Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben çok yeniyim montide ama sanırım kırmızı biber dolmasını yiyemezsin yani içinde pirinç varsa neyle yapılacak bu dolma ????
Tecrübeli olan arkadaşlar yazarlar gerçi doğrumu yanlışmı diye...

Yok canım temel şeyleri biliyorum en azından pirinç ve diğer tüm beyazlar yok.KIrmızı biber dolmasını sadece kıymayla yapacaktım.Veya bazen içine kabak rendeleyip de yapıyordum.
Ama kırmızı biber yasak mı onu bilmiyorum.Zaten dolma yerine patlıcan ve kırmızı biber sote yedim

bilmiyorum meyvecim ben bunu başka topikten aldım soruyorum...aebencim ,ziligurticim veya bir bilenin cevabını bekliyorum...

yenir şekecim..sonuçta cıss olmayan yiyecekler bir araya topllanmış..yalnıııssCADIARZU bi saniyee hurma meyve çabuk hazmedilir..fındık fıstıkta geç hazmedildiği için meyve ile yenmiyor..
:1no2: bence hayır tehlikeli kızlar..hani hurma pişmiş olsaydı tamam..ozaman sizde robottan geçirdikten sonra ocakta acıcık tıkırdatıverin canım..buda montiye çevrilmiş hali olsun kaydirigubbakcemile3

tatlım evet pirinç cıss..ama kırmızı biber cıss değil..dolmayı da kıyma ve pirinç hariç diğer malzemeleri karıştırarak yapabilirsin..

ayy bu iksir ne olaki:uhm: çok merak yaptımşakkıdı

en iisi yemeyelim biz bunu ne olur ne olmaz zaten kilo veremioz bide iice bozmayalımm kaydirigubbakcemile2

iksir 1 bucuk litre suyu kaynatıp içine 3 tane form cayı ve limon atılarak hazırlanıyor ılık olarak içiliyor zemuszemus

akrep sana sorucam hep unutuyorum
şu peynir hakkınd abilgiye sahip olan sendin sanırım dimi

beni ogluşlar krem peyniri çok sveiyorlar ama
senin söyleidklerinden sonra almıyorum

acaba markalı olanlardamı öyledir pınar beyaz filan

akrepcim cevap için teşekürler o zaman şöyle yapsak hurmayı robottan geçirip ocakta 2 tıkırdatsak diğer malzemeleri ekleyip çikolata formunda dolapta saklasak olur sanırım???????
ayy bu iksir ne olaki:uhm: çok merak yaptımşakkıdı
canım iksir şu:
1,5 litre kaynamış su,
3 poşet yeşilçay
1 çubuk tarçın
1 limon
2,3 tane karanfil
kaynamış suya kabuğuyla doğranmış limon,poşet çay,tarçın,karanfil konulur 2,3 dk demlenir süzülür gün içinde tüketilir...:))

meyvem form çay değil yeşilçay güzelim...:))

bu iksir hakkında bişeyi merak ediyorum ben gün içinde içtiğimz yeşil çaydan farklı etkisi nedir .. yarın bende bi deniyeyim evde karanfilli tarcınlı yeşil cay var limon yok sadece onuda aldımmı olur heralde..

kızlar misafirlerim şimdi gitti,daha ortalığı bile toplamadan girdim hemen topiğimize.aebenim çokmu kötü yahu gelmemiş.bilmiyorumkismile
yemek istemeyince yenmiyor kızlar,9 çeşit pasta börekten bir tek 4 tane küçücük sarma yedim hepsi o.
bu hurmalı çikolatayıda ilk etaptakiler yemesin bence.meyve kuruları yaş olanlara oranla oldukça fazla şeker içeriyor kızlar.yerinizde olsam ilk etapta hızla kilo vermeye çalışırken kendi ayağıma çelme takmazdım bu çikolatayla.ama içinde montiye aykırı bir şey yok bende deniycem bunu oğlum için.hatta hemen aklıma içine portakal kabuğu rendesi yada tarçın koymakta geldi yoğun aromalı olması açısından..özellikle kendim kahveyle küçük bir parçayı kıtlama şekeri gibi ağzımda eritirim diye düşündüm.
sizde ikinci etaba geçince deneyin derim ben ama aebenim bu konuda son sözü söyler girince...

kızlar şaka bir yana tatlıyla falan işim olmaz en çok hangi yemeği özledim biliyomusunuz....(((( biber dolması:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

büyük basarıı pasta börek olucak önümde ve ben yemeden dayanabilicem gercekten cok güçlü bi iraden var..
ben yapmıcam çikolatayı evde hersey var aslında ama vermem gereken kilolarımda var kilolar daha önemli olmadımı yemiyorum...

artık canım istemiyor zaten wallahi. hani geçen gün monti yapan ve çok kilo veren bir arkdaşım var demiştimya onunla akşamları yürüyoruz.yol boyunca yemekten bahsettiğimizi farkettik geçen gün.ama ne onun nede benim canımız çekmiyor.eskiden sen canım istemiyor dediğinde inanamazdım dedi arkadaşım.şimdi benimde canım istemiyor dedi.meyvecim istediğin kiloya yaklaştıkça gerçkten canın istemeyecek.arada bir istediğindede küçük kaçamakları zaten 2.aşama kabul ediyor.hapır hupur değilde yetecek miktarda yersin canının istediğini sorun yaşamassın.
şu anda fırında kekikli baharatlı patates ve balık kızarıyor.bolda salata yaptım.patatesi eşim ve oğlum yiyecek ben bol bol salata balık yiycem.bir iki patates alırım tadımlık o kadar.şunu hiç unutma tatlım...
bir lokma ile bir tabağın arasında hiç mi hiç tad farkı yok....bir lokmadan alacağın tad ile bir tabaktan alacağın tad aynı yani.canının çektriklerini patlayasıya değilde bir kaç lokmada ksersen hem nefsini körlemiş olursun hemde kilonu korumuş olursun...
resimleri ekliycem hafta sonu o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın cnm..ve eminim bir çok arkadaş daha da gaza gelecek....

