Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ödem için elma çayı tarfii vardı bilen varmı aranızda

canım ben şöyle hatırlıyorum....
3 litre su
2 elma
2 limon
2 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
yapılışı
3 litre suya elmaları ve limonları kabuk ve çekirdekleriyle beraber doğranıyor...
diğer malzemelerde eklenip elmalar yumuşayana kadar kaynatılıyor...
pişince süzüp soğutup gün içinde içiliyor
buzdolabında saklanıyor...

kızlar ödem için elma çayı tarfii vardı bilen varmı aranızda

tatlımm elmanın kendisini ye hatur hutur acaipp ödem atarsın..nohut ve lahana da acaip attırıyor..ben bunlardan birini yediğimde wc ile acaip kaynaşıyoruz:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tatlım ben bu diyetle 7 kilo verdim ama sonra insan dısı yemek yeme olayına girdim saat bası yiyordum öyle böyle yemek değil ama içimdeki canavar sürekli azımın calısmasını istiyordu nys öylelikle ben 1 bucuk ayda verdiğim kiloyu geri aldım ve 13 eylülde 67.7 ile tekrar basladım bu diyete şu an için 4 kilosunu verdim bu 4 kiloyuda 2 haftada verdim tabi sonra sevgilim askerden döndü arada kacamaklarım oldu bu yüzden veremedim durdu yani vermem kurban bayramına kadar 60 olurum die düşünüyorum inş 10 günlük tatilde tekrar almam geri ve kurban sonrası amacıma ulasırım kaydirigubbakcemile2

ilahiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaw senin bu sefgilin askere geri dönmicekmi teskereyemi geldi yohsam?
ay canım yaaa ne güzel giderken bozmuşsun yapma böyle vücutta şaşıracak ne oluyor diye.
kendince bir düzen tuttur ve devam et herkesle herşeyle ilk öncede kendinle mücadele et ve sen galip gel. lütfen birtanem.....

haftasonuna bişey kalmadı safişcim bol bol dinlenirsin...bende bayramzedeyim canım bi türlü eski perfonmasıma dönemedim...kurbana kadar ikili rakamları görmem lazım lmaz:

aayyy evet bugün ve yarında bitsin yatıcam evde valla olmıcak başka türlü :1no2:

aahhh aaahhh umarım kurban bayramında da zedelenmezsiniz canımcım yaaa
bu dahada tehlikeli sanırım her evde her yerde etli bişiler olucak et yemekleri pilavlar börekler çikolatalar tatlılar aman diyim kızlar evde bezlenin ve nazikçe geri çevirin ikramları yoksa yine üzülen siz olacaksınız

canım ben çok yeniyim montide ama sanırım kırmızı biber dolmasını yiyemezsin yani içinde pirinç varsa neyle yapılacak bu dolma ????
Tecrübeli olan arkadaşlar yazarlar gerçi doğrumu yanlışmı diye...

canım azim ve hırs bu kadarını yapmışsın ve yine yaparsın sen kendine inan önce sonrası çorap söküğü gibi gelir eminim....

tatlım benim sefgili askerden geld sayılır cünkü sadece 10 güncüğü kaldı haftaya gidicek 10 gün kalıp dönücek aslında yani cumartesi ve carsamba görüsücez ve ay sonuna kadar görüşmicez daha sonra hep burda olucak ama şöyle bi durum var ben cankırıdayım o kırıkkalede 1 saatlik mesafe olduğundan aramızda haftada 2 gün falan görüşüyoruz.
sabırlıyım basarıcamıda biliyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum işte ondan destek bişiler arıyorum..
dün cok güzel pilav yaptırmıs arkadas yeni basladı tosyalı oranın pirincinden hayır diyemicem bişidir normalde bayılırım pilava her öğün olsa her öğün yerim ama dün hayır dedimm :lepi:
bide kilo vermeye baslasaydımm kaydirigubbakcemile2

verirsin canım yaaa takıntı haline getirip kendini bunalıma sürükleme sakın zayıflayamıyorum diye....
sen devam et düzenli vede sağlıklı beslenmeye vermemen için bir sebep kalmaz....

verirsin canım yaaa takıntı haline getirip kendini bunalıma sürükleme sakın zayıflayamıyorum diye....
sen devam et düzenli vede sağlıklı beslenmeye vermemen için bir sebep kalmaz....

inş tatlım bu aksam lslie ile 5 mil yapıcam gerçi ilk deneyim olucak hiç yapmadım daha önce ama bakalım yapabilicekmiyim..

meyvecim kilo vermenin durması son derece normal tatlışım.benimde öyle oluyordu,yani burdaki hemen herkesin zaman zaman başına gelen bir dyurum cnm bu.fakat senin diyeti ara sıra aksatmanın ve şok diyetlerininde etkisiyle iyice zorlaştırdın işini.ama sakın yılma cnm.benimde vermediğim haftalarda amaaan nasılsa veremiyorum ye gitsin dediğim çok oldu kendime.hatta yediğimde oldu( ama sonraki pişmalıklarımı anlatamam,aynı hataya düşme cnm sen.sonra o yediğin burnundan geliyor çünki vermeye çalışırken.böyle durumlarda ben ender saraçtan duymuştum gidip dişlerimi fırçalıyordum.mentolün etkisiyle iştah kapanıyormuş ve gerçektende öyle oluyordu sizde deneyin bak.hem sık sık fırçalamış oluyorsunuz.umarım en kısa sürede kontrol altına girer düzenin ve acilen 2 kilonu verir ve takımında kalırsın.

