alemsin safiş:roflol::roflol::roflol:
dışarıdan geldim arkadaşlar ve işten çıkmadan önce menüyü değiştirdim
sabah kahvaltı yapmamıştım 3 gündür gaz sıkışmasından istanbulu patlatıcam :)
gaz bende kaldı dışarı çıkmıyor ilaç aldım eczaneden çğneme tableti biraz geçti ama dün akşam yemek yedim yine gaz birikti ben anlamadım bu nasıl iş
o yüzden sabah bir bardak günkurusu püresi içtim
öğlen de dışarı çıkacağım için 3 dilim tb ekmeği 2 kk light penir biraz da zeytin ezmesi ile ayran içtim
ve yine gaz toplandı
sanada geçmiş olsun safişcim ....
Yani daha ilk günden hata yaptım ama bugün labne aldım.Cevabın için sağol
günaydın kızlar ...
kalkınca 2 altın çilek
sabah 3 dilim t.b ekmek süt ceviz
öğlen fırında sebze yoğurt
aksam ton balıklı salata ayran
benim kilo vermem durdu mafoldumben
Günaydın canım istersen metobilizmayı harekete geçirecek bir şeyler yap ne dersin belki yine vermeye devam edersin....
bilmiyorum safişcim ya ne yapsam şok diyette yapmak isemiyorum zaten yapamıyorum da..
gold slim die bişi var ondan alsam die düşünüyorum ne dersin...
günaydın kızlar şafişcim geçmiş olsun malesef bizde öleyiz cnm nefret ediyorum geçişlerden
günaydın kızlar şafişcim geçmiş olsun malesef bizde öleyiz cnm nefret ediyorum geçişlerden
meyvecim sen altın çilk zayıflama hapımı kullanıyorsun
bide montiyi birazz sarstın ondna olabilir veremememn
bence bünyene bu kadar yüklenme altın çilek hapı kullanıyorsun sanırım
yediklerinede dikkat ediyorsun başka bir yola daha başvumra bence allah korusun sağlık problemin falan çıkabilir.
Takıntı haline getirme her hafta kilo kaybı olucak diye bir şey yokki güzelim
Senden sağlığından daha önemli değil yaa....
hap kullanmıyorum canım meyvesini yiyorum montide kalkınca meyve yiyoruz ya..
sağlığımı cok bozdum zaten şok diyetler cok yaptım immun sistemim bozuldu yeni yeni toparlanıyorum..
ondan vücuduma girmicek bişi istiyorum sadece yeme isteğimi bastırsın yeter ben sporumu yaparım düzenlide beslenirim işte o yüzden gold slim denesemmi diyorum vermem gereken nerdeyse 10 kilo var ben hala yerimde sayıyorum mafoldumben
anladım canım madem bu kadar sorun yaşadın bence bundan sonra daha da dikkatli ol birtanem
yaz başında ben haberlerde zayıflama hapları yüzünden bir kızın öldüğünü dinlemiştim
bu sadece habere yansıyan kim bilir bilmediğimiz daha neler var.
Sen sağlıklı yolda vermeye çalış belki bir süre durur kilo kaybın ama sonra yine devam edebilir...
günaydınnnnn monti güzelleri
geçmiş olsun safişcim acil şifalar dilerim bu meret rahatsızlık dinlenmeden geçmiyor canım keşke imkanın olsada evde dinlenebilsen...opuyorumnanaktan
banucum hoşgeldin nerelerdesin sen kayıp....))
