Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

biz karbon hidrat almıyoruzkı bildiğim kadarıyla bal pekmez kuru üzüm sofra şekeri bunlarda bulunuyo yanlışım varsa düzeltolumunekankayizsmile

biz karbon hidrat almıyoruzkı bildiğim kadarıyla bal pekmez kuru üzüm sofra şekeri bunlarda bulunuyo yanlışım varsa düzeltolumunekankayizsmile

karbonhidrat alıyoruz canımcım

meyvede meyve şekeri fruktoz, sütte süt şekeri laktoz, sabahları yediğimiz ekmekten de alıyoruz

buğday, nişasta, mısır ve patateste kompleks karbonhidrat olan nişasta var , onları yemiyoruz

karbonhidrat= şeker değil

ohaoldumsmileanladım seker karbonhidrat yerimsenibensadece et ve yağda bulunmazmış geri kalan herşeyde alıyomuşuznaniknanik

merhaba kizlar aebencim valla azmini tebrik ediyorum helal olsun canim olumunekankayizsmile ayyyy ya insallah bende ayni seyleri görürüm kilomda insanllah:sinifsinif: gercekten montignac süper bir yöntem geri alma derdide yok belirli yasaklar var ki onlarsizda oluyor kendi adima söyleyeyim birtek tatliya dayanamiyordum ama yememeye calisicam,5 gün oldu bugün baslayali bana kolay gelsin dimi:sinifsinif:

veee bugünkü menümü vereyim

sabah
2 dl ekmek,az peynir,az marmelat
öglen
ton balikli salata,2 dilim peynir
ara
4 kuru kayisi
aksam
1 tabak domates soslu spagetti,3 kasik yogurt
arada
bir elma bir portakal,20 adet badem
nasil kizlar menüm sizcebirde aebencim sana bisey sorucam montiyi yapsam ama yediklerime sinir koysam yanlismi yapmis olurum sence? sonradan kilo falan alirmiyim ?

kızlar bugun tam bugday unu aldım ekmek yaptım süper bişey oldu dayana madım akşam 1dilim yedim 4kurabiye ııııııı :mymeka:aeben sen duymadın demi:içelim:

menün çok çokk güzel böcügüm ........alkisalkisalkistam bir monti menüsü.... anlaşılan kitabı yeniden okumuşuz.yerimseniben

soruna gelince bu sana kalmış bence en iyi sınır normalde nasıl yiyyorsan okadar yemen ....ne az nede çok a.s

neyse girmişken menumu yazam

2 kaysı 3dilim ekmek domatesli sos zeytin

öğlen 1tabak sıpaketti közlenmiş biber yoğurt

akşam domates peynir :mymeka:4kurabiye 1dilim ekmek yarım portakal

Son düzenleme:

haklısın arkadaşım bu tatlı hepimizi yaktı vala:kedi:

Aeben canım sağol,mesajını yeni okudum.Benim derdim zaten aşırı tatlı isteği bunun önüne geçebilsem başarıcam.Sence nasıl beslenmeliyim..Ekmeği sadece sabah tüketiyorsunuz galiba ...Bende sizinle bu diyeti uygulamak isterim....:teselli:Ekmek benim için sorun değil,fakat şu tatlı krizlerini nasıl yokedicem bilmiyorum. gündür krom hapı kullanıyorum:1no2:Yardımcı olursan sevinirim canım.Motivasyon olsun diye 2, takıma da katıldım....

selam kızlar ben bu akşam bir alışveriş merkezinin marketinde buldum buğday ekmeği. unlu mamüller bölümünde satılıyor aynı trabzon ekmeği gibi rengi koyu sarı içinde buğday taneleri var. isterseniz büyük yerlere bakın

neyse girmişken menumu yazam

2 kaysı 3dilim ekmek domatesli sos zeytin

öğlen 1tabak sıpaketti közlenmiş biber yoğurt

akşam domates peynir :mymeka:4kurabiye 1dilim ekmek yarım portakal
hondacım akşam ekmegini anlaya bilirim canım domates ve peynirle... bazan bende yapıyorum akşamları ,ama kurabiye olmamış güzelim hemde 4 tane..akannehir.....:mymeka:
bişey soracam ara yapılıyomuydu
ara oluyor ama şöyle kavaltıdan 20 dk önce meyve veya m. suyu ...
ikindi (eger acıkırsan akşamı az yemek kaydıyla) meyve veya az kuru yemiş ...
birde akşam yemeginden en az 3 .4. saat sonra meyveyle ara ögün yapabiliyorsun .... meyveyi ögünlerle yiyemiyoruz..o yüzden aralara koyyoruz meyve yememiz lazım dogal şekerimizi ondan alıyoruz...
aeben cim musaitse canım fotografını ekleye bilirmisin berak ettim
hondacım albüme koyayım şimdi ordan bak olurmu ....
sende koyabilirsin resmini albüme ve burayda kolay .

akannehiraeben dün ekmek yaptım fırını açmışken kurabiye yapıyım dedim yaptım dayanamadı işte benim rejim bozuldumu

