Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

utancimdan buralara ugruyamiyorum.neden böyle oldum anlayamiyorum sürekli bir tatli yeme istegi bi türlü bas edemiyorum.ama biliyorum sonunda dönüp dolasip yine buraya gelicem.kendimde yine o azmi buldugum an yine burda olucam.zilligurti ay dünden beri resimler ne zaman gelcek diye dokuz dogurdum.seni asagida görüyorum umarim resim ekliyorsundur.bu arada aebencim gecmis olsun.

kasar cok yağlı bi peynir olduğundan yenmiyo.. yiyen varmı acıkcası hiç rastlamadımda..
aksam öğününe yoğrt salata da eklersen ii olur ..montide her öğünde mutlaka süt ve süt ürünü tüketmemiz gerekiyo...
spagetti haftada 2 kez yeniyo ama gün boyunca hiç karbonhidrat almadıysan ...
ben yemiyorum gerci nezamn yesem + cıkıyorum ondan tercih etmiyorum...

kızlar laptobu açıyorum giriyorum buraya ama oğlumun peşinden koşmaktan tuşuna dokunamıyorum inanın.akşam foto çekilemedim eşim eve 23,30 da geldi malesef ameliyatı geç bitmiş ve ardındanda kaza vakası gelmiş.o kadar yorgunduki bir resim çek diyecek yüzüm olmadı adamcağıza.bu günde şehir dışında akşam geç gelecek.ama vallahi en geç hafta sonu eklicem.hatta şu ismimiizin yanında avatar resmimiz varya oraya koyayımda herkes girip çıktıkça görsün diyorum.koyup kaldırmıycam yani.şimdi yine oğlum çekiştiriyor ve mecburen zili kaçar.....

kimseler yok....(
bugünki menümü yazayım

KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay

ARA
1 bardak 0,1 light süt
sabah doyana kadar yediğim halde çok açlık hissettim başka şeylere saldırmaktansa sütü tercih ettim hiç böyle olmazdım birkaç gündür diyete adapte olmakta zorlanıyorum acıkıyorum reglim yakın bununda etkisi olabilir...yardım istiyorum kızlar...(((((((

ÖĞLE
nohut yemeği,salata,yoğurt

ARA
armut

AKŞAM
ıspanak,yoğurt,salata

su,ıhlamur,yeşilçay,papatya çayı

selamlar kıslar ....
selam zilim aşagıda sen varsın ...
ay ben atlatamadım bu hastalıgı . sanki şimdide bogazıma iniyor ... ayaktayım ama tadım yok ...

afiyet olsun safiş süper gidiyorsun maşallah ne çabuk alıştın montiye.boshayallersmilekaydirigubbakcemile5
hoş geldin . bu beslenmeyi yaparsan 4 ay'a 5'li rakamlar çokdan gelmiş olursun ...kaydirigubbakcemile5
hatalarını yazmışın güzelim buda iyi.. neyin zazar verdigini biliyorsun . gelsin uygulama ..a.skaydirigubbakcemile5
sen kararlı olursan inan yanındakilerde alışır ....:hulya:

canım mecbur uğrucam aktara çünkü evde ne tarçın ne karanfil nede karabiber var tane olarak malesef...
tadı nasıl oluyor acaba zorlamı içiliyor ben bu tür şeyleri soğuk içememde tatlım bu yüzden termosa koyucam.... opuyorumnanaktan

bence hemen geri dön buraya fazla zaman kaybetme...

bencede kaşar montiye uygun değil emin değilim tabii ama ben evdeki bütün kaşarları eşime yedirdim bitti bir dahada almadım. Bırakınız kaşar peynir almayı ben light peynir dahi alırken yağ oranına bakıpta alıyorum kaydirigubbakcemile3

kızlarr hazır meyve suyu içebiliyormuyuz..

kanımca içemeyiz şeker içinde şeker olduğu için :1no2:

merhaba meyvenull soruna ben cevap veriyim eski bir montici olarak.hazir meyve sularinda cok seker var ve katki maddesi var canim.o yüzden yasak icmiyoruz.

bende öyle düşündüm vereliniortak

evet evet bencede avatara koy giren çıkan görsünde ibret alsın örnek alsın gaza gelsin herkesçikler

selamlar kıslar ....
selam zilim aşagıda sen varsın ...
ay ben atlatamadım bu hastalıgı . sanki şimdide bogazıma iniyor ... ayaktayım ama tadım yok ...

ayyy abla deme yaaa çok geçmiş olsun ilaç kullanıyormusun peki?
bu gün bende hasta oldum burnum akıyor sızlıyor resmen ama allahtan halsizlik yorgunluk yok oda yarın olur heralde :1no2:

afiyet olsun safiş süper gidiyorsun maşallah ne çabuk alıştın montiye.boshayallersmilekaydirigubbakcemile5

sağolasın ablacım valla okuyorum işte bol bol madem bir yola girdim bir işe kalkıştım sonuna kadar getireyim diyorum hırs var bende acaip kaçamak sıfır lakin dün akşam dayanamayıp basküle çıktım gördüğüm rakam canımı sıktı haftasonu bile kaçamak yapmadığım halde bu hafta herşeye dahada dikkat ettiğim halde eksi değil artı çıktı baskül malesef hevesim kırılmasın diye çok düşünmüyrum ve son sürat montiye devam ediyorum umarım cuma günü azıcıkta olsa eksilerde görürüm ve mutu olurum bakalım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yaaa aeben abla sana bişi sorucam
ben şimdi iki gündür kıymalı patlıcan yemeği yiyorum akşamları evde lakin eşim gececi olduğu için bu hafta o yemiyor tek bana kalıyor ama bitmedi hala yemek bu akşamda yesem olurmu üçüncü gün olucak montiye uyarmı?

