- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
valla kızlar benim bacak ve bileklerime bizim sülalenin bayanları bayılır hatta görümcem tam mini eteklik der kayınvalidem ben topuklu giydiğimde nasılda güzel duruyor der ama gel görki ben önümdeki koca göbekten aşagısını göremediğim için pek bi yorum yapamıyorum kaydirigubbakcemile3
aebenim çok geçmiş olsun cnm.oğluş yüzünden çok duramıyorum eksisi gibi bakıp yazıp hatta yazamayıp çıkıyorum çoğu zaman.sabahtan beri kaç oldu yazmaya çalışıyorum oğlum çekiştiriyor diye kalkıyorum bir dahada oturup yazamıyorum.hemencik iyileşte yaz yine bol bol bizde keyifle okuyalım.
kızlar benimde bacaklarım önceden öyleydi.dalgalanırdı resmen yürürken ve popomda arkamda tümsekti resmen.şimdi oturunca kuyruk sokumum batıyor etsizlikten.durun akşama kendimi eşime bi foto çektirip koyayım da bakın.o eski halimden eser yok şimdiii......ızdıraaaap içinde ağlarım şimdiiii....tutun kollarımdan düşürüm şimdi......
şaka bi yana vallahi çok zayıflayınca bacaklardan eser kalmıyor kalçadanda göbektende...
valla kızlar benim bacak ve bileklerime bizim sülalenin bayanları bayılır hatta görümcem tam mini eteklik der kayınvalidem ben topuklu giydiğimde nasılda güzel duruyor der ama gel görki ben önümdeki koca göbekten aşagısını göremediğim için pek bi yorum yapamıyorum kaydirigubbakcemile3
çok şanslısın inan ben bileklerimin kalınlığı yüzünden koca yaz kapri bile giyemedim işyerinde
ya madem bu kadar üzüntülüydüm kilolalarımdan neden vermedim die düşündüm şimdi
çünkü kilonun verilebileceği ve benim zayıflıyabileceğim aklıma dahi gelmedi hiç
ve itiraf ediyorum hala bacaklarımın eriyeceğine inanmıyorummafoldumben:1no2:
narin montiye dönmüş kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canımmm :1rolleyes:
kızlar malesef benimde bacaklarım kalın iş yerinde koridorda bi ayna var uzun bi koridor basından baslıyorum yürümeye kalın bacaklarımı göre göre ilerliyorum nekadar cirkin duruyor anlatamam bide yürürken daha cok çirkinleşiyo ...
leslie indiriyorum şimdi yarından itibaren yapabildiğim kadar onu yapıcam kaydirigubbakcemile2
umarım işe yarar..
AKREP 33..
BAŞLANGIÇ. ...29.03 2010 .
1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta..........66 300 gr
4.hafta..........66 000 gr
5.hafta..........64 500 gr
6.hafta......... 63 900 gr
7.hafta..........63,900 gr
8.hafta...........63,300 gr(ramazan ayına giriş)
9.hafta.........63,300 gr
10.hafta.......63,300 gr
ramazan ayının son haftası ve bayram tatilı
11.hafta.......66,600 gr :kedi:
12.hafta.......65,400 gr
13.hafta.......65,700 gr
aebenim çok geçmiş olsun cnm.oğluş yüzünden çok duramıyorum eksisi gibi bakıp yazıp hatta yazamayıp çıkıyorum çoğu zaman.sabahtan beri kaç oldu yazmaya çalışıyorum oğlum çekiştiriyor diye kalkıyorum bir dahada oturup yazamıyorum.hemencik iyileşte yaz yine bol bol bizde keyifle okuyalım.
kızlar benimde bacaklarım önceden öyleydi.dalgalanırdı resmen yürürken ve popomda arkamda tümsekti resmen.şimdi oturunca kuyruk sokumum batıyor etsizlikten.durun akşama kendimi eşime bi foto çektirip koyayım da bakın.o eski halimden eser yok şimdiii......ızdıraaaap içinde ağlarım şimdiiii....tutun kollarımdan düşürüm şimdi......
şaka bi yana vallahi çok zayıflayınca bacaklardan eser kalmıyor kalçadanda göbektende...
zilicim eski halinide eklermisin aradaki farkı cok merak ediyorum...
birde nasıl çizelge yapabilirim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?