Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam ben geldim dışardaydım dün aldıgım ayakkabıalrı degiştiridim çocuklara almıştım

aben abla bugün sakaryada simit beni çektide çekti valla ama yenilmedim eve geldim yaptıgım çikolata soslu etimek tatlısına yenildim

selam bu guruba girmek için geç kalmadım umarım 87 kiloyum yardım edin lütfenbilmiyorumkismile

iyi akşamlar bugün yediklerim:

meyveyi unutmuşum...

sabah(6.30) : light sütle cornflakes ( 6 kaşık)

(bugün nöbetçiyim diye okulda yapamazdım kahvaltıyı.bir de ekmek de yoktu evde mecbur kaldım.ya tost yiyecektim yada cornflakes)

11.40 : 1 küçük elma

öğle : ton balıklı salata,1 küçük kase yoğurt

akşam : ızgara tavuk,cacık

1 elma yiyeceğim şimdi..

ağzıma tatlı koymadım hatta ekmek bile yemedim.

zor da gelmedi yanlız akşam için pilav yapmıştım onu yememek gerçekten zor oldu.

bugün 2 kase yoğurt yedim diye 1 bardak süt içmem sakıncalı olur değil mi?yani genelde yatarken süt içiyorsunuz ya?

yağmurcum hatanın neresinden dönsen kardır cnm.yakınlarda carrefour yoksa hiç üzülme migrosun lıght peyniride aynı oranda yağa sahip ben bir ara çok araştırmıştım bu işleri.bimin bu aknaz lıght konusunda istanbul ikiye bölünmüş durumda okuduklarımdan anlaşılan.daha evvelde bu çok konuşulmuş.basım hatasımıdır farklı fabrikalardamı üretiliyordur anlamadım.lıght olan olduğuna eminmisiniz kızlar pembe kutulumuydu baktığınız peynir?? öyleysede alternatif var migrosun kendi lıght peyniride düşük yağlı onu alın hem her yerde migros var.

laceyim pırasayı yaklaşık yarım cm'lik halkalar halinde doğruyorum az sıvıyağ koyduğum yayvan tencereye yada tavaya koyup bir iki çevirip kapak kapatıyorum altını kısıp kendi suyuyla ara sıra karıştırarak pişiriyorum.piştikten sonra kırmızı toz biber tuz ekleyip çırpılmış yumurtaları ekliyorum 1-2 dk.da yumurtaların pişmesi için karıştırıyorum altıı kapatıyorum .o kadar cnm.eğer yumurtaları lop seviyorsan pırasanın üstüne dağıtmadan kırıp 4-5 dk.kapağı kağalı olarak pişirirsin öylede güzel oluyor.
ben bu günde taze fasülye kavurması yaptım kızlar yumurtalı.bilenler vardır ama akılnıza gtireyim tekrar diye yazdım.montiyede son derece uygun bir yemek.oda alternatifiniz olabilir.
masum cnm tatlıya yenilmene üzüldüm cnm,ne güzel gayet yolunda gidiyorsun.kan şekerini durduk yere dalgalandırmasaydın keşke tatlım...

07:00 bir taze incir

sabah
08:00:iki çatal deri peyniri,bir kk keçi peyniri,iki siyah bir yeşil zeytin,bir dilim t ekmek,bir bardak çay,iki badem,iki yer fıstığı

ara
12:00:3 alıç,bir taze incir

öğle
13:00-bir biber,bir porsiyon mercimek çorba,bir kaşık kısır,bir marul

akşam
20:00-bir su bardağı yoğurt

bir bardak kekik-3,5 lt su,20 dk türk karikatürleri-karikatürden başka herşeye benziyor yaa.bendeki bitirme hırsı okutuyr bu kitabı..yarım bırakmak bana göre değil

1. Mekik 1x50
2. Ters mekik 1x20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20
5. Çapraz mekik 20
6. makas hareketi 20
7. Görünmez 10 sn
8. Ayakları kaldırma 10
9. Yürüyüş 30 dk
10. Bacak esnetme 20
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20
12. Step 20
13. Çömelme 10
14. Geri tekme 10
15. ıp atlama (zıplama) 25

wisperciğim cornflex şeker ihtiva ediyor tatlım yenmiyor montide,onun yerine yulaf ezmesi yiyiyor arkadaşlar...