Uymaz ise eğer ıspanak yapıcam eve gidince onu yicem....

meyvem menün güzel canım a.s
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
afiyet olsun çamlıcam ...
ay benim iştah hastaykende kesilmiyor ..-tatlicadiarzu-
bercesta güzlim malesef menünün hiçbir ögünü monytiye uymamış .
zilim ayrıntılı yazmış mnünün gereklerini o yüzden ben ayrıntıya girmiyorum ...
takıldıgın yerde sorabilirsin ..olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ramazan ayının son haftası ve bayram tatilı
11.hafta.......66,600 gr :kedi:
12.hafta.......65,400 gr
13.hafta.......65,700 gr
akrebim bu kısmı alıyorum liste için oldumu a.s
bayramdan sonra montiye tam başlayamadın sanırım ...opuyorumnanaktan
bugünki menüm
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,çay

ÖĞLE
yumurtalı pırasa,salata,cacık

ARA
armut

AKŞAM
ıspanak sote,yoğurt,salata

su,yeşilçay,erik çayı,iksir
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
akşamları zaten baya fazla çıkar baskül safiş ...
sabah aç karna elbisesiz sexi bi şekilde tartıl ..kaydirigubbakcemile3

evet güzelim ilaç alıyorum antibiyotik vs vs .sempatiksalakcinni hiçde sevmem ilaç kulanmasını ... baya agır üşüttüm yoksa gitmezdim dr..kafamçokkarıştı

safişcim yemende aslında bi mahsur yok ama küçük bir ayrıntı patlıcan bazı bünyelerde su tutuyor, şişkinlik yapıyor ..yerimseniben

atladıgım menü varsa kusuruma bakmayın ....
sabah pilates yaptım ardındada dışarı çıktım az yürüyüm diye ama halsizim sanki ...
sesim bile degişti ...
dikkat edin kıslar ben hasta oldum siz olmayın ...
geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize teşekkür ederim ..::))

bugünki menüm:çok üzgünüm:

çabuk iileş aeben abla...
burası sensiz kalıyoo kaydirigubbakcemile2..
bu arda öğle yemeğine arkadasa gittim menemeni cok acı olmus pek yiyemedim onun yerine beyaz leblebi yedim kaydirigubbakcemile2

:1hug:

menün güzel yagmurcum .....olumunekankayizsmile

regle bikaç gün kala iştah artıyor evet...
çok acıkıyorsan öyleden öncede ara yap ..a.s

ayyy ne bilem akşam olduğundanmı kilo arttığındanmı fazla çıktı anlamadım gitti üzüldüm tabee ama cuma sabahı aynen dediğin gibi yapçem seksi bir şekilde sabahın dingilinde çıkıcam tepesine ayy çok kafiyeli oldu bu

bende ilaçtan nefret ederim artık bayılırımda öyle içerim ilacı ama hasta olunca ne yapalım az azda olsa içicez mecburen....

hımmmm anladım benim bünye su tutmuştur belkim hem baskülde o yüzden fazla çıkmıştı o halde ben bu akşam kendime ıspanak yapıyım şöyle bol yoğurtlu vede salatalı cokacimcoook cokacimcoook

ayyy abla valla ben dikkat ettiğim halde hastalandım birde etmesem ne olur bilemicem.... :çok üzgünüm:

:1hug:

menün güzel yagmurcum .....olumunekankayizsmile

regle bikaç gün kala iştah artıyor evet...
çok acıkıyorsan öyleden öncede ara yap ..a.s
çok teşekkür ederim canım...şu açlık krizlerini atlatana kadar ara yaparım...diyet yapınca evden çıkmamak lazım o zamanda sosyal hayat kalmıyor...offff hafta sonu gitmeseydim ne güzel olacaktı ama kıramadım 25 senelik dostum arkadaşım...aebencim biran önce iyileş topik sensiz olmuyor...opuyorumnanaktan

alemsin safiş:roflol::roflol::roflol:

dışarıdan geldim arkadaşlar ve işten çıkmadan önce menüyü değiştirdim
sabah kahvaltı yapmamıştım 3 gündür gaz sıkışmasından istanbulu patlatıcam :)
gaz bende kaldı dışarı çıkmıyor ilaç aldım eczaneden çğneme tableti biraz geçti ama dün akşam yemek yedim yine gaz birikti ben anlamadım bu nasıl iş
o yüzden sabah bir bardak günkurusu püresi içtim
öğlen de dışarı çıkacağım için 3 dilim tb ekmeği 2 kk light penir biraz da zeytin ezmesi ile ayran içtim
ve yine gaz toplandı

sanada geçmiş olsun safişcim ....
masum yine yok nerde bu cadı ...

meyvem, iremcim ne yapıyor montiye hiç ugramıyor artık ...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…