Herkese günaydın
Cevabın için sağol.Ben de yediklerimi yazayım .
Kahvaltı:3 dilim buğday domates yeşillik maalsesef evde kaşar vardı 2 dilim de kaşar.Kaşar sanırım montiye uymuyor.Bugün hemen labne alacağım.
Öğlen:Kıymalı patlıcan salata cacık
Akşam da pırasa
Bunun yanında iki sorum var
1-Bir de montiye uygun çorba var mı canım çorba istiyor da malum havalar soğudu.
2-Spagetti haftada kaç kere yapabiliriz.Akşam yenebilirmi yoksa illa öğlen mi yenecek
kızlarr hazır meyve suyu içebiliyormuyuz..
afiyet olsun safiş süper gidiyorsun maşallah ne çabuk alıştın montiye.boshayallersmilekaydirigubbakcemile5selam kızlar bu günkü menümü akarayım sizlere hemencecik....
Kahvaltı 07.00
2 dilim tb ekmek kızarmış
1 domates
bir dilim light peynir
5 tane yeşil zeytin
bir kupada vitaminli yeşil çay şekersiz.
Öğle 12.00
tavuk sote bir tabak ve ayran
Salatam yoktu malesef
Akşam 19.30
yine ve yeniden kıymalı patlıcan yemeği salata ve light yoğurt
(Patlıcan yemeğini çok yapmışım hala bitmedi...)
Ayrıca 2 lt su
5 su bardağı ıhlamur...
Aralarda hiç birşey yok...
Şuan itibari ile 22.10 bir su bardağı dolusu light süt içiyorum cancanlar...
Hepinize iyi geceler hanımlar tatlı vede renkli rüyalar....
hoş geldin . bu beslenmeyi yaparsan 4 ay'a 5'li rakamlar çokdan gelmiş olursun ...kaydirigubbakcemile5Tüm monticilere merhaba,
ben burayı ara sıra takip ediyor.derdim tabii ki kilo.Doğum yapalı 3 yıl oldu.Yürüyüşle verir gibi olsam da kışın geri aldım.
Ben de şu andan itibaren Monticiyi.Üstelik kitabın orjinali bende var.Ama yıllardır bakmadım:Benim ekmeğe zaafım var da.Ama etrafımdaki zayıflar çok sinirimi bozuyorlar bazen.Yani önüme konan herşeyi yemeyince dalga geçer gibi "aaa diyet mi yapıyorsun diyorlar"
Bu arada boy 1.60 kilo 68.aslında 8-10 kilo versem rahatlayacağım.Ama ne kadar beceriksizim ki 2 yıldır veremedim.Çok acı çektim .Kendimi çok bıraktım.Yaşım da 35.2 çocuğum var.
Ama bunu yapacak olan sadece benim.Kendime 4 aylık bir alışma süresi verdim.Yani Şubata kadar hiçbir etki altında kalmadan,kimsenin gazına gelmeden kilo vereceğim.
Sanırım hergün buraya uğrayıp menü yazmak gerekiyor.Herkese başarılar..Bana da...
hatalarını yazmışın güzelim buda iyi.. neyin zazar verdigini biliyorsun . gelsin uygulama ..a.skaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar dün yoğunluktan yazamadım.sabak corn flakes yemiştim elimde olmadan ama öğlen de olmadı malesef çünkü bir arkadaşa gittim.çok ısrar etti senin için yaptım dedi..ne kadar hayır dese de yemek zoeunda kaldım.bazen insanlara çok kızıyorum be kadar da ısrar edilmez ki canım..ne güzel diyettesin o zaman sana ne ikram edebilirim de ben de söyleyeyim o mulu ben mutlu olsun..
menümü yazayım da kızın azcık..
06.00 : cornflakes ve light süt
11.00 :elma
13.30 : ekmeksiz menemen (kıymalı)
aşure ( küçük kase )
1 tane poğaca
beyaz peynir
açık çay
19.30 : menemen ,çay ,siyah zeytin (bu sefer de eşim istedi,yoğunluktan yemek yapamadım eşim de çay yapıp bir şeyler yeriz dedi)
kötü bir gündü sabah cornflakes,öğle menüsü yenmemeliydi..
yoğurt salata hiçyemedim vs..
idyeti oturtana kadar bir yere gitmemek lazım..
bir de elinin altında malzemen olacak.yani evde yoğurt,meyve,light süt,sebze,t.b. ekmeği hep hazırda olmalı...
