wisperciğim cornflex şeker ihtiva ediyor tatlım yenmiyor montide,onun yerine yulaf ezmesi yiyiyor arkadaşlar...
iyi akşamlar arkadaşlar opuyorumnanaktan
ketumcuğum çok sevindim yeni işine . hayata bir yerinden tutunmak lazım. belirli bir süre eğitime tabi tutulacak mısın ? liseyi bitirdiğim dönemde tanıdığımızın marketinde 2 ay çalıştım kasiyer olarak. 1 hafta kurs almıştım. çok zevk almıştım bu işten sonrasında üniversite başlayınca bırakmıştım. yeniden hayırlı olsun
selam ben geldim dışardaydım dün aldıgım ayakkabıalrı degiştiridim çocuklara almıştım
aben abla bugün sakaryada simit beni çektide çekti valla ama yenilmedim eve geldim yaptıgım çikolata soslu etimek tatlısına yenildim
İlahi masumm güldürdün beni, keşke simidi yeseydin, hiç değilse şekerden yırtardın:)))
simiti yesen daha iyiydi en azından şeker almamış olurdun ...kaydirigubbakcemileselam ben geldim dışardaydım dün aldıgım ayakkabıalrı degiştiridim çocuklara almıştım
aben abla bugün sakaryada simit beni çektide çekti valla ama yenilmedim eve geldim yaptıgım çikolata soslu etimek tatlısına yenildim
günaydın monti güzelleri....
üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........
afiyet olsun diyarrrrbugünkü menüm:
kalkınca 2 gün kurusu bir vardak su
kahvaltı:
bir bardak light süt,
3 dilim tb ekmek
2 kk light peynir
zyetin domates salatalık
öğlen:
hindi sote
salata
yoğurt
akşam:
bir elma
bir bardak günkurusu püresi
afiyet olsun meyvemgünaydınnn..... a.s.
sabah 1 domates 2 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin az maydanoz....
ara yeşil çay çayy
öğlen taze fasulye yoğurt
ara çay yeşil çay
aksam kıymalı karnıbahar yemeği yoğurt.
gün boyu en az 2 litre su...
az spor ne kadar olur bilemiyorum...
afiyet olsun safiş... ögün aralarını bu kadar bekletme 7 de kahvaltı yapmışın, tam 7 saat açmı kaldın ... unutma açkalmak kilo yapar . açıkmadı isen 12 gibi bir meyve tüketebilirdin ...Günaydınlaaarrrr Arkadaşlar...
dün akşam kızımla ilgilenmekten giremedim buraya ve yediklerimi yazamadım
dünkü tükettiklerimi yazayım hemencecik...
Kahvaltı 07.00
3 dilim tb ekmek
1 domats 1 salata
5 adet yeşil zeytin
bir dilim light peynir
bir kupa yeşil çay...
Öğle 14.00 (acıkmamıştım yemek saati geçe kaldı bu yüzden.)
ton balıklı salata ve bir kase yoğurt.
Akşam 20.00
kıymalı patlıcan yemeği
bol yeşillikli salata ve ayran...
2 lt. su
ve 6 su bardağı ıhlamur tükettim sanırım sakıncası yoktur. şekersiz.
afiyet olsun safiş... ögün aralarını bu kadar bekletme 7 de kahvaltı yapmışın, tam 7 saat açmı kaldın ... unutma açkalmak kilo yapar . açıkmadı isen 12 gibi bir meyve tüketebilirdin ...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?