Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

valla kızlar benim bacak ve bileklerime bizim sülalenin bayanları bayılır hatta görümcem tam mini eteklik der kayınvalidem ben topuklu giydiğimde nasılda güzel duruyor der ama gel görki ben önümdeki koca göbekten aşagısını göremediğim için pek bi yorum yapamıyorum kaydirigubbakcemile3

ben geldimmm a.s.

kızlar öğlen menüm değişti 1 bucuk saatlik öğlen aramı merkeze gidip gelmekle geçirdim mecburen yemek yiyemedim ve tavuklu salataaldım ayranla onu yedim aksamda öğlen fasulye yiyemediğimden fasulye yicem karnıbahar artık yarına kaldı sırnaşık şey

:) narincim Allah seni inandırsın zayıfladım die pantolonum kalmadı ünv siyah kotumun içine girdiğim için 2 aydır sadece onu giyiniyordum formam oldu benim :) Bende ancak aldım işte yenilerini

yağmurcum etek giyemiyorum iğrenç duruyor bende o yüzdne pantolon giyiniyorum hep hatta lise sondayken bayan öğretmenlerde etek zorunlu olduğu için benimde bacaklarım hep kalın olduğu için öğretmenlik yazmamıştım meslekten kilom ve bacaklarım yüzünden giyinecek etek bulamam die vazgeçtim (

çok şanslısın inan ben bileklerimin kalınlığı yüzünden koca yaz kapri bile giyemedim işyerinde
ya madem bu kadar üzüntülüydüm kilolalarımdan neden vermedim die düşündüm şimdi
çünkü kilonun verilebileceği ve benim zayıflıyabileceğim aklıma dahi gelmedi hiç
ve itiraf ediyorum hala bacaklarımın eriyeceğine inanmıyorummafoldumben:1no2:

narin montiye dönmüş kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canımmm :1rolleyes:

kızlar malesef benimde bacaklarım kalın iş yerinde koridorda bi ayna var uzun bi koridor basından baslıyorum yürümeye kalın bacaklarımı göre göre ilerliyorum nekadar cirkin duruyor anlatamam bide yürürken daha cok çirkinleşiyo ...
leslie indiriyorum şimdi yarından itibaren yapabildiğim kadar onu yapıcam kaydirigubbakcemile2
umarım işe yarar..

AKREP 33..

BAŞLANGIÇ. ...29.03 2010 .

ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......

1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta..........66 300 gr
4.hafta..........66 000 gr
5.hafta..........64 500 gr
6.hafta......... 63 900 gr
7.hafta..........63,900 gr
8.hafta...........63,300 gr(ramazan ayına giriş)
9.hafta.........63,300 gr
10.hafta.......63,300 gr
ramazan ayının son haftası ve bayram tatilı
11.hafta.......66,600 gr :kedi:
12.hafta.......65,400 gr
13.hafta.......65,700 gr

aebenim çok geçmiş olsun cnm.oğluş yüzünden çok duramıyorum eksisi gibi bakıp yazıp hatta yazamayıp çıkıyorum çoğu zaman.sabahtan beri kaç oldu yazmaya çalışıyorum oğlum çekiştiriyor diye kalkıyorum bir dahada oturup yazamıyorum.hemencik iyileşte yaz yine bol bol bizde keyifle okuyalım.
kızlar benimde bacaklarım önceden öyleydi.dalgalanırdı resmen yürürken ve popomda arkamda tümsekti resmen.şimdi oturunca kuyruk sokumum batıyor etsizlikten.durun akşama kendimi eşime bi foto çektirip koyayım da bakın.o eski halimden eser yok şimdiii......ızdıraaaap içinde ağlarım şimdiiii....tutun kollarımdan düşürüm şimdi......
şaka bi yana vallahi çok zayıflayınca bacaklardan eser kalmıyor kalçadanda göbektende...

Son düzenleme:
zilim ya ressim harika olur hele ki eski bacak ve yeni bacak yanyana koyarsan çooook mutlu olucam çünkü ümitsizliğe düştüğüm tek konu bu

zilicim eski halinide eklermisin aradaki farkı cok merak ediyorum...