.herkese güzel bir gün diliyorum..ve tekrardan montime dönüyorum..
canım ben toz tarçın denemedim yoksa koymayabilirsin..
safişcim evet aktardan alabilirsin evde yoksa koymayabilirsin...ama tarçın güzel oluyor..termos şart değil canım soğuk içebilirsin...ben su şişesine koyuyorum...sabah kalkınca aç karnına tiroid ilacım var onu içerken 1 bardak iksir içiyorum...1 şişede yanıma alıyorum masamda aklıma geldikçe yudum yudum içiyorum...
kalanıda akşam eve gidince bitirip yenisini demliyorum...:içelim:zemuszemus
utancimdan buralara ugruyamiyorum.neden böyle oldum anlayamiyorum sürekli bir tatli yeme istegi bi türlü bas edemiyorum.ama biliyorum sonunda dönüp dolasip yine buraya gelicem.kendimde yine o azmi buldugum an yine burda olucam.zilligurti ay dünden beri resimler ne zaman gelcek diye dokuz dogurdum.seni asagida görüyorum umarim resim ekliyorsundur.bu arada aebencim gecmis olsun.
kasar cok yağlı bi peynir olduğundan yenmiyo.. yiyen varmı acıkcası hiç rastlamadımda..
aksam öğününe yoğrt salata da eklersen ii olur ..montide her öğünde mutlaka süt ve süt ürünü tüketmemiz gerekiyo...
spagetti haftada 2 kez yeniyo ama gün boyunca hiç karbonhidrat almadıysan ...
ben yemiyorum gerci nezamn yesem + cıkıyorum ondan tercih etmiyorum...
kızlarr hazır meyve suyu içebiliyormuyuz..
merhaba meyvenull soruna ben cevap veriyim eski bir montici olarak.hazir meyve sularinda cok seker var ve katki maddesi var canim.o yüzden yasak icmiyoruz.
kızlar laptobu açıyorum giriyorum buraya ama oğlumun peşinden koşmaktan tuşuna dokunamıyorum inanın.akşam foto çekilemedim eşim eve 23,30 da geldi malesef ameliyatı geç bitmiş ve ardındanda kaza vakası gelmiş.o kadar yorgunduki bir resim çek diyecek yüzüm olmadı adamcağıza.bu günde şehir dışında akşam geç gelecek.ama vallahi en geç hafta sonu eklicem.hatta şu ismimiizin yanında avatar resmimiz varya oraya koyayımda herkes girip çıktıkça görsün diyorum.koyup kaldırmıycam yani.şimdi yine oğlum çekiştiriyor ve mecburen zili kaçar.....
selamlar kıslar ....
selam zilim aşagıda sen varsın ...
ay ben atlatamadım bu hastalıgı . sanki şimdide bogazıma iniyor ... ayaktayım ama tadım yok ...
afiyet olsun safiş süper gidiyorsun maşallah ne çabuk alıştın montiye.boshayallersmilekaydirigubbakcemile5
meyvem menün güzel canım a.sgünaydın canlarımm... opuyorumnanaktan
bu gün yiceklerim
kalkınca 2 adet altın cilek
sabah 4 dilim tab buğday ekmeği 2 domates 4 zeytin 1 salatalık 1 dilim peynir
öğlen menemen süt (kötü bi öğlen aama arkadas cağırdı)
aksam kıymalı karnıbahar yoğurt
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisherkese günaydın kızlar
dünkü menüm:
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
5 zeytin domates salatalık
bir bardak ayran
öğlen:
salata
yoğurt
domatesli kabak
ara:
bir armut
akşam:
tavuk ızgara
ayran
haşlanmış sebze
3 lt su
1,5 lt iksir
afiyet olsun çamlıcam ...merhaba kizlar opuyorumnanaktan oncelikle gecmis olsun aebencime yerimseniben acil sifalar bende iki gundur rahatsizdim ama bugun allaha sukur iyiyim.
