Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bu günkü menümü akarayım sizlere hemencecik....

Kahvaltı 07.00
2 dilim tb ekmek kızarmış
1 domates
bir dilim light peynir
5 tane yeşil zeytin
bir kupada vitaminli yeşil çay şekersiz.

Öğle 12.00
tavuk sote bir tabak ve ayran
Salatam yoktu malesef

Akşam 19.30
yine ve yeniden kıymalı patlıcan yemeği salata ve light yoğurt
(Patlıcan yemeğini çok yapmışım hala bitmedi...)

Ayrıca 2 lt su
5 su bardağı ıhlamur...
Aralarda hiç birşey yok...

Şuan itibari ile 22.10 bir su bardağı dolusu light süt içiyorum cancanlar...

Hepinize iyi geceler hanımlar tatlı vede renkli rüyalar....

Tüm monticilere merhaba,
ben burayı ara sıra takip ediyor.derdim tabii ki kilo.Doğum yapalı 3 yıl oldu.Yürüyüşle verir gibi olsam da kışın geri aldım.
Ben de şu andan itibaren Monticiyi.Üstelik kitabın orjinali bende var.Ama yıllardır bakmadım:Benim ekmeğe zaafım var da.Ama etrafımdaki zayıflar çok sinirimi bozuyorlar bazen.Yani önüme konan herşeyi yemeyince dalga geçer gibi "aaa diyet mi yapıyorsun diyorlar"
Bu arada boy 1.60 kilo 68.aslında 8-10 kilo versem rahatlayacağım.Ama ne kadar beceriksizim ki 2 yıldır veremedim.Çok acı çektim .Kendimi çok bıraktım.Yaşım da 35.2 çocuğum var.
Ama bunu yapacak olan sadece benim.Kendime 4 aylık bir alışma süresi verdim.Yani Şubata kadar hiçbir etki altında kalmadan,kimsenin gazına gelmeden kilo vereceğim.
Sanırım hergün buraya uğrayıp menü yazmak gerekiyor.Herkese başarılar..Bana da...

günaydın arkadaşlar dün yoğunluktan yazamadım.sabak corn flakes yemiştim elimde olmadan ama öğlen de olmadı malesef çünkü bir arkadaşa gittim.çok ısrar etti senin için yaptım dedi..ne kadar hayır dese de yemek zoeunda kaldım.bazen insanlara çok kızıyorum be kadar da ısrar edilmez ki canım..ne güzel diyettesin o zaman sana ne ikram edebilirim de ben de söyleyeyim o mulu ben mutlu olsun..

menümü yazayım da kızın azcık..

06.00 : cornflakes ve light süt

11.00 :elma

13.30 : ekmeksiz menemen (kıymalı)
aşure ( küçük kase )
1 tane poğaca
beyaz peynir
açık çay

19.30 : menemen ,çay ,siyah zeytin (bu sefer de eşim istedi,yoğunluktan yemek yapamadım eşim de çay yapıp bir şeyler yeriz dedi)

kötü bir gündü sabah cornflakes,öğle menüsü yenmemeliydi..

yoğurt salata hiçyemedim vs..

idyeti oturtana kadar bir yere gitmemek lazım..

bir de elinin altında malzemen olacak.yani evde yoğurt,meyve,light süt,sebze,t.b. ekmeği hep hazırda olmalı...

.herkese güzel bir gün diliyorum..ve tekrardan montime dönüyorum..

günaydın canlarımm... opuyorumnanaktan
bu gün yiceklerim
kalkınca 2 adet altın cilek
sabah 4 dilim tab buğday ekmeği 2 domates 4 zeytin 1 salatalık 1 dilim peynir
öğlen menemen süt (kötü bi öğlen aama arkadas cağırdı)
aksam kıymalı karnıbahar yoğurt

canım hoşgeldin aramızaa vericek fazla bi kilon yok biraz rahat ol 3 bilemedin 4 ay da rahatlıkla verebilirsin ..
etrafındaki zayıfları falan unut bence bi süre hem diyet yapıyorum demenin sana bi zararı olmazki yee die ısrar eden olursa yemicem diyetteyim dersin olur biter..motivasyonunu güclü tut..hergün menünü yazarsan hem sorumluluğun oluyor hemde yanlıs yerde düzeltiliyor...kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

herkese günaydın kızlar
dünkü menüm:
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
5 zeytin domates salatalık
bir bardak ayran