İLAHİİİİ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o kadar çokmu kız göbüşün?
merak ettim valla resmin varmı bacım albümde bakışsak azcıkın :kedi: :kedi:

ayyy balım deme öyleee önce sen zayıflayacağına inanmalısın ki başarabilesin tatlım.
İnanmak demek bir işi başarmak demektir birtanem lütfen kendini şartlandırma böyle...

hımmm afiyet olsun şeker
bakalım işe yarıyacakmı yazarsın gelişmeleri....

hemen hemen aynı kilolarla başlamışız canım ve şuanda da aynı kilodayız sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

haydin bakalım inşallah dediğin gibi olur ay balam.... opuyorumnanaktan

merhaba kizlar opuyorumnanaktan oncelikle gecmis olsun aebencime yerimseniben acil sifalar bende iki gundur rahatsizdim ama bugun allaha sukur iyiyim.
hemen dunki menumu yazayim
sabah iki dilim t.b ekmek peynir ve domates
oglen tavuk izgara ve brocoli
ara 1 elma
aksam hic bisey yiyemedim gripten olmali erkenden de uyudum

bugunki menum
sabah iki dilim ekmek t.b ,peynir ,marmelat
ara 1 elma
oglen taze fasulye yogurt
ara 1 seftali
aksam sadece meyve yemeyi dusunuyorum,ama degisirse yazarim

İyi akşamlar hanımlar,

Günüm koşturmacayla geçti...Kahvaltı güme gitti, öğlen yemeğimi henüz yedim..yarın yine halletmem gereken işler var...bu hafta monti pek verimli geçmeyecek gibi:sinifsinif:

Narincimmm, seni görmek ne güzelopuyorumnanaktan

Aebencim geçmiş olsun canım...:çok üzgünüm:

bende yeni başladım arkadaşlar bende bugünki menümü yazıyımkaydirigubbakcemile2 montide yeni olduğum için yardımlarınızı bekliyorum

sabah: light sütle k-fleks

öğlen: mercimek çorbası islim kebabı cacık dışardaydımda

akşam: yoğurt çorbası pilav

birde nasıl çizelge yapabilirim:kedi:

merhaba arkadaşlar , dilerim güzel bir gün geçirmişsinizdir. Malesef bayanların genel sorunu basen bacak. bende de basen kocaman:kedi: bacaklarım fena sayılmaz ama kilon aldığım an basenlerim hemen fark ediliyor.
ziliciğim heyacanla fotoları bekliyorum zemuszemus

bugünkü menüm:

sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 adet zeytin

öğlen: 1 yumurta haşlaması ile hazırladığım salata ve ayran
akşam: yumurtalı pırasa , salata , yoğurt
su: 1.5 litre

kızlar ekliycem ama eşimi bekliyorum eve gelsin diye.bu saat oldu hala gelemedi acil ameliyat çıkmış bekliyorum hala gelsinde çeksin diye.bir sürü resim var ama hep birileri var yanımda yada otururken çıkmışım.söz ekliycem ama...

berceste cnm hoşgeldin iyi ettin aramıza katılmakla,inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya inersin.
bu günki menülerin monti menüsü olmamış yarından itibaren daha yemeden yazarsan en azından eksiklerini hatalarını telafi edersin yiyene kadar.

sabahki cornflex şekerli olduğu için yenmiyor tatlım.
öğlenki mercimek çorbası karbonhidrat gurubu cnm tek başına olsaydı yiyebilirdin salata ve cacıkla. ama islim kebabın içindeki et yada köfte işi bozmuş.ya islim kebabı tek başına yiyecektin salata ve cacıkla.yani et yediğin menüde karbonhidrat içerikli bişey yemiyceksin cnm.(ekmek,makarna,bulgur,mercimek vs..)
akşamda yoğurt çorbası zaten pirinçle yapılıyor montide yasak,pilav zaten hepten yasak...
bu gün montiye uygun olmamış ama en azından nelerin yenmediğini öğrenmiş oluyorsun.yarından itibaren düzeltmelerle başlarsın diyetine...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…