hemen dunki menumu yazayim
sabah iki dilim t.b ekmek peynir ve domates
oglen tavuk izgara ve brocoli
ara 1 elma
aksam hic bisey yiyemedim gripten olmali erkenden de uyudum
bugunki menum
sabah iki dilim ekmek t.b ,peynir ,marmelat
ara 1 elma
oglen taze fasulye yogurt
ara 1 seftali
aksam sadece meyve yemeyi dusunuyorum,ama degisirse yazarim
bercesta güzlim malesef menünün hiçbir ögünü monytiye uymamış .bende yeni başladım arkadaşlar bende bugünki menümü yazıyımkaydirigubbakcemile2 montide yeni olduğum için yardımlarınızı bekliyorum
sabah: light sütle k-fleks
öğlen: mercimek çorbası islim kebabı cacık dışardaydımda
akşam: yoğurt çorbası pilav
alkisalkisalkisalkisalkisalkismerhaba arkadaşlar , dilerim güzel bir gün geçirmişsinizdir. Malesef bayanların genel sorunu basen bacak. bende de basen kocaman:kedi: bacaklarım fena sayılmaz ama kilon aldığım an basenlerim hemen fark ediliyor.
ziliciğim heyacanla fotoları bekliyorum zemuszemus
bugünkü menüm:
sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 adet zeytin
öğlen: 1 yumurta haşlaması ile hazırladığım salata ve ayran
akşam: yumurtalı pırasa , salata , yoğurt
su: 1.5 litre
ramazan ayının son haftası ve bayram tatilıAKREP 33..
BAŞLANGIÇ. ...29.03 2010 .
ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......
1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta..........66 300 gr
4.hafta..........66 000 gr
5.hafta..........64 500 gr
6.hafta......... 63 900 gr
7.hafta..........63,900 gr
8.hafta...........63,300 gr(ramazan ayına giriş)
9.hafta.........63,300 gr
10.hafta.......63,300 gr
ramazan ayının son haftası ve bayram tatilı
11.hafta.......66,600 gr :kedi:
12.hafta.......65,400 gr
13.hafta.......65,700 gr
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbugünki menüm
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,çay
ÖĞLE
yumurtalı pırasa,salata,cacık
ARA
armut
AKŞAM
ıspanak sote,yoğurt,salata
su,yeşilçay,erik çayı,iksir
akşamları zaten baya fazla çıkar baskül safiş ...evet evet bencede avatara koy giren çıkan görsünde ibret alsın örnek alsın gaza gelsin herkesçikler
ayyy abla deme yaaa çok geçmiş olsun ilaç kullanıyormusun peki?
bu gün bende hasta oldum burnum akıyor sızlıyor resmen ama allahtan halsizlik yorgunluk yok oda yarın olur heralde :1no2:
sağolasın ablacım valla okuyorum işte bol bol madem bir yola girdim bir işe kalkıştım sonuna kadar getireyim diyorum hırs var bende acaip kaçamak sıfır lakin dün akşam dayanamayıp basküle çıktım gördüğüm rakam canımı sıktı haftasonu bile kaçamak yapmadığım halde bu hafta herşeye dahada dikkat ettiğim halde eksi değil artı çıktı baskül malesef hevesim kırılmasın diye çok düşünmüyrum ve son sürat montiye devam ediyorum umarım cuma günü azıcıkta olsa eksilerde görürüm ve mutu olurum bakalım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
safişcim yemende aslında bi mahsur yok ama küçük bir ayrıntı patlıcan bazı bünyelerde su tutuyor, şişkinlik yapıyor ..yerimsenibenyaaa aeben abla sana bişi sorucam
ben şimdi iki gündür kıymalı patlıcan yemeği yiyorum akşamları evde lakin eşim gececi olduğu için bu hafta o yemiyor tek bana kalıyor ama bitmedi hala yemek bu akşamda yesem olurmu üçüncü gün olucak montiye uyarmı?
