Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam bu guruba girmek için geç kalmadım umarım 87 kiloyum yardım edin lütfenbilmiyorumkismile
hoş geldin ...a.s.
herkese ii akşamlar
o kadar midem ağrıyor ki hareket edemiyorum gazdan
o yüzden akşam birşey yiyemedim
geçmiş olsun .az hareket etseydin iyi gelirdi.
kahvaltın hariç menün güzel canım afiyet olsun ...
mecbur kalmışın ama şekerin hertürlüsü bu beslenmeyi bozuyor . yulaf ezmasini bulundur bu durumlarda ...a.s
yine göbüş yarışınamı katıldın akrebim .. beline dikkat .

mneün her zamanki gibi sana özel ...aklinialirimsmile
ekmekle hala yaglı peynirler yiyorsun ...bilmiyorumkismile
akşamın çok az olmuş öyleyin fene deyil ... dün hiç et poroteini almamışın sebzede tüketmemişin ....

ayyyy kızlarrr geçen kış kendime lcw kışlık kalın şort almıştım dizlere kadar çizmelerle hoş olur diye 42 beden idi ve aldığımda beni acaip sıkmıştı giyememiştim öylece dolapta duruyordu giyicem diye sakladığım kıyafetlerden biri...
Dün sabah denedim içine o kadar rahat girdimki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hatta şortun içinde döndüm neredeyse....
42 bedenden düşmüş bulunmakta 38 bedeni hayal etmekteyim allahımmmm ne kadan güzel bir duygu bu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.....
TSE ' ye göre Standart Türk Kadını 38 beden imiş bende TSE'ye uygun bir TÜRK KADINI olmak istiyorummmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yagmurcum yagsız peyniri buldugunda 2.3. paket al tarihlerine bakıp tabi...
peynir bulamadıgında yagurt vede yagsız sütüde kahvaltına ekleyebilirsin ...
bende soracaktım geçen gün baktım tarif ettiginiz üçgen peynire . 15 yazıyoru ama tabi 100gr da daha farklı . yag oranlarını okurken dikkatli olun ...ben bulamadım caerfeur migros ve bimden başka yerde .
yok diyarcım sık içmedikden sonra bişi olmaz afiyet olsun .:içelim:..
Ekmeksiz köfteyi nasıl yapıyorsunuz hanımlar, çok mu yoğurmak gerekiyor tutması içinbilmiyorumkismile
ketumum daha öncede yazmıştım köftenizin içine az bişi karbonat ekleyin dayılmasınıda engeliyor . yumurtada kırıyorum..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
afiyet olsun geçnelerde bende yaptım alinazik ...cokacimcoook montiye çok uygun ...
menülerinin okuldada böyle düzenlediginden dolayıda ..:hooray:alkisalkisalkis

selam tse kadını olmaya aday safişim ....:roflol:

aaa bu arada eşimede çaktırmadan yavaş yavaş diyet yaptırıyorum...

kendime diyete uygun ne yapıyorsam onada yedirmeye başladım bakalım kilo kaybı olucakmı kocişimin

a.sa.sbulguru yememeye çalışın biraz sabır ...
yenincede bozulmuş olmuyor diyetiniz ama aksatır ..
bende sabah pek meyve tüketemiyorum . öyleden sonra yiyrum genelde ama yemekden en az 4 saat sonra buna dikkat .
meyve şart kıslar şekeri bundan dogal yldan alıyoruz unutmayın ...
eger kahvaltıdan önce yiyemiyorsanız sonraki aralarda yiyin ...
yagmurcum hafta sonu çzurttunmu tüh 1 haftalık emek uçtu desene ...bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5 süper diyarrr....olumunekankayizsmile
Tünaydınnnnn

Bugün bir marketin yeni açılacak şubesi için işbaşvurusunda bulundum, inanmayacaksınız ama işe alındımmm, ablanız artık bir adet kasiyer:)))) çok mutluyum çookkkkk:)))
delikafaduldenhayırlı olsun ...seni az görecegiz desene ..:sinifsinif:
sen artık 55 kiloluk bir çıtırsın ne yaşııı ketumm ..:teytey::teytey:
haklısın zilim iş beyinde bitiyor ...
sırf bu yöntemle bile kilo verenler varmış ilginç ..

