Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınn kızlar

safişcimm
sabah meyve yemelisin çünükü montide tatlı yemedigimizden vücudumuz şekeri sabah ve akşam yediigmiz meyvelerden alıyor ben her sabah mutlaka yiyorum

ara ögünler ne kadar az olursa okadar ii

günaydın hatunlarrrr
dün yediklerim:
kalkınca:2 gün kurusu bir bardak su
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
5 zeytin
domates salatalık maydonoz
bir bardak ayran

öğlen:
dışarıda olduğum için
bir bardak light süt ile kahve(starbucksa gittim ve sadece bunu içtim:)))
2 avuç leblebili fındık

akşam:
fırında palamut
salata

yine kaçamak yok ve sabah tartıldım umarım cumaya kadar böyle gider:)
kaçamaksız günler 3 :))
aebencim nasıl gidiyorum

Günaydın balım... opuyorumnanaktan

evet bal böcüğüm köfte ekmeksiz idi öğrendim onu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hımmm bende hiç ara öğün yok lakin ben sabahları boş mideye meyve yiyemiyorum garip geliyor boş mideye yapabileceğim en güzel şey yeşil çay sempatiksalakcinni

Günaydın cancanım opuyorumnanaktan
sabahları meyve şart demek

bende ara öğün hiç olmadığına göre çok iyi demekki :lepi:

günaydınnnnnnnnn
hayırlı haftalar....opuyorumnanaktan

Günaydııııııınnnnnnnnnnn sanada hayırlı haftalar olsun....

Tünaydınnnnn

Bugün bir marketin yeni açılacak şubesi için işbaşvurusunda bulundum, inanmayacaksınız ama işe alındımmm, ablanız artık bir adet kasiyer:)))) çok mutluyum çookkkkk:)))

Tünaydınnnnn

Bugün bir marketin yeni açılacak şubesi için işbaşvurusunda bulundum, inanmayacaksınız ama işe alındımmm, ablanız artık bir adet kasiyer:)))) çok mutluyum çookkkkk:)))

:teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı uğurlu olsunnketum abla yeni işin a.s.

Daha kahvaltı yapmadım, çayımın demlenmesini bekliyorum, erken kalkan yol alır misali, kızları okula yolladım, hemen oraya gittim az önce geldim, midemden orkestra sesleri yükseliyorrr çok acıkmışım yavvv:))

günaydın kızlar ,ketum hayırlı olsun cnm,masumcum hafta sonunu kaçamaksız atlattığın için tebriler cnm.lacey senide azminden dolayı tebrik ederim kaçamaksız iyi götürüyorsun walla helal olsun....
meyvenull aebenim demişti cnm sana böyle şok diyetler yaramıyor diye.ben olsam yerinde akşamada o lahana çorbasını içmem cnm.çok az yemiş olacaksın ve bütün gece miden boş kalacak kan şekerin iyice düşmüş olarak uyanacaksın..hafta sonuda kendine verdiğin sözü tutsaydın keşke.börek yemeseydin cnm ama olan olmuş.bir hafta boşa kürek çekeceksin şimdi.
az evvel doktorum proğramında diyetisyenler konuşuyordu.adam kendinden örnek verdi hatta.hafta sonu bir alışveriş merkezine gittim ama daha gitmeden önce hızlı karbonhidrat (pizza,hamburger,cips,makarna vs..)tüketmiycem protein alacağım diye beynimi şartladım dedi.girdim gezdim acıktım ve karnımı doyurdum dedi.son üç dört lokma yemek kaldığında tabağıma bir baktım makarna almışım tüm aklımdakileri unutarak dedi.burdan şu noktaya gelmek istedi.beyin neye şartlanıyorsa tam tersini algılıyormuş.şunu asssla yemiycem dersek o gün olmasa bile onu bir türlü beynimizden atamayıp mutlaka yiyiyormuşuz.hatta başka bir örnek olarak şöyle dedi.bir hasta ben iyileşeceğim derse iyileşemez,ancak kendini iyileşmiş ve ayakta hayal ederse beyin onu kabul edip ayağa kalkmak için çaba gösteriyormuş. yemek konusundada aynıymış,kendinizi olmak istediğiniz kiloda ve giymek istediğiniz kıyafetin içinde hayal ederseniz hayaliniz gerçekleşir dedi.ama bunu yemiycem şunu yemiycem zayıflıycam dersek tam tersi bir komut gidiyormuş beyne arkadaşlar...

birde böylesini deneyin bakalım,nasıl sonuçlar alacağız.....

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Zili...hımmmm demek ki beynimizde ters psikoloji ile hareket ediyor..hayal etme konusunda haklı olabilirler, bugün işbaşvurusuna giderken o işyeri ortamında çalışırken hayal etmiştim kendimi şuan ben bile inanamıyorum işe alındığıma, çünkü her seferinde yaşım mazeret gösterilmişti..

Tünaydınnnnn

woowwww hayırlı uğurlu olsun apllaaaaaaaaaaaa
umarım pişman olmazsın kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun

deneriz işimiz ne zatiii

ketumm cum tebrik edeirm çok sevindimm cnm sen işteyken kzıalrr ne yapcek peki?

zilicimm tebrik için ve bildigle riçin tşk edeirm

safinazcımbend eyiyemiyorum meyve sabahalrı ama spora giderken yemeye başladım vücut alışıyorum tatlışım

woowwww hayırlı uğurlu olsun apllaaaaaaaaaaaa
umarım pişman olmazsın kaydirigubbakcemile2

Şu an için iş beğenmeme gibi bi lüksüm yok safşcimm, hele ben bi çalışmaya başlayayım da gör bak ablan farklı departmanlara nasıl geçiş yapıyor, övünmek gibi olmasın ama iyi bi çalışanımdır:))

ketumm cum tebrik edeirm çok sevindimm cnm sen işteyken kzıalrr ne yapcek peki?

Market evime 300 metre kadar uzaklıkta canım, herhangi bir sıkıntıda kızlar yanıma gelebilecek mesafede, iki esaileri varmış, ben 8-19 arası olanda çalışırsam çok da geç olmayacak zaten kızlar 14.45'de evde oluyorlar, 4 saat kendilerini idare edebilecek yaştalar zaten..

zili haklısın yememek için kendime söz verdim ama basaramadım .. bu anlattığın yöntemi denicem artık kendimi dar bi kotun içinde incecik hayal ederek yasıyayım bir süre kaydirigubbakcemile2
bu hafta boyyunca aksamları hafif gecirmek istiyorum menüme salatada eklerim ozamn kalorisi düşük olsun ki cumaya kadar darmadağın olan herseyi toparlıyaym ...yani böyle olsun istiyorummm...

kızlar yanlıs yapıyorsam uyarın...

Tünaydınnnnn

hayırlı olsun....yeni işinde kolaylıklar dilerim...opuyorumnanaktan
deneyelim bakalımbilmiyorumkismile

banucum geçmiş evlilik yıldönümünü kutlarım bir yastıkta nice senelereopuyorumnanaktan

monti açısından berbat geçen bir haftasonunun ardından hemen toparlanıyorum...( arkadaşa davetliydik )

KAHVALTI
tb ekmek,light üçgen peynir,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
nohut yemeği,cacık

ARA
elma,armut

AKŞAM
z,yağlı pırasa, ( pirinçsiz ve havuçsuz belki yumurta kırarım ) yoğurt,salata

su,iksir,yeşilçay,ısırgan çay,capuccino

Son düzenleme:

O kadar bitkinin yanına capuccino içeceği yakıştımı yağmurgözlüm..:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…