öğlen:
salata
yoğurt
domatesli kabak

ara:
bir armut

akşam:
tavuk ızgara
ayran
haşlanmış sebze

3 lt su
1,5 lt iksir

kızlar şu yeşil çay iksiri nasıl yapılıyordu?
birde bunun ayran detoksu gibi bir süresi falan varmı?

günaydınnn montici fıstıklar....
nasılsınız bakimmm....)))) ben donuyorummmmmmmmm hastamı olcam nedir ellerim ayaklarım buz kesti...:2::2::2:

günaydınnn montici fıstıklar....
nasılsınız bakimmm....)))) ben donuyorummmmmmmmm hastamı olcam nedir ellerim ayaklarım buz kesti...:2::2::2:

aynen canım yaaa bende öyleyim dün akşam burnum akmaya başladı bu günde üşüyorum
sanırsam hava benide sonunda çarptı grip olmuş durumdayım....
Bana değilde kuzuma yazık yaa oda hasta oldu öksürüyor garibim...

kızlar şu yeşil çay iksiri nasıl yapılıyordu?
birde bunun ayran detoksu gibi bir süresi falan varmı?

safişcim 1,5 litre kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...
akşam demlemeye üşendim...birde benim yolum uzak birde trafik olunca eve gidene kadar wc sorunu yaşıyorum...dün akşam eve zor yetiştim.:kedi::kedi::kedi:

geçmiş olsun canım yaa...amann çocuklar hasta olmasın biz bir şekilde dayanıyoruz ama onlar hemen soluyolar...huyları değişiyor...
9 aylık yeğenim var geçen gün ateşlenmiş hasta olmuş dün akşam çıktım ( üst katımda oturuyolar ) yanakları solmuş yavrumun huysuz hiç bişeyden memnun olmuyor..:1no2:

gunaydin arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.bende acayip bir siskinlik var tam size ne yapim diye soracaktimki yagmurgozlunun cay tarifini gordum yapim de icim diyorum hemencecik insallah iyi gelir
yalniz evde cubuk karanfil yok tozu olsa olurmu?fisfisfis

SAĞOLASIN BİRTANEM
çubuk tarçın ve tane karabiber ve karanfil evde yok.
bunları bu şekilde aktardan temin ediyoruz sanırım değilmi?

anladım tatlım bende sabahları ancak kahvaltımı yaparken hazırlarım bu iksiri ve termosa doldururum bakalım bende de ödem varmıymış? Eğer tadı güzel ise zaten öğlene kadar biter akşama kadarda wc ye koşarım eve bişi kalmaz heralde

sağol canım evet yaaa Annem hep derdi çocuğun hasta olduğunamı yanayım huy değiştirdiğinemi diye valla yazık yaa kıyamam ben hasta olayım hep o hiç olmasın diyorum ama olacaklar elbet ne yapalım en kestirmesinden ataltırız inşallah bakalım....

sanırım bu iksi iyi gelebilir boshayallersmile

Herkese günaydın
Cevabın için sağol.Ben de yediklerimi yazayım .
Kahvaltı:3 dilim buğday domates yeşillik maalsesef evde kaşar vardı 2 dilim de kaşar.Kaşar sanırım montiye uymuyor.Bugün hemen labne alacağım.
Öğlen:Kıymalı patlıcan salata cacık
Akşam da pırasa
Bunun yanında iki sorum var
1-Bir de montiye uygun çorba var mı canım çorba istiyor da malum havalar soğudu.
2-Spagetti haftada kaç kere yapabiliriz.Akşam yenebilirmi yoksa illa öğlen mi yenecek

canım ben toz tarçın denemedim yoksa koymayabilirsin..

safişcim evet aktardan alabilirsin evde yoksa koymayabilirsin...ama tarçın güzel oluyor..termos şart değil canım soğuk içebilirsin...ben su şişesine koyuyorum...sabah kalkınca aç karnına tiroid ilacım var onu içerken 1 bardak iksir içiyorum...1 şişede yanıma alıyorum masamda aklıma geldikçe yudum yudum içiyorum...
kalanıda akşam eve gidince bitirip yenisini demliyorum...:içelim:zemuszemus

ben acaba öğlen yemeği olarak önce bir elma yarımsaat sonra bir ayran ve fındık ile yapsam montiye aykırı olur mu acil dışaı çıkmam gerekior öğlen için ve yemek yiyemicem o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…