Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın monti güzelleri....

üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........

geçmiş olsun canım. havalar artık soğudu daha sıkı giyinip , bol vitamin almak lazımyerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
afiyet olsun geçnelerde bende yaptım alinazik ...cokacimcoook montiye çok uygun ...
menülerinin okuldada böyle düzenlediginden dolayıda ..:hooray:alkisalkisalkis

aebenciğim teşekkür ederim. elimden geldiğince uymaya çalışyorum. bugün ekmekli kahvaltı yaptım. okula protein ağırlıklı bir şeyler hazırlamak istiyorum hala bakınıyorumeyvahedigeldismile

benimde akşama hazırladığım menüde yumurtalı pırasa var. bakalım evdekiler ne tepki verecek.normalde pek sevmezler pırasayıbilmiyorumkismile

tilki yuvaya döndü :kedi:

hoşgeldin narinciğimkaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar, okul için hazırlanmaya gidiyorum. akşama görüşürüz.
keyifli bir gün diliyorum

dün akşam bende ali nazik gibi bişi yaptım ama yemedim daha
patlıcanları ve kırmızı biberleri fırında közledim,
soğan kıyma yeşil biber salça domates bol baharatla içini pişirdim ve közlenmiş sebzeleri tencereye aldım tadına baktım çok güsel oldular
bide pırasa almıştım onları soğan kırmızı biberle ve baharatla pişirdim bir tencere dolusu akşam eve gidince buzdolabı poşetlerine tek yemeklik bölüştürücem istediğimde buzluktan çıkarıp içine yumurta kırıp yerim
patlıcanlı yemeğide buzluğa koyup azar azar yerim
kışlık erzak gibi:)
evde tek kaldığım için bozuluyor bir tencerede bitmiyor elimde aza alışmadığı için hep fazla alıyorum
kilo verdim bdenim değişti ama hala kıyafet seçerken 46 sına ve xl na bakıyorum deniyorum beynim idrak edemiyor sanırım
ve pazar günü mangoddan geniş kesim 42 beden bol paça pantolonlar aldım mutluyum :)
hala kumaş ve dar paçalarda 44 giyiyorum ama o da değişecek
benim en büyük sorunum bacaklarda o yüzden normal paça pantolonlarda çok kötü duruyor
biraz daha kilo verince eğer şekilleri düzelmemiş ise aldırayım diyorum sarkanlar düzelsin die ne dersiniz?
bu kadar kalın bacaklı olup sonradan incelten var mı aranızda ?? spor olarak yürüyüş ve eliptik bisiklet yapıyorum sadece

ayy diyarcım Allah ne muradın varsa versin bende 42 bedenim ve bende bol paça kumaş arıyordum bana fikir verdin bende mangoya bakayım bari inşallah bulurum evet bende muhasebeciyim ama ben kendi işyerimizin önmuhasebesini ve personel evraklarını tutuyorum bi muhasebe bürosunda çalışmıyorum canım ben 69 kiloyum ama 42 beden giyiyorum senin boyun bende çok mu uzun acaba ben 1.67 yim canım gerçi bende kocaman bi göbek var

Son düzenleme:

benimde bacaklarım bildim bileli kalındır sadece bir dönem aşk acısı çekerken çok zayıflamıştım 46 kiloya kadar düşmüştüm o zamanlar bacaklarımda incelmişti spor diyet hiç bir şey yapmamıştım tabii o zamanlar gençtik çıtırdık şimdi aynı etki olmaz olsada sarkmalar selülitler çıkar diye düşünüyorum tatlım

günaydın kızlar,benimde bacaklarım kalındı eskiden.yani benim üst tarafım dar kalçam genişti.ama kilo verince bacaklarımda çook fazla inceldi.ve spor yaptığım için gerçekten yumuşama ve sarkma olmadı.abartmıyorum eskiden mecburiyetten dolayı okula giderken giydiğim kumaş pantolonumun bir bacağına kilo verdikten sonra iki bacağım girdi.bacaklarımda hiç sarkmada olmadı bu kdar kilo verip üstelik.yapmak isterseniz elinizden kaçacak bir şey yok yani kızlar.....

montiye göre spagettiyi 6-8 dk haşlayayıp yağsız domates sosu veya yoğurtla tüketebiliyoruz yanında bol salatayla tabiki

normal spagettimi tatlım
ben marketten esmer almıştım ama markasını falan hatırlamıyorum şimdi....

canım benim kumaş olarak hala 44 giyiyorum ama kadıköy mango 3. katta kotlar var bol paça harika kotlar hem mavisini aldım hem siyahını kotun 42 bedeni oldu kumaşta dedim ya hala 44 ne yazık ki çünkü kumaş dar paçaydı ben dar paçada 42 olamadım daha

boylarımız aynıymış mesleklerimizde sayılır :)))) bende mali müşavirim ama naçizane 9 kg fazlam var senden göbek yok bende hepsi basende bacakta toplanmış halaya durmuşlar :)))kaydirigubbakcemile3

bu arada bol paça kumaşlar var siyah değil gri minik çizgili yüksek bel bol kumaşlarda vardır bence onlarda sen 40 beden çok rahat giyersin baya baya boldu çünkü 34 tl kotlar 40 ile 35 tl arası convars tarzı olanlar 25 tl idi :) pazar günü 20 tane pantolon denedim bütün beden para bilgisi zihnime yerleşti sor istediğini.aldığım kotun sana 40 ı bol bile gelebilir

bugünki menüm
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,çay

ÖĞLE
yumurtalı pırasa,salata,cacık

ARA
armut

AKŞAM
ıspanak sote,yoğurt,salata

su,yeşilçay,erik çayı,iksir

saolasın zilicim mutlu oldum bacakta zayıflayınca güzelleşiyorsa çook mutlu oldum
benim için tartıdaki azalmadan öte elbise ve ete giyebilecek normal hatun bacağına ulaşıncaya kadar diyete devam etmem gerekiyor.

aynı benim gibi benim de üst bedenimle alt bedenim arasında nerdeyse 2 beden fark var...bütün kilom bacak ve basen bölgesinde...birazda üst kollarımda var...belim ince göbek sorunum yok...ama pantolon giyemiyorum...bacaklarım çok kalın pantolonlar kötü duruyor incelsin ilk işim pantolon almak olacak...sempatiksalakcinni

diyarcım bugün mangoya ugrayacagım haftaya düğün ve sünnet var 2 gün ardarda bişiyler almam sart oldu.yoksa ben daha zayıflayacagım diyerekten işe sadece 3 farlı kıyafetle gelip gitmeye devam ederdim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…