beyaz.merhaba....
canım karbonhidratlarla proteinleri ayırmayı ögrenmemen iyi olmuş çünkü biz ayırmıyoruz...:umursamaz: netteki montignacla ilgili klasik yazılarımı okudun .. 2 haftada 8. falan . yalan onlar öyle bir beklentin varsa hiç başlama canım .akannehir
kitabı bulmak zor birlik olsakta bi yayın evine mail falan atsakda yeni basım yapsalar ya kimse bulamıyor kitabı..akannehir
canım sayfaları oku sana çok yardımı olacaktır sorularını bende arkadaşlarımda cevaplarız ....:1hug:
biz karbon hidrat almıyoruzkı bildiğim kadarıyla bal pekmez kuru üzüm sofra şekeri bunlarda bulunuyo yanlışım varsa düzeltolumunekankayizsmile
menün çok çokk güzel böcügüm ........alkisalkisalkistam bir monti menüsü.... anlaşılan kitabı yeniden okumuşuz.yerimsenibenveee bugünkü menümü vereyim
sabah
2 dl ekmek,az peynir,az marmelat
öglen
ton balikli salata,2 dilim peynir
ara
4 kuru kayisi
aksam
1 tabak domates soslu spagetti,3 kasik yogurt
arada
bir elma bir portakal,20 adet badem
nasil kizlar menüm sizcebirde aebencim sana bisey sorucam montiyi yapsam ama yediklerime sinir koysam yanlismi yapmis olurum sence? sonradan kilo falan alirmiyim ?
merhaba kizlar aebencim valla azmini tebrik ediyorum helal olsun canim olumunekankayizsmile ayyyy ya insallah bende ayni seyleri görürüm kilomda insanllah:sinifsinif: gercekten montignac süper bir yöntem geri alma derdide yok belirli yasaklar var ki onlarsizda oluyor kendi adima söyleyeyim birtek tatliya dayanamiyordum ama yememeye calisicam,5 gün oldu bugün baslayali bana kolay gelsin dimi:sinifsinif:
canım mlegimizde dedigi gibi bu diyet karbonhidratlarla proteinleri ayırmıyor.. bu linktede bunu çok defa vurguladım .. birazdaha dikkatli okusak iyi olacak galiba .:1hug: netteki bilgiler öyle ama yanlış bir çogu kitabı okumadan yapılmış degerlendirmeler ve hap aynı yazıyla karşılaşılıyor ....sengözlerimebaksanab burda alinden geldigince kitaptakini birebir anlatmaya ve uygulamaya çalışıyoruz ... yapmakistersen sanada yardıncı oluruz.:1hug:
bu diyet kan şekeri göstergesiyle yapılan bir diyet .. karbon hidratlarla sadece doymuş yaglar karıştırılmıyor okadar..a.spuroteinler deyil .
aebencim ben geldiiim.
tamam canım öyle uygulayım öbür hafta çok sağol yaaa.bakalım bu hafta kilo durumu ne olacak?
hondacım akşam ekmegini anlaya bilirim canım domates ve peynirle... bazan bende yapıyorum akşamları ,ama kurabiye olmamış güzelim hemde 4 tane..akannehir.....:mymeka:neyse girmişken menumu yazam
2 kaysı 3dilim ekmek domatesli sos zeytin
öğlen 1tabak sıpaketti közlenmiş biber yoğurt
akşam domates peynir :mymeka:4kurabiye 1dilim ekmek yarım portakal
ara oluyor ama şöyle kavaltıdan 20 dk önce meyve veya m. suyu ...bişey soracam ara yapılıyomuydu
hondacım albüme koyayım şimdi ordan bak olurmu ....aeben cim musaitse canım fotografını ekleye bilirmisin berak ettim
sevgili samanyolu ...Aeben canım sağol,mesajını yeni okudum.Benim derdim zaten aşırı tatlı isteği bunun önüne geçebilsem başarıcam.Sence nasıl beslenmeliyim..Ekmeği sadece sabah tüketiyorsunuz galiba ...Bende sizinle bu diyeti uygulamak isterim....:teselli:Ekmek benim için sorun değil,fakat şu tatlı krizlerini nasıl yokedicem bilmiyorum. gündür krom hapı kullanıyorum:1no2:Yardımcı olursan sevinirim canım.Motivasyon olsun diye 2, takıma da katıldım....
beyazcım ben ekmegi bulmakta zorlanmıyorum şükür burda her yerde var ankaradayım ben .... ekmegin içindekiler bölümünü okuyun ordan tam bugday oldugunu anlaya bilirsiniz . egerki bulamayacak bir yerde iseniz tam bugday unları çogu markette var .. biraz hamarat olup kendimizde yapabiliriz.olumunekankayizsmileselam kızlar ben bu akşam bir alışveriş merkezinin marketinde buldum buğday ekmeği. unlu mamüller bölümünde satılıyor aynı trabzon ekmeği gibi rengi koyu sarı içinde buğday taneleri var. isterseniz büyük yerlere bakın
nev kuşum kengo ve sen önümüzdeki hafta bereber hatta bende size katılayım ne dersin destek olurum size....olumunekankayizsmileaebencim ben geldiiim.
tamam canım öyle uygulayım öbür hafta çok sağol yaaa.bakalım bu hafta kilo durumu ne olacak?
beyazcım ben ekmegi bulmakta zorlanmıyorum şükür burda her yerde var ankaradayım ben .... ekmegin içindekiler bölümünü okuyun ordan tam bugday oldugunu anlaya bilirsiniz . egerki bulamayacak bir yerde iseniz tam bugday unları çogu markette var .. biraz hamarat olup kendimizde yapabiliriz.olumunekankayizsmile
beyazcım hoş geldin canım ....
seni baya karalı görüyorum özel mesaj larındanda .kaydirigubbakcemile3
listeye ekliycem seni şu an kaç kilosun ..bebeginide güle güle büyüt ....
hım . hondacım spor saglık açısından olmassa olmazdır ..ğünaydın kızlar nasılsınız ben iyim kafamçokkarıştı4kurabiyeden sonra bu sabah 7 kalktım 40 dakıka yurudum olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?