belki nikah tazelersiniz kaydirigubbakcemile3
Günaydın hanımlar,
Benim bu haftaki iş için evrak toplama koşturmalarımdan dolayı montimin güme gittiğini yazmıştım:sinifsinif: ama tek tesellim kilomun sabit olması, napalım bu hafta kısmet değilmiş, haftaya inşallah bu tarz aksamalara maruz kalmadan yeni hedefteki kiloları vermeye başlarım...
Bu arada havalar çok soğuk, uzun zamandır bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum, sanırım vücutta eskisi kadar yağ olmadığı için (vücut yağının insana tek olumlu yanı bu olsa gerek)
kızlar bu günkü öğlen yemeğinde
tarhana çorbası
tava ciğer
pilav
şöbiyet
var. Sizce ben hangisini yemeliyim bunların?
ciğermi çorbamı?
yoğrut ve alatayı kendim getirmiştim zaten....
kızlar bu günkü öğlen yemeğinde
tarhana çorbası
tava ciğer
pilav
şöbiyet
var. Sizce ben hangisini yemeliyim bunların?
ciğermi çorbamı?
yoğrut ve alatayı kendim getirmiştim zaten....
Meyvecim kilon ne zamandan beri durmuş bulunmakta tatlım, benim de montiye başladıktan 1 ay kadar sonra tam tamına 3 hafta durdu, gr. oynamadı sonraki 1-2 hafta 100 gr. kadar gitmeye başladı, sonrasında ev taşıma telaşı, eksik eşyaların temini kıvır-zıvır işlerle uğraşırken 3 haftalık tartılmadan geçen sürede ben 62 ile 59 arasındaki kilo verişimi tartıda göremeden gitmişti kilolar (bu telaşlı dönemde 2 gün monti uygulasam 2 gün dışına çıkmak zorunda kaldığım halde) sonrasında ise haftada 1 kilonun biraz üzerinde gitmeye başlamıştı kilolar ...diyeceğim o ki, ümidini yitirme, biraz fiziksel aktiviteni arttır, kiloların gitmeye başlayacaktır...hem zili de yazmıştı daha önce kilo durma olayı vücuda alınan enerji ile harcanan enerji eşit durumda olduğunda gerçekleşiyor diye...
ketum hoşgeldin nasılsınnn
bittimi evrak hazırlama badiresi
eee ne zaman iş başı yapıyorsun pazartesi günümü?
olsun kilo almamışsın ya önemli olan o boşveerr...
işe başla hayırlısı ile
sonra montiye devam edersin kaldığın yerden yerimseniben
safiscim tarhana cizzzzzzzz.icinde un var cünkü,ciger daha makul tabi oda unsuzsa bazilari cigeri una bulayip yapiyolar o yüzden sor bi istersen.
maalesef ben bugün 62.7 kg geldim
reglimin de etkisi var elbette ama ben reglde tatlı krizi ile bir dilim kek ve 1 çikolata yedim..vee bu kaçamaklar bana pahalıya patladıklava:
tarhana corba yasak montide...
günaydın kızlar,başta safinaz ve diyarcım olmak üzre tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim.yağmurcum bu haftaki kaçamakların azizliğine uğradın sanırım cnm.ama bundan sonra dikkat edersen kolayca eksilir tartıdaki rakamlar.
meyvem boşver tatlım sen lahana çorbasını şunu bunu.o çorba liften yana çok zengin olduğu için bağırsaklarını çok çalıştırıp mideni çok çabuk boşaltıyor ve uzun süre aç kalıyorsun sabahta kendinde farkettiğin üzre daha aç ve daha iştahlı oluyorsun.normal yediğinin üstüne çıkıyorsun.
montide akşamları hafif yemek gerekiyor tamam ama çorba ile salatada tok tutmaz insanı.birde lahana çorbası mercimek gibi falanda değil içmiştim ben ondan bir gün boyunca su gibi hiç tok tutmadığı gibi bağırsakları yıkayıp geçiyor resmen.içindekinide süpürüp götürüyor.hepten aç kalıyorsun.sen yüklen proteine.al bol bol tavuk göğsü.zaten yağsız oluyor göğüs eti.baharatla bol bol yağsız tavada kızart.bol salata ve ayranla ye cnm.akşamlarıda taze fasülyedir,pırasadır salata falan öyle hafif bişeyler yersin olur biter.bak gör haftaya en az 1 kg gidecek bu şekilde beslenirsen ve kaçamak hiç yapmassan.
