kızlar ödem için elma çayı tarfii vardı bilen varmı aranızda
kızlar ödem için elma çayı tarfii vardı bilen varmı aranızda
Önce herkese günaydın,
meyvenullcum birşey sorcam 9 kiloyu bu diyetle mi verdin ve ne kadar sürede,kilo vermenin durması normal sanırım keşke ben de 9 kilo versem de dursa ,vücut senden yemeni bekliyor sakın geri dönme tecrübeyle sabittir.
Artık labneyi de unutup bugün yeni peynir bulmalıyım
Sabah;4 d. buğday,labne,domates,zeytin
Öğlen kıymalı kırmızı biber dolması yoğurt salata
Akşam yeşil mercimek salatası,yoğurt
Akşam
:roflol: :roflol: ayyy ben dün etle mercimeği nasıl da yemişimm :1shok: ayy hiç farketmeden hem de montiye uyumlu diye nasıl da yedim :kedi: akşam yatttıktan sonra aklıma geldi :roflol: :roflol: güldüm büsürü benimki ne güldün diyince aklıma okuduğum fıkra geldi ona güldüm dedim :roflol: dün aebenimin ramazan sonrası uyum sağlayamadın sanırım dediğinde gülmüştüm dedim uğraşiim acıcık bu kızla sonra hastalandığını okuyunca vazgeçmiştim..ayy aebenimin dediği çıktı :roflol: fıkra gibi ayol :roflol: :roflol: monti acemisi gibi mercimekle et yiyorumben de diyorum niye böyle tuhaf oldum..midem şiş gibi hazımsızlık çekiyorum gibi..fücut alıştı ya montiye..farklı beslenince alarm veriyor :roflol: :roflol: :roflol:
uzak duruyorum zaten ..sefgilim haftasonu sucuk mangal yapalım dedi yok dedim olmazz caydırdım onu haftasonunuda garantiledim montiye uygun olucak hersey...
canım bizim takımda ayda 2 kilo verme zorunluluğu var veremezsen diskalifiye oluyorsun eyvahedigeldismile
bayram mahvetti beni bide yanlız yasıyan biriyim aile ortamına girince kaybediyorum kendimi ondan böyle oluyor ahhh ahhh 60 ı gör sen sonra 63 lerde sürünn :sinifsinif:
benim hatama asla düşmee safişcim ben canlı örneğim burda pişmanlığın örneği mafoldumben
günde en az 2 bardak yeşil çay içiyorum normal cayda 3-4 bardak oluyor 2 litreye yakında su tüketiyorum ... sıvı alımım cok ii allahtan ilk basladığımda günde 1 litre sıvı almıyordum ... sporu bıraktım bu aksam tekrar spora baslıcam inş haftaya toparlanırım kaydirigubbakcemile2
haftasonuna bişey kalmadı safişcim bol bol dinlenirsin...bende bayramzedeyim canım bi türlü eski perfonmasıma dönemedim...kurbana kadar ikili rakamları görmem lazımlmaz:
Önce herkese günaydın,
meyvenullcum birşey sorcam 9 kiloyu bu diyetle mi verdin ve ne kadar sürede,kilo vermenin durması normal sanırım keşke ben de 9 kilo versem de dursa ,vücut senden yemeni bekliyor sakın geri dönme tecrübeyle sabittir.
Artık labneyi de unutup bugün yeni peynir bulmalıyım
Sabah;4 d. buğday,labne,domates,zeytin
Öğlen kıymalı kırmızı biber dolması yoğurt salata
Akşam yeşil mercimek salatası,yoğurt
Akşam
tatlım ben bu diyetle 7 kilo verdim ama sonra insan dısı yemek yeme olayına girdim saat bası yiyordum öyle böyle yemek değil ama içimdeki canavar sürekli azımın calısmasını istiyordu nys öylelikle ben 1 bucuk ayda verdiğim kiloyu geri aldım ve 13 eylülde 67.7 ile tekrar basladım bu diyete şu an için 4 kilosunu verdim bu 4 kiloyuda 2 haftada verdim tabi sonra sevgilim askerden döndü arada kacamaklarım oldu bu yüzden veremedim durdu yani vermem kurban bayramına kadar 60 olurum die düşünüyorum inş 10 günlük tatilde tekrar almam geri ve kurban sonrası amacıma ulasırım kaydirigubbakcemile2
yaw senin bu sefgilin askere geri dönmicekmi teskereyemi geldi yohsam?
ay canım yaaa ne güzel giderken bozmuşsun yapma böyle vücutta şaşıracak ne oluyor diye.
kendince bir düzen tuttur ve devam et herkesle herşeyle ilk öncede kendinle mücadele et ve sen galip gel. lütfen birtanem.....
canım azim ve hırs bu kadarını yapmışsın ve yine yaparsın sen kendine inan önce sonrası çorap söküğü gibi gelir eminim....
tatlım benim sefgili askerden geld sayılır cünkü sadece 10 güncüğü kaldı haftaya gidicek 10 gün kalıp dönücek aslında yani cumartesi ve carsamba görüsücez ve ay sonuna kadar görüşmicez daha sonra hep burda olucak ama şöyle bi durum var ben cankırıdayım o kırıkkalede 1 saatlik mesafe olduğundan aramızda haftada 2 gün falan görüşüyoruz.
sabırlıyım basarıcamıda biliyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum işte ondan destek bişiler arıyorum..
dün cok güzel pilav yaptırmıs arkadas yeni basladı tosyalı oranın pirincinden hayır diyemicem bişidir normalde bayılırım pilava her öğün olsa her öğün yerim ama dün hayır dedimm :lepi:
bide kilo vermeye baslasaydımm kaydirigubbakcemile2
verirsin canım yaaa takıntı haline getirip kendini bunalıma sürükleme sakın zayıflayamıyorum diye....
sen devam et düzenli vede sağlıklı beslenmeye vermemen için bir sebep kalmaz....
sema abla saol tarif için yaptım 1 lt lik günlük yapıyorum ben onu
akrepcimm elma çayı bende acaip işe yarıyor
hava ankarada çok kötü kış geldi resmen desem yeridir yani
bende yürümeye gdiemiyorum anırım artık gdiemiycem ve lesile yapmaya karar veridm netten indireyimde yapıcma inş
meyve cnm bu hafta bol protein ve salata ye bakalım,birde bimden doğadan beşi bir yerde çayı al iç...hızlansın metabolizman..
sema abla saol tarif için yaptım 1 lt lik günlük yapıyorum ben onu
akrepcimm elma çayı bende acaip işe yarıyor
hava ankarada çok kötü kış geldi resmen desem yeridir yani
bende yürümeye gdiemiyorum anırım artık gdiemiycem ve lesile yapmaya karar veridm netten indireyimde yapıcma inş
kızlar bu tarifi diğer topikteki bir arkadaş paylaşmış montiye uygunmu bilemedim sorayım dedim.....:))
arkadaşlar size süper sağlıklı bir çikolata tarifi
10 tane hurma 1çaybardağı fındık yada ceviz 1 çay kaşığı vanilya birazda kakao
hurmaların çekirdeklerini çıkarıp biraz bıçakla ufaltın daha sonra bütün malzemeleri robotun içine koyun hepsini beraber ufalana kadar karıştırın daha sonra bir parmak kalığında bir diktörgen oluşturun.buzluğunuza koyun istediğiniz zaman çıkartıp yiyebilirsiniz.Gerçekten güzel oluyor özellikle tatlı krizlerinde tam bir kurtarıcı.Tabi miktarları dikkat edin ve ara öğününüz yerine tüketin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?