Tüm monticilere merhaba,
ben burayı ara sıra takip ediyor.derdim tabii ki kilo.Doğum yapalı 3 yıl oldu.Yürüyüşle verir gibi olsam da kışın geri aldım.
Ben de şu andan itibaren Monticiyi.Üstelik kitabın orjinali bende var.Ama yıllardır bakmadım:Benim ekmeğe zaafım var da.Ama etrafımdaki zayıflar çok sinirimi bozuyorlar bazen.Yani önüme konan herşeyi yemeyince dalga geçer gibi "aaa diyet mi yapıyorsun diyorlar"
Bu arada boy 1.60 kilo 68.aslında 8-10 kilo versem rahatlayacağım.Ama ne kadar beceriksizim ki 2 yıldır veremedim.Çok acı çektim .Kendimi çok bıraktım.Yaşım da 35.2 çocuğum var.
Ama bunu yapacak olan sadece benim.Kendime 4 aylık bir alışma süresi verdim.Yani Şubata kadar hiçbir etki altında kalmadan,kimsenin gazına gelmeden kilo vereceğim.
Sanırım hergün buraya uğrayıp menü yazmak gerekiyor.Herkese başarılar..Bana da...
günaydınnn montici fıstıklar....
nasılsınız bakimmm....)))) ben donuyorummmmmmmmm hastamı olcam nedir ellerim ayaklarım buz kesti...:2::2::2:
kızlar şu yeşil çay iksiri nasıl yapılıyordu?
birde bunun ayran detoksu gibi bir süresi falan varmı?
aynen canım yaaa bende öyleyim dün akşam burnum akmaya başladı bu günde üşüyorum
sanırsam hava benide sonunda çarptı grip olmuş durumdayım....
Bana değilde kuzuma yazık yaa oda hasta oldu öksürüyor garibim...
safişcim 1,5 litre kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...
akşam demlemeye üşendim...birde benim yolum uzak birde trafik olunca eve gidene kadar wc sorunu yaşıyorum...dün akşam eve zor yetiştim.:kedi::kedi::kedi:
geçmiş olsun canım yaa...amann çocuklar hasta olmasın biz bir şekilde dayanıyoruz ama onlar hemen soluyolar...huyları değişiyor...
9 aylık yeğenim var geçen gün ateşlenmiş hasta olmuş dün akşam çıktım ( üst katımda oturuyolar ) yanakları solmuş yavrumun huysuz hiç bişeyden memnun olmuyor..:1no2:
gunaydin arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.bende acayip bir siskinlik var tam size ne yapim diye soracaktimki yagmurgozlunun cay tarifini gordum yapim de icim diyorum hemencecik insallah iyi gelir
yalniz evde cubuk karanfil yok tozu olsa olurmu?fisfisfis
Herkese günaydıncanım hoşgeldin aramızaa vericek fazla bi kilon yok biraz rahat ol 3 bilemedin 4 ay da rahatlıkla verebilirsin ..
etrafındaki zayıfları falan unut bence bi süre hem diyet yapıyorum demenin sana bi zararı olmazki yee die ısrar eden olursa yemicem diyetteyim dersin olur biter..motivasyonunu güclü tut..hergün menünü yazarsan hem sorumluluğun oluyor hemde yanlıs yerde düzeltiliyor...kolay gelsin kaydirigubbakcemile2
canım ben toz tarçın denemedim yoksa koymayabilirsin..gunaydin arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.bende acayip bir siskinlik var tam size ne yapim diye soracaktimki yagmurgozlunun cay tarifini gordum yapim de icim diyorum hemencecik insallah iyi gelir
yalniz evde cubuk karanfil yok tozu olsa olurmu?fisfisfis
SAĞOLASIN BİRTANEM
çubuk tarçın ve tane karabiber ve karanfil evde yok.
bunları bu şekilde aktardan temin ediyoruz sanırım değilmi?
anladım tatlım bende sabahları ancak kahvaltımı yaparken hazırlarım bu iksiri ve termosa doldururum bakalım bende de ödem varmıymış? Eğer tadı güzel ise zaten öğlene kadar biter akşama kadarda wc ye koşarım eve bişi kalmaz heralde
ben acaba öğlen yemeği olarak önce bir elma yarımsaat sonra bir ayran ve fındık ile yapsam montiye aykırı olur mu acil dışaı çıkmam gerekior öğlen için ve yemek yiyemicem o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?