diyarcım sanada tekrar geçmiş olsun cnm.havalara aldanmayın arkadaşlar güneşin artık ısısı kayboldu.güneş olsada hava soğuk...hastalanınca diyette güme gidiyor,en azından bundan dolayı hastalanmayalım:)
herkese hayırlı cumalar....
arada kacamaklarım oldu 2 gün ama 2 haftadır sabit durumdayım dün spora basladım leslie ile 5 mil yapıyorum 8 kilometre ediyormus hergün 8 km fazladan yürümüş olucam ..
inş senin ki gibi olur bende birden veririm birden bire 60 olayım.. :Saruboceq:
Bitti sayılır canım, bi tek diploma ve kimlik fotokopim kaldı, onu da işten saymıyorum, bugün götürüp vereceğim hepsini...henüz başlangıç tarihimi bilmiyorum, bana sadece kağıttakileri topla getir dediler, sanırım bugün söylerler...işe başlayacağım market evime 300 metre kadar ileride, yeni açılacağı için hazırlıkları devam ediyor, önünden geçtikçe bakıyorum, reyon rafları, kasa yerleri yerleştirilmiş, daha raflar boş görünüyor, sanırım 1-2 hafta içinde bitirirler:)):içelim:
kızlar bu arada geçen yıldı galiba yine kk da omuştum.ıhlamurda iştah kapatma metabolizmayı hızlandırma etkisine sahipmiş...
safinaz ciğer çok büyük ihtimalle unludur ama tarhanadan her halükarda iyidir.sen yine kötünün iyisi ciğeri ye cnm....
günaydın kızlar,başta safinaz ve diyarcım olmak üzre tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim.yağmurcum bu haftaki kaçamakların azizliğine uğradın sanırım cnm.ama bundan sonra dikkat edersen kolayca eksilir tartıdaki rakamlar.
meyvem boşver tatlım sen lahana çorbasını şunu bunu.o çorba liften yana çok zengin olduğu için bağırsaklarını çok çalıştırıp mideni çok çabuk boşaltıyor ve uzun süre aç kalıyorsun sabahta kendinde farkettiğin üzre daha aç ve daha iştahlı oluyorsun.normal yediğinin üstüne çıkıyorsun.
montide akşamları hafif yemek gerekiyor tamam ama çorba ile salatada tok tutmaz insanı.birde lahana çorbası mercimek gibi falanda değil içmiştim ben ondan bir gün boyunca su gibi hiç tok tutmadığı gibi bağırsakları yıkayıp geçiyor resmen.içindekinide süpürüp götürüyor.hepten aç kalıyorsun.sen yüklen proteine.al bol bol tavuk göğsü.zaten yağsız oluyor göğüs eti.baharatla bol bol yağsız tavada kızart.bol salata ve ayranla ye cnm.akşamlarıda taze fasülyedir,pırasadır salata falan öyle hafif bişeyler yersin olur biter.bak gör haftaya en az 1 kg gidecek bu şekilde beslenirsen ve kaçamak hiç yapmassan.
diyarcım sanada tekrar geçmiş olsun cnm.havalara aldanmayın arkadaşlar güneşin artık ısısı kayboldu.güneş olsada hava soğuk...hastalanınca diyette güme gidiyor,en azından bundan dolayı hastalanmayalım:)
herkese hayırlı cumalar....
arada kacamaklarım oldu 2 gün ama 2 haftadır sabit durumdayım dün spora basladım leslie ile 5 mil yapıyorum 8 kilometre ediyormus hergün 8 km fazladan yürümüş olucam ..
inş senin ki gibi olur bende birden veririm birden bire 60 olayım.. :Saruboceq:
İsterlerse eğitmesinler de açık nasıl oluyormuş görsünlerdelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
kızlar bu arada geçen yıldı galiba yine kk da omuştum.ıhlamurda iştah kapatma metabolizmayı hızlandırma etkisine sahipmiş...
safinaz ciğer çok büyük ihtimalle unludur ama tarhanadan her halükarda iyidir.sen yine kötünün iyisi ciğeri ye cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?