ben diyorumki keşke aklım başıma daha erken gelseymişde hep şişko gezmeseymişimm
neyse bunada şükür en azındna bundna sonra böle zayıf kalıcaz inşş
ayşeceylin hoşgeldin cnm aramıza.biliyorum o taraflarda aynen dediğin gibi ben mesleğe başladım ilk 2 yıl ordaydım malesef,hiç bir şey bulamadım yiyecek.ne taze sebze gelir ne meyve.gelenlerinde tadı kaçmıştır çoktan.batıda yüzüne bakmayacağımız şeyler orda altın kadar değerli geliyor insana.hatırladıkça bile tüylerim ürperiyor,allah kimseyi oralarda mahsur bırakmasın.eşinin işi nedeniyle ordasınız sanırım çalışmıyorum yazıyorisminin altında.o tarafın görev süresi çok olmuyor en azından allah kurtarsın bir an evvel cnm.en azından mor lahana falan bulabilirsen onunla falan salata yap ye diycem .tabii orda sebze bulmak yolda altın bulmaktan daha düşük bi ihtimal malesef.
inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer ve sende montiye adapte olursun cnm... masum evlilik yıl dönümünüz şimdiden kutlu olsun tatlım,restoranlarda montiye uygun yiyecek çoook,sakın kaçamak yapma.salata ve et yersen birde ayran içersen tamamdır.ama tabii şarap falan içecekseniz aebenime sor yada kitaba bak cnm.monti amca bu işe ne der...
uymuyorsada ayranı fazla kaçırma romantik romantik yemek yerken ayran gaz yapar zor durumda kalırsın kaydirigubbakcemile3
wispercım merhaba cnmm momti diyetii çok güsel bir diyet gerçekten 1 haftada çözersin eminim
takıldıgın herşeyi sorabilirsin cnm
şimd,i sana beslenme şekli oluşturmak laızm cnm diyetin tek eksi yönü tatlı yememek gibi geliyor insana ama alıştıkça diyete aramıyorsun bile menümler doyurucu oluyor 2 köfte 4 kaşıkla ugraşmıyorsun porsiyonlar büyük ve kaçamaksız yaptıgınd averiyorsun gerçekten
ben ilk 13 jkiloyu 1200 cal. diyetle verdim ama montiye geçince hızlandı
sen eskiden tanısaydın beni resmen kampumba hızındaydım ama şimdi yaklaşık 11 haftadır bunu yapıyorum 4 haftası kaçamkalı olmak kaydı ile 7 kilo veridm şimdi sıkı tutuyorum bayrama kadar 65 olmak için
ben çok bahsedşyorum bu dityetten aslında sanadaa diyecektim de bi fırsat olmadı cnm
ilk zmanlarda tatlı ihtiyacı duyuyorsun ama ben onu şöyle çözdüm akşamalrı çayımın yanındsa 2 incir veya hurma kayısı yiyorum tatlı ihtiyacımı gideriyorum ama bu diyette krize girmiyorsun öle deli gibi tatlı istemiyorusn zaten
menüleirmizi takip edersen çözersi,n cnm
neredesiniz kimse yok bugün ayşeceylan çok ilginç yeşilllik filan olmamasıı
yarın evlilik yıldönümümüz bizim 6. yılı bitiriyoruz
kahvaltı öncesi 1 bardak sulandırılmış vişne suyu ( çok şekerli olmasın diye bardağa yarım koyup su ekledim)
5 tane etiform şekersiz kepekli bisküvi
5 tane siyah zeytin
kibrit kutusundan az peynir
domates,roka (buzdolabında varmış allahtan)
umarım kahvaltıyı doğru yapmışımdır.şimdi öğlene kadar ara yok galiba..çok acıkırsak 2 tane kuru kayısı mı yiyoruz?
öğlen içinse evde siyah üzüm ve yeşil elma var onlardan yesem öğün olarak olur değil mi?
Bu arada başlama 3 ekim kilo : 84
cnm hugün snein alışma günün olsun
şimdi etiform olmamış böyle şeyler yemiyoruz tatlım tam bugday ekmegiyiyoruz sadece doyanada kadar mesela ben bugün 4 dilim yeidm kahvaltıda
sabah ile ögle arasında ara yapmıyrouz eger ii kahvaltı yapasrsan acıkmazsın zaten ama sen bugün acıkacagın için bi ara yapıcaksın sanırım kaysı yiyebilirsin veya şöle yap
ögle yemegi gbi ye meyveleri mesela evde ne meyven varsa ye muz dışında üzümüde ögün niyetine yersen oluyor ama üzüm ile ara yapmıyoruz
sen meyveni ye yanında kuruyemişte yiyebilirisin leblebi fındık ne varsa
15 dk sonra süt iç veya yogurt yee
tmm cnm bugün alış verişe git ve uygun yiyecekleri alcnm kendine vaktin kalırsa tabi afacanlardan:)
haklısın canım etiform yemek istemedim aslında.ama evde ne kepek ekmeği vardı ne de t.b ekmeği sadece beyaz ekmek vardı.mecbur kaldım.sizlere yazıyorum ki yanlışımı gösterin diye,şimdi öğrendiğime göre etiformu asla bir alternatif olarak düşünmeyeyim.en iyisi ekmeğimi fazla fazla alıp buzluğa atmak.
