Tünaydınnnnn
Bugün bir marketin yeni açılacak şubesi için işbaşvurusunda bulundum, inanmayacaksınız ama işe alındımmm, ablanız artık bir adet kasiyer:)))) çok mutluyum çookkkkk:)))
O kadar bitkinin yanına capuccino içeceği yakıştımı yağmurgözlüm..:))))))
farkındayım şeker ama ofiste millet bol köpüklü şekerli mis gibi türk kahvesi içerken ben dayanamadım:kedi::kedi::kedi:
hayırlı olsun....yeni işinde kolaylıklar dilerim...opuyorumnanaktan]
hayırlı olsun tatlım inşallah yeni işin de çok mutlu olursunopuyorumnanaktan
ben birşey danışmak istiyordum şimdi öğlen hindi sote ile salata ve yoğurt yedim
acaba akşama mercimek köftesi , z.yağlı kereviz, yoğurt yesem olur mu?
mercimek köftesi yasak mı? düşündüm ki bulgur eğer o öğün et yemiyorsak yasak değildi gibi ama eminde değilim? akşam için yardım eder misiniz????
Şaka yaptım canım yakışır...Zaten çok dikkat ediyorsun buda olmasınmı..
Şu an için iş beğenmeme gibi bi lüksüm yok safşcimm, hele ben bi çalışmaya başlayayım da gör bak ablan farklı departmanlara nasıl geçiş yapıyor, övünmek gibi olmasın ama iyi bi çalışanımdır:))..[/COLOR][/B]
Ben kaçar kızlarr, şu bi türlü gidemediğim carrefoursa'ya bi gidip gelem, servisleri akşam 5'te sonmuş (ilginç değil mi?)
kızlar ton balığı ile yoğurt yiyebiliyomuyuz?
kızlar ton balığı ile yoğurt yiyebiliyomuyuz?
yiyoruzzz cokacimcoook
evet safişcim yiyoruzcokacimcoook
yağmurcum üçgen peynirlerde %2,5 oranında yağlı olanı varmı cnm?ben geçen gün markette epey bir araştırmıştım göremedim.en az yağlısı bile %8-12 arasındaydı üçgen olanlar.kutunun arkasına bak istersen bir kere.ve eğer %2,5'u geçmiyorsa yemek isteyen arkadaşlar için markasını buraya yazarsan iyi olur cnm....
yağmurcum üçgen peynirlerde %2,5 oranında yağlı olanı varmı cnm?ben geçen gün markette epey bir araştırmıştım göremedim.en az yağlısı bile %8-12 arasındaydı üçgen olanlar.kutunun arkasına bak istersen bir kere.ve eğer %2,5'u geçmiyorsa yemek isteyen arkadaşlar için markasını buraya yazarsan iyi olur cnm.
diyar şimdilik yemesen iyi olur cnm.bir ara gene konusu geçmişti burda.bulgur yedikleri hafta kilo verememiş olan arkadaşlar vardı.bence üç beş köfte için diyetini ilk riske etme.istediğin kiloya ulaşta o zaman doya doya yersin...
Diyarcımmm, benim bildiğim bulgur 2. aşamada serbest (yanlışsa aeben düzeltir), ben yerinde olsam riske atmazdım..ana yemeğin ve yoğurdun yanına bi salata daha iyi olur (kan şekerini yükseltmemek açısından)
zilicim uyarın için çok teşekkür ederim....
özür dilerim benim dikkatsizliğim....yanlış yere bakmışım...paketin tamamı değilde 1 adet üçgen peynirin oranıymış...yani 100 gr değilde 12,5 gr da 1,5 yağ varmış çok özür dilerim...
bir şey daha sormak istiyorum...dün bizim semtteki BİM leri dolaştım...aknaz light peynirin yağ oranı değişmiş. 8 olmuş.....montiye uygun değil...carrefour bana çok uzak her zaman gitme imkanım yok...ben peynirsiz kahvaltı yapamam...kötükedihüsobilmiyorumkismilebana bir çare lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?