diyarım bol su iç ...dışarıdan geldim arkadaşlar ve işten çıkmadan önce menüyü değiştirdim
sabah kahvaltı yapmamıştım 3 gündür gaz sıkışmasından istanbulu patlatıcam :)
gaz bende kaldı dışarı çıkmıyor ilaç aldım eczaneden çğneme tableti biraz geçti ama dün akşam yemek yedim yine gaz birikti ben anlamadım bu nasıl iş
o yüzden sabah bir bardak günkurusu püresi içtim
öğlen de dışarı çıkacağım için 3 dilim tb ekmeği 2 kk light penir biraz da zeytin ezmesi ile ayran içtim
ve yine gaz toplandı
meyvem, iremcim ne yapıyor montiye hiç ugramıyor artık ...:umursamaz:
yapma ya ..kaydirigubbakcemile3işleri çok yoğun iremin takımada pek gelemiyo...montiye basladı kocasınıda baslatmıstı
akcım nezaman seni bol bol görecegiz aramızda...boshayallersmileKızlar merhaba!
Koşturup durmaktan yine giremiyorum buraya, menülerimi az sonra toplu yazacağım, ama kaçamaksız devam ediyorum. Yalnız öğlen yemeklerinde ancak meyve ve sütle geçiştirebiliyorum çünkü hep dışarıda oluyorum. Dışarda da montiye uygun yenmio, ya eti yağlı oluo, ya salatası soslu oluyo, vs vs. Sen bana yağsız getir diyosun, sossuz olsun diyosun adam bön bön yüzüne bakıyo. Her semte bir monti cafe açılmalı ne dersiniz?
Aabencim geçmiş olsun, bol c vitamini tavsiye edeceğim, suya atılandan iç bence daha çabuk iyileşirsin, gıdalardan aldığın yetmeyebilir, naçizane eczacı tavsiyesi işte yerimseniben
yapma ya ..kaydirigubbakcemile3
benim eşimde monti yapmasada artık dikat ediyor azbi göbekvar kaybolsun diyor ama kolaymı göbüş eritmek .kaydirigubbakcemile3
yanlız bu konuda bizden azimliler ha ...yemeyim diyince yemiyor..boshayallersmile
akcım nezaman seni bol bol görecegiz aramızda...boshayallersmile
bırakmadıgına sevindim ...
aslında dışarda yemek için secenek çok . başta tavuk döner benim favorim ...cokacimcoook
leblebide yiyebilrsin süt yada ayranla.
..
eczacı bulmuşken sorayım ...::))))
bira mayası bulunuyormu her eczanede ...? varsa ne için kulanılıyor .?
akcım bira mayasını monti amcam çok tavsiye ediyor ... denemedim ama .Her eczanede bira mayası bulunmuyor canım, ama eminim biraz beklersen yada sonra uğrayıp almak üzere sipariş verirsen hepsi getirtebilir.
Bira mayasını emziren annelerde süt arttırıcı olarak tavsiye ediyoruz inanılmaz etkili. Bir de bol B bitamini içerdiği için, saç ve tırnak güçlendirici olarak tavsiye ediliyor, denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim. Bunun haricinde zayıflama rejimlerinde destek olarak verilebilir çünkü malum her diyet monti değil kaydirigubbakcemile3, insanlar vitaminsiz kalıp, yorgun düşebiliyorlar, hasta olabiliyorlar.
Yardımcı olabileceğim başka birşey varsa seve seve yerimseniben
hoş geldin . bu beslenmeyi yaparsan 4 ay'a 5'li rakamlar çokdan gelmiş olursun ...
Hoşbulduk sevgili aeben ,galiba sen burda fenomensin .Burdan ayrılmaman da harika
Bir sorum vardı Montiye uygun çorba var mı acaba?Ya da aşurelik buğday ile çorba yapabiliyor muyuz?
Kışın diyet zor oluyor ama yazı yatarak geçirdim.Üstelik bahara herkesi şok etmek de var sonunda...
güzelim yag oranına baktınmı % 8 dir muhtemel ...bencede kaşar montiye uygun değil emin değilim tabii ama ben evdeki bütün kaşarları eşime yedirdim bitti bir dahada almadım. Bırakınız kaşar peynir almayı ben light peynir dahi alırken yağ oranına bakıpta alıyorum.
Yani daha ilk günden hata yaptım ama bugün labne aldım.Cevabın için sağol
akcım bira mayasını monti amcam çok tavsiye ediyor ... denemedim ama .
a.s.
ben buranın yerlisiyim canım ..kaydirigubbakcemile3 1 kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu oluyorum . hayatım diyetle geçti çünki. helede genç kızlıgım . o yüzden kim kilo berirse kendim vermiş kadar seviniyorum ...zemuszemus
çorba var tabi ... başta kırmızı ve yeşil mercimek çorbaları . ama içine yasak olan patat ve havuç konmuyor .
sebze çorbaları içile bilir ..... ben yeşil mercimekle yogurt çorbasıda yaptım fena olmadı ...
arada bir bugdaylı çorbada içile bilir et yenmeyen ögünde ...
geçen gün hastaydım tavuk suyu çorba yaptım kendime oda güzel oldu . dittim tavukları bol nane ...
kendin domates çorbasıda yapabilirsin domatesleri rende yapıp . çok az tam un katabilirsin . ama dedigim gibi bu tür menülerde et yok ...
şunu unutmayın istedikden sonra yapamayacak hiç bişi yoktur .....olumunekankayizsmile
atladıgım menü varsa kusuruma bakmayın ....
sabah pilates yaptım ardındada dışarı çıktım az yürüyüm diye ama halsizim sanki ...
sesim bile degişti ...
dikkat edin kıslar ben hasta oldum siz olmayın ...
geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize teşekkür ederim ..::))
wisper
cnm bak bu iş kafada bitiyor eger sen kararlı olursan çevrende kimse ısrar etmiyor bir dönem sonra
sen başla bi montiye tam anlamı ile inan meyvelerini toplayacaksın
bak bend ebugün misafirlige gittim tüm ısrarlara ragmen yemeidm
madımak deidigim yemek bugurla olur annem koymamış bn yemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?