kıslar hepinize .( baştada refime ) çok teşekür ediyorum bana destekleriniz için ve yanlız bırakmadıgınız için .olumunekankayizsmile
sizler olmasanız belki bukadar sabredemez kilo veremedigim haftalarda zincirleri kopara bilirdim .... inanın bana bu konuda çok yardımınız oldu ..
bazan ehh yater artık dedigim önümde baklavaların pastaların yanında yutkundugum ama sizleri düşünerek ben yersen onlara nasıl örnek olucam diyerek güç buldugum çok oldu ....:gitme: ay aglıycam şimdi ...:kedi:
kıslar hepinize .( baştada refime ) çok teşekür ediyorum bana destekleriniz için ve yanlız bırakmadıgınız için .olumunekankayizsmile
sizler olmasanız belki bukadar sabredemez kilo veremedigim haftalarda zincirleri kopara bilirdim .... inanın bana bu konuda çok yardımınız oldu ..
bazan ehh yater artık dedigim önümde baklavaların pastaların yanında yutkundugum ama sizleri düşünerek ben yersen onlara nasıl örnek olucam diyerek güç buldugum çok oldu ....:gitme: ay aglıycam şimdi ...:kedi:
geçen gün sitelerine baktım her yerde tükendi yazıyor.... ama blki kitapçılarda tesadüfen kalmıştır .... göz gezdir bakalım .... çok faydali bilgiler var gerçekten . diyetisyenlerin kl. hesabı yapanların hep teorilerini çürütüyor bence ..ya şu kıtaptan bendemi alsam varmıdır d.bakırda acaba bilmiyorumkismile
çok sevindim canım aramıza hoş geldin . elimizden geldigince yardım ederiz sana ama irade sende asla unutma yeterki iste hep söyledigim bi söz vardir .....:lepi:ya sizi gördükce ne akder azimsz oldgumu anlıyorum nerdeyse hepniz benim ablalaırmsınız ve evlisinzi ben daha bekarım bu kiloyla evlndigmi dsnmke bile istmiyorum. uuzn zamndr takip te ediyorum topigi büyük bi hayranlıkla okuyorum hemde. bnde dikkt ediyorum bu ara sişzn menülerinizi örenek alarak ama bundan sonra burdan bildrcem bnde listemi yanlı olursa uyaracgınızı biliyorumopuyorumnanaktan
çok sevindim canım aramıza hoş geldin . elimizden geldigince yardım ederiz sana ama irade sende asla unutma yeterki iste hep söyledigim bi söz vardir .....:lepi:
baklavadan aldıgınız tad ve aynanın karşısında alacagınız lezzet . hangisi size tatalı gelecekse karar verir eger ayna karşısındaki daha lezzetli gelirse .ve o lezzeti tercih ederseniz.. bu iş tamam demektir.:lepi:
not: hondacım bu sözüm sena deyildi......)kaydirigubbakcemile3 ama üstüne alına bilirsin .sırnaşık şey
diyetisyenler ne diycek çıkış bulmayınca metobolizman yavaş deyip sıyrılıyorlar..:1no2:ayy bnde şimdi montici mi oldum sevndirik oldum vala hep basldgım ama sonunu getremedgim cabalarmın insl sizinle birlikte artık istedgim kiloya kadr düsecek ya bide bn gecen sene bi dönm diyetsyenede gittim oan ragmen yapamadım etimin sıkı oldgunu metabolizmamın yavs oldgunu vs verememe nedeni olarak gösterdi cok moralim bozuldu ya ben daha 23 yasındayım oysaeyvahedigeldismile
melgim hadi bu haftasonu bozma diyetini ..vereliniortaklütfen bak pazartesi raporunu istiyorum bak .kötükedihüso seni yeni bir hatun yapcez.sırnaşık şeyaebencim hani önceleri saat 12 gibi karnım acıkıyo diyodum ya
2-3 gündür acıkma yok , hatta öğle yemeğini bile acıkmadan yiyorum
yanımda mandalina taşıyorum ama yemedim kaç gündür
sultancım ekleyim senide canım ama bak bu 1.2 haftalık bir diyet deyil ager biz takip ediyorsan biliyorsundur gerçi ama ..... ik sayfalyı içine sindirerek oku 1 hafta sonra zayen oatomatıga baglamış gibi yaparsın . menülerinide yaz biz seni uayrırız ben olmasam bile burdakiarkadaşlarda bi ben kadar bilgiye sahipler canım .:1hug:..hosbuldum cnm 66 kiloyum. ama boyum kısa oldugu için daha fazla gibmafoldumben
diyetisyenler ne diycek çıkış bulmayınca metobolizman yavaş deyip sıyrılıyorlar..:1no2:
yada kl. dahada azaltıp gönderiyorlar..... banada öyle demişlerdi elime liste verip gönderiyorlar ya ben bundan daha az kl alıyorum diyordum ( o dönem ) yok yok sen böyle yap zayıflarsın diyorlardı .:dilcikar: hiçde öyle olmuyordu .. zaten bunye sürekli diyette durmuş ne kl. verirsen ver kilo vermez...:1ninca:
melgim hadi bu haftasonu bozma diyetini ..vereliniortaklütfen bak pazartesi raporunu istiyorum bak .kötükedihüso seni yeni bir hatun yapcez.sırnaşık şey
sultancım ekleyim senide canım ama bak bu 1.2 haftalık bir diyet deyil ager biz takip ediyorsan biliyorsundur gerçi ama ..... ik sayfalyı içine sindirerek oku 1 hafta sonra zayen oatomatıga baglamış gibi yaparsın . menülerinide yaz biz seni uayrırız ben olmasam bile burdakiarkadaşlarda bi ben kadar bilgiye sahipler canım .:1hug:..