meyvecim bende senin gibiyim bu günlerde canım hep cısssss şeyleri istiyor şimdiye kadar yenilmedim nefsime ama bakalım kim kazanacak.....((((( acaip bir iştah artışı var aebencim sağolsun yardımcı oldu araları artırıcam...bu hafta kilo vermeyi bırakın + çıkmassam mucize benim için reglimde yakın
canım hap konusunda zaten asla diyorumda veremezsem ay sonuna kadar 2 kilo takımdan atar beni özge
ekim sonuna kadar 61.7 olmam lazım eyvahedigeldismile
durdu baksana veremiyorum takımdan atılmayı hiç istemiyorum sağlıklı bişiler bulmam lazımm ama neeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
günaydınnnnn monti güzelleri
geçmiş olsun safişcim acil şifalar dilerim bu meret rahatsızlık dinlenmeden geçmiyor canım keşke imkanın olsada evde dinlenebilsen...opuyorumnanaktan
oofff nolcak bizim halimiz sema abla yaa :sinifsinif: zayıflayamıcaz galiba baksana sürekli gözümüz yemeklerde bi çözüm bulmak gerek bu durummaa..
13:30
yeşil mercimek çorbası,et sote,1bardak yoğurt
canım uzak dur zaten takımdan da atılmazsın merak etmeee
aahhh meyvem ahh ne diyim sana sen artıya bayramda çıktın demi güzelim.
Biraz sıksan dişini yemeğe değilde başka şeylere odaklansan canın her bir şey istediğinde çay su gibi içecekleri tüketsen nefsini köreltirsin güzelim yaa....
canım bende tamamen psikolojik yemicem dedikçe yiyesiniz geliyor inadına....
canım umutsuzluk yok sen spor yapıyordun sanırım sporu artır bitki çaylarına ağırlık ver...ben ramazanda bıraktım yürüyüşü bir daha başlayamadım...bişeyler yapmadan olmayacak bu hafta sonu nasipse yürüyecem...evde bantta var ama çokkk sıkıcııııııı:çok üzgünüm:
oofff nolcak bizim halimiz sema abla yaa :sinifsinif: zayıflayamıcaz galiba baksana sürekli gözümüz yemeklerde bi çözüm bulmak gerek bu durummaa..
haftasonuna bişey kalmadı safişcim bol bol dinlenirsin...bende bayramzedeyim canım bi türlü eski perfonmasıma dönemedim...kurbana kadar ikili rakamları görmem lazımcanım uzak dur zaten takımdan da atılmazsın merak etmeee
aahhh meyvem ahh ne diyim sana sen artıya bayramda çıktın demi güzelim.
Biraz sıksan dişini yemeğe değilde başka şeylere odaklansan canın her bir şey istediğinde çay su gibi içecekleri tüketsen nefsini köreltirsin güzelim yaa....
Günaydın cancağızım...
sağol tatlım geçecek inşallah dinlenme gibi bir şansım şuan için malesef yok müdürüm yurt dışında ve şuan şirkette tek sorumlu benim bende yok olursam ortalıktan şirket alır başını gider bu sebeple yıkılmadım ayaktayım diye kendimi avutup işe geliyorum neyseki yarın son haftasonu dinlenicem....
canım bende tamamen psikolojik yemicem dedikçe yiyesiniz geliyor inadına....
:roflol: :roflol: ayyy ben dün etle mercimeği nasıl da yemişimm :1shok: ayy hiç farketmeden hem de montiye uyumlu diye nasıl da yedim :kedi: akşam yatttıktan sonra aklıma geldi :roflol: :roflol: güldüm büsürü benimki ne güldün diyince aklıma okuduğum fıkra geldi ona güldüm dedim :roflol: dün aebenimin ramazan sonrası uyum sağlayamadın sanırım dediğinde gülmüştüm dedim uğraşiim acıcık bu kızla sonra hastalandığını okuyunca vazgeçmiştim..ayy aebenimin dediği çıktı :roflol: fıkra gibi ayol :roflol: :roflol: monti acemisi gibi mercimekle et yiyorumben de diyorum niye böyle tuhaf oldum..midem şiş gibi hazımsızlık çekiyorum gibi..fücut alıştı ya montiye..farklı beslenince alarm veriyor :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın kızlar ...
kalkınca 2 altın çilek
sabah 3 dilim t.b ekmek süt ceviz
öğlen fırında sebze yoğurt
aksam ton balıklı salata ayran
benim kilo vermem durdu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?