hoş geldin ...a.s.selam bu guruba girmek için geç kalmadım umarım 87 kiloyum yardım edin lütfenbilmiyorumkismile
geçmiş olsun .az hareket etseydin iyi gelirdi.herkese ii akşamlar
o kadar midem ağrıyor ki hareket edemiyorum gazdan
o yüzden akşam birşey yiyemedim
kahvaltın hariç menün güzel canım afiyet olsun ...iyi akşamlar bugün yediklerim:
meyveyi unutmuşum...
sabah(6.30) : light sütle cornflakes ( 6 kaşık)
(bugün nöbetçiyim diye okulda yapamazdım kahvaltıyı.bir de ekmek de yoktu evde mecbur kaldım.ya tost yiyecektim yada cornflakes)
11.40 : 1 küçük elma
öğle : ton balıklı salata,1 küçük kase yoğurt
akşam : ızgara tavuk,cacık
1 elma yiyeceğim şimdi..
ağzıma tatlı koymadım hatta ekmek bile yemedim.
zor da gelmedi yanlız akşam için pilav yapmıştım onu yememek gerçekten zor oldu.
bugün 2 kase yoğurt yedim diye 1 bardak süt içmem sakıncalı olur değil mi?yani genelde yatarken süt içiyorsunuz ya?
yine göbüş yarışınamı katıldın akrebim .07:00 bir taze incir
sabah
08:00:iki çatal deri peyniri,bir kk keçi peyniri,iki siyah bir yeşil zeytin,bir dilim t ekmek,bir bardak çay,iki badem,iki yer fıstığı
ara
12:00:3 alıç,bir taze incir
öğle
13:00-bir biber,bir porsiyon mercimek çorba,bir kaşık kısır,bir marul
akşam
20:00-bir su bardağı yoğurt
bir bardak kekik-3,5 lt su,20 dk türk karikatürleri-karikatürden başka herşeye benziyor yaa.bendeki bitirme hırsı okutuyr bu kitabı..yarım bırakmak bana göre değil
1. Mekik 1x50
2. Ters mekik 1x20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20
5. Çapraz mekik 20
6. makas hareketi 20
7. Görünmez 10 sn
8. Ayakları kaldırma 10
9. Yürüyüş 30 dk
10. Bacak esnetme 20
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20
12. Step 20
13. Çömelme 10
14. Geri tekme 10
15. ıp atlama (zıplama) 25
yagmurcum yagsız peyniri buldugunda 2.3. paket al tarihlerine bakıp tabi...zilicim uyarın için çok teşekkür ederim....
özür dilerim benim dikkatsizliğim....yanlış yere bakmışım...paketin tamamı değilde 1 adet üçgen peynirin oranıymış...yani 100 gr değilde 12,5 gr da 1,5 yağ varmış çok özür dilerim...
bir şey daha sormak istiyorum...dün bizim semtteki BİM leri dolaştım...aknaz light peynirin yağ oranı değişmiş. 8 olmuş.....montiye uygun değil...carrefour bana çok uzak her zaman gitme imkanım yok...ben peynirsiz kahvaltı yapamam...kötükedihüsobilmiyorumkismilebana bir çare lütfen
yok diyarcım sık içmedikden sonra bişi olmaz afiyet olsun .:içelim:..çok saol ketumcum böylece eve hiç sokmadan köfteleri işyerinde bırakıcam :) başkasına kısmetmiş
bende kereviz salata yoğurt yaparım
bu arada öğleden sonra ki meyve aramda light sütlü şekersiz nescafe içtim acep hata mı ettim
haftada 2 kere serbest diyince ....kaçamak sayılmıyor dimi:uhm:
ketumum daha öncede yazmıştım köftenizin içine az bişi karbonat ekleyin dayılmasınıda engeliyor . yumurtada kırıyorum..Ekmeksiz köfteyi nasıl yapıyorsunuz hanımlar, çok mu yoğurmak gerekiyor tutması içinbilmiyorumkismile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisBUGÜNKÜ MENÜM
sabah : 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 adet y zeytin , yeşil çay
öğle: 2dilim tb ekmekli sandviç(domates, peynir, maydanoz) , ayran
akşam : 5 kaşık ali nazik( közlenmiş patlıcan , et sote), yoğurt, salata
ara. 2 adet kuru kayısı
su: 1.5 litre
selam tse kadını olmaya aday safişim ....:roflol:ayyyy kızlarrr geçen kış kendime lcw kışlık kalın şort almıştım dizlere kadar çizmelerle hoş olur diye 42 beden idi ve aldığımda beni acaip sıkmıştı giyememiştim öylece dolapta duruyordu giyicem diye sakladığım kıyafetlerden biri...
