Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarım bol su iç ...

Kızlar merhaba!

Koşturup durmaktan yine giremiyorum buraya, menülerimi az sonra toplu yazacağım, ama kaçamaksız devam ediyorum. Yalnız öğlen yemeklerinde ancak meyve ve sütle geçiştirebiliyorum çünkü hep dışarıda oluyorum. Dışarda da montiye uygun yenmio, ya eti yağlı oluo, ya salatası soslu oluyo, vs vs. Sen bana yağsız getir diyosun, sossuz olsun diyosun adam bön bön yüzüne bakıyo. Her semte bir monti cafe açılmalı ne dersiniz?

Aabencim geçmiş olsun, bol c vitamini tavsiye edeceğim, suya atılandan iç bence daha çabuk iyileşirsin, gıdalardan aldığın yetmeyebilir, naçizane eczacı tavsiyesi işte yerimseniben

işleri çok yoğun iremin takımada pek gelemiyo...montiye basladı kocasınıda baslatmıstı
yapma ya ..kaydirigubbakcemile3
benim eşimde monti yapmasada artık dikat ediyor azbi göbekvar kaybolsun diyor ama kolaymı göbüş eritmek .kaydirigubbakcemile3
yanlız bu konuda bizden azimliler ha ...yemeyim diyince yemiyor..boshayallersmile
akcım nezaman seni bol bol görecegiz aramızda...boshayallersmile
bırakmadıgına sevindim ...
aslında dışarda yemek için secenek çok . başta tavuk döner benim favorim ...cokacimcoook
leblebide yiyebilrsin süt yada ayranla.
..

eczacı bulmuşken sorayım ...::))))
bira mayası bulunuyormu her eczanede ...? varsa ne için kulanılıyor .?

Son düzenleme:

Her eczanede bira mayası bulunmuyor canım, ama eminim biraz beklersen yada sonra uğrayıp almak üzere sipariş verirsen hepsi getirtebilir.
Bira mayasını emziren annelerde süt arttırıcı olarak tavsiye ediyoruz inanılmaz etkili. Bir de bol B bitamini içerdiği için, saç ve tırnak güçlendirici olarak tavsiye ediliyor, denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim. Bunun haricinde zayıflama rejimlerinde destek olarak verilebilir çünkü malum her diyet monti değil kaydirigubbakcemile3, insanlar vitaminsiz kalıp, yorgun düşebiliyorlar, hasta olabiliyorlar.

Yardımcı olabileceğim başka birşey varsa seve seve yerimseniben

hoş geldin . bu beslenmeyi yaparsan 4 ay'a 5'li rakamlar çokdan gelmiş olursun ...
Hoşbulduk sevgili aeben ,galiba sen burda fenomensin .Burdan ayrılmaman da harika
Bir sorum vardı Montiye uygun çorba var mı acaba?Ya da aşurelik buğday ile çorba yapabiliyor muyuz?
Kışın diyet zor oluyor ama yazı yatarak geçirdim.Üstelik bahara herkesi şok etmek de var sonunda...

bencede kaşar montiye uygun değil emin değilim tabii ama ben evdeki bütün kaşarları eşime yedirdim bitti bir dahada almadım. Bırakınız kaşar peynir almayı ben light peynir dahi alırken yağ oranına bakıpta alıyorum.
Yani daha ilk günden hata yaptım ama bugün labne aldım.Cevabın için sağol

akcım bira mayasını monti amcam çok tavsiye ediyor ... denemedim ama .
a.s.

ben buranın yerlisiyim canım ..kaydirigubbakcemile3 1 kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu oluyorum . hayatım diyetle geçti çünki. helede genç kızlıgım . o yüzden kim kilo berirse kendim vermiş kadar seviniyorum ...zemuszemus

çorba var tabi ... başta kırmızı ve yeşil mercimek çorbaları . ama içine yasak olan patat ve havuç konmuyor .

sebze çorbaları içile bilir ..... ben yeşil mercimekle yogurt çorbasıda yaptım fena olmadı ...
arada bir bugdaylı çorbada içile bilir et yenmeyen ögünde ...
geçen gün hastaydım tavuk suyu çorba yaptım kendime oda güzel oldu . dittim tavukları bol nane ...
kendin domates çorbasıda yapabilirsin domatesleri rende yapıp . çok az tam un katabilirsin . ama dedigim gibi bu tür menülerde et yok ...
şunu unutmayın istedikden sonra yapamayacak hiç bişi yoktur .....olumunekankayizsmile

güzelim yag oranına baktınmı % 8 dir muhtemel ...
monti içim biraz yaglı bizler % 2.5 yaglı . peynirleri yiyoruz ...ekmekle yenilen peynirin yag oranı önemli ...elindeki bitince ... bim'de aknaz ... migros ve caerfeurunda kendi layt peynirleri var .% 2.5 yaglı

Aslında zayıflamamızın önündeki en büyük engel yemek alışkanlıklarımız. Az önce yazdığınız tarifleri okurken şu yemeklerden yapsam ya dedim ama bir üşendim bir üşendim!!!! Yağı koy biberi soğanı kavur salça koy işte sebzeleri koy pişsin, ohooo şimdi kim uğraşacak tam buğdaymış yok kavurmadan yapılacakmış da.... Dün akşam annemde yemek yaptık ve yedik, yaptığımız da köfte salata çorba. Anneme köftenin içine ekmek koymaması için resmen yalvardım. En sonunda benimkini ekmeksiz yapmaya razı oldu, zorla. Kötü de olmuyor hani idare ediyor tadında bir değişiklik yok sonuçta... Ama alışılmışın dışında yemek pişirmeye kalkmak zor geliyor insana. Hele belli bir yaştan sonra...