Son düzenleme:
sevgili samanyolu ...

inan burdaki arkadaşların baştada ben tatlı canavarı oldugunu unutma hepimizde aynı durumdaydık . ben enson tatlı yedigim bayramdı montiye ihanet edip yemiştim .bilmiyorumkismile cezasınıda cektim valla . .. düzene girmiş diyetim maf oldu ve1 ayda ancak geri toparladım .:umursamaz:
yanlız oldugunuda düşünme ...ama bu diyetde bu istek azalıyor çünki tatlı istegimiz zaten kan şekerimizin düşüklügünden kaynaklanıyor.. kan şekeri normal seyrettiginde ne fazla açıkma oluyor vede tatlı istegi çok fazla olmuyor .. inan buna tabi birazda senin elinde. eger gerçekten kilolarından kurtulmak istiyorsan inan o tatlı sana hitab etmiyor .. ben tatlı özeliklede şerbetli tatlı hastasıyımdır fakat hergün evde bulunuyor (eşim ve çocuklarımda bayılıyor) ama belli bir süre sonra alışıyor insan ....boshayallersmile.

2. takıma girmettede iyi etmişin çogu 6. takımdan eski arkadaşlarımız .burdaki kısların çoguda 6. takımdan .. 2. takımdaki arkadaşlar kilo alıp geri döndüler çogunu yakınen tanıyorum .. zamanında kısıtlayıcı diyet uyguladılar .o zamanlar bende.:kedi:.. ve sonuç ortada...kısıtlayıcı diyetler sonrasında kilo olarak geri dönnüyor.:1ninca:..

o yüzden kilo vermeliyiz ama kalıcı olmalı . kilo vermek kadar o kiloyu korumakta bi okadar önemli.....

krom herkeste sonuç vermez insülin salgının çok olması lazımki fayda etsin .... eger insülin düzeyin normalse bi etkisi olmaz....
iştahını ve tatlı istegini kan şekerini normal seviyede tutarak engelleyebilirsin . bunuda beslenmenle yapabilirsin ... yani monti beslenmesiyle......:1hug:

beyazcım ben ekmegi bulmakta zorlanmıyorum şükür burda her yerde var ankaradayım ben .... ekmegin içindekiler bölümünü okuyun ordan tam bugday oldugunu anlaya bilirsiniz . egerki bulamayacak bir yerde iseniz tam bugday unları çogu markette var .. biraz hamarat olup kendimizde yapabiliriz.olumunekankayizsmile
beyazcım hoş geldin canım ....
seni baya karalı görüyorum özel mesaj larındanda .kaydirigubbakcemile3
listeye ekliycem seni şu an kaç kilosun ..bebeginide güle güle büyüt ....

aebencim ben geldiiim.
tamam canım öyle uygulayım öbür hafta çok sağol yaaa.bakalım bu hafta kilo durumu ne olacak?
nev kuşum kengo ve sen önümüzdeki hafta bereber hatta bende size katılayım ne dersin destek olurum size....olumunekankayizsmile
çarşamba perşembe 2 günlügüne bi menü belirleyelim . ve önce ve sonrasında kilomuzu yazalım.... bakalım kilomuzu tetikleyecekmi?yerimseniben
pazartesi yazarım ben ...

ekmeğin üstünde kocaman tam buğday ekmeği yazıyor bende içime sinerek yaptım kahvaltımı. kilomu net bilmiyorum en yakın zamanda tartılıp söylerim. azimliyim inş. hep beraber başarırız. gzel dileğin içinde çok sağol Allah herkesin evladına sağlık sıhat versin. bu arada yaşım 25 kızmazsan abla dicem sana :)

ARADAN SONRA
TEKRAR BAŞLANGIÇ . 04. 01. 2010...

İLK HAFTA ..... 73.900 gr.....
1.HAFTA ......... 71.400 gr.
2. HAFTA ........ 70.700 gr.
3 HAFTA..........

11 günde 3,2 kg gitmiş
bende veremedim sanıyodum

ğünaydın kızlar nasılsınız ben iyim kafamçokkarıştı4kurabiyeden sonra bu sabah 7 kalktım 40 dakıka yurudum olumunekankayizsmile
hım . hondacım spor saglık açısından olmassa olmazdır ..
ama akşamki kurabiyelerine bi çözüm deyil . şöyleki eger biz kl. hesabına dayanan bir diyet yapsa idik sana evet eritmissin derdim fakat biz kl. hesabı yapmıyoruz ..lmaz: senin akşam yedigin ve kan şekerini yükselttiginde pankreasın düzenin bozdun canım.. yani diyetin 1.2. ay sonraki etkisini... bu sabah yaptıgın yürüyüş bunu degiştirmez..
ama tabi her fırsatta yürü bu sıkılaşmanı ,kaslarının güçlenmesini ,fiziginin daha fit olmasını ve saglıklı olmanı saglar...:lepi:
kısacası açıklamaya çalıştıgım . yasak yediklerini sporla telafi edemessin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…