öğlen 1 tabak makarna(yağsız,tuzsuz ve 8 dk haşlanmış)
4 kaşık yoğurt
yedim.
bu arada evlilik yıldönümün tekrar kutlu olsun.bir yere gidebildiniz mi?
masumcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice senelere ....ziliimmm kıs beni güldürüdn akşam akşam valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla sanki 1 kadeh şaraba izin var diye hatırlıyorum ama aben ablmaınd agelmeyecegi tuttu bugün
marmelad , ben geçenlerde yaptım tadı damgımda . bitmek üzere tekrar yapıcam ...kızlar ben reçel yemek istiyorum şekersiz marmelatı hangi meyveden yapabilirim şimdi erik olurmu ki
af,yet olsun masummum ....kaydirigubbakcemile5menümü yazyaım ben
sabah 1 elma
kahvaltı
3 dtb ekmegi ile kahvaltı
öglen
1 elma
biraz üzüm(aben ablam hemencik yidimkaydirigubbakcemile3)
1 bardak süt
yarım avuç leblebi
(arada bekledim hepsini birdne yemedim tabi)
akşam
1 tabak brokolii
yogurt
birazdan
2 ncir 1 bitki çayı)
saat geçri ama çoka cıktım yiycem
hoşgeldin vister.....opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar...çok güzel zayıflıyorsunuz maşallah...ilk 1-2 sayfayı okudum diyeti anlamak için ama o kadar ayrıntı verilmiş ki diyetin ana hatlarını anlayamdım.yazdığınız menülerden anlamaya çalışıyorum diyeti..anladıklarım:
* mutlaka tam buğday ekmeği...hatta çok alıp dondurucuya atacakmış her zaman elimizin altında olsun diye...
* sabahları kahvaltıdan yarım saat önce meyve yada meyve suyu
* her öğün mutlaka bir proteinle destekleniyor..1 su bardağı süt yada yoğurt
* kahvaltılarınızda marmelat gördüm hatta bir arkadaş kendi yapmış evde..ama peynir yemiyorsunuz.
* akşam öğünü en hafif olacak.
* öğlen meyve yiyip süt içen gördüm yemek olarak...
* diyet asla kaçamak ve öğün atlama kabul etmiyor ama düzenli yapılınca her hafta 1 liloya yakın hatta daha fazla veriliyor..
yanlış anladıklarım olabilir ama şu kan şekerini 35 yapma olayını anlamadım.anlatırsanız sevinirim..
zilim FORA marka z. ezmesi var . az yaglı az tuzlu .. yagından çok tuzu az oldugundan tercih ediyorum ...
normal zeytindede amcam siyahdan çok yeşil zeytini önermiş ..
kıslar artık bu beslenmede nelerin önemli oldugunu otamotikman biliyorsunuz biz yanınızda olsakta olmasakda içsesiniz size dogruyu söyler içsesinizi dinleyin bakem ...
nekadar ayrıntılara dikat ederseniz kilo vermeniz okadar çok olur .bunuda iç sesinize hatırlatayım ...kaydirigubbakcemile3
şimdi şimdi ( İREMCİMİN kulakları çınlasın )opuyorumnanaktan bu beslenmede gl endekse dikkat etigimiz kadar . doymuş yaglı besinlerle karbonhidrat ayırımınada o kadar dikkat etmemliyiz ...yerimseniben
iremmm nerelerdesin güzelim ....??
diyarcım afiyet olsun güzelim ....kaydirigubbakcemile5evet aebenciğim ya zeytin ezmesinin markasını bende çok merak ettim yerken vicdan azabı duymadan biraz zeytin tadı alalım :)
bugün yediklerim:
sabah:
3 dilim tb ekmeği
bir kk light peynir
5 zyetin
yarım domates
bir bardak ayran(sütüm bitti)
öğlen:
bir tane şinitzel(işyerinde yediğimden böyle evde kızartmıyorum)
3 kaşık haşlanmış ıspanak
yoğurt
salata
akşam:
bir tabak buğdaylı ayran çorbası
yarım kase yoğurtlu semizotu salatası
iki gündür maşallah ya kaçamaksız çok mutluyum
tabi başarırsen vvisper yeterki kararlı ol .kaydirigubbakcemile5ziligurti sağol verdiğin bilgiler için.bilgisayarda bir dosya oluşturdum içine de tuğçe baran ın yazısını,yazdığınız mesajlardaki ayrıntıları,menülerinizi birbir kopyaladım.daha 7.sayfaya geldim ama okudukça diyet kafamda daha çok şekilleniyor.ben de 80-89 kilo verenler grubundayım aslında orada masumm var tanırsınız çok güzel kilo veriyor.aslında ona gıpta ettim de bu diyeti uygulamak istedim.kararlı bir şekilde ve rahat bir şekilde uyguluyor diyeti.
sözün özü inşallah fire vermeden kararlı bir şekilde yapmak istiyorum.
öğretmenim sabah 5 te kalkıyorum ve 7.10 da evden çıkıyorum.okulda kahvaltı edecek vaktim olmuyor o yüzden evden çıkmadan yaklaşık 6.15 gibi kahvaltımı yapmam lazım.12.30 da dersim bitiyor.eve varmam 13 ü buluyor.yemeğimi evde yiyebilirim.yeterki adı belli olsun.
1.6 ve 83 kiloyum.inşallah sizler gibi başarırım.
ayşecim hoş geldin . peynir yiyoruz canım eger ilk sayfaya takıldıysan eski deneyimlerimiz onlar ...hatta peyniri aralarda bile yiyoruz bazan ...çok güzel kg vermişsiniz kızlar.bende yapmak isterdim ama yapamam bi kere peyniri çok seviyorum vazgecememherhalde.bide süt ürünlerini ligh olarak tüketmek onların faydalarını önemli ölçüde azaltmıyor mu ben öyle biliyorum.ama denemeyi isterdim yeşillik salata yemekte gerekiyor benim bulunduğum yerde yok malesef çok şaşırtıcı ama yok daha yeni çıkmaya başladı diyor manavlar geleli 3 ay olcak daha maydonoz bile göremedim tezgahlarda neyse çıksın inş. bi deneyeceğim inş. uyabilirim devam ettirebilirim
olar, olar masumum ,yeterki sen azmini kaybetme ....olumunekankayizsmileŞenizabla o 0 olan kısımları hatırlayamadım
uykudan kalktım hep diyorum ya gündüz uyumak bana yaramıyor çok yiyorum kalkınca idye
hemen dolabı açtım 1 elma yeidm elmayı yerken senin üzüm yazaını okudum 1 salkım üzüm yedim
deidim madme öle bu saatte ara olmaz öglen yemegiğm olsun ardından 1 bardak ygsız süt içtim
bir avuçta leblebi yiyip öglen yemegi yemiş oldum
aben abla bayrama kadar menülerimi hep yazıcam çok sıkı tutmak istiyorum en az 1.5 ayda 5 kilo vereyim diye eger yanlışım olursa kulagımı çek benim olarmuuu
kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka::mymeka:
çamlıcam sen bu expires makinesi ve capicino diyince gözümün önüne expirosso makinesine sarılmış abiye geldi bir an ....merhaba masumcum bende evde express makinasi oldugu icin dietik kahve gibi bisey oluyo bu.. sut yagsiz,kahveyi makina yapiyo icinede sekerli icmek istersem fruktoz sekerden katiyorum nefis oluyo.bana kilo vermemde bir zarari olmadi .. abartmak gibi olmasin ama express kahveyi sabahlari icmedimmi basim agriyo ben yapamam onsuz.aliskanlik iste ne yaparsin ama sen orda sutu iyice kopurtup icine nescafe dokebilirsin o bol kopuklu nescafenin ustunede biraz kakao serp valla disardan aldiklarin kadar guzel olur hemde seker kismini evde halledebilirsin boylece bence bi dene sen bunu canim :içelim: canim cekti gel icelim diycem ama imkanimiz da yok sen orda hazirla bende burda artik kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
çamlıcam ekleyimde kilon ve başlangıcın aklımda deyil yazmışmıydın .:kedi::kedi::kedi:aebencim listeye ben kendimi eklemeyi basaramadim bir turlu sen eklermisin
malesef fıstık . üzümün yeme şartlarını yazdım ögün niyetine yemek arkasına detil sakın birde peotein aldıgınız ögün arkasına kesinlikle yemeyin ...ayyy çok güzel bilseydim akşam misafirlikteydim üzüme dokunmadım bilelmaz: amaaa kuru üzümü de çok severim ben hem de kansızlık problemim var doğal yollardan kuru üzüm yiyordum daha önce..ozaman 1 avuç leblebi ile kuru üzüm de olabilir bir öğünüm dimi aeben ablacığım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?