merhaba kızlar ben senem :)bu diyete geçen pazartesi başladım ilk tartıldığımda 69 kilo gözüküyodum şimdi daha çok 68 gözüküyorum ama zaten kilom sürekli 68-69 kilo arasında gidip geliyodu son zamanlarda ne kadar tartıda pek bi fark olmasada karın çevremde sanki bi incelme varmış gibi hissediyorum zaten kitapda da bundan bahsediliyodu bazı insanlarda kilo vermeye başlamak haftaları bile bulabiliyomuş.geçen pazartesinden beri içinde 1 çay kaşı dahi un olan hiç bişi yemedim ve tabi şeker,pirinç,mısır v.s. yani kısaca yasak olan hiç bişi sadece 2. gündü sanırım (kitabı okumaya devam ediyodum o yüzden )havuç salatası yedim ama allahdan daha başıydı.Neyse benim sorum daha çok kitabı okuyanlara olucak aklıma karıştıran tek nokta bu oldu da 1. aşama akşam yemeğinde protido-lipidik(syf.151) tablosunda mercimek yasak besinler arasında ama protido-glusidik(154) tablosunda ise mercimek yemek listesinde var.sonuçta adam 2 farklı öneri sunmuş akşam yemeği için ve benim merak ettiğim özellikle baklagillere et karıştırılıyo mu çünkü anladığım kadarıyla etler hem protein hem lipid grubuna girebiliyoo bunu çokda anlayamadığım için şu güne kadar baklagillerden biraz uzak kaldımve en önemlisi akşam yemeğinde mercimek çorbası(ki biz hep içine patates havuç ve pirinç koyarak yapardık bu akşam tabiki sadece mercimek ve soğan var içinde çorbanın)ve de pirinçsiz kıymalı ıspanak yemeği:) bu ikisi birbirine karıştırılırmı merak ediyorum o yüzden:)birde tabi monti baklagilleri yağsız diye not geçmiş o nasıl yapılır bilmiyorum ama biraz listelere bakınca nohut v.s. yağ katmadan yapması imkansız bu konuda da akıl verirseniz çok sevinirim bende artık listelerimi buradan paylaşırım:)

Bu hafta monti gümbürtüye gitti hanımlar..bugün savcılıktan sabıka kaydı, sağlık ocağından sağlık raporu alabilmem koca günümü aldı ve ben maalesef öğün atlamak zorunda kaldım (bütün günüm yollarda ve sıra beklemekle geçti)..anlayacağınız yeni hedefe ilerlemek haftaya kaldı..

Bu arada büyük kızım basketbola yazılmış, boyu yaşıtlarına göre uzun ama kilosu biraz fazla..11 yaşında bi 5 kilo verse en azından iyi olacak...11 yaşındaki çocuğa diyet uygulamak sakıncalı olur biliyorum ama monti tarzı beslenmede bi zarar göreceğini düşünmüyorum, görüşleriniz nelerdir bu konuda...(antrenman esnasında kilodan dolayı zorlanıp, ters bi durumla karşı karşıya kalmak en son isteyeceğim şey olur)

canım boyu kaç çocuğun boy da önemli ve kilosubilmiyorumkismile

senemazra hoşgeldin aramıza,monti ile hadaflediğin kiloya en kısa sürede ulaşman dileğiyle....
baklagiller etin olduğu öğünde tüketilmiyor cnm,ama baklagilleri normal yemek yapar gibi yapıyor arkadaşlar.yani bol yağlı değil ama yağsızda değil.sizde zaten kitap varmış.diğer bütün kuralları biliyorsunuz burayıda takip ettiğinize göre.ama baklagilleri rahatça tüketebilirsin.aynı öğünde et yememek kaydıyle.kıymalı ıspanak yediğin öğün mercimek çorba olmaz yani.umarım yememişsindir.

ketum kızın içinde olsa bu diyet bence uygun.sen ona bir öğün daha tam buğday ekmeği ile sebze yemeği yedirirsin.sadece sabah ekmekle olmaz o yaşta bi çocuğa.derslerinden randıman alamaz karbonhidrat beynin yakıtı çünki cnm.abur cuburu kesip meyveye yönlendirmeye çalış.çocuklar çok fastfood tüketiyor.benim kuzenimde öyle.göbüşü var daha 12 yaşında
ama abur cuburdan uzak kalamıyor hiç.zaten o antremanlarda çok zayıflar bakta gör.ben lisedeyken 4 yıl hentbol oynamıştım antreman zamanları çok zayıflardım..çoksıkmadan kendine yaptığın yemeklerden onada yedirirsin olur biter.birde sporcuların yüksek protein içerikli şeyler yemesi lazım.yumurtalı yemekler,tavuk vs.. bol salatayla hem kasları erimez,hemde kilo verir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…