz

canım aebenim asıl biz sana teşekkür ederiz hem de çookk

hepimizle tek tek ilgileniyosun 2 topikte de Şeniz Şeniz Şeniz

ya şu kıtaptan bendemi alsam varmıdır d.bakırda acaba bilmiyorumkismile
geçen gün sitelerine baktım her yerde tükendi yazıyor.... ama blki kitapçılarda tesadüfen kalmıştır .... göz gezdir bakalım .... çok faydali bilgiler var gerçekten . diyetisyenlerin kl. hesabı yapanların hep teorilerini çürütüyor bence ..
düşük kl. diyetlerin neler yaptıgını neden bırakınca hemen kilo aldıgımızı . niye aç gezerek kilo veremedigimizi . ve 1 ögünle haftalarca çabalayıp verdigimiz kiloları hemen geri aldıgımızı ve daha bir çok şey açıkça anlatılıyor.....

geçenlerde yeni bir kitap çıkmış ünlü bir dr. anlatıyordu ...taş devri diyeti diye ... tam içerigini bilmiyorum ama montiyle uyuşuyor... eski tür beslenmeye LAKALI BİŞİ ...SANAYİLEİŞME ÜRÜNLERİ OLMADAN .
ve dr. diyorduki biz şimdiye kadar hep kl. üzerinde durduk hep hercadıgımız kadar enerjı (kl.) alalım .... eger az kl. alır çok harcarsak kilo veririz teorisine daldık . diyor dr. ve bu kitabın yazarından özür diliyordu .......

kitaptan bazı yerleri buraya aktarmak istiyorum ama vakit bulamıyorum ......

kısa bi özet yazayım size bi yerden ....

mesela 2000 kl. besleniyorsunuz .... 1800 düşürdünüz ... e biraz kilo kaybınız olur sonra bünye bu kiloya alışır kilo vermede durur ..... sonra 1500 kl. düşürdünüz.... çok az kilo kaybınız olur ve kilo verme gene durur .... ee sonra birazdaha düşürelim madem kl. azaltarak kilo vereriyoruz diyelim.. bu sefe bünye kl. azatlamya cevapta vermez künkü önlemini alır . hatta 1500kl den depo etmeye bile başlar ..... baktıki kl. . daha az geliyor ve dahda azlacak ...kaydirigubbakcemile3
bünyemiz bizden akılıdır kıslar ve bizi hayatta tutmak ve telikelere karşı korumak için mevlam tarafından puroglanlanmıştır...a.s.

kl. hesabı yaparak kilo verilmez en azından kalıcı kilo verilmez ... tekrar yediginizde daha fazla depo edersinizki hepimiz bunu yaşadık zamanında ... az yedigimzi halde kilo aldıgımız çok oldu ...laelaelaelaelae

ya sizi gördükce ne akder azimsz oldgumu anlıyorum nerdeyse hepniz benim ablalaırmsınız ve evlisinzi ben daha bekarım bu kiloyla evlndigmi dsnmke bile istmiyorum. uuzn zamndr takip te ediyorum topigi büyük bi hayranlıkla okuyorum hemde. bnde dikkt ediyorum bu ara sişzn menülerinizi örenek alarak ama bundan sonra burdan bildrcem bnde listemi yanlı olursa uyaracgınızı biliyorumopuyorumnanaktan

çok sevindim canım aramıza hoş geldin . elimizden geldigince yardım ederiz sana ama irade sende asla unutma yeterki iste hep söyledigim bi söz vardir .....:lepi:
baklavadan aldıgınız tad ve aynanın karşısında alacagınız lezzet . hangisi size tatlı gelecekse karar verir...ayna karşısındaki daha lezzetli gelirse .ve o lezzeti tercih ederseniz.. bu iş tamam demektir.:lepi:
not: hondacım bu sözüm sena deyildi......)kaydirigubbakcemile3 ama üstüne alına bilirsin .sırnaşık şey