ziliicm cnm minik bir lokma yedim ama biliyorumki
minicikte olsa o lokma kan şekerini etkiliyorrr

bende dün carfurun peynirini aldım ve daha çok begendim
biminkinden güsle ama banda yaknd egil tesadüf yol üzerinde iken aldım
ama migros aklımda bulunsun benimde

Teşekkür ederim Lacey, eğitim konusunda bir açıklama yapmadılar canım, içinde bir sürü belge barındıran bir kağıdı elime tutuşturdular, bunları topla getir dediler...ama kanaatimce eğitim vereceklerdir, deneme yanılma yoluyla öğrenilecek birşey değil...ee ne demiş büyüklerimiz ''eğitim şart'' kaydirigubbakcemile3

İlahi masumm güldürdün beni, keşke simidi yeseydin, hiç değilse şekerden yırtardın:)))

bugünkü menüm:
kalkınca 2 gün kurusu bir vardak su
kahvaltı:
bir bardak light süt,
3 dilim tb ekmek
2 kk light peynir
zyetin domates salatalık

öğlen:
hindi sote
salata
yoğurt

akşam:
bir elma
bir bardak günkurusu püresi

günaydınnn..... a.s.

sabah 1 domates 2 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin az maydanoz....
ara yeşil çay çayy
öğlen taze fasulye yoğurt
ara çay yeşil çay
aksam kıymalı karnıbahar yemeği yoğurt.

gün boyu en az 2 litre su...

az spor ne kadar olur bilemiyorum...

Günaydınlaaarrrr Arkadaşlar...

dün akşam kızımla ilgilenmekten giremedim buraya ve yediklerimi yazamadım
dünkü tükettiklerimi yazayım hemencecik...

Kahvaltı 07.00
3 dilim tb ekmek
1 domats 1 salata
5 adet yeşil zeytin
bir dilim light peynir
bir kupa yeşil çay...

Öğle 14.00 (acıkmamıştım yemek saati geçe kaldı bu yüzden.)
ton balıklı salata ve bir kase yoğurt.

Akşam 20.00
kıymalı patlıcan yemeği
bol yeşillikli salata ve ayran...

2 lt. su
ve 6 su bardağı ıhlamur tükettim sanırım sakıncası yoktur. şekersiz.

günaydın monti güzelleri....

üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........

simiti yesen daha iyiydi en azından şeker almamış olurdun ...kaydirigubbakcemile
hani kararlıydın azcık tatlıyamı yenildin kısss.
bu son kaçamakgın olsun .masumum hani hedefin .:mymeka:

günaydın monti güzelleri....

üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........

günaydın aplaaa
çok geçmiş olsun umarım hemencecik toparlanırsın
havalar birden değişti çarpıyor bu yüzden aman diyim dikkatli olun...

afiyet olsun diyarrrr

afiyet olsun meyvem
afiyet olsun safiş... ögün aralarını bu kadar bekletme 7 de kahvaltı yapmışın, tam 7 saat açmı kaldın ... unutma açkalmak kilo yapar . açıkmadı isen 12 gibi bir meyve tüketebilirdin ...lmaz:

afiyet olsun safiş... ögün aralarını bu kadar bekletme 7 de kahvaltı yapmışın, tam 7 saat açmı kaldın ... unutma açkalmak kilo yapar . açıkmadı isen 12 gibi bir meyve tüketebilirdin ...lmaz:

iyide aplaaa hiç acıkmamıştım ki yani yemeği hazırlasam bir kaşık alır bırakırdım :kedi:
aç kalmak nasıl kilo yapıyor :uhm: :uhm:

meyve yoktu iş yerinde eşime bu gün sipariş listesi hazırlıcam meyveyide eklerim
yenmemesi gereken meyve varmı yaaaa CADIARZU
birde bir soru daha antep fıstığı tuzlu fıstık yada yer fıstığı gibi şeyleri tüketebiliyormuyuz montide? Dün akşam dolapları düzenlerken açılmamış paketler vardı canım istedi ama emin olamadığım için vazgeçtim geri koydum dolaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…