masumcum akşam farkettim dün giremediğini fakat gece yatmadan girersin diye yazmadım birşey tatlım.ve akşamdan beri bacaklarım arkama vuruyor resmen.iki katı sil süpür peşimde emekleyen bir çocukla.gecede börek çörekle uğraştım.birde hayatımda ilk defa kekim söndü
ikinciye yaptım oda söndü.kabartma tozunu yeni almıştım ama raf ömrü geçmiş hiçte bakmadım aceleden normalde çok dikkat ederim böyle şeylere ama işim aceleydi oğlumun uykusu gelmişti.ama acele ettikçe dahada sarpa sarıyor işler malesef.sabahta erkenden kalkıp bu saate kadar bir kaç çeşit daha yaptım işlerim bitti çok şükür.9 çeşit çıkarttım.ve bu gün üç dört tane sarmadan başka bir şey yemiycem misafirlerle birlikte.yani yemek istemeyince gerçekten yemiyorsunuz canınız bile istemiyor.
aebenim hala yok galiba,iyileşemedi mi acaba..??

meyve cnm bu hafta bol protein ve salata ye bakalım,birde bimden doğadan beşi bir yerde çayı al iç...hızlansın metabolizman..

bugünki menüm....
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay

ÖĞLE
tavuk sote,salata,yoğurt

ARA
armut

AKŞAM
ton balıklı salata,yoğurt

su,elma çayı,yeşilçay,iksir

Kızlar tünaydın!!

30 dk fitness, 1 saat pilates yaptım, yorgunluktan geberiyorum, bakalım yarına nasıl yansıyacak bu yorgunluklar...
Siz de güzel kaynatmışsınız...

sema abla saol tarif için yaptım 1 lt lik günlük yapıyorum ben onu

akrepcimm elma çayı bende acaip işe yarıyor

hava ankarada çok kötü kış geldi resmen desem yeridir yani
bende yürümeye gdiemiyorum anırım artık gdiemiycem ve lesile yapmaya karar veridm netten indireyimde yapıcma inş

afiyet olsun canım...bende iksir yaptım bugün yanımda getirdim...akşama yine eve zor yetişirim...:kedi::kedi: pazarada uğramam lazım...pet falanmı koysam acaba:roflol::roflol::roflol:
istanbulda da hava fena banucum...yağmur yağıyor kar soğuğu var....sabahtan beri ısınamadım...

sorma abla ya kış fena geldi valla bundna sonra ısınmaz hava zatennn

iksir gerçekten insanı wc ye çok götürüyorr

meyve cnm bu hafta bol protein ve salata ye bakalım,birde bimden doğadan beşi bir yerde çayı al iç...hızlansın metabolizman..

ok cumadan itibaren karbonhidratı oldukca cıkartıyorum hayatımdan bol proteinli bi hafta beni bekliyor...
5i biyerde bende sorun oluyor wc durumu kötüye giriyor onu yapamıyorum malesef..
ama spor oldukca fazla yapıcam...

kızlar öğlen arası leslie ile 2 mil yaptım aksamda 3 mil yapıcam

masumcum ben leslie yağ yakıcı 5 mili indirdim cok etkili çankırıdada hava cok kötü gerçi ii olsada dısarda yürünücek yer yok ben hep evde yürüyorumm kaydirigubbakcemile2

meyveeeeeeeeeee
kız hızır gibin yetiştin linki verd ebende indireyim nerden indiricnnn ya bende arıyorum onu
ama hangisinden başlıycaz çok karışık
şimdi bende
15 dk twesten shape yaptım
200 mekik
200 sopa çevirme
100 er kere sag sol egilme yaptım
ama evde spor çok kötü

kızlar bu tarifi diğer topikteki bir arkadaş paylaşmış montiye uygunmu bilemedim sorayım dedim.....:))

arkadaşlar size süper sağlıklı bir çikolata tarifi
10 tane hurma 1çaybardağı fındık yada ceviz 1 çay kaşığı vanilya birazda kakao
hurmaların çekirdeklerini çıkarıp biraz bıçakla ufaltın daha sonra bütün malzemeleri robotun içine koyun hepsini beraber ufalana kadar karıştırın daha sonra bir parmak kalığında bir diktörgen oluşturun.buzluğunuza koyun istediğiniz zaman çıkartıp yiyebilirsiniz.Gerçekten güzel oluyor özellikle tatlı krizlerinde tam bir kurtarıcı.Tabi miktarları dikkat edin ve ara öğününüz yerine tüketin

montide yiyoruz dimi bunu cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…