Ha annemin patates ve sebze kızartmalarından yemem için ısrarlarını ve neredeyse küsmesini de eklemeliyim!

Bu arada bazı arkadaşlar eşleriyle monti yapmışlar/yapıyolarmış ya, benimki de mecburen benimle monti yapıyor ve söylene söylene yiyor yemekleri! Yalnız korkuyorum çünkü ben ne zaman rejim yapsam bizimki zayıflıyor sonra bana laf geliyo annemlerden, çocuğu zayıflatıyosun diye. Üf ne yapayım ben ya, adam iki gün yağsız yese 5 kilo veriyo metabolizmasıçok hızlı!!fisfisfisfisfisfis

07:00
bir nar

07:30
1 bardak süt

08:30
yumurta,beyaz peynir,zeytin,bir bardak yoğurt

12:30
1tane nar

13:30
yeşil mercimek çorbası,et sote,1bardak yoğurt

19:00
1yeşil elma

19:30
1 kk beyaz peynir,1 çatal yumurta,1 bardak yoğurt

1 bardak kekik
10 dk türk fıkraları
3.5 lt su

1. Mekik 1x50
2. Ters mekik 1x20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20
5. Çapraz mekik 20
6. makas hareketi 20
7. Görünmez 10 sn
8. Ayakları kaldırma 10
9. Yürüyüş 30 dk
10. Bacak esnetme 20
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20
12. Step 20
13. Çömelme 10
14. Geri tekme 10
15. ıp atlama (zıplama) 25

opuyorumnanaktanoyy kuşum hastamı oldun çok geçmiş olsun sanaolumunekankayizsmile

kızlar bu gün üst üste okuldan öğrencilerim beni ve oğlumu görmeye geldi hiç giremedim.yarında öğretmen arkadaşlarım gelecekler bu saat oldu hala börek çörekle meşguldüm.eşim gelemedi hala ama hafta sonu ekliycem bir aksilik olmassa...şimdi oğlumu uyutmak için kaçıyorum herkese iyi geceler...

iyi akşamlar monticiler, bugün akşam öğünüm monti dışı oldu (haftanın kaçamağı)
2 adet kıymalı kabak dolma lmaz:lmaz:
ama 40 dk aerobik yaptımkaydirigubbakcemile2
aebenciğim biliyorum kuzum kaçamak herşeyi aksatıyor. ama eşimin gazına geldim:kedi:

selam ben geldimmm kims ebeni merak etmemiş ama neysemmm
aben ablacım çok geçmiş olsun benim oglanlarda atamadı hastalıgı(((((

abla ogün yeidigm tatlı valla bit kadardı öle 1 çatal bile degildi
sneinle buluşmak isterim bana önceden haber verirsen ayarlarım çocukalrı bırakıp koşarım snein yanına :)))

menülerimi yazayım ben

salı günü
klasik kahvaltı

öglen
tavuk,yogurt salata

akşam
nohut,salata,ayran

ara
incir

bugün
kalsik kahvaltı melemen

öglen
1mandalin
1 elma
biraz üzüm
yagsız süt

ara
1 elma

akşam
1 tabak madımak(yöresel bir yemek)
biraz nohut
ayran

bugün kardeşimin sözlüsüne gttim
neler hazırlamış neler
irmik tatlısı
börek
simit

elimi bile sürmedim tabaga
götürüdm mutfaga koydum 2 fincan çayımı içitim
ardından bir fincan yeşil çay
bugün meyveyi çok yemişim sanırım kaçırmışım yani

wisper
cnm bak bu iş kafada bitiyor eger sen kararlı olursan çevrende kimse ısrar etmiyor bir dönem sonra
sen başla bi montiye tam anlamı ile inan meyvelerini toplayacaksın
bak bend ebugün misafirlige gittim tüm ısrarlara ragmen yemeidm

madımak deidigim yemek bugurla olur annem koymamış bn yemiyorum diye

aeben ablacığım dikkat et kendine de hemen iyileş lütfen..grip iyi dinlenme gerektiriyor..ben bugün regl oldum ve maalesef dün takımdan da okumuşsundur belki sabah tatlı krizine dayanamayınca 1 ince dilim kek yemiştim iş yerinde..iş yerinde tatlı krizimi geçirecek çok fazla alternatifim yoktu maalesef ve bugün de devam etti kendimi meyve ile avutmama rağmen baskül 63.3 ü gösteriyordu mafoldumben çoook üzüldüm:çok üzgünüm:

aeben cvp için sağol ,bir türlü oturtamadım azcık sabır ve kararlıklık iyi olacak..

masum sağol ya her zaman ki gibi destekçisin.haklısın yemem dedikten sonra ısrar etmiyorlar aslında.

bu arada çok yoruluyorum.2 gündür spor yapamıyorum.evde kalsiyum hapı var.çiğneme tableti.üzerinde yemeklerle beraber 2-3 kez alın diyor ama siz nasıl kullanıyorsunuz?

aeben sanırım sen kalsiyum kullanıyordun.bi de şu bira mayası kullanımını da söyler misin?eczacı arkadaşa sorduğunda sipariş üzerine geliyor diyordu.sen aldın mı?

günaydın kızlar ...

kalkınca 2 altın çilek

sabah 3 dilim t.b ekmek süt ceviz

öğlen fırında sebze yoğurt

aksam ton balıklı salata ayran

benim kilo vermem durdu mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…