Uymaz ise eğer ıspanak yapıcam eve gidince onu yicem....
atladıgım menü varsa kusuruma bakmayın ....
sabah pilates yaptım ardındada dışarı çıktım az yürüyüm diye ama halsizim sanki ...
sesim bile degişti ...
dikkat edin kıslar ben hasta oldum siz olmayın ...
geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize teşekkür ederim ..::))
menün güzel yagmurcum .....olumunekankayizsmilekimseler yok....(
bugünki menümü yazayım
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay
ARA
1 bardak 0,1 light süt
sabah doyana kadar yediğim halde çok açlık hissettim başka şeylere saldırmaktansa sütü tercih ettim hiç böyle olmazdım birkaç gündür diyete adapte olmakta zorlanıyorum acıkıyorum reglim yakın bununda etkisi olabilir...yardım istiyorum kızlar...(((((((
ÖĞLE
nohut yemeği,salata,yoğurt
ARA
armut
AKŞAM
ıspanak,yoğurt,salata
su,ıhlamur,yeşilçay,papatya çayı
akşamları zaten baya fazla çıkar baskül safiş ...
sabah aç karna elbisesiz sexi bi şekilde tartıl ..kaydirigubbakcemile3
evet güzelim ilaç alıyorum antibiyotik vs vs .sempatiksalakcinni hiçde sevmem ilaç kulanmasını ... baya agır üşüttüm yoksa gitmezdim dr..kafamçokkarıştı
safişcim yemende aslında bi mahsur yok ama küçük bir ayrıntı patlıcan bazı bünyelerde su tutuyor, şişkinlik yapıyor ..yerimseniben
atladıgım menü varsa kusuruma bakmayın ....
sabah pilates yaptım ardındada dışarı çıktım az yürüyüm diye ama halsizim sanki ...
sesim bile degişti ...
dikkat edin kıslar ben hasta oldum siz olmayın ...
geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize teşekkür ederim ..::))
çok teşekkür ederim canım...şu açlık krizlerini atlatana kadar ara yaparım...diyet yapınca evden çıkmamak lazım o zamanda sosyal hayat kalmıyor...offff hafta sonu gitmeseydim ne güzel olacaktı ama kıramadım 25 senelik dostum arkadaşım...aebencim biran önce iyileş topik sensiz olmuyor...opuyorumnanaktan:1hug:
menün güzel yagmurcum .....olumunekankayizsmile
regle bikaç gün kala iştah artıyor evet...
çok acıkıyorsan öyleden öncede ara yap ..a.s
ayyy ne bilem akşam olduğundanmı kilo arttığındanmı fazla çıktı anlamadım gitti üzüldüm tabee ama cuma sabahı aynen dediğin gibi yapçem seksi bir şekilde sabahın dingilinde çıkıcam tepesineayy çok kafiyeli oldu bu
bende ilaçtan nefret ederim artık bayılırımda öyle içerim ilacı ama hasta olunca ne yapalım az azda olsa içicez mecburen....
hımmmm anladım benim bünye su tutmuştur belkim hem baskülde o yüzden fazla çıkmıştı o halde ben bu akşam kendime ıspanak yapıyım şöyle bol yoğurtlu vede salatalı cokacimcoook cokacimcoook
ayyy abla valla ben dikkat ettiğim halde hastalandım birde etmesem ne olur bilemicem.... :çok üzgünüm:
sanada geçmiş olsun safişcim ....ayyy ne bilem akşam olduğundanmı kilo arttığındanmı fazla çıktı anlamadım gitti üzüldüm tabee ama cuma sabahı aynen dediğin gibi yapçem seksi bir şekilde sabahın dingilinde çıkıcam tepesineayy çok kafiyeli oldu bu
bende ilaçtan nefret ederim artık bayılırımda öyle içerim ilacı ama hasta olunca ne yapalım az azda olsa içicez mecburen....
hımmmm anladım benim bünye su tutmuştur belkim hem baskülde o yüzden fazla çıkmıştı o halde ben bu akşam kendime ıspanak yapıyım şöyle bol yoğurtlu vede salatalı cokacimcoook cokacimcoook
ayyy abla valla ben dikkat ettiğim halde hastalandım birde etmesem ne olur bilemicem.... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?