günaydın monti güzelleri....
üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........
günaydın monti güzelleri....
üşütmüşüm dün öylece yattım . dr. ilaçlar derken bugün iyitim biraz ..........
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
afiyet olsun geçnelerde bende yaptım alinazik ...cokacimcoook montiye çok uygun ...
menülerinin okuldada böyle düzenlediginden dolayıda ..:hooray:alkisalkisalkis
teşekkürler zilicim pırasa tarifini dün akşam yaptım bugün öğle yemeği için yanımda getirdim yumurtalı yanında cacık montiye uygundur sanırım..
peynir pembe kutu canım light olan montiye başladığımda bakmıştım 2,5 tu yağ oranı geçen gün yine baktım 8 olmuş fırsat bulduğumda başka semtteki bimleride dolaşıcam bakalım aynımı bu bimdeki peynir olayı çok kötü oldu biz monticiler için ne güzel kolaylıkla buluyorduk...
tilki yuvaya döndü :kedi:
tilki yuvaya döndü :kedi:
dün akşam bende ali nazik gibi bişi yaptım ama yemedim daha
patlıcanları ve kırmızı biberleri fırında közledim,
soğan kıyma yeşil biber salça domates bol baharatla içini pişirdim ve közlenmiş sebzeleri tencereye aldım tadına baktım çok güsel oldular
bide pırasa almıştım onları soğan kırmızı biberle ve baharatla pişirdim bir tencere dolusu akşam eve gidince buzdolabı poşetlerine tek yemeklik bölüştürücem istediğimde buzluktan çıkarıp içine yumurta kırıp yerim
patlıcanlı yemeğide buzluğa koyup azar azar yerim
kışlık erzak gibi:)
evde tek kaldığım için bozuluyor bir tencerede bitmiyor elimde aza alışmadığı için hep fazla alıyorum
kilo verdim bdenim değişti ama hala kıyafet seçerken 46 sına ve xl na bakıyorum deniyorum beynim idrak edemiyor sanırım
ve pazar günü mangoddan geniş kesim 42 beden bol paça pantolonlar aldım mutluyum :)
hala kumaş ve dar paçalarda 44 giyiyorum ama o da değişecek
benim en büyük sorunum bacaklarda o yüzden normal paça pantolonlarda çok kötü duruyor
biraz daha kilo verince eğer şekilleri düzelmemiş ise aldırayım diyorum sarkanlar düzelsin die ne dersiniz?
bu kadar kalın bacaklı olup sonradan incelten var mı aranızda ?? spor olarak yürüyüş ve eliptik bisiklet yapıyorum sadece
hoşbulduk laceyimmm olumunekankayizsmile
kızlar montiye göre makarnayı nasıl yapıyorduk?
montiye göre spagettiyi 6-8 dk haşlayayıp yağsız domates sosu veya yoğurtla tüketebiliyoruz yanında bol salatayla tabiki
normal spagettimi tatlım
ben marketten esmer almıştım ama markasını falan hatırlamıyorum şimdi....
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
ayy diyarcım Allah ne muradın varsa versin bende 42 bedenim ve bende bol paça kumaş arıyordum bana fikir verdin bende mangoya bakayım bari inşallah bulurum evet bende muhasebeciyim ama ben kendi işyerimizin önmuhasebesini ve personel evraklarını tutuyorum bi muhasebe bürosunda çalışmıyorum canım ben 69 kiloyum ama 42 beden giyiyorum senin boyun bende çok mu uzun acaba ben 1.67 yim canım gerçi bende kocaman bi göbek var
günaydın kızlar,benimde bacaklarım kalındı eskiden.yani benim üst tarafım dar kalçam genişti.ama kilo verince bacaklarımda çook fazla inceldi.ve spor yaptığım için gerçekten yumuşama ve sarkma olmadı.abartmıyorum eskiden mecburiyetten dolayı okula giderken giydiğim kumaş pantolonumun bir bacağına kilo verdikten sonra iki bacağım girdi.bacaklarımda hiç sarkmada olmadı bu kdar kilo verip üstelik.yapmak isterseniz elinizden kaçacak bir şey yok yani kızlar.....
günaydın kızlar,benimde bacaklarım kalındı eskiden.yani benim üst tarafım dar kalçam genişti.ama kilo verince bacaklarımda çook fazla inceldi.ve spor yaptığım için gerçekten yumuşama ve sarkma olmadı.abartmıyorum eskiden mecburiyetten dolayı okula giderken giydiğim kumaş pantolonumun bir bacağına kilo verdikten sonra iki bacağım girdi.bacaklarımda hiç sarkmada olmadı bu kdar kilo verip üstelik.yapmak isterseniz elinizden kaçacak bir şey yok yani kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?