ben kalkayım saat kaç olmuş öglen ögünüm gidiyor açıkmadım bende hiç ..-tatlicadiarzu- ama ögün atlamak yok zorlada olsa yiyin . anacım yiyin ..cokacimcoook
geçen gün sitelerine baktım her yerde tükendi yazıyor.... ama blki kitapçılarda tesadüfen kalmıştır .... göz gezdir bakalım .... çok faydali bilgiler var gerçekten . diyetisyenlerin kl. hesabı yapanların hep teorilerini çürütüyor bence ..
düşük kl. diyetlerin neler yaptıgını neden bırakınca hemen kilo aldıgımızı . niye aç gezerek kilo veremedigimizi . ve 1 ögünle haftalarca çabalayıp verdigimiz kiloları hemen geri aldıgımızı ve daha bir çok şey açıkça anlatılıyor.....
geçenlerde yeni bir kitap çıkmış ünlü bir dr. anlatıyordu ...taş devri diyeti diye ... tam içerigini bilmiyorum ama montiyle uyuşuyor... eski tür beslenmeye LAKALI BİŞİ ...SANAYİLEİŞME ÜRÜNLERİ OLMADAN .
ve dr. diyorduki biz şimdiye kadar hep kl. üzerinde durduk hep hercadıgımız kadar enerjı (kl.) alalım .... eger az kl. alır çok harcarsak kilo veririz teorisine daldık . diyor dr. ve bu kitabın yazarından özür diliyordu ......
kitaptan bazı yerleri buraya aktarmak istiyorum ama vakit bulamıyorum ......
kısa bi özet yazayım size bi yerden ....
mesela 2000 kl. besleniyorsunuz .... 1800 düşürdünüz ... e biraz kilo kaybınız olur sonra bünye bu kiloya alışır kilo vermede durur ..... sonra 1500 kl. düşürdünüz.... çok az kilo kaybınız olur ve kilo verme gene durur .... ee sonra birazdaha düşürelim madem kl. azaltarak kilo vereriyoruz diyelim.. bu sefe bünye kl. azatlamya cevapta vermez künkü önlemini alır . hatta 1500kl den depo etmeye bile başlar ..... baktıki kl. . daha az geliyor ve dahda azlacak ...kaydirigubbakcemile3
bünyemiz bizden akılıdır kıslar ve bizi hayatta tutmak ve telikelere karşı korumak için mevlam tarafından puroglanlanmıştır...a.s.
kl. hesabı yaparak kilo verilmez en azından kalıcı kilo verilmez ... tekrar yediginizde daha fazla depo edersinizki hepimiz bunu yaşadık zamanında ... az yedigimzi halde kilo aldıgımız çok oldu ...laelaelaelaelae
hondacım bak bu 73 halım 78 nasıldı valla resin çekmedim o zamanlar....
yanlız kopyalamayın hemen sleyim ..
buda 64 lük halim .....
hondacım sana yetiştiremedim canım sildim ,sen gelince koyarım oldumu .....
kengocum sakın üzülme sadece ilk sayfadaki benim ve refimin çizelgelerine bak canım . her hafta kilo verilecek diye bişiy yokki..:1hug:Biraz geç oldu ama anca vakit buldum.Sevindirici bir haber yok.Bizde tık yok Aeben kurtar bizi nerde hata yapıyoruz...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Eşim:72.50
BEN 63.50
kengocum sakın üzülme sadece ilk sayfadaki benim ve refimin çizelgelerine bak canım . her hafta kilo verilecek diye bişiy yokki..:1hug:
önümüzdeki hafta mneü düzenini degiştirelim oldumu . sakın moralini bozma benim çizeşgeye bakarsan bazan kaç hafta kilo vermedigimi bazanda aldıgımı görürsün canım . sakın azmin eksilmesin ...vereliniortak en dogru yol bu yol bu hafta olmassa öbür hafta olmassa bideki hafta . ne olacak bu iş sabır işi deyilmi.yerimseniben hem bu tür beslenmeden şikayetinmi var .. yok . unutma sabrın sonu selamet. inan montiye bukadar güvenmesen sizide arkamdan sürümezdim .:1hug: ya olacak ya olacak .:lepi:
beyaz.merhaba....selam arkadaşlar bende yapmak istiyorum bu diyeti fakat dışarı çıkamıyorum kitabı almak için.benim kafama takılan bu proteinle karbonhdratı ayırarak yemk. belki gülceksiniz ama dün araştırdım dün neydir ney değildir diye. yağ ve et ürünü hariç hepsi protein oluyo. karbonhidrata bakıyorum tahıl ekmek falan. benim bu ayırıma pek aklım ermedi. birisi bana bunun cevabnı vere dursun ben 1. sayfadan başlıyorum okumaya. haydi hep birlikte kilo vermeye kızlaaaaaaaaaaaar olumunekankayizsmile
canım sen buralardayken bi ara ekler haber veririm olmassa albümüme eklerim ..olumunekankayizsmileYA MERAK ETıM ŞıMDı NEZAMAN EKLEYECEN EKLEMEYı BıLSEM BENDE EKLERıMolumunekankayizsmile
.Aebencim ben beslenmeden şikayetçi değilim yerimsenibenhatta memnunum ama eşim
kilo vermeyince sıkıldı neyse durmak yok yola devam
motuvasyonun için çoook teşekkürlera.s.a.s.
tamam svetcim .olumunekankayizsmileaeben canım, bu hafta menülerimi yazamadım. p.tesi aranızdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?