Son düzenleme:

ayy bnde şimdi montici mi oldum sevndirik oldum vala hep basldgım ama sonunu getremedgim cabalarmın insl sizinle birlikte artık istedgim kiloya kadr düsecek ya bide bn gecen sene bi dönm diyetsyenede gittim oan ragmen yapamadım etimin sıkı oldgunu metabolizmamın yavs oldgunu vs verememe nedeni olarak gösterdi cok moralim bozuldu ya ben daha 23 yasındayım oysaeyvahedigeldismile

aebencim hani önceleri saat 12 gibi karnım acıkıyo diyodum ya

2-3 gündür acıkma yok , hatta öğle yemeğini bile acıkmadan yiyorum

yanımda mandalina taşıyorum ama yemedim kaç gündür

diyetisyenler ne diycek çıkış bulmayınca metobolizman yavaş deyip sıyrılıyorlar..:1no2:
yada kl. dahada azaltıp gönderiyorlar..... banada öyle demişlerdi elime liste verip gönderiyorlar ya ben bundan daha az kl alıyorum diyordum ( o dönem ) yok yok sen böyle yap zayıflarsın diyorlardı .:dilcikar: hiçde öyle olmuyordu .. zaten bunye sürekli diyette durmuş ne kl. verirsen ver kilo vermez...:1ninca:
aebencim hani önceleri saat 12 gibi karnım acıkıyo diyodum ya

2-3 gündür acıkma yok , hatta öğle yemeğini bile acıkmadan yiyorum

yanımda mandalina taşıyorum ama yemedim kaç gündür
melgim hadi bu haftasonu bozma diyetini ..vereliniortaklütfen bak pazartesi raporunu istiyorum bak .kötükedihüso seni yeni bir hatun yapcez.sırnaşık şey
hosbuldum cnm 66 kiloyum. ama boyum kısa oldugu için daha fazla gibmafoldumben
sultancım ekleyim senide canım ama bak bu 1.2 haftalık bir diyet deyil ager biz takip ediyorsan biliyorsundur gerçi ama ..... ik sayfalyı içine sindirerek oku 1 hafta sonra zayen oatomatıga baglamış gibi yaparsın . menülerinide yaz biz seni uayrırız ben olmasam bile burdakiarkadaşlarda bi ben kadar bilgiye sahipler canım .:1hug:..
ben kalkayım saat kaç olmuş öglen ögünüm gidiyor açıkmadım bende hiç ..-tatlicadiarzu- ama ögün atlamak yok zorlada olsa yiyin . anacım yiyin ..cokacimcoook

merak etme cnm sıkı takip ediyorum topigi o yüzden kacamak affedilmiyorklava:bnde insl düzenli olarak yazayım listelrimi burdan fikri alısverişi ve en güzel yönü ise zayf havalı diyetsyenlere inat beni anlyan birilerinin olmasıkaydirigubbakcemile2

Biraz geç oldu ama anca vakit buldum.Sevindirici bir haber yok.Bizde tık yok Aeben kurtar bizi nerde hata yapıyoruz...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Eşim:72.50
BEN 63.50

YANI YEDİKÇE ZAYIFLA KITABIYLA UYUŞUYO GALİBA BEN Bİ BAKIYIM KITAPÇILARA TAŞ DEVRİ DİYETİ DEMİ KİTABIN İSMİkaydirigubbakcemile2

YA MERAK ETİM ŞİMDİ NEZAMAN EKLEYECEN EKLEMEYİ BİLSEM BENDE EKLERİMolumunekankayizsmile

Biraz geç oldu ama anca vakit buldum.Sevindirici bir haber yok.Bizde tık yok Aeben kurtar bizi nerde hata yapıyoruz...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Eşim:72.50
BEN 63.50
kengocum sakın üzülme sadece ilk sayfadaki benim ve refimin çizelgelerine bak canım . her hafta kilo verilecek diye bişiy yokki..:1hug:
önümüzdeki hafta mneü düzenini degiştirelim oldumu . sakın moralini bozma benim çizeşgeye bakarsan bazan kaç hafta kilo vermedigimi bazanda aldıgımı görürsün canım . sakın azmin eksilmesin ...vereliniortak en dogru yol bu yol bu hafta olmassa öbür hafta olmassa bideki hafta . ne olacak bu iş sabır işi deyilmi.yerimseniben hem bu tür beslenmeden şikayetinmi var .. yok . unutma sabrın sonu selamet. inan montiye bukadar güvenmesen sizide arkamdan sürümezdim .:1hug: ya olacak ya olacak .:lepi:

