canım boyu kaç çocuğun boy da önemli ve kilosubilmiyorumkismile
ketum kızın içinde olsa bu diyet bence uygun.sen ona bir öğün daha tam buğday ekmeği ile sebze yemeği yedirirsin.sadece sabah ekmekle olmaz o yaşta bi çocuğa.derslerinden randıman alamaz karbonhidrat beynin yakıtı çünki cnm.abur cuburu kesip meyveye yönlendirmeye çalış.çocuklar çok fastfood tüketiyor.benim kuzenimde öyle.göbüşü var daha 12 yaşında
ama abur cuburdan uzak kalamıyor hiç.zaten o antremanlarda çok zayıflar bakta gör.ben lisedeyken 4 yıl hentbol oynamıştım antreman zamanları çok zayıflardım..çoksıkmadan kendine yaptığın yemeklerden onada yedirirsin olur biter.birde sporcuların yüksek protein içerikli şeyler yemesi lazım.yumurtalı yemekler,tavuk vs.. bol salatayla hem kasları erimez,hemde kilo verir....
meyvem bu hafta kilo verememen normal canım daha öncede söyledigimz gibi kaçamaklar 1 gün bile olsa bazı bünlererde 2 haftalık kiloya mal oluyorbu gün yiceklerin
kalkınca 2 altın cilek
kahvaltı 2 dilim kızarmıs 2 dilim normal t.b ekmeği 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim domates biraz ceviz..
öğlen yoğurtlu patlıcan salata
aksam lahana corbası yumurtalı tazefasulye yoğurt..
laceyim sonunda tekrar 6'lı rakamlardasın ....kaydirigubbakcemile5 300gr diye küçümseme sakın . a.sgünaydın arkadaşlar, yoğunluktan uğrayamadım dün. akşama yazarım menülerimi,
aebenciğim nasıl oldun? Ankara iyiden iyiye soğudu artık.
bu haftaki kilo durumum
17 eylül : 71 kg
24 eylül : 71.2 kg
1 ekim : 70.2 kg
8 ekim : 69.9 kg
-300g tek eksik sporkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile bir türlü başlayamadım
meyvem bu hafta kilo verememen normal canım daha öncede söyledigimz gibi kaçamaklar 1 gün bile olsa bazı bünlererde 2 haftalık kiloya mal oluyor
.bende böyle oluyor ..boshayallersmile
yapacagın tekşey moral bozmadan tam gaz devam haftaya şu kadar kilo verdim diye gelecegine eminim ..opuyorumnanaktan..
bu günün menüsü güzel canım ....
not . bence artık içme lahana çorbası tek ögünde olsa ...
şuna adımın elvan oldugu kadar eminimki lahana çorbası sonrasında iştah patlamasına sebeb oluyor ...boshayallersmile
Başlangıç 24.09.2010
İlk Hafta : 67.000 gr.
1. Hafta : 65.700 gr.
2. Hafta : 64.000 gr.
tebrikler safişcim vereliniortak
yetiştin kız bana ben takıldım kaldım.. kaydirigubbakcemile2
sağolasın birtanemm...
canım sana yetişmeme az kaldı evet ama arkadaşlarda diyor ya
herkes bir dönem duraklıyor kilo vermekte diye.
Bakalım o duraklama dönemi bana hangi ara gelicek merak ettim valla kafamçokkarıştı
5 li rakamları göreydimde öyle duraklasaydı bari kaydirigubbakcemile3
tatlım sakın bozma bak ben 2 gün bozdum şimdi sürünüyorum 5 li rakamlara kadar bu sekilde devam
kıslar bana biraz müsade dışarı çıkıcam .
anacım buz gibi ankara .. bırrr. rabbım sıcak evi olmayanlara yakacagı omayanlara sabır ver sen yardımet şu mübarek cuma günü....:Saruboceq::Saruboceq:
kıslar bana biraz müsade dışarı çıkıcam .
anacım buz gibi ankara .. bırrr. rabbım sıcak evi olmayanlara yakacagı omayanlara sabır ver sen yardımet şu mübarek cuma günü....:Saruboceq::Saruboceq:
ooyyy bozarmıyım hazır düzeni tutturmuşum gidiyorum bozarmıyım birtanem hiç...
Valla hiç birşeye elimi uzatmıyorum bile oruçlu gibi bozulacak gibi hep düşüncem
aminnnnnnnnnnnnn ablacım amiiinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?