Dün sabah denedim içine o kadar rahat girdimki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hatta şortun içinde döndüm neredeyse....
42 bedenden düşmüş bulunmakta 38 bedeni hayal etmekteyim allahımmmm ne kadan güzel bir duygu bu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.....
TSE ' ye göre Standart Türk Kadını 38 beden imiş bende TSE'ye uygun bir TÜRK KADINI olmak istiyorummmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
selam tse kadını olmaya aday safişim ....:roflol:
a.sa.sbulguru yememeye çalışın biraz sabır ...Diyarcımmm, benim bildiğim bulgur 2. aşamada serbest (yanlışsa aeben düzeltir), ben yerinde olsam riske atmazdım..ana yemeğin ve yoğurdun yanına bi salata daha iyi olur (kan şekerini yükseltmemek açısından)
bende sabah pek meyve tüketemiyorum . öyleden sonra yiyrum genelde ama yemekden en az 4 saat sonra buna dikkat .ketumm cum tebrik edeirm çok sevindimm cnm sen işteyken kzıalrr ne yapcek peki?
zilicimm tebrik için ve bildigle riçin tşk edeirm
safinazcımbend eyiyemiyorum meyve sabahalrı ama spora giderken yemeye başladım vücut alışıyorum tatlışım
yagmurcum hafta sonu çzurttunmu tüh 1 haftalık emek uçtu desene ...bilmiyorumkismilemonti açısından berbat geçen bir haftasonunun ardından hemen toparlanıyorum...( arkadaşa davetliydik )
KAHVALTI
tb ekmek,light üçgen peynir,domates,salatalık,çay
ÖĞLE
nohut yemeği,cacık
ARA
elma,armut
AKŞAM
z,yağlı pırasa, ( pirinçsiz ve havuçsuz belki yumurta kırarım ) yoğurt,salata
su,iksir,yeşilçay,ısırgan çay,capuccino
kaydirigubbakcemile5 süper diyarrr....olumunekankayizsmilegünaydın hatunlarrrr
dün yediklerim:
kalkınca:2 gün kurusu bir bardak su
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
5 zeytin
domates salatalık maydonoz
bir bardak ayran
öğlen:
dışarıda olduğum için
bir bardak light süt ile kahve(starbucksa gittim ve sadece bunu içtim:)))
2 avuç leblebili fındık
akşam:
fırında palamut
salata
yine kaçamak yok ve sabah tartıldım umarım cumaya kadar böyle gider:)
kaçamaksız günler 3 :))
aebencim nasıl gidiyorum
delikafaduldenhayırlı olsun ...seni az görecegiz desene ..:sinifsinif:Tünaydınnnnn
Bugün bir marketin yeni açılacak şubesi için işbaşvurusunda bulundum, inanmayacaksınız ama işe alındımmm, ablanız artık bir adet kasiyer:)))) çok mutluyum çookkkkk:)))
sen artık 55 kiloluk bir çıtırsın ne yaşııı ketumm ..:teytey::teytey:Teşekkür ederim Zili...hımmmm demek ki beynimizde ters psikoloji ile hareket ediyor..hayal etme konusunda haklı olabilirler, bugün işbaşvurusuna giderken o işyeri ortamında çalışırken hayal etmiştim kendimi şuan ben bile inanamıyorum işe alındığıma, çünkü her seferinde yaşım mazeret gösterilmişti..
haklısın zilim iş beyinde bitiyor ...günaydın kızlar ,ketum hayırlı olsun cnm,masumcum hafta sonunu kaçamaksız atlattığın için tebriler cnm.lacey senide azminden dolayı tebrik ederim kaçamaksız iyi götürüyorsun walla helal olsun....
meyvenull aebenim demişti cnm sana böyle şok diyetler yaramıyor diye.ben olsam yerinde akşamada o lahana çorbasını içmem cnm.çok az yemiş olacaksın ve bütün gece miden boş kalacak kan şekerin iyice düşmüş olarak uyanacaksın..hafta sonuda kendine verdiğin sözü tutsaydın keşke.börek yemeseydin cnm ama olan olmuş.bir hafta boşa kürek çekeceksin şimdi.
az evvel doktorum proğramında diyetisyenler konuşuyordu.adam kendinden örnek verdi hatta.hafta sonu bir alışveriş merkezine gittim ama daha gitmeden önce hızlı karbonhidrat (pizza,hamburger,cips,makarna vs..)tüketmiycem protein alacağım diye beynimi şartladım dedi.girdim gezdim acıktım ve karnımı doyurdum dedi.son üç dört lokma yemek kaldığında tabağıma bir baktım makarna almışım tüm aklımdakileri unutarak dedi.burdan şu noktaya gelmek istedi.beyin neye şartlanıyorsa tam tersini algılıyormuş.şunu asssla yemiycem dersek o gün olmasa bile onu bir türlü beynimizden atamayıp mutlaka yiyiyormuşuz.hatta başka bir örnek olarak şöyle dedi.bir hasta ben iyileşeceğim derse iyileşemez,ancak kendini iyileşmiş ve ayakta hayal ederse beyin onu kabul edip ayağa kalkmak için çaba gösteriyormuş. yemek konusundada aynıymış,kendinizi olmak istediğiniz kiloda ve giymek istediğiniz kıyafetin içinde hayal ederseniz hayaliniz gerçekleşir dedi.ama bunu yemiycem şunu yemiycem zayıflıycam dersek tam tersi bir komut gidiyormuş beyne arkadaşlar...
birde böylesini deneyin bakalım,nasıl sonuçlar alacağız.....
emin ol osenden çok kilo verecek ...sempatiksalakcinni erkekler bu konuda bizden çok çok şanslılar ... tabi öyle yemeklerinde cozutmuyorsa ...aaa bu arada eşimede çaktırmadan yavaş yavaş diyet yaptırıyorum...
kendime diyete uygun ne yapıyorsam onada yedirmeye başladım bakalım kilo kaybı olucakmı kocişimin
teşekkürler zilicim pırasa tarifini dün akşam yaptım bugün öğle yemeği için yanımda getirdim yumurtalı yanında cacık montiye uygundur sanırım..yağmurcum hatanın neresinden dönsen kardır cnm.yakınlarda carrefour yoksa hiç üzülme migrosun lıght peyniride aynı oranda yağa sahip ben bir ara çok araştırmıştım bu işleri.bimin bu aknaz lıght konusunda istanbul ikiye bölünmüş durumda okuduklarımdan anlaşılan.daha evvelde bu çok konuşulmuş.basım hatasımıdır farklı fabrikalardamı üretiliyordur anlamadım.lıght olan olduğuna eminmisiniz kızlar pembe kutulumuydu baktığınız peynir?? öyleysede alternatif var migrosun kendi lıght peyniride düşük yağlı onu alın hem her yerde migros var.
laceyim pırasayı yaklaşık yarım cm'lik halkalar halinde doğruyorum az sıvıyağ koyduğum yayvan tencereye yada tavaya koyup bir iki çevirip kapak kapatıyorum altını kısıp kendi suyuyla ara sıra karıştırarak pişiriyorum.piştikten sonra kırmızı toz biber tuz ekleyip çırpılmış yumurtaları ekliyorum 1-2 dk.da yumurtaların pişmesi için karıştırıyorum altıı kapatıyorum .o kadar cnm.eğer yumurtaları lop seviyorsan pırasanın üstüne dağıtmadan kırıp 4-5 dk.kapağı kağalı olarak pişirirsin öylede güzel oluyor.
ben bu günde taze fasülye kavurması yaptım kızlar yumurtalı.bilenler vardır ama akılnıza gtireyim tekrar diye yazdım.montiyede son derece uygun bir yemek.oda alternatifiniz olabilir.
masum cnm tatlıya yenilmene üzüldüm cnm,ne güzel gayet yolunda gidiyorsun.kan şekerini durduk yere dalgalandırmasaydın keşke tatlım...
günaydınnnnn geçmiş olsun aebencimopuyorumnanaktangünaydın monti güzelleri....
üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........
bir taşla iki kuş safişcim:jeyyar:aaa bu arada eşimede çaktırmadan yavaş yavaş diyet yaptırıyorum...
kendime diyete uygun ne yapıyorsam onada yedirmeye başladım bakalım kilo kaybı olucakmı kocişimin
aebencim ben klasik kahvaltı seviyorum peynir delisiyim diyebilirim...öyle sütle yulafla falan yapamam ben belki kırk yılda bir değişiklik olabilir ama oda zorr gerekirse hafta sonumu ayırırım gider bulurum en yakın migrosu yinede alırım...yolumun üzerinde tansaş var ben bir ara orayıda gezeyim bakıyım peynir reyonunda neler var:jeyyar:cokacimcoookyagmurcum yagsız peyniri buldugunda 2.3. paket al tarihlerine bakıp tabi...
peynir bulamadıgında yagurt vede yagsız sütüde kahvaltına ekleyebilirsin ...
bende soracaktım geçen gün baktım tarif ettiginiz üçgen peynire . 15 yazıyoru ama tabi 100gr da daha farklı . yag oranlarını okurken dikkatli olun ...ben bulamadım caerfeur migros ve bimden başka yerde .
yok diyarcım sık içmedikden sonra bişi olmaz afiyet olsun .:içelim:..
ketumum daha öncede yazmıştım köftenizin içine az bişi karbonat ekleyin dayılmasınıda engeliyor . yumurtada kırıyorum..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
afiyet olsun geçnelerde bende yaptım alinazik ...cokacimcoook montiye çok uygun ...
menülerinin okuldada böyle düzenlediginden dolayıda ..:hooray:alkisalkisalkis
yok güzelim ..bu linki ben açtım 2 sene evvel, o ilk başladıgımda kitabım yoktu ve yanlışlar vardı. bana örnek olcak tavsiye veracek kimsee yoktu ..Kizlar ben birseyi merak ettim gece gece, acaba sizbu diyete 2008de mi basladiniz?
2008de basladiysaniz tekrar mi kilo aldiniz? Yani dememsu ki kalici olmuyormu bu diyetle giden kilolar?
Cunku ben yaklasik 5 yil once super bi kilodaydim ve bu super kiloyu nasil muhafaza ettigimi hatirlamiyorum yalniz boyle diyet miyetyapmiyordum. Dusunuyorum dusunuyorum isin icinden cikamiyorum hatta 10 yil once kemiklerim sayiliyordu, insanlar bana yemek yedirmeye falan calisiyordu!
Yoksa butun bunlari hic dusunmesem mi? Beynime soz gecirebilsem zaten bunca kiloyu almazdim, bana bi akil verin ya, artik istedigimi giymek istiyorum (ne cok istiyorum oldu!)
en kısa zamanda peynirine kavuşman dilegiyle ...kaydirigubbakcemile3 stok yap bence ...kaydirigubbakcemile3teşekkürler zilicim pırasa tarifini dün akşam yaptım bugün öğle yemeği için yanımda getirdim yumurtalı yanında cacık montiye uygundur sanırım..
peynir pembe kutu canım light olan montiye başladığımda bakmıştım 2,5 tu yağ oranı geçen gün yine baktım 8 olmuş fırsat bulduğumda başka semtteki bimleride dolaşıcam bakalım aynımı bu bimdeki peynir olayı çok kötü oldu biz monticiler için ne güzel kolaylıkla buluyorduk...
günaydınnnnn geçmiş olsun aebencimopuyorumnanaktan
bir taşla iki kuş safişcim:jeyyar:
aebencim ben klasik kahvaltı seviyorum peynir delisiyim diyebilirim...öyle sütle yulafla falan yapamam ben belki kırk yılda bir değişiklik olabilir ama oda zorr gerekirse hafta sonumu ayırırım gider bulurum en yakın migrosu yinede alırım...yolumun üzerinde tansaş var ben bir ara orayıda gezeyim bakıyım peynir reyonunda neler var:jeyyar:cokacimcoook
haklısın zilim iş beyinde bitiyor ...
sırf bu yöntemle bile kilo verenler varmış ilginç ..
bir yazı okumuştum ... büyük buz dolaplarında kapalı kalan bir adam ...yanındada not kagıdı ve kalem varmış ... ve norlar yazmış ..
'' yavaş yavaş dondugumu hisediyorum .önce ayalarımdan başladı . vs yazmış adam sonrada bulunmuş kapalı kaldıgı yerde adam donmuş ... bu normal diyeceksiniz . ama ilginç olan dolap çalışmıyormuşş..boshayallersmileadam düşünerek kendini dondurmuş ...bilmiyorumkismile
kendinizle konuşun geçim aynanın karşısına . ben kilo verecegim kendimi seviyorum vs .vs .burasın sizin yaratılıcıgınıza kalmış tabikaydirigubbakcemile3
güzel atlatmışın tebrikler masumum ....SELAM BEN GELDİMMM KIZLARRR
BUGÜNKİ MENÜMÜ YAZYAIM ABEN ABLACIM YORUMLARSAN SEVİNİCEM MONTİ AMCAMA YANLIŞ YAPTIMMI ACABA?
SABAH 1 elma
kahvaltı
3 tb ekmegi kalsik kahvaltı(11 i buldu kahvaltı)
öglen(14:00)
2 mandalin
1 avuç leblebi
(acıkmadım ama ögün atlamayım diye yedim çünkü çıkınca hemen yemiycektik )
15:00 sade cappicino
16:30
çöp çiş
ayran salata
yemekten yarım saat sonra 1 damla sakızlı türk kahvesi
ve gördüügn üzere aben ablacım bu özel gün bilem benim kararımı degiştirmedi
(yemegin yanında bol patates kızartması vardı ve soslar tabiki
bolda pirinç pilavı salatanın içinde bol mısır
anlıycagınız hiçbirşeye dokunmadım yedikleirmin dışında)
biliyorum tabi ... bizim dolmuşlar o parkdan kalkıyor ...aben abla kızılay ykm nin en süt katında ftz diye bir yer varmış oraya gittik çok güseldi yazın daha güsle oluyordur eminim inşş sneinle bir gün orada buluşuruz
birde ne oldu bilin ?
ben uzun zmandır kek fanusu almak istiyordum kızılayda bir yerde buldum aldım
neyse eve dönerken makomarkete ugradık ve ne begenirsin bi ton kek fanusu var allahım daha güseller bir tanede oradan aldım sonra karar veremeidm hangisini degiştirsme diye en sonund abir taneisnde karar kıldım
tamam çamlıcam cumaya böyle eklerim seni...olumunekankayizsmileaebencim benim tatilden sonra kilom degismedi yani 55,3 dum. bu cumada kilom ayni kalmis hep 55,3.insallah bu cumaya duser biraz
kaydirigubbakcemile3hasta hasta güldürdünya beni safiş ...evet bunu bende okumuştum gerçekten çok ilginç beyin gücü düşünce gücü neler yaptırıyor insana...
Ben buna kesinlikle inanlardanım kaydirigubbakcemile2
ben aynanın karşısına geçip kendimi gaza getiricem
temel reisin safinazı kadan ince olmasamda (ki zaten o kadanda istemiyim)
bende incelicem işte kum saati gibim olucam belkide sırnaşık şey nasıl olucaksa bu göbekle kafamçokkarıştı
ama olucak evet olmalı olmak zorunda aha başladım gaza gelmeye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmileaklinialirimsmileŞeniztilki yuvaya döndü :kedi:
emin ol osenden çok kilo verecek ...sempatiksalakcinni erkekler bu konuda bizden çok çok şanslılar ... tabi öyle yemeklerinde cozutmuyorsa ...
bir arkadaşımız vardı . eşiyle birlikde yapmışlardı ilk sayfada kilo çizelgeleri var ...
bir taşla iki kuş safişcim:jeyyar:
tilki yuvaya döndü :kedi:
meyvem üzüldüm hafta sonuna ama demiştim soş diyetler yaradan çok zarardır diye .... saKALIM YOK ..sempatiksalakcinnigünaydın herkese ...
çok berbat bi haftasonu gecirdim bi kez daha anladım şok diyetler bana göre değil..montime son hız devammm.. kötü hafta sonu sonucunda grip oldummm..
cumartesi piknik vardı nasıl olsa lahana corbasına baslıcam die patatesli börek yedimm..
sonra o gün gecti pazar oldu çorbamı içtim içtim içtim içtikce kötü oldum içtikce acıktım kendimi aylardır böyle ac hissetmemiştim en son ne zamn böyle actım onu bile hatırlamıyorumm kaybettim kendimi aclıktan önüme ne geldiyse yedimm ....
bu gün montiyle bas basayımm
sabah kalkınca 2 tane altın çilek
kahvaltı 2 dilim domates 1 dilim peynir az maydonoz 1 bucuk dilim t.b. ekmeyi yedim...
öğlen tavuklu salata yoğurt
aksam lahana corbası yoğurt ceviz
KIS SAFİŞ SEN BU İŞİ KIVIRDIM BACIM ......alkisalkisalkisalkisalkisalkisCanlarım Haftanın ilk iş gününden hepinize kocaman bir günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakalım bu sabah?
Umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir. Ben fırsat bulup gelemedim bir türlü hafta sonu yediklerimi yazayım :
Cumartesi...
Kahvaltı 8.30
2 dilim ekmek domates salata bir dilim beyaz peynir ve bir kupa yeşil çay
öğle 12.30
beyaz lahana çorbası salata ve ayran.
Akşam 18.30
kıymalı patlıcan yemeği salata ve ayran
(eşime karnıyarık yaptım kendimede patlıcanları közleyip kalan harç ie uyduruk bişiler yapıp yedim.)
Pazar...
Kahvaltı ve öğle yemeği bir oldu malum pazar ve geç kahvaltı ediliyor
kahvaltı saatim : 12.00
3 dilim ekmek
domates salata yeşil ve kırmızı biber ayrıca maydonoz
beyaz peynir yarım dilim siyah ve yeşil zeytin 2 şer tane
3 bardak çay şekersiz...
Akşam 19.00
fırında köfte dört tane peynirli salata ve ayran....
Ayrıca tam 2 saat yürüyüş
bu arada kızlar size bir sorum olucak ben kahvaltıdan önce meyve yada meyve suyu tüketmiyorum kahvaltıdan önce arada bir nadir yeşil çay içiyorum ayrıca siz hep araları yazıyorsıunuz ya ben aralarda da hiç bir şey yemiyorum bol su çay ve ıhlamur tüketiyorum aklıma yemekle ilgili bir şey gelmiyor çünkü...
Bende kahvaltıdan önce meyve yemelimiyim? Ara öğünler şartmı??
LACEYİM SENİ TABRİK ETMEKDEN BAŞKA BİŞİ GELMİYOR ELİMDEN BROVOOOalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizbugünkü menüm
sabah : 2 kaşık yumurtalı menemen, 1 kk peynir, 1 demet limonlu maydanoz , yeşil çay
öğlen: 3 adet haşlanmış baget , salata, 1 kase yoğurt
ara: 2 gün kurusu kayısı , 1 adet kuru incir( burda yanlışlık varmı kızlar CADIARZU)
akşam: 5-6 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği, salata
ara: 1 elme, 2 adet erik
su : 2 litre
spor: 1 saat yürüyüşkaydirigubbakcemile2
TEKRAR ALINTI YAPTIM... KISLAR BU KURALLARI İYCE AKLINIZA YAZIN .:hulya:MONTİ NOTLARI ..
..şimanlamanın en iyi yolu kendini yemekden yoksun bırakmaktır ....
...ögün atlayıp aç kalırsan ,bir sonraki ögün yedigin miktardan daha çok depolarsın ....
...sabah kahvaltıdsı bol olmalıdır ....
....kırmızı eti haftadada 3 kere yiyin .... balıga ve beyaz ete agırlık verin ..
...ekmekle (ve benzeri yiyecekle ) yiyeceginiz peynirin tamamen yagsız olmasına dikkat edin ...
...kahvaltıda ekmekle hem peynir yanındada marmelad birlikde yenebilir .....
....bira mayası kulanın . özelikle 1. aşamada .önemli B vitamini vs. içerir . bu yorgunlulugu almakla kalmaz tırnak ve saçlarınızı güçlendirir . içinde bulunan dogal krom'da insülini dengeler ...
.....tahıl gevrekleri yagsız yugurt ve süytile tüketilecek ..
......sadece meyveylede kahvaltı edebilirsiniz (arada bir ).sonrasında yagsız bir süt ürünüyle ..
..... 1 aşamada . ögünler ..protein yağ ../..yada yagsız protein karbonhidrat olmalı ..
...meyve şekeri (furuktoz )ölçülü biçimde kulanılabilir .....
....yumurtalı kahvaltıda peynir normal olabilir ........
......çok acıkılarsa (saatine dikkat edilerek ) 1 parça peynir (yagsız), meyve . 1 katı yumurta yenebilir .....
....1.aşamadada havuçdan uzakdur ......
...salataların içine ceviz fıstık vs . katılabilir .....
...bol bol balık yiyin özellikle yağlı bakılları .......
....aralarda ceviz fındık badem vs .. vede ekmek yemeyin ....
...özelikle monti yapan hanımlar , gün boyu yagsız olsa bile 80.100gr peyniri aşamalıdırlar ...peynir porteinn yanısıra bol karbonhidratda içerir .....
her türlü balık tavuk et. vs yanında yenen sebzelerin GL degerleri 15 geçmemlidir ....
!! ...protein ve yag agırlıklı bir yemekde yag depolanması içi yeterli olmayan azıcık insülin salgılanması bile kilo vermeyi durdura bilir .şişmanlamasınız belki ama kiloda veremesiniz ....sempatiksalakcinni
...akşam yemegi günün en hafif yemegi olmalı .(yag bakımındanda )..
..devamı gelecek kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3hasta hasta güldürdünya beni safiş ...
ben pilates yapsan kendimi daha iyi hisedicem geliba spor bene hep iyi geliyor o yüzden ebruyu kaçırmayım kıslar .... sonrada sag ,sol toplayım akşama misafir var ...
KIS SAFİŞ SEN BU İŞİ KIVIRDIM BACIM ......alkisalkisalkisalkisalkisalkis
KAÇAMAGINDA YOK BAKALIM BU CUMA NEKADAR GİDECEK KİLOCUKLARDAN ...sengözlerimebaksanabaklinialirimsmile
TEKRAR ALINTI YAPTIM... KISLAR BU KURALLARI İYCE AKLINIZA YAZIN .:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?