Aebencim ben beslenmeden şikayetçi değilim yerimsenibenhatta memnunum ama eşim
kilo vermeyince sıkıldı neyse durmak yok yola devam
motuvasyonun için çoook teşekkürlera.s.a.s.

aeben canım, bu hafta menülerimi yazamadım. p.tesi aranızdayım.

selam arkadaşlar bende yapmak istiyorum bu diyeti fakat dışarı çıkamıyorum kitabı almak için.benim kafama takılan bu proteinle karbonhdratı ayırarak yemk. belki gülceksiniz ama dün araştırdım dün neydir ney değildir diye. yağ ve et ürünü hariç hepsi protein oluyo. karbonhidrata bakıyorum tahıl ekmek falan. benim bu ayırıma pek aklım ermedi. birisi bana bunun cevabnı vere dursun ben 1. sayfadan başlıyorum okumaya. haydi hep birlikte kilo vermeye kızlaaaaaaaaaaaar olumunekankayizsmile

beyaz.merhaba....
canım karbonhidratlarla proteinleri ayırmayı ögrenmemen iyi olmuş çünkü biz ayırmıyoruz...:umursamaz: netteki montignacla ilgili klasik yazılarımı okudun .. 2 haftada 8. falan . yalan onlar öyle bir beklentin varsa hiç başlama canım .akannehir
kitabı bulmak zor birlik olsakta bi yayın evine mail falan atsakda yeni basım yapsalar ya kimse bulamıyor kitabı..akannehir
canım sayfaları oku sana çok yardımı olacaktır sorularını bende arkadaşlarımda cevaplarız ....:1hug:

Son düzenleme:
YA MERAK ETıM ŞıMDı NEZAMAN EKLEYECEN EKLEMEYı BıLSEM BENDE EKLERıMolumunekankayizsmile
canım sen buralardayken bi ara ekler haber veririm olmassa albümüme eklerim ..olumunekankayizsmile
Aebencim ben beslenmeden şikayetçi değilim yerimsenibenhatta memnunum ama eşim
kilo vermeyince sıkıldı neyse durmak yok yola devam
motuvasyonun için çoook teşekkürlera.s.a.s.
.
kengocum sana uzun uzun yazmak isterim ama bu saatte pc bebelerin elinde ...

bak canım şu aralar hormon ilaçları kulanıyorsun .. sadece bu bile kilo vermeni engeller..a.s sana bide kitaptan 219 sayfayı okumanı tavsiye ederim .....

eşine gelince ....
biliyorsunki monti insanı idaal kilosuna getiriyor . eşinin boy ve kilo oranı tam olarak ne bilmiyorum .... birde aynen senin gibimi besleniyor hala ögün falan atlıyormu* tam unuda bilmiyorum . ama ... benim eşim 1.76 boyunda ve 80 kilo cıvarı azbi göbüşü var okadar . erkeklerin yag oranı bizden çok farklı

eger senin eşinin boyu 1.70 yada.175. arası ise 72 gayet güzelbir kilo.. bir erkek için idaal bir kilo .. boy ve kilo çetveline bir baksın 201 .sayfada.... eger idaal kilosunda ise zaten kilo vermesi durur .....

bunların hepsi onu ikna etmiyorsa eger. 2 günlügüne bol proteinli , az ve sık yiyerek bünyesini şaşırta bilir buda fayda edecektir ...... 221 deki protein bölümünü bir okuyun bakalım bence protein az alıyorsunuz olabilir......:1hug:

aeben canım, bu hafta menülerimi yazamadım. p.tesi aranızdayım.
tamam svetcim .olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…