bir yazı okumuştum ... büyük buz dolaplarında kapalı kalan bir adam ...yanındada not kagıdı ve kalem varmış ... ve norlar yazmış ..
'' yavaş yavaş dondugumu hisediyorum .önce ayalarımdan başladı . vs yazmış adam sonrada bulunmuş kapalı kaldıgı yerde adam donmuş ... bu normal diyeceksiniz . ama ilginç olan dolap çalışmıyormuşş..boshayallersmileadam düşünerek kendini dondurmuş ...bilmiyorumkismile

kendinizle konuşun geçim aynanın karşısına . ben kilo verecegim kendimi seviyorum vs .vs .burasın sizin yaratılıcıgınıza kalmış tabikaydirigubbakcemile3

kendime diyete uygun ne yapıyorsam onada yedirmeye başladım bakalım kilo kaybı olucakmı kocişimin
emin ol osenden çok kilo verecek ...sempatiksalakcinni erkekler bu konuda bizden çok çok şanslılar ... tabi öyle yemeklerinde cozutmuyorsa ...

bir arkadaşımız vardı . eşiyle birlikde yapmışlardı ilk sayfada kilo çizelgeleri var ...

teşekkürler zilicim pırasa tarifini dün akşam yaptım bugün öğle yemeği için yanımda getirdim yumurtalı yanında cacık montiye uygundur sanırım..
peynir pembe kutu canım light olan montiye başladığımda bakmıştım 2,5 tu yağ oranı geçen gün yine baktım 8 olmuş fırsat bulduğumda başka semtteki bimleride dolaşıcam bakalım aynımı bu bimdeki peynir olayı çok kötü oldu biz monticiler için ne güzel kolaylıkla buluyorduk...

günaydın monti güzelleri....

üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........
günaydınnnnn geçmiş olsun aebencimopuyorumnanaktan

bir taşla iki kuş safişcim:jeyyar:
aebencim ben klasik kahvaltı seviyorum peynir delisiyim diyebilirim...öyle sütle yulafla falan yapamam ben belki kırk yılda bir değişiklik olabilir ama oda zorr gerekirse hafta sonumu ayırırım gider bulurum en yakın migrosu yinede alırım...yolumun üzerinde tansaş var ben bir ara orayıda gezeyim bakıyım peynir reyonunda neler var:jeyyar:cokacimcoook

yok güzelim ..bu linki ben açtım 2 sene evvel, o ilk başladıgımda kitabım yoktu ve yanlışlar vardı. bana örnek olcak tavsiye veracek kimsee yoktu ..
kilo vermeden kısa zamanda bırakmıştım ....
1 sene sonra (tam tarih hatırlamıyorum ) tekrar başladım ...
bu dönemlerde kimler geldi kimler geçti belki 100 kişiden fazla olmuştur . yapanlar kiloları veriyor .. bazılarıda 1.2. hafta yapıp kayboluyor ....
ben se bu linki daimi üyesiyim her zaman diyet yapmıyorum tabi.... bazan sırf arkadaşlara yardım etmek öneride bulunmak için yazıyorum ....a.s.

yenidem kilo almaya gelince . bu beslenme 2 aşamalı eger kilo verdikden sonra 2. aşamayıda uygularsan (şu an 2.aşamada olanlarda var ) tekrar kilo almassın ....
ama uygulamayıp tekrar kilo alanlarda var .....

en kısa zamanda peynirine kavuşman dilegiyle ...kaydirigubbakcemile3 stok yap bence ...kaydirigubbakcemile3

evet bunu bende okumuştum gerçekten çok ilginç beyin gücü düşünce gücü neler yaptırıyor insana...
Ben buna kesinlikle inanlardanım kaydirigubbakcemile2

ben aynanın karşısına geçip kendimi gaza getiricem
temel reisin safinazı kadan ince olmasamda (ki zaten o kadanda istemiyim)
bende incelicem işte kum saati gibim olucam belkide sırnaşık şey nasıl olucaksa bu göbekle kafamçokkarıştı

ama olucak evet olmalı olmak zorunda aha başladım gaza gelmeye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güzel atlatmışın tebrikler masumum ....
biliyorum tabi ... bizim dolmuşlar o parkdan kalkıyor ...
işim oldugunda ,kızılaya indigimde yazayım ,gelebilrisen görüşürüz masumum a.s
aebencim benim tatilden sonra kilom degismedi yani 55,3 dum. bu cumada kilom ayni kalmis hep 55,3.insallah bu cumaya duser biraz
tamam çamlıcam cumaya böyle eklerim seni...olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3hasta hasta güldürdünya beni safiş ...
tilki yuvaya döndü :kedi:
aklinialirimsmileaklinialirimsmileŞeniz
narincim seni, menü vermesende 2 haftadır takip ediyorum ..aklinialirimsmile ne yapıyorsan güzel gidiyor .2 haftadır kilo veriyorsun ... egerki monti seni kasıyorsa illa yapacaksın diye bişi yok.boshayallersmileŞeniz

ben pilates yapsaM kendimi daha iyi hisedicem geliba .spor bene hep iyi geliyor o yüzden ebruyu kaçırmayım kıslar .... sonrada sag ,sol toplayım akşama misafir var ...

Son düzenleme:

keşke ablam keşke benden çok kilo versede normale dönse o kadan fazla kilosu varki üçlü rakamlarda kocişim :kedi:

evet görmüştüm bende o arkadaşı....

bir taşla iki kuş safişcim:jeyyar:

sanırım öyle olucak keşkeeeeeeeee :Saruboceq:

tilki yuvaya döndü :kedi:

:roflol: :roflol:

meyvem üzüldüm hafta sonuna ama demiştim soş diyetler yaradan çok zarardır diye .... saKALIM YOK ..sempatiksalakcinni
KIS SAFİŞ SEN BU İŞİ KIVIRDIM BACIM ......alkisalkisalkisalkisalkisalkis
KAÇAMAGINDA YOK BAKALIM BU CUMA NEKADAR GİDECEK KİLOCUKLARDAN ...sengözlerimebaksanabaklinialirimsmile
LACEYİM SENİ TABRİK ETMEKDEN BAŞKA BİŞİ GELMİYOR ELİMDEN BROVOOOalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

TEKRAR ALINTI YAPTIM... KISLAR BU KURALLARI İYCE AKLINIZA YAZIN .:hulya:

allah gülmekten ayırmasın aplaa

haydin yap bakalım sporunu

valla kıvırdımmı bilmiyim apla ama basküle çıkmaya tırsiyim ya hiç gitmediyse kilo kendimde bir şişkinlik hissediyorum çünküm :kedi:
evet yaa kaçamak yok tamamı ile uymaya çalışıyorum hırs yaptım ama umarım işe yarar hevesim kırılsın istemiyorum....

alıntının çıktısını alıyorum ve buzdolabıma yapıştırıyorum habire gözüme gözüme girsinde yasakların önüne geçilsin diye

aeben ablacım monti insanda alışkanlık yapıyor galiba istesende patates yiyemiyorsun yada ne bileyim yumurta yerken elin ekmege gidemiyor.ben kendimce bi şey uydurdum gidiyorum.bakalım inşallah sonu güzel olur.şimdilik herşey yolunda çok şükür.bende biraz akrep gibiyim galiba.kuralları birebir uygulayamıyorum mesala ben peyniri sizin kadar incelemiyorum miktarını az tutuyorum yada ekmegi azaltıyorum peynirim yaglı olunca.menü bu yüzden vermiyorum diger arkadaşların yada yeni gelenlerin kafasını bulandırmamak için. bende şeker düşüklüğü var bu yüzden benim aralarım monticilerden fazla olabiliyor mesala.buyüzden birebir monti olmasada montiye benzer bi beslenme şeklim var şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…