Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvenull
başlama tarihi.. 13.09.10

ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr

masumm

başlangıç19 temmuz 2010: 77.100

ilk hafta............77.100
1.hafta............ 76.0(1.110)
2.hafta.............74.4(1.600)
3.hafta........... 74.5..(kaçamaklı)
4.hafta........... 73.5
5.hafta.............73.5,
6. hafta............73.2
7.hafta..............
8.hafta..............
9.hafta..............

10.hafta............71.7
11.hafta............70.6

safiş

başlangıç... 24.09.2010

ilk hafta ........67.000 gr
1. hafta ....... 65.700 gr.

Aeben
başlangıç...27 eylül ..

27 eylül ....... 64.000 gr.
1 ekim ....... 63.500 gr.

yagmurgozlu

12.07.2010.........109,9
16.07.2010.........107,6
23.07.2010.........106,8
30.07.2010.........106
06.08.2010.........104,8
13.08.2010.........103,8
27.08.2010.........102,4
13.092010..........103,9
17.09.2010.........102,4
24.09.2010.........102,4
01.10.2010.........100,9sositososito

ketum..
başlangıç.... 8 haziran 2010

ilk hafta .......65 .000 gr.
1.hafta ........ 64 500 gr.
2. hafta ....... 63 500 gr.
3.hafta ........ 62 900 gr.
4.hafta ....... 62 300 gr.
5.hafta ....... 61 900 gr.

hedef yeniledi.
1. hafta .......55.400 gr.

masumm

başlangıç19 temmuz 2010: 77.100

ilk hafta............77.100
1.hafta............ 76.0(1.110)
2.hafta.............74.4(1.600)
3.hafta........... 74.5..(kaçamaklı)
4.hafta........... 73.5

5.hafta .......*
6.hafta......... ??*?
7.hafta ........ ??????

diyarking ...

başlama tarihi.......23.07.2010

ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)

nevra.....

başlama tarihi.....4.7.2010.....

ilk hafta...... 83 900 gr.
1.hafta ........83.000 gr.
2.hafta ........82.000.gr.
3.hafta ........82.000 gr.
4. hafta .......81.000 gr.
5. hafta ...... 80.300 gr.
6..hafta........79 200 gr.

??...????

? hafta ...... 75 .000 gr.

lacey..

ilk hafta .......71.000gr.
1.hafta ........ 71 200 gr.
2.hafta ....... 70 200 gr.
3.hafta ........

daphneIsLife

19.04.2010..............87,50 gr

sürekli bozulan diyetlerden sonra monti

12.07.2010.....

ilk başlangıç............81,50 gr
1.Hafta....................79.80 gr
2.Hafta....................77.60 gr
3.Hafta....................76,20 gr
4.Hafta....................74,80 gr
5.Hafta....................73,70 gr

blackandwhite.

başlangıç tarihim :26.09.2010

ilk hafta ........: 63.2
1. hafta:...........61.7

nazlı ....

ilk hafta ...... 58 800gr.

çamlıca.....

başlama tarihi ..
ilk hafta ...... ???
1. hafta .......??

ben niye yokum burdaa :sinifsinif: senağlama :gitme: :çok üzgünüm:

MONTİ NOTLARI ..

..şimanlamanın en iyi yolu kendini yemekden yoksun bırakmaktır ....

...ögün atlayıp aç kalırsan ,bir sonraki ögün yedigin miktardan daha çok depolarsın ....

...sabah kahvaltıdsı bol olmalıdır ....

....kırmızı eti haftadada 3 kere yiyin .... balıga ve beyaz ete agırlık verin ..

...ekmekle (ve benzeri yiyecekle ) yiyeceginiz peynirin tamamen yagsız olmasına dikkat edin ...

...kahvaltıda ekmekle hem peynir yanındada marmelad birlikde yenebilir .....

....bira mayası kulanın . özelikle 1. aşamada .önemli B vitamini vs. içerir . bu yorgunlulugu almakla kalmaz tırnak ve saçlarınızı güçlendirir . içinde bulunan dogal krom'da insülini dengeler ...

.....tahıl gevrekleri yagsız yugurt ve süytile tüketilecek ..

......sadece meyveylede kahvaltı edebilirsiniz (arada bir ).sonrasında yagsız bir süt ürünüyle ..

..... 1 aşamada . ögünler ..protein yağ ../..yada yagsız protein karbonhidrat olmalı ..

...meyve şekeri (furuktoz )ölçülü biçimde kulanılabilir .....

....yumurtalı kahvaltıda peynir normal olabilir ........

......çok acıkılarsa (saatine dikkat edilerek ) 1 parça peynir (yagsız), meyve . 1 katı yumurta yenebilir .....

....1.aşamadada havuçdan uzakdur ......

...salataların içine ceviz fıstık vs . katılabilir .....

...bol bol balık yiyin özellikle yağlı bakılları .......

....aralarda ceviz fındık badem vs .. vede ekmek yemeyin ....

...özelikle monti yapan hanımlar , gün boyu yagsız olsa bile 80.100gr peyniri aşamalıdırlar ...peynir porteinn yanısıra bol karbonhidratda içerir .....

her türlü balık tavuk et. vs yanında yenen sebzelerin GL degerleri 15 geçmemlidir ....

!! ...protein ve yag agırlıklı bir yemekde yag depolanması içi yeterli olmayan azıcık insülin salgılanması bile kilo vermeyi durdura bilir .şişmanlamasınız belki ama kiloda veremesiniz ....sempatiksalakcinni

...akşam yemegi günün en hafif yemegi olmalı .(yag bakımındanda )..

..devamı gelecek kaydirigubbakcemile3

ben niye yokum burdaa :sinifsinif: senağlama :gitme: :çok üzgünüm:
kilo bildirdinimiz akrep hanumcum ...aklinialirimsmile
2 haftadır kilonu yazmıyorsun ekrebim ....
listeli şekilde yaz ekleyin .a.s monti kaçagım ....

kilo bildirdinimiz akrep hanumcum ...aklinialirimsmile
2 haftadır kilonu yazmıyorsun ekrebim ....
listeli şekilde yaz ekleyin .a.s monti kaçagım ....

okii şekerciimm..yazıciiiimmm.en yakın zamandabayanssulusmile şimdi wc zamanıı..pek sıkıştırıyodaasırnaşık şey

anladım ablacığım kuru üzüm de yiyemiyorum gl si yüksek olduğu için.. sadece öğün niyetine yaş üzüm yiyebileceğim..senin cevabını okuyana kadar yemedim zaten kuru üzüm de:lepi:

kızlar az ewwel posta gazetesinde şu yazı gözüme ilişti.hazır mevsimi de gelmişken bol bol yiyin.yazıyı aynen burayada yazıyorum.
NAR SUYU İÇ GENÇ KAL

Kanseri önlediği,kalbe iyi geldiği,hatta cinsel performansı arttırdığı bilinen nar suyunun yaşlanmayı geciktirdiği ortaya çıktı.İngiltere'deki araştırmaya göre,NAR SUYU KARIN ÇEVRESİNDEKİ YAĞLARI ERİTEREK KİŞİNİN GÖRÜNMESİNİ SAĞLIYOR.Deneyde 24 kişiye 4 hafta boyunca her gün yarım litre nar suyu içirildi.Süre sonunda bu kişilerde Nefa adlı yağ asidi azaldı.NEFA VÜCUTTA BİRİKİP ŞİŞMANLIĞA YOL AÇIYOR......

biz kışın katı meyve presinde sıkıp sıkıp içeriz.domuz gribiydi nezleydi şu bu için....çok faydalı olduğunu zaten biliyordum kanserden korumakta dahil bu faydalara tabii ama bundan sonra narı daha çok seveceğim:)

merhaba arkadaşlar , yine yoğun bir hafta sonu geçirdim. beslenmem süper gidiyor.
wisper arkadaşımıza hoşgeldin diyoruma.s. bende öğretmenim . okul saatlerinden sabahçı olduğun anlaşılıyor. bu sene öğlenciyim. kahvaltımı 10 da yapıyorum. öğle yemeğimi saat 2 de okulda götürdüklerimle yapıyorum. montiye uygun şeyler ayarlıyorum. dilerim burada keyifli bir şekilde kilo verirsin. bu hafta tam anlamı ile monti yaptım ve 1200 kg verdimkaydirigubbakcemile2

teşekkürler ziliciğim. kışın en sevdiğimiz meyvedir nar. eşim özel olarak saatlerce hazırlar tabak tabak sunar sağolsun

bugünkü menüm

sabah : 2 kaşık yumurtalı menemen, 1 kk peynir, 1 demet limonlu maydanoz , yeşil çay

öğlen: 3 adet haşlanmış baget , salata, 1 kase yoğurt

ara: 2 gün kurusu kayısı , 1 adet kuru incir( burda yanlışlık varmı kızlar CADIARZU)

akşam: 5-6 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği, salata

ara: 1 elme, 2 adet erik
su : 2 litre
spor: 1 saat yürüyüşkaydirigubbakcemile2

ketum anladım canım evet spagetti yedim öyle yazıyordu önceki yorumlarda çüğnkü...6 dk yı aklıma yazdım :))

sabah okula götürürsem sanırım vakit yetmez zaten 10 dk tenefüs 2-3 dk sı merdiven inmekle geçiyor.evden çıkmadan yesem daha iyi olur.ara yapmam lazım yoksa zor olur benim için.montiye başlamadan önce her gün 11 de elma yiyordum.yesem yanlış mı yapmış olurum?

inşallah canım bugün zor geçiyor benim için ama zor da olsa dayanacağım.zamanla alışırım artık.ynlız bir hata yapmışım.taze siyah üzümü öğün olarak yemek gerekiyormuş ben ara olarak şimdi yedim.yatarken yarım bardak süt içeceğim.

akşamı yazmayı unuttum

salata (domates,göbek marul,salatalık,kırmızı lahana,az zeytinyağı,tuz,limon,yarım su bardağı haşlanmış kuru fasülye) sanırım nohut olsa daha iyi olurdu..

2 kaşık yoğurt

1 mandalina , 1 orta boy salkım siyah üzüm

Kizlar ben birseyi merak ettim gece gece, acaba sizbu diyete 2008de mi basladiniz?
2008de basladiysaniz tekrar mi kilo aldiniz? Yani dememsu ki kalici olmuyormu bu diyetle giden kilolar?

Cunku ben yaklasik 5 yil once super bi kilodaydim ve bu super kiloyu nasil muhafaza ettigimi hatirlamiyorum yalniz boyle diyet miyetyapmiyordum. Dusunuyorum dusunuyorum isin icinden cikamiyorum hatta 10 yil once kemiklerim sayiliyordu, insanlar bana yemek yedirmeye falan calisiyordu!

Yoksa butun bunlari hic dusunmesem mi? Beynime soz gecirebilsem zaten bunca kiloyu almazdim, bana bi akil verin ya, artik istedigimi giymek istiyorum (ne cok istiyorum oldu!)

Değil canım, mesela ben hazirandan bu yana bu topikteyim ve o zamandan bu zamana 9,5 kilo verdim...bildiğim kadarı ile kiloyu sabit kılabilmek için en az 1 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyormuş, bunu da başarabilmek kişiye kalmış birşey...hedef kiloma indiğimde kilomu sabit tutmaya büyük özen göstereceğim, kilolu halimi hiç sevmiyorum...

SELAM BEN GELDİMMM KIZLARRR

BUGÜNKİ MENÜMÜ YAZYAIM ABEN ABLACIM YORUMLARSAN SEVİNİCEM MONTİ AMCAMA YANLIŞ YAPTIMMI ACABA?

SABAH 1 elma
kahvaltı
3 tb ekmegi kalsik kahvaltı(11 i buldu kahvaltı)

öglen(14:00)
2 mandalin
1 avuç leblebi
(acıkmadım ama ögün atlamayım diye yedim çünkü çıkınca hemen yemiycektik )

15:00 sade cappicino

16:30
çöp çiş
ayran salata

yemekten yarım saat sonra 1 damla sakızlı türk kahvesi

ve gördüügn üzere aben ablacım bu özel gün bilem benim kararımı degiştirmedi

(yemegin yanında bol patates kızartması vardı ve soslar tabiki
bolda pirinç pilavı salatanın içinde bol mısır
anlıycagınız hiçbirşeye dokunmadım yedikleirmin dışında)

Son düzenleme:
aben abla kızılay ykm nin en süt katında ftz diye bir yer varmış oraya gittik çok güseldi yazın daha güsle oluyordur eminim inşş sneinle bir gün orada buluşuruz

birde ne oldu bilin ?
ben uzun zmandır kek fanusu almak istiyordum kızılayda bir yerde buldum aldım
neyse eve dönerken makomarkete ugradık ve ne begenirsin bi ton kek fanusu var allahım daha güseller bir tanede oradan aldım sonra karar veremeidm hangisini degiştirsme diye en sonund abir taneisnde karar kıldım

aebencim benim tatilden sonra kilom degismedi yani 55,3 dum. bu cumada kilom ayni kalmis hep 55,3.insallah bu cumaya duser biraz

günaydın herkese ...
çok berbat bi haftasonu gecirdim bi kez daha anladım şok diyetler bana göre değil..montime son hız devammm.. kötü hafta sonu sonucunda grip oldummm..
cumartesi piknik vardı nasıl olsa lahana corbasına baslıcam die patatesli börek yedimm..
sonra o gün gecti pazar oldu çorbamı içtim içtim içtim içtikce kötü oldum içtikce acıktım kendimi aylardır böyle ac hissetmemiştim en son ne zamn böyle actım onu bile hatırlamıyorumm kaybettim kendimi aclıktan önüme ne geldiyse yedimm ....
bu gün montiyle bas basayımm

sabah kalkınca 2 tane altın çilek
kahvaltı 2 dilim domates 1 dilim peynir az maydonoz 1 bucuk dilim t.b. ekmeyi yedim...
öğlen tavuklu salata yoğurt
aksam lahana corbası yoğurt ceviz

Son düzenleme:
Canlarım Haftanın ilk iş gününden hepinize kocaman bir günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakalım bu sabah?

Umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir. Ben fırsat bulup gelemedim bir türlü hafta sonu yediklerimi yazayım :

Cumartesi...
Kahvaltı 8.30
2 dilim ekmek domates salata bir dilim beyaz peynir ve bir kupa yeşil çay

öğle 12.30
beyaz lahana çorbası salata ve ayran.

Akşam 18.30
kıymalı patlıcan yemeği salata ve ayran
(eşime karnıyarık yaptım kendimede patlıcanları közleyip kalan harç ie uyduruk bişiler yapıp yedim.)

Pazar...
Kahvaltı ve öğle yemeği bir oldu malum pazar ve geç kahvaltı ediliyor
kahvaltı saatim : 12.00
3 dilim ekmek
domates salata yeşil ve kırmızı biber ayrıca maydonoz
beyaz peynir yarım dilim siyah ve yeşil zeytin 2 şer tane
3 bardak çay şekersiz...

Akşam 19.00
fırında köfte dört tane peynirli salata ve ayran....

Ayrıca tam 2 saat yürüyüş

bu arada kızlar size bir sorum olucak ben kahvaltıdan önce meyve yada meyve suyu tüketmiyorum kahvaltıdan önce arada bir nadir yeşil çay içiyorum ayrıca siz hep araları yazıyorsıunuz ya ben aralarda da hiç bir şey yemiyorum bol su çay ve ıhlamur tüketiyorum aklıma yemekle ilgili bir şey gelmiyor çünkü...
Bende kahvaltıdan önce meyve yemelimiyim? Ara öğünler şartmı??

Son düzenleme:

günaydın canımm... opuyorumnanaktan

hafta sonun cok güzel gecmiş köfte ekmeksizdi dimi kaydirigubbakcemile2

ara öğünlerin olmaması iimiş aeben abla öyle demişti bana...
sabah kalkınca azına bişiler atman metabolizmanı calıstırır ondan gerekli die düşünüyorum ben ama herzamn yemiyorum